سهم ما از نفت و گاز چقدر است؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 562
تاریخ عضویت: دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۸۵, ۴:۵۴ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

سهم ما از نفت و گاز چقدر است؟

پست توسط mj_piremard »

با سلام


سهم ما از نفت و گاز چقدر است؟
جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون بیش از ۱۵ میدان نفتی مشترک با کشورهای همسایه دارد و با توجه به عدم محدودیت برداشت کشورها از میادین مشترک، بدون شک موضوع توسعه میادین مشترک نفتی و گازی مهم‌ترین اولویت وزارت نفت به شمار می‌رود‌.

در همین رابطه بارها مسوولان نظام اعلام کرده‌اند که توسعه میادین مشترک نفتی باید در اولویت قرار گرفته و وزارت نفت ابتدا باید این میادین را توسعه داده و پس از آن به فکر توسعه میادین نفتی داخلی باشد‌. بر همین اساس و با توجه به توجه ویژه کشورهای همسایه برای توسعه میادین نفتی مشترک، هر روز تاخیر در اقدام برای توسعه این میادین از سوی مسوولان وزارت نفت آسیب‌های جبران‌ناپذیری را به همراه دارد به‌طور مثال بنا بر اعلام رکن‌الدین جوادی، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در میان گازی پارس‌جنوبی که میان ایران و قطر مشترک است هر روز تاخیر برای توسعه ۱۰۰ میلیون دلار ضرر به همراه دارد‌.

بر همین اساس وزیر نفت اخیرا درباره استفاده بهتر از میادین مشترک نفت و گاز گفته است مهم‌ترین میادین نفت و گاز کشور پارس‌جنوبی بوده و بعد مجموعه آزادگان یا غرب کارون که پول کافی هم در بودجه برای آن تعیین شده است و امیدواریم بانک مرکزی تمهیداتش که وام و اوراق مشارکت است را بیندیشد تا کار را پیش ببریم‌. با توجه به تاکید‌های فراوان بر توسعه میادین نفتی مشترک پرداختن به این موضوع که این میادین دقیقا با کدام کشورها مشترک است و در کدام مناطق قرار دارد از اهمیت بالایی برخوردار است‌. در حال حاضر بیش از ۱۵ مخزن نفتی مشترک بین ایران و کشورهای همسایه وجود دارد که در این بین مخازن مشترک واقع در خشکی در همجواری کشور عراق قرار دارد و سایر مخازن در خلیج‌فارس و دریای عمان واقع‌اند‌. نام و مشخصات کلی میدان‌های مشترک نفتی و گازی ایران با کشورهای منطقه در ادامه می‌آید‌.

میدان‌های مشترک با عراق
۱- نفت شهر‌: در فاصله ۱۰۰ کیلومتر شمال غربی ایلام و ۲۲۵ کیلومتری جنوب غربی کرمانشاه و ۶۰ کیلومتری قصرشیرین قرار گرفته‌است‌. این میدان نفتی در سال ۱۹۲۳ در طاقدیس نفت شهر کشف شد‌. در حال حاضر میدان نفت شهر تنها میدان نفتی در حال تولید استان کرمانشاه بوده که دارای ۶۹۲ میلیون بشکه ذخیره نفت‌خام است‌.

۲- دهلران‌: یکی از میادین نفتی ایران است که در ۲۲ کیلومتری جنوب غربی دهلران در استان ایلام قرار دارد‌. میزان نفت‌خام این میدان ۴۲۱۲ میلیون بشکه برآورد می‌شود‌ از این مقدار ۶۳۵ میلیون بشکه آن قابل استحصال است‌. این میدان در سال ۱۳۵۱ و توسط شرکت نفت ایران کشف و اولین چاه آن در عمق ۶۷۵ حفاری شد‌. یک سال بعد دومین چاه در فاصله ۱۰ کیلومتری مرز ایران و عراق تا عمق ۴۳۰۰ متر حفاری شد‌. در طول جنگ ایران و عراق این میدان مورد حمله قرار گرفت و آسیب دید که موجب قطع تولید نفت آن شد‌. امتداد ایران در خاک عراق، میدان ابوغریب قرار دارد‌.

۳- پایدار غرب‌: یکی از میدان‌های نفتی ایران است که در سال ۱۳۵۹ کشف شد‌. نفت این میدان از نوع سنگین است و فشار طبیعی مخزن آن پاسخگوی فشار لازم برای استخراج نفت نیست‌ از این‌رو استفاده از تلمبه بر سر چاه اجتناب‌ناپذیر است‌. ایران در سال ۱۳۸۸ روزانه بین ۲۴ تا ۲۵ هزار بشکه نفت از این میدان برداشت کرده است‌ این میدان در مجاورت میدان فکه کشور عراق قرار دارد‌.

۴- آذر‌: یکی از میدان‌های نفتی ایران است‌. این میدان نفتی در شرق شهرستان مهران استان ایلام واقع شده‌ و‌ مخزن این میدان با میدان نفتی بدرای کشور عراق مشترک است و در امتداد شمال غربی میدان مستقل چنگوله واقع است‌. این میدان دارای دو میلیارد و ۵۰۰ بشکه نفت‌خام درجاست‌. میزان نفت قابل استحصال از این میدان ۴۰۰ میلیون بشکه نفت برآورد می‌شود‌.

۵- آزادگان‌: بزرگ‌ترین میدان نفتی ایران و یکی از بزرگ‌ترین میادین نفتی جهان است که کشف آن به سال ۱۳۷۶ باز می‌گردد و در محدوده‌ای به وسعت ۲۰ در ۷۵ کیلومتر، در ۱۰۰ کیلومتری غرب اهواز در منطقه دشت آزادگان واقع است‌. ظرفیت این میدان ۳۳ میلیارد بشکه تخمین زده شده بود‌. در سال ۱۳۷۸ لایه جدید نفتی با ظرفیت ۲/۲ میلیارد بشکه در این میدان کشف شد‌. این میدان دارای دو بخش شمالی و جنوبی است‌. از سال ۱۳۸۷ تولید نفت از بخش جنوبی با ظرفیت ۲۵ هزار بشکه نفت در روز شروع شده‌است‌. بخش شمالی میدان در مجاورت میدان مجنون عراق قرار دارد‌.

۶- یادآوران‌: یکی از میدان‌های نفتی ایران است که در ۷۰ کیلومتری جنوب غربی اهواز و شمال واقع است‌. ابعاد میدان ۱۵ در ۴۵ کیلومتر است‌. حجم نفت درجای این میدان نفتی ۱۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون بشکه برآورد می‌شود‌. این میدان در مجاورت میدان سنباد که یکی از میدان‌های نفتی عراق است قرار دارد‌. از این میدان دو نوع نفت سنگین (API ۱۸) و نفت سبک (API ۳۸) به ترتیب از دو لایه سروک و فهلیان تولید می‌شود‌. نفت استخراج شده به دارخوین منتقل می‌گردد‌.

میدان‌های مشترک با عربستان‌
۱- اسفندیار‌: یکی از میدان‌های نفتی ایران است که دارای مخزن مشترک با عربستان سعودی بوده که بخش عربی آن میدان نفتی لولو نام دارد و در فاصله ۹۵ کیلومتری جنوب غربی جزیره خارک واقع شده است‌. نفت این میدان دارای درجه سبکی API ۳۰ است‌. این میدان دارای ۵۳۲ میلیون بشکه نفت‌خام درجاست‌.

۲- فروزان‌: یکی از میادین مشترک ایران در منطقه خلیج‌فارس است که در ناحیه خارک با کشور عربستان مشترک است‌. اجرای طرح توسعه میدان فروزان که عرب‌ها آن را «مرجان» نامیده‌اند، افزایش تولید نفت‌خام به ‌میزان ۶۵ هزار بشکه در روز، ساخت تاسیسات جدید برای ارسال گازهای همراه نفت به جزیره خارک به منظور جلوگیری از سوزاندن آن، بررسی ظرفیت افزایش بیشتر تولید فروزان و شناسایی لایه‌های جدید تولیدی آن اعلام شده‌ است‌.
میدان نفتی فارس ۱ و فارس ۲ نیز میدان‌های نفتی مشترک با عربستان هستند‌.

میدان‌های نفتی مشترک با امارات
۱- فرزام‌: بخش بسیار کوچکی از میدان «فلاح امارات متحده عربی» است که در آب‌های ایران «ناحیه سیری» واقع شده‌ است. این میدان در کنار میادین سیوند، دنا، نصرت و الوند قرار دارد‌.

۲- نصرت‌: در ۳۵ کیلومتری جنوب شرقی جزیره سیری در خلیج فارس واقع شده و با کشور امارات متحده عربی مشترک است‌. سازند سروک آن حاوی نفت بوده (مخزن اصلی) و سازندهای دالان و فراقون حاوی گاز ناخالص هستند‌. ذخایر قابل استحصال این میدان ۲/۹ تا ۵/۸ میلیارد بشکه تخمین زده شده ‌است‌.

۳- مبارک‌: یکی از میادین نفتی مشترک بین ایران و امارات متحده عربی است‌. بخش اماراتی این میدان از سال ۱۹۷۴ تولید نفت را شروع کرده و تولید نفت آن در حدود این ۳۰ سال در سطح ۶۰ هزار بشکه نفت حفظ شده است‌.

۴- سلمان‌: یکی از میادین قابل توجه ایران از نظر ذخایر نفت و گاز به حساب می‌آید‌. حجم نفت قابل استحصال از میدان سلمان حدود ۶/۱ میلیارد بشکه می‌باشد‌ هم‌اکنون نفت قابل تولید باقیمانده در این مخزن بیش از نیم میلیارد بشکه‌ است‌.

میدان‌های نفتی مشترک با قطر
۱- میدان گازی پارس‌جنوبی‌: (در قطر‌: گنبد شمالی) بزرگ‌ترین میدان گازی جهان است که در خلیج فارس و در آب‌های سرزمینی ایران و قطر واقع شده ‌است‌. این میدان گازی بین ایران و قطر مشترک بوده و در کشور قطر، میدان گازی گنبد شمالی نام دارد‌. ایران و قطر از ابتدای برداشت از این میدان مشترک همواره در رقابت برای برتری در بهره‌برداری از منابع هیدروکربنی این میدان بودند‌. در پاییز سال ۱۳۹۱ ایران در حال برداشت روزانه ۳۰۰ میلیون مترمکعب از ذخایر این میدان بوده که ۷۰ میلیون مترمکعب کمتر از شریک خود در این میدان برداشت می‌کند‌.

۲- میدان رشادت‌: یکی از میدان‌های نفتی ایران است که در ۱۰۸ کیلومتری جنوب غربی جزیره لاوان و در میان آب‌های خلیج فارس است‌. بهره‌برداری از این میدان از سال ۱۳۴۷ آغاز شد‌. در حال حاضر استخراج و تولید نفت تنها از سکوی Rدر جریان می‌باشد و سایر سکوها غیرعملیاتی است‌. این سکو نیز ‌باید پس از بهره‌برداری از چاه‌های جدید از کاربری خارج شود‌.

میدان نفتی هنگام (مشترک با عمان)‌: یا میدان نفتی بوخای غربی تنها میدان نفتی مشترک بین ایران و عمان است‌. هنگام دارای نفت فرار با درجه API ۴۲ می‌باشد و نفت‌خام درجای آن بیش از ۷۰۰ میلیون بشکه و گاز طبیعی درجای آن حدود دو تریلیون فوت مکعب است‌.

میدان نفتی آرش‌: این میدان گازی از میادین مشترک ایران با کشورهای کویت و عربستان است‌. ذخیره در جای گاز میدان آرش یک میلیارد فوت مکعب و ذخیره نفت درجای این میدان نیز نزدیک به ۳۱۰ میلیون بشکه برآورد می‌شود‌.

ایران سهم خود از این میدان را ۴۲ میلیون بشکه نفت‌خام و ۵/۶۵ میلیون بشکه میعانات گازی تخمین زده ‌است‌.

*جهان صنعت
 چه خوب خوند حرف دلمو 
  
[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
     
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 562
تاریخ عضویت: دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۸۵, ۴:۵۴ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

Re: سهم ما از نفت و گاز چقدر است؟

پست توسط mj_piremard »

با سلام
متاسفانه علت اين ناكامي و زيان چيزي نيست جزء عدم تعامل جهاني و منطقه اي و انفعال ديپلماسي كه منجر به انزواي ايران شده است.
 چه خوب خوند حرف دلمو 
  
[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
     
Captain
Captain
پست: 2755
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۵, ۱۲:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: سهم ما از نفت و گاز چقدر است؟

پست توسط Present »

  , متاسفانه در این چند ماهی که تعامل جهانی و منطقه ای کردیم و انفعال دیپلماسی از نوع لبخند داشتیم هم پیشرفتی در امور ندیدیم نمونه اش بحث هسته ای هست که هر روز یک بامبول جدید برامون می تراشند !
یک چیز برای ما ایرانی ها محرز شده و اینه که تا زمانی که نخوایم زیر یوغ استکبار باشیم و چشم آق دایی نگیم هر روز همین مسایل رو می بینیم + اینکه خیلی از مسولان داخلی نیز نشون دادند برای منافع شخصی و جناحی از هیچ راهی فرو گذار نیستد حتی اگر بر خلاف مصلحت کشورشون باشه
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 562
تاریخ عضویت: دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۸۵, ۴:۵۴ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

Re: سهم ما از نفت و گاز چقدر است؟

پست توسط mj_piremard »

با سلام
دوست عزیز اگر منظور شما خارج شدن از زیر یوغ غرب (به قول غرب ستیزان استکبار :? ) تکیه به داخل هست مشت نمونه خروار یه طرح هست در خارک جدا سازی گاز همراه با نفت نزدیک به 8 ساله این پروژه در دست یه پیمانکار داخلیه یه بنده خدایی میگفت طرحی که حداکثر 3 ساله شرکت های غربی با بالا ترین کیفیت انجام میدن ما تا حالا نتونستیم هزینه ها هم سال به سال افزایش پیدا میکنه و رقم قرداد شاید در انتهای پروژه به 3 برابر اولیه برسه تازه اگه تموم بشه که بعیده
به نظر شما هزینه ها رو جز مردم چه کسی پرداخت میکنه
تعامل با دنیا به معنای چشم گفتن نیست با دنیا باید تعامل داشته باشی حتی در آمریکا که بهترین و بزرگترین شرکت های نفتی رو داره درهای کشورش رو به روی شرکت های اروپایی نبسته این به جزء تعامل چه معنایی دیگری میتونه داشته باشه در دنیای امروز حرف از ملی زدن 100 درصد داخلی یه جوک بیش نیست امروزه در صنایع بزرگ هیچ کشوری دنبال 100 داخلی نمیره
 چه خوب خوند حرف دلمو 
  
[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
     
Captain
Captain
پست: 2755
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۵, ۱۲:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: سهم ما از نفت و گاز چقدر است؟

پست توسط Present »

  , همچنین تعاملی که شما می گید در یک صورت اتفاق می افته، اونم به چندین جهت و ماجرا بستگی داره، این که ایران انرژی هسته ایش رو تخته کنه، موشکها و قوای نظامیش رو دو دستی تقدیم غرب کنه، از حمایت لبنان و فلسظین و سوریه که خط مقدم ما با اسرائیل هست دست برداره، اسرائیل رو به رسميت بشناسه و... هزار موضوع از این دسته، که با این شرایط این تعاملی که شما مد نظرتون هست یک جکی بیش نیست
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Fast Poster
Fast Poster
پست: 252
تاریخ عضویت: شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۲, ۶:۴۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 899 بار

Re: سهم ما از نفت و گاز چقدر است؟

پست توسط شیرافکن »

mj_piremard
این حرفها ماله قدیمه!!!الان دولتی بر سر کار است که مهمترین مشخصش مثلا تعامل با دنیا بر اساس تدبیر است و یک سال گذشته و حداقل 3 سال دیگر هم این وضعیت ادامه پیدا میکنه.بنابراین با توجه به شرایط باید کمی خودتون را به روز کنید.چون دیگه اگر بعد از اینهمه لبخند و رفت و امد و تعامل با دنیا که منظور غرب است بعد از این 4 سال اتفاق خاصی نیافتد دیگه کسی علاقه به شنیدن حرف های تکراری را ندارد.الان زمان ادعا و بیان حرف های خیالی نیست.الان ما هر روز شاهد تعامل و رفت و امد با غربی ها هستیم.پس حداقل بعد از این 4 سال زمان پاسخگویی تفکراتی است که با همین تصورات به دنیا می نگرنند.
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 316
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۰, ۱۰:۱۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

Re: سهم ما از نفت و گاز چقدر است؟

پست توسط Lord_Jason »

Present عزیز
در تاپیک های قبلی و همین تاپیک دیدگاه شما برای همه مشخص شده و هست.
چیزی که مسلمه دیدگاهی که شما ازش حمایت می کنید که تصورش از ارتباط سیاسی و اقتصادی؛ تسلیم و ذلت هست و بستن درهای مملکت به روی دیگران و حبس شدن در منجلاب مدیریت نالایق و بی تخصص عقیدتی رو ارزش میدونه. این دیدگاه محکوم به شکست بوده و هست و نیازی به اثباتش نیست. کافیه نگاهی وضعیت اسفناک اقتصادی و مدیریتی مملکت بندازید تا ببینید همین تفکر با کشور چه کرده. کشوری با منابع سرشاز انرژی و نیروی انسانی فراوان و مستعد که موقعیت ژئوپلتیک کم نظیری داره (در منطقه تنها شاید مصر در این زمینه از ما سر تر باشه) به وضعیت قعلی افتاده که مملکتش با تن خواه اداره میشه و مثل کارگر روزمزد هر روز برای گذران زندگیش تصمیمات خلق الساعه میگیره...بیکاری در بین نیروی جوان موج میزنه. ادارات دولتی با راندمان پایین تنها شدن نونخونه یک مشت متظاهر. اگر منابع سرشار معدنی و هیدروکربنی نبودند الآن اوضاع ما از کره شمالی هم بدتر بود.
وضعیت مملکت اونقدر فاجعه و داغون هست که نیازی به توضیح بیشتر نباشه و هر عقل سلیمی (با نکیه بر روی سلیم!) اون رو درک کنه. کافی یکبار پاتون رو از چهارچوب این تفکرات پوسیده و منفعت طلبانه به بیرون بگذارید و تگاهی به وضعیت کشورهایی که سالهای قبل همرده ما بودند بیندازید...
اگر جایی از صحبت هام تند بوده، نسبت به شخص شما نبوده؛ به دیدگاهیه که عنوانش میکنید.
صرفاً برای اینکه به فکر فرو برید میپرسم؟ میدونید در صورت اتمام فازهای پارس جنوبی (که در حالت عادی و بدون تحریم ها و مسائل سیاسی مقرر بوده تا اردیبهشت سال قبل عملی بشه) چقدر به در آمد کشور اضافه میشد؟
فقط برو در مورد جواب همین سوال کمی تحقیق کن؛ بعد حساب کن تاسیسات نظنز چقدر به مملکت کمک کرده! بعد یکمم تحقیق کن که چرا هر بار مذاکرات به سمت شکست میره کشورهای خاشیه خلیج ابراز خوشحالی می کنند! یکم تحقیق کن که چرا شرکت ملی نفت چین، پروژه اش رو در عراق 8 ماه زودتر به اتمام میرسونه، اما در ایران بعد از 3 سال پروژه هاش روی هوا بود و در دولت قبل هیچ اعتراضی صورت نگرفت...
Fast Poster
Fast Poster
پست: 252
تاریخ عضویت: شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۲, ۶:۴۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 899 بار

Re: سهم ما از نفت و گاز چقدر است؟

پست توسط شیرافکن »

Lord_Jason نوشته شده:Present عزیز
در تاپیک های قبلی و همین تاپیک دیدگاه شما برای همه مشخص شده و هست.
چیزی که مسلمه دیدگاهی که شما ازش حمایت می کنید که تصورش از ارتباط سیاسی و اقتصادی؛ تسلیم و ذلت هست و بستن درهای مملکت به روی دیگران و حبس شدن در منجلاب مدیریت نالایق و بی تخصص عقیدتی رو ارزش میدونه. این دیدگاه محکوم به شکست بوده و هست و نیازی به اثباتش نیست. کافیه نگاهی وضعیت اسفناک اقتصادی و مدیریتی مملکت بندازید تا ببینید همین تفکر با کشور چه کرده. کشوری با منابع سرشاز انرژی و نیروی انسانی فراوان و مستعد که موقعیت ژئوپلتیک کم نظیری داره (در منطقه تنها شاید مصر در این زمینه از ما سر تر باشه) به وضعیت قعلی افتاده که مملکتش با تن خواه اداره میشه و مثل کارگر روزمزد هر روز برای گذران زندگیش تصمیمات خلق الساعه میگیره...بیکاری در بین نیروی جوان موج میزنه. ادارات دولتی با راندمان پایین تنها شدن نونخونه یک مشت متظاهر. اگر منابع سرشار معدنی و هیدروکربنی نبودند الآن اوضاع ما از کره شمالی هم بدتر بود.
وضعیت مملکت اونقدر فاجعه و داغون هست که نیازی به توضیح بیشتر نباشه و هر عقل سلیمی (با نکیه بر روی سلیم!) اون رو درک کنه. کافی یکبار پاتون رو از چهارچوب این تفکرات پوسیده و منفعت طلبانه به بیرون بگذارید و تگاهی به وضعیت کشورهایی که سالهای قبل همرده ما بودند بیندازید...
اگر جایی از صحبت هام تند بوده، نسبت به شخص شما نبوده؛ به دیدگاهیه که عنوانش میکنید.
صرفاً برای اینکه به فکر فرو برید میپرسم؟ میدونید در صورت اتمام فازهای پارس جنوبی (که در حالت عادی و بدون تحریم ها و مسائل سیاسی مقرر بوده تا اردیبهشت سال قبل عملی بشه) چقدر به در آمد کشور اضافه میشد؟
فقط برو در مورد جواب همین سوال کمی تحقیق کن؛ بعد حساب کن تاسیسات نظنز چقدر به مملکت کمک کرده! بعد یکمم تحقیق کن که چرا هر بار مذاکرات به سمت شکست میره کشورهای خاشیه خلیج ابراز خوشحالی می کنند! یکم تحقیق کن که چرا شرکت ملی نفت چین، پروژه اش رو در عراق 8 ماه زودتر به اتمام میرسونه، اما در ایران بعد از 3 سال پروژه هاش روی هوا بود و در دولت قبل هیچ اعتراضی صورت نگرفت...

چقدر جالب کسانیکه هر سال حداقل یکبار سفر تفریحی به خارج کشور دارن اینقدر وضع اقتصاد براشون اسفناک و ....است.خدا بهتون صبر بده!!!!!!!خوشبختانه داریم به کارگیری دیدگاه اقایون در تسلیم همه جانبه در برابر غرب را و نتایج نداشته ان را به چشم میبینیم و ملت بیش از پیش وضع خود را با گذشته که این دیدگاه حاکم نبود مقایسه میکنن.
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 547
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۸, ۵:۲۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

Re: سهم ما از نفت و گاز چقدر است؟

پست توسط Qaher1406 »

Lord_Jason نوشته شده:Present عزیز
در تاپیک های قبلی و همین تاپیک دیدگاه شما برای همه مشخص شده و هست.
چیزی که مسلمه دیدگاهی که شما ازش حمایت می کنید که تصورش از ارتباط سیاسی و اقتصادی؛ تسلیم و ذلت هست و بستن درهای مملکت به روی دیگران و حبس شدن در منجلاب مدیریت نالایق و بی تخصص عقیدتی رو ارزش میدونه. این دیدگاه محکوم به شکست بوده و هست و نیازی به اثباتش نیست. کافیه نگاهی وضعیت اسفناک اقتصادی و مدیریتی مملکت بندازید تا ببینید همین تفکر با کشور چه کرده. کشوری با منابع سرشاز انرژی و نیروی انسانی فراوان و مستعد که موقعیت ژئوپلتیک کم نظیری داره (در منطقه تنها شاید مصر در این زمینه از ما سر تر باشه) به وضعیت قعلی افتاده که مملکتش با تن خواه اداره میشه و مثل کارگر روزمزد هر روز برای گذران زندگیش تصمیمات خلق الساعه میگیره...بیکاری در بین نیروی جوان موج میزنه. ادارات دولتی با راندمان پایین تنها شدن نونخونه یک مشت متظاهر. اگر منابع سرشار معدنی و هیدروکربنی نبودند الآن اوضاع ما از کره شمالی هم بدتر بود.
وضعیت مملکت اونقدر فاجعه و داغون هست که نیازی به توضیح بیشتر نباشه و هر عقل سلیمی (با نکیه بر روی سلیم!) اون رو درک کنه. کافی یکبار پاتون رو از چهارچوب این تفکرات پوسیده و منفعت طلبانه به بیرون بگذارید و تگاهی به وضعیت کشورهایی که سالهای قبل همرده ما بودند بیندازید...
اگر جایی از صحبت هام تند بوده، نسبت به شخص شما نبوده؛ به دیدگاهیه که عنوانش میکنید.
صرفاً برای اینکه به فکر فرو برید میپرسم؟ میدونید در صورت اتمام فازهای پارس جنوبی (که در حالت عادی و بدون تحریم ها و مسائل سیاسی مقرر بوده تا اردیبهشت سال قبل عملی بشه) چقدر به در آمد کشور اضافه میشد؟

فقط برو در مورد جواب همین سوال کمی تحقیق کن؛ بعد حساب کن تاسیسات نظنز چقدر به مملکت کمک کرده! بعد یکمم تحقیق کن که چرا هر بار مذاکرات به سمت شکست میره کشورهای خاشیه خلیج ابراز خوشحالی می کنند! یکم تحقیق کن که چرا شرکت ملی نفت چین، پروژه اش رو در عراق 8 ماه زودتر به اتمام میرسونه، اما در ایران بعد از 3 سال پروژه هاش روی هوا بود و در دولت قبل هیچ اعتراضی صورت نگرفت...


باسلام
دوست عزیز به دوستمون حق بدید از تعامل و ارتباط با به اصطلاح جامعه جهانی چنین برداشتی داشته باشه چرا که تعامل صحیح را تدیده بهتربگم تجربه گذشته تصویر خوش آیتدی را به یادشون نمی یاره چراکه زمانی داشتیم با جامعه جهانی تعامل میکردیم وادبیات دولتمردان ما جامعه جهانی پسند بود درحالبکه اونها ازجنگ تمدنها میگفتن مااز گفتگوی تمدنها میکفتیم باتمامی سازهاشون رقصیدیم در تاسیسات اتمی مون تخته کردیم تو جنگ یه اصطلاح تروریسم بااونها نهایت همکاری را داشتیم حتی درزمان اشغال افغانستان سیاسست مون هم که تنش زدایی بود ولی نتیجه چه شد ؟ مفتخر شدن به محور شرارت این همکاری صحیح و عزتمندانه به حدی بود که موجب شد لطف کنن وبرای اینکه ازنکرانی درمون بیارن بردانشمندان هسته ایمون منت کذاشتن و اعلام کردن براشون شغل ایجاد میکنن برادرعزیز و دلسوزمن اگر منظور حضرت عالی ازتعامل همین نوع تعامل یک طرفه هست که دردولت اصلاحات تجربه شد من به عنوان یک شهروند مخالفم ولی اگر غیرازاین است کاملا با شما موافقم تعامل یک جاده دوطرفه است شرایط وضوابطی داره یک جاده یک طرفه نیست بله مانبازمند به فتاوری روزجهانی در صنعتمون هستیم نه تنها در صنعت نفت بلکه سایر صنایعمون وایضا سرمایه گزاری خارجی برای رشدو توسعه اقتصادی پایدار درسایر مواردی که فرمودید درباب سومدیریت وعدم شایسته سالاری حق باشماست ولی برادر من هم من میدانم هم شما که هسته ای همه بهانه است لذا حتی اگه تاسیسات هسته ای مون گل بگیریم کارخانجات و سانتریفیوژهامو بارکشتی کنیم وبه واشنگتن بفرستیم ماعضو خوب جامعه جهانی نخواهیم بودمگر....
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
پست: 2755
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۵, ۱۲:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: سهم ما از نفت و گاز چقدر است؟

پست توسط Present »

Qaher1406 نوشته شده:
Lord_Jason نوشته شده:Present عزیز
در تاپیک های قبلی و همین تاپیک دیدگاه شما برای همه مشخص شده و هست.
چیزی که مسلمه دیدگاهی که شما ازش حمایت می کنید که تصورش از ارتباط سیاسی و اقتصادی؛ تسلیم و ذلت هست و بستن درهای مملکت به روی دیگران و حبس شدن در منجلاب مدیریت نالایق و بی تخصص عقیدتی رو ارزش میدونه. این دیدگاه محکوم به شکست بوده و هست و نیازی به اثباتش نیست. کافیه نگاهی وضعیت اسفناک اقتصادی و مدیریتی مملکت بندازید تا ببینید همین تفکر با کشور چه کرده. کشوری با منابع سرشاز انرژی و نیروی انسانی فراوان و مستعد که موقعیت ژئوپلتیک کم نظیری داره (در منطقه تنها شاید مصر در این زمینه از ما سر تر باشه) به وضعیت قعلی افتاده که مملکتش با تن خواه اداره میشه و مثل کارگر روزمزد هر روز برای گذران زندگیش تصمیمات خلق الساعه میگیره...بیکاری در بین نیروی جوان موج میزنه. ادارات دولتی با راندمان پایین تنها شدن نونخونه یک مشت متظاهر. اگر منابع سرشار معدنی و هیدروکربنی نبودند الآن اوضاع ما از کره شمالی هم بدتر بود.
وضعیت مملکت اونقدر فاجعه و داغون هست که نیازی به توضیح بیشتر نباشه و هر عقل سلیمی (با نکیه بر روی سلیم!) اون رو درک کنه. کافی یکبار پاتون رو از چهارچوب این تفکرات پوسیده و منفعت طلبانه به بیرون بگذارید و تگاهی به وضعیت کشورهایی که سالهای قبل همرده ما بودند بیندازید...
اگر جایی از صحبت هام تند بوده، نسبت به شخص شما نبوده؛ به دیدگاهیه که عنوانش میکنید.
صرفاً برای اینکه به فکر فرو برید میپرسم؟ میدونید در صورت اتمام فازهای پارس جنوبی (که در حالت عادی و بدون تحریم ها و مسائل سیاسی مقرر بوده تا اردیبهشت سال قبل عملی بشه) چقدر به در آمد کشور اضافه میشد؟

فقط برو در مورد جواب همین سوال کمی تحقیق کن؛ بعد حساب کن تاسیسات نظنز چقدر به مملکت کمک کرده! بعد یکمم تحقیق کن که چرا هر بار مذاکرات به سمت شکست میره کشورهای خاشیه خلیج ابراز خوشحالی می کنند! یکم تحقیق کن که چرا شرکت ملی نفت چین، پروژه اش رو در عراق 8 ماه زودتر به اتمام میرسونه، اما در ایران بعد از 3 سال پروژه هاش روی هوا بود و در دولت قبل هیچ اعتراضی صورت نگرفت...



باسلام
دوست عزیز به دوستمون حق بدید از تعامل و ارتباط با به اصطلاح جامعه جهانی چنین برداشتی داشته باشه چرا که تعامل صحیح را تدیده بهتربگم تجربه گذشته تصویر خوش آیتدی را به یادشون نمی یاره چراکه زمانی داشتیم با جامعه جهانی تعامل میکردیم وادبیات دولتمردان ما جامعه جهانی پسند بود درحالبکه اونها ازجنگ تمدنها میگفتن مااز گفتگوی تمدنها میکفتیم باتمامی سازهاشون رقصیدیم در تاسیسات اتمی مون تخته کردیم تو جنگ یه اصطلاح تروریسم بااونها نهایت همکاری را داشتیم حتی درزمان اشغال افغانستان سیاسست مون هم که تنش زدایی بود ولی نتیجه چه شد ؟ مفتخر شدن به محور شرارت این همکاری صحیح و عزتمندانه به حدی بود که موجب شد لطف کنن وبرای اینکه ازنکرانی درمون بیارن بردانشمندان هسته ایمون منت کذاشتن و اعلام کردن براشون شغل ایجاد میکنن برادرعزیز و دلسوزمن اگر منظور حضرت عالی ازتعامل همین نوع تعامل یک طرفه هست که دردولت اصلاحات تجربه شد من به عنوان یک شهروند مخالفم ولی اگر غیرازاین است کاملا با شما موافقم تعامل یک جاده دوطرفه است شرایط وضوابطی داره یک جاده یک طرفه نیست بله مانبازمند به فتاوری روزجهانی در صنعتمون هستیم نه تنها در صنعت نفت بلکه سایر صنایعمون وایضا سرمایه گزاری خارجی برای رشدو توسعه اقتصادی پایدار درسایر مواردی که فرمودید درباب سومدیریت وعدم شایسته سالاری حق باشماست ولی برادر من هم من میدانم هم شما که هسته ای همه بهانه است لذا حتی اگه تاسیسات هسته ای مون گل بگیریم کارخانجات و سانتریفیوژهامو بارکشتی کنیم وبه واشنگتن بفرستیم ماعضو خوب جامعه جهانی نخواهیم بودمگر....


دقیقا نظر بنده هم همینه ، متاسفانه هر دفعه که یک نظر میدیم فکر می کنند ما بد مملکت رو می خواهیم و فقط بر تفکرات پوسیده خود پا فشاری می کنیم ولی متاسفانه نه تنها عقاید امثال بنده شکست خورده بلکه عقاید این تعامل و سیاست لبخند و آغوش باز و عقب نشینی هم از پیش تر شکست خورده است چون در سالهای نه چندان دور آن را تجربه کردیم !
بحث بر سر این نیست که انرژی هسته ای برای ما چه کرده و چه نکرده چون اون یک نقطه تقابل و مقاومت بر ایدئولوژی ما ایرانی ها با غرب شده است ! از نظر من همین الان تخته کنید ببینید غرب و آمریکا آیا تحریم ها را بر می دارند ؟
مشکل اینها با ما از روز اول انقلاب بوده است ، دقیقا از 22 بهمن 57 !
من و امثالهم مدت هاست که می خواهیم همین حرف رو بزنیم ولی از این واضح تر نمی تونم بگم چون هر دفعه بحث رو می کشید به مسائل پیش و پا افتاده !
اگر به چند پست بالاتر من مراجعه کنید متوجه می شید که چه مواردی رو بیان کردم ( به رسمیت شناختن اسرائیل ، دست برداشتن از حمایت لبنان و فلسطین و ... ، چشم آق دایی گفتن ) ! این یعنی از ریشه با انقلاب ما مشکل دارند و این مشکلات با تعامل و لبخند حل نمی شه !
یا باید کلا بی خیال نظام و انقلاب بشیم که نمی شه !
یا باید مقاومت کنیم !
چیز فی ما بین قابل اجرا نیست چون نفی یکی از این دو تا می شه !
دیگه از این واضح تر نمی تونستم بگم !
بهترین روش اصلاح مملکت و این نظام به روشی هست که به نفع همگی تمام بشه ، نه اصلاحی که اصلاح طلبان خواهان آن هستند !
چون از نظر بنده دو نمونه اصلاح طلب وجود داره ، یک دسته که تمایل شدیدی به غرب و چشم به غرب گفتن دارند که مطلوب نیست ، یک دسته اصلاح طلب اصول گرا مثل خودم که در عقایدم بر تعامل با غرب و تمام دنیا پایبند هستم ولی در شرایط عادلانه !
که شرایط غربی ها و ... فعلا عادلانه نیست !!
من هم موافق بهتر شدن شرایط اقتصادی مملکت هستم !
من هم خواهان اینم که عدالت درون مملکت حکم فرما باشه چون یکی از شخص هایی که از این عدم عدالت ضربه خورده خود منم ، خیلی هم خوردم !
من هم از اینکه درون کشورم روابط بر ضوابط حکم فرماست ناراحتم !
و ...
ولی راه حل اینها در گرایش به غرب و چشم به غرب گفتن نیست !
نظر بنده اینه که ما با اصلاح درون کشور می تونیم خیلی از مشکلات رو حل کنیم !!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 316
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۰, ۱۰:۱۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

Re: سهم ما از نفت و گاز چقدر است؟

پست توسط Lord_Jason »

Present عزیز
اصلاح سیستم اداری؛ سیاسی کشور با مدیریت عقیدتی/تخصص گریز هرگز مقدور نیست. تمام مشکل کشور ما اینه. وقتی که برای رسیدن به یک سمت مدیریتی/اجرایی تنها جنبه ی عقیدتی افراد (اونهم در سطح بسیار پایین و نخ نما شده) سنجیده و دیده می شود؛ نمی توان انتظار تغییر و تحول چشمگیر اقتصادی/سیاسی/فرهنگی داشت.
Captain
Captain
پست: 2755
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۵, ۱۲:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: سهم ما از نفت و گاز چقدر است؟

پست توسط Present »

دقیقا ما هم انقلاب کردیم چون قبل از انقلاب شایسته سالاری و عدالت محوری کمتر به چشم می خورد ولی...
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”