قتل زن تنها توسط نظافتچی افغانی
پسر نظافتچی که برای سرقت چند الگو زن 50 ساله ای را به قتل رسانده بود پس از 9 ماه فرار از سوی پلیس شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش مشرق، ساعت 21 روز پنجم خردادماه امسال از طريق مركز فوریت های پلیسی 110 وقوع قتل در خيابان آذربايجان - خيابان گلشن به كلانتري 129 جامي اعلام شد.
با حضور عوامل كلانتري و اكيپ بررسي صحنه قتل اداره دهم مشخص شد زنی 50ساله در محل سکونتش در طبقه اول یک مجتمع مسکونی ، بر اثر اصابت ضربات چاقو توسط قاتل يا قاتلان به قتل رسيده است .
دختر مقتول در اظهارات خود به کارآگاهان گفت: ساعت 7 عصر از محل کار به خانه بازگشتم. وقتی قصد ورود به داخل خانه را داشتم متوجه شدم به علت قرار داشتن کلید در پشت در ، امکان باز کردن در وجود ندارد. به تصور اینکه مادرم در داخل خانه است ، زنگ خانه را زده اما از او هیچ خبری نشد و این در حالی بود که صدای تلویزیون نیز از داخل کاملا به وضوح شنیده می شد.
با دیدن کفشهای مادرم در کنار در ورودی اطمینان پیدا کردم که او در داخل خانه حضور دار. با گذشت حدودا 15 دقیقه به کمک همسایه ی طبقه بالا اقدام به شکستن درب خانه کرده و پس از ورود به داخل خانه با جسد مادرم روبرو شدم که خون زیادی از وی بر روی زمین و لباس هایش ریخته شده بود .
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع "قتل عمـد" و به دستور شعبه دوم بازپرسی دادسرای جنایی، پرونده برای رسیدگی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت .
همزمان با آغاز رسیدگی به پرونده ، کارآگاهان اداره دهم از طریق اهالی ساختمان اطلاع پیدا کردند که آن روز نظافتچی ساختمان برای نظافت راه پله ها ساختمان به محل جنایت مراجعه و حتی وسایل نظافت را نیز از مدیر ساختمان دریافت کردهاما با این وجود از او هیچ خبری در داخل ساختمان نبود.
کارآگاهان که به غیبت جوان نظافتچی مشکوک شده بودند اطلاع پیدا کردند که نظافتچی ساختمان ، جوانی 30 ساله و تبعه کشور افغانستان است که هفته ای یک بار برای نظافت به ساختمان مراجعه و هر بار نیز پس از انجام نظافت ، حقوق خود را به صورت روزمزد و به صورت کامل دریافت می کند اما با این وجود اهالی ساختمان هیچ اطلاع دقیقی از محل سکونت وی در اختیار ندارند.
تحقیقات در خصوص ناپدید شدن جوان نظافتچی به نام درویش در شرایطی در دستور کار کارآگاهان قرار گرفته بود که بررسی صحنه جنایت نیز حکایت از آن داشت قاتل یا قاتلین بدون هیچگونه تخریب درب اصلی وارد ساختمان شده و مقتوله نیز درب خانه اش را برای آنها باز کرده که همگی این دلایل و شواهد حکایت از آن داشت که قتل توسط فرد یا افرادی انجام شده که به راحتی به داخل ساختمان تردد داشته است .
در شرایطی که عوامل تشخیص هویت ، تیم پزشکی قانونی و کارآگاهان اداره دهم در حال انجام اقدامات اولیه در محل جنایت بودند ، شناسایی انگیزه احتمالی جنایت در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت .
با توجه به ناپدید شدن جوان نظافتچی و احتمال ارتکاب سرقت ، از دختر مقتول خواسته شد تا با بررسی داخل خانه به کارآگاهان اعلام کند که آیا وسایلی از قبیل پول ، طلا و جواهرات و دیگر اموال باارزش از داخل خانه به سرقت رفته یا نه ؟ که دختر جوان به کارآگاهان اعلام کرد النگوهای مادرم در داخل دستش نیست.
دختر مقتول به کاراگاهان گفت : در طول چند سال مادرم اقدام به خرید تعدادی النگو کرده بود و فکر می کنم که تعداد آنها در حدود 20 حلقه می شد و همیشه به شوخی می گفت : این النگوها را پس از مرگم به یادگار نزد خودت نگهدار تا اگر روزی به پول نیاز پیدا کردی با فروش آنها مشکل حل شود.
در ادامه رسیدگی به پرونده ، کارآگاهان اداره دهم با انجام اقدامات پلیسی موفق به شناسایی هویت دقیق درویش . ر ( 31 ساله ) و ساکن در منطقه هشت متری جوادیه راه آهن ، شدند. با شناسایی محل سکونت "درویش" در منطقه جوادیه راه آهن ، کاراگاهان به این مراجعه و اطلاع پیدا کردند که درویش همزمان با زمان جنایت از تهران خارج شده است .
با اطلاع از خروج غیرقانونی درویش از کشور!!!!! ، هماهنگی های لازم از طریق پلیس بین الملل انجام شد تا نهایتا کارآگاهان اداره دهم اطلاع پیدا کردند که "درویش" به اواخر بهمن ماه به ایران مراجعت کرده و در حال حاضر نیز در تهران - منطقه خلازیر به عنوان کارگر ساده ساختمانی مشغول به کار شده است !!!! بلافاصله محل کار و استراحت درویش در منطقه خلازیر شناسایی شد و ماموران ساعت یک بامداد او را دستگیر و به اداره دهم پلیس منتقل کردند.
"درویش" که در زمان دستگیری منکر هرگونه ارتکاب جنایت شده بود ، پس از انتقال به اداره دهم و آغاز تحقیقات صراحتا به ارتکاب جنایت اعتراف کرد و گفت:هر بار که برای نظافت راه پله ها به ساختمان مراجعه کرده بودم برای گرفتن آب گرم به در خانه ی اهالی ساختمان مراجعه می کردم و در چندین نوبت نیز به در خانه مقتول رفتم.
اولین بار زمانیکه مقتول قصد داشت تا ظرف آب را به من تحویل دهد ، چشمم به طلاهای داخل دستش افتاد. پس از آن ، هربار که مقتول را در ساختمان ملاقات می کردم به یاد طلا و جواهرات داخل دستان او می افتادم و زمانیکه به بهانه های مختلف از قبیل گرفتن آب داغ به درب خانه اش می رفتم مجددا طلاها را در داخل دستش می دیدم و اطمینان پیدا می کردم که هنوز طلاها را دارد تا اینکه تصمیم به سرقت آنها گرفتم.
متهم در ادامه اظهاراتش به کارآگاهان گفت : روز جنایت پس از گرفتن وسایل نظافت از مدیر ساختمان ، به بهانه گرفتن آب داغ به در خانه آن زن. در حالیکه مقتول برای آوردن آب داغ به داخل آشپزخانه رفته و در آپارتمان را باز گذاشته بود. با چاقویی که برای سرقت خریده و زیر لباس خود مخفی کرده بودم وارد خانه شدم و اطمینان پیدا کردم که او در خانه تنها است.
مقتول با مشاهده ی من در داخل خانه اش بسیار تعجب کرد و زمانی که متوجه شد که من قصد سرقت طلاهایش را دارم ، قصد ایجاد داد وفریاد در ساختمان را داشت که به او مهلت نداده و چند ضربه با چاقو به او زده و پس از سرقت طلاها به سرعت از ساختمان خارج و از محل فرار کردم.
سرهنگ کارآگاه آریا حاجی زاده معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت : با توجه به اعتراف صریح متهم به ارتکاب جنایت ، قرار بازداشت موقت از سوی مقام م قضایی صادر و متهم برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
جنایتی دیگر توسط افاغنه!!!!
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1138 بار
- سپاسهای دریافتی: 1124 بار
Re: جنایتی دیگر توسط افاغنه!!!!
دوست عزیز و گرامی جناب شیرافکن
به جای استفاده از واژه جمع افاغنه که تمامی یک ملت رو زیر سوال میبره بهتر نیست از واژه یک افغانی استفاده میکردید .
همانطور که در همین کشور خودمون و یا کشورهای دیگه ایرانی های زیادی جرمهای متفاوت مرتکب می شوند ولی این دلیل بر اینکه همه ایرانیها مجرمند نیست
و باید عرض کنم اکثر افاغنه انسانهای سخت کوش و سالمی هستند
به امید روزی که این عزیزان هم بتوانند در کشور خودشون با صلح و صفا زندگی کنند

به جای استفاده از واژه جمع افاغنه که تمامی یک ملت رو زیر سوال میبره بهتر نیست از واژه یک افغانی استفاده میکردید .
همانطور که در همین کشور خودمون و یا کشورهای دیگه ایرانی های زیادی جرمهای متفاوت مرتکب می شوند ولی این دلیل بر اینکه همه ایرانیها مجرمند نیست
و باید عرض کنم اکثر افاغنه انسانهای سخت کوش و سالمی هستند
به امید روزی که این عزیزان هم بتوانند در کشور خودشون با صلح و صفا زندگی کنند
آخر من از گیسوی تو ، خود را بیاویزم به دار
-
- سپاسهای ارسالی: 48 بار
- سپاسهای دریافتی: 92 بار
سلام شما جه دشمنی با افغانیها دارید که گیر دادید به اونها این همه جرم جنایت تو این کشور اتفاق می افته فقط مال افغانیها را می نویسید شما باید همه به صورت انسان ببینید صرف نظر از نژاد رنگ پوست وقومیت دوست دارید در خارج کشور با ایرانیها این جوری رفتار بشه؟
-
- سپاسهای ارسالی: 588 بار
- سپاسهای دریافتی: 899 بار
mg100 نوشته شده:سلام شما جه دشمنی با افغانیها دارید که گیر دادید به اونها این همه جرم جنایت تو این کشور اتفاق می افته فقط مال افغانیها را می نویسید شما باید همه به صورت انسان ببینید صرف نظر از نژاد رنگ پوست وقومیت دوست دارید در خارج کشور با ایرانیها این جوری رفتار بشه؟
حداقل سودش اینست که سخن جمع کثیری از ملت ایران که خواهان طرد بیگانگان غیرمجاز هستند بیشتر به گوش میرسه و سود دیگرش هم اینست که با اتباع افغانی فعال در فضای مجازی بیشتر اشنا میشیم!!!!!!!
افاغنه میتونن به کشورشون برگردن و با احترام زندگی کنن و حداقل اگر ساکن دیگر کشورها شدن در خودشان تعقییر ایجاد کنن نه انکه هر روز خبرهایی از جنایت و خرابکاریشون پخش بشه.با یک نگاه ساده به کشور افغانستان و وضعیتی که اینها در ان زندگی میکنن بخوبی نشان میده اینها مشکلاتشون را چطور حل میکنن.خودشون اعتراف میکنن علت اجماعشون در نگه داشتن نیروهای امریکایی انست که اگر این نیروها از کشورشون خارج بشن باز به جون هم می افتن و به 10 سال قبل بازمیگردن.حتما چنین مردمی با این سطح نمیتونن جز زیان برای دیگران چیزی داشته باشن.حتی اب را هم که به روی ملت ایران بستن!!!حالا اگر اتباع افغانی ادعایی دارن به کشور خودشون برگردن و به همه نشان بدهند که سخت کوش و متمدن هستند وگرنه از امکانات دیگر کشورها استفاده کنند و در نهایت موجب ناامنی در دیگر کشورها بشوند بعد هم انتظار داشته باشند کسی چیزی نگوید انتظار نابجایی است.مثل همین هموطنشون که زن ایرانی را در خاکش به قتل رسانده و مالش را برده بعد فرار کرده رفته افغانستان و بعد با وقاحت تمام برگشته و بعنوان یک کارگر ساده مشغول کار شده.کسی هم اگر پی به ماجرا نمی برد فکر میکرد چقدر فرد زحمتکش و سالمی است!!!!!
- سپاسهای ارسالی: 19 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
- تماس:
باز حداقل سفیر کشورشون نمیره تو کشور دیگه تو استخر مختلط(!) یه انگولی به تنگول بچه های اون کشور برسون و ابروی ملت خودش تو همه دنیا ببره. از این نمونه ها خیلی زیاد پسر جون. پس از این بعد خواستی در مورد یک ملت حکم صادر کنی تا رسیدن به سن قانونی و از اون مهم تر رسیدن به رشد کامل عقلی که هیچ بعید نیست تا اخر عمرت بهش نرسی صبر کنی.
حرفات مثل پیر زن های جاهل 20 سال پیش که دختر ها رو از افغانی ها میترسوندن.
-
- سپاسهای ارسالی: 588 بار
- سپاسهای دریافتی: 899 بار
salo نوشته شده:باز حداقل سفیر کشورشون نمیره تو کشور دیگه تو استخر مختلط(!) یه انگولی به تنگول بچه های اون کشور برسون و ابروی ملت خودش تو همه دنیا ببره. از این نمونه ها خیلی زیاد پسر جون. پس از این بعد خواستی در مورد یک ملت حکم صادر کنی تا رسیدن به سن قانونی و از اون مهم تر رسیدن به رشد کامل عقلی که هیچ بعید نیست تا اخر عمرت بهش نرسی صبر کنی.
هیچ مدیری در انجمن نیست جواب یاوه گویی یک مشت افغانی را بده.اینکه اینها اینجوری حرف میزنن که هیچ چیز عجیبی نیست.البته اگر ما در دنیای واقعی بودیم اونوقت اینها هرگز جرات جسارت اینگونه ای را به کسی نداشتن چون رفتار درست با مشتی افغانی را بلدم.حالا که در دنیای مجازی هستن اینگونه یاوه می گویند.دوستان یک نگاهی به پست های همین چند نفر افغانی بیاندازند ببینن در قالب یک کاربر ایرانی در مورد کشورمون چه مزخرفاتی میگن. از مردمانی که دختران خودشون را برای پول می فروشن اسمش را هم گذاشتن گله اینجوری تو محیط مجازی یاوه سرایی عجیب نیست.اگر در دنیای واقعی بود هم جرات اینطور یاوه سرایی را داشتی؟؟؟دوست عزیزی که می فرمایی ای کاش بجای کلمه افاغنه از کلمه افغانی استفاده می کردی خوب به سطح ادب و رفتار این اوباش بی وطن نگاه کن.همینکه این اطلاع رسانی منجر به افشای بخش دیگری از ماهیت این بیگانگان مزاحم شده کلی خوشحالم و این اطلاع رسانی در مورد جنایت و اشوبی که این اتباع خارجی در کشور انجام می دهند همچنان ادامه پیدا میکنه!!!!!!40 ساله هم دیگه راد تیکه پاره کردن ریختن تو این مملکت حالا اینها هم صاحب وطن وملت شدن.!!!!!!
ببینید کار بکجا رسیده که دیگه باید برای یک خبر رسانی ساده از جنایت افغانی هم توی سایت ایرانی فحش بخوریم.حالا هی دلتون برای اینها بسوزه.نون ایران بهشون ساخته توی اینترنت رجز می خونن.اما توی دنیا واقعی میشن حمالهای زحمت کش ساده.برخی افراد ساده لوح هم گول ظاهر بدترکیبشون را می خورند.حالا نون کارگر ایرانی را بگیرید بریزید تو حلقوم این جونورها!!!!
- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
, جان...برادر من...میدونم اعصابت خورده...من هم خیلی چیزای بدی دیدم از مهمان های اجباری....یکیشون کارگر داییم بود....تو بالاکن طبقه 3 بودیم...انقده چرند گفت که کنترلم رو از دست دادم از همون بالاکن آویزونش کردم...داشت داد و بیداد میکرد که داییم رسید جلوم رو گرفت...و اگر نه مینداختمش رو ماسه های پای ساختمون...نمیمرد ولی نفله میشد مردک معتاد
ولی از طرفی هم یه آشنای قدیمی داریم که باهاشون رفت و آمد خانوادگی داریم...چندین ساله...این خانواده افغانی از اهالی هرات هستند...اکثر هراتی هایی که دیدم با فرهنگ و مودب بودند....و البته یه دختر خوب هم دارند که الان زن یکی از بهترین دوستانم هست....کوچولوشون چند وقت پیش دنیا اومد..قیافش خیلی با مزه هست...مثل کره ای ها شده قیافش....
اکثر غریب به اتفاق جنایاتی که از این جماعت سر میزنه مربوط به مهاجرین غیر قانونیشون هست....من هم با برخی دوستان موافقم که نباید در قضاوت تند رفت...به نظر من شما از دهن به دهن شدن با کاربران افغانی اجتناب کن و به امر اطلاع رسانی فعلا بسنده کن...به زودی مرز سیستان و بلوچستان کاملا مسدود میشه و دیگه به این راحتی ها نمیتونن بیان داخل
جناب salo, جان...عزیزم لطفا چرندیات و عادات سران افغانستان رو به سران ایران نسبت نده عزیزم....دیگه هر کی ندونه ما خوب میدونیم بچه بازی تو خون افاغنه هست....عروس کردن یه پسر خشکل در میان چند مرد دیگه رو حتما خودت خوب میدونی...اگه نمیدونی یه سرچ بزن تو اینترنت پیدا میکنی...آخه اینجا محیط اجتماعی عمومی هست..هر چیزی نمیشه تعریف کرد
با تشکر از دوستان گل...یا علی
ولی از طرفی هم یه آشنای قدیمی داریم که باهاشون رفت و آمد خانوادگی داریم...چندین ساله...این خانواده افغانی از اهالی هرات هستند...اکثر هراتی هایی که دیدم با فرهنگ و مودب بودند....و البته یه دختر خوب هم دارند که الان زن یکی از بهترین دوستانم هست....کوچولوشون چند وقت پیش دنیا اومد..قیافش خیلی با مزه هست...مثل کره ای ها شده قیافش....

اکثر غریب به اتفاق جنایاتی که از این جماعت سر میزنه مربوط به مهاجرین غیر قانونیشون هست....من هم با برخی دوستان موافقم که نباید در قضاوت تند رفت...به نظر من شما از دهن به دهن شدن با کاربران افغانی اجتناب کن و به امر اطلاع رسانی فعلا بسنده کن...به زودی مرز سیستان و بلوچستان کاملا مسدود میشه و دیگه به این راحتی ها نمیتونن بیان داخل
جناب salo, جان...عزیزم لطفا چرندیات و عادات سران افغانستان رو به سران ایران نسبت نده عزیزم....دیگه هر کی ندونه ما خوب میدونیم بچه بازی تو خون افاغنه هست....عروس کردن یه پسر خشکل در میان چند مرد دیگه رو حتما خودت خوب میدونی...اگه نمیدونی یه سرچ بزن تو اینترنت پیدا میکنی...آخه اینجا محیط اجتماعی عمومی هست..هر چیزی نمیشه تعریف کرد
با تشکر از دوستان گل...یا علی

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
mg100 نوشته شده:سلام شما جه دشمنی با افغانیها دارید که گیر دادید به اونها این همه جرم جنایت تو این کشور اتفاق می افته فقط مال افغانیها را می نویسید شما باید همه به صورت انسان ببینید صرف نظر از نژاد رنگ پوست وقومیت دوست دارید در خارج کشور با ایرانیها این جوری رفتار بشه؟
عزیزم تا حالا رفتی تو کشورت ببینی با مهندسین قرار گاه خاتم الانبیا (ص) که برای ساخت و ساز و آبادانی کشورتون رفته بودند افغانستان چه رفتاری شده؟؟؟
حتما تا حالا نشنیدید که با اون چند تجار ایرانی که برای گسترش تجارت رفته بودند کشورتون چه رفتاری شد....منظورم اون چند قاچاقچی که دولت افغانستان اعدامشون کرد نیستا...اونا حقشون بود....منظورم اون سه نفر تاجر بود
البته گفتنی ها زیاده...ولی خوب کی حوصله داره بگه؟؟؟؟؟اینجا هم که شیراز...دم عید...هوای بهاری...بابه خوابه ها...اصلا یه وضیا

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
-
- سپاسهای ارسالی: 48 بار
- سپاسهای دریافتی: 92 بار
esijoon نوشته شده:mg100 نوشته شده:سلام شما جه دشمنی با افغانیها دارید که گیر دادید به اونها این همه جرم جنایت تو این کشور اتفاق می افته فقط مال افغانیها را می نویسید شما باید همه به صورت انسان ببینید صرف نظر از نژاد رنگ پوست وقومیت دوست دارید در خارج کشور با ایرانیها این جوری رفتار بشه؟
عزیزم تا حالا رفتی تو کشورت ببینی با مهندسین قرار گاه خاتم الانبیا (ص) که برای ساخت و ساز و آبادانی کشورتون رفته بودند افغانستان چه رفتاری شده؟؟؟
حتما تا حالا نشنیدید که با اون چند تجار ایرانی که برای گسترش تجارت رفته بودند کشورتون چه رفتاری شد....منظورم اون چند قاچاقچی که دولت افغانستان اعدامشون کرد نیستا...اونا حقشون بود....منظورم اون سه نفر تاجر بود
البته گفتنی ها زیاده...ولی خوب کی حوصله داره بگه؟؟؟؟؟اینجا هم که شیراز...دم عید...هوای بهاری...بابه خوابه ها...اصلا یه وضیا
سلام دوست عزیز اولا من ایرانیم و به ایرانی بودن خودم افتخار می کنم حرف من اینه که همه را به صورت انسان باید دید صرف نظر از رنگ ونژاد مذهب تو اسلام ملاک برتری تقوا هست همین که هرنژادی میتونه جرم جنایات بکنه و بگیم چون افغانیه حتما مجرمه بین انها ادمهای خوب وبد هم وجود داره مثل تمام مردم دیگه.

-
- سپاسهای ارسالی: 1423 بار
- سپاسهای دریافتی: 654 بار
با توجه به حجم مهاجران (مهاجمان) افغانی به ایران (چون هیچ یک از فاکتورهای یک مهاجر و یا یک پناهنده رو ندارند) و همچنین بی خیالی و بی مسئولیتی 35 ساله مسئولان ایرانی در مقابل این مهاجمین، دور نیست که در آینده نزدیک ایران هم تبدیل به افغانستان دوم در منطقه بشه، کشور خودشون رو نابود کردند حالا نوبت به نابود کردن ایران رسیده