شیر گران شد - شیر نخرید - اعتصاب مردمی
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
شیری که در سوپر مارکت های ایران با قیمت 1050 تومان تا 1100 تومان فروخته میشد امروز 1500 تومان شد. با توجه به این اتفاق اکثر سوپر مارکت ها اظهار دارند که شیر در مغازه هایشان مانده و کسی نمیخرد.
از تمامی کسانی که نسبت به این افزایش قیمت اعتراض دارند خواسته میشود که شیر نخرند و کلسیوم سبد خانه خود را از راه های دیگر تامین نمایند و بدین وسیله اعتراض مردمی را اغاز نمایند.
خبرگزاری مردمی
شیری که در سوپر مارکت های ایران با قیمت 1050 تومان تا 1100 تومان فروخته میشد امروز 1500 تومان شد. با توجه به این اتفاق اکثر سوپر مارکت ها اظهار دارند که شیر در مغازه هایشان مانده و کسی نمیخرد.
از تمامی کسانی که نسبت به این افزایش قیمت اعتراض دارند خواسته میشود که شیر نخرند و کلسیوم سبد خانه خود را از راه های دیگر تامین نمایند و بدین وسیله اعتراض مردمی را اغاز نمایند.
خبرگزاری مردمی
- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
Re: شیر گران شد - شیر نخرید - اعتصاب مردمی
والا با این ملتی که من میبینم ، صف نکشن در سوپر مارکت ها هنر کردند
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
مردم ما هم متحد!! از همین الان دیگه شیر نمی خرند !!مثل سکه و طلا و دلار که نخریدند !!
من که به این فراخوان پایبند هستم ، شما چه طور ؟!
من که به این فراخوان پایبند هستم ، شما چه طور ؟!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
- سپاسهای ارسالی: 3429 بار
- سپاسهای دریافتی: 5868 بار
من از قبل از اعتراض به افزایش قیمت ها هم شیر یارانه ای نمی خریدم چون همه چیز شیر را اعم از کره و خامه و سرشیر ان را می گیرند و فقط " اب ریپو " ان باقی مانده را به مردم می فروشند یا ان را به ماست کم چرب تبدیل می کنند. البته شیر و ماست کم چرب برای افرادی که چربی خون دارند یا چاق هستند خوب است !! واقعا می گویم این نوع شیر و ماست فاقد مواد لازم برای این نوع بیماران خوب است. اما چرا کارخانه ها باید قیمت چنین شیر و ماستی را افزایش دهند؟ مقداری از کره و خامه اش را که قنادها می خرند و بقیه اش را هم که مردم علاهده می خرند. از طرفی تولید کننده ها که این نوع شیر و ماست را جهت خدمت به بیماران نمی سازند پس چرا باید مرتب ان را گران کنند البته باید شعار ان ها " سود کمتر زندگی بهتر" باشد. البته بنده هیچ اطلاعی در مورد اینکه ایا واقعا تولید کننده ها با همان قیمت 1250 تومان ضرر می دهند یا خیر ندارم چون در بعد اقتصاد کلان سر رشته ای ندارم و نمی توانم به یقین قضاوت کنم ولی در ذهن خودم فکر می کنم گاهی با سود کمتر هم می توان بکار ادامه داد و سودی بدست اورد.
من شخصا طرفدار شیر طبیعی هستم که متاسفانه اداره بهداشت اجازه خرید مستقیم ان را نمی دهد و می گوید ممکن است تب مالت بگیری مخصوصا شیر غلیظ گوسفند که طرف های استان تبریز بوفور بافت می شود و مخصوصا دوغ غلیظ ان که بطور طبیعی گاز دار می شود. متاسفانه نسل نوجوان ان طعم ها را نمی شناسند و تمام این دوغ هایی که در کارخانه ها تولید می شود ماست است که با اب لوله کشی شهری و نمک مخلوط می شود ( روی خود شیشه های دوغ نوشته شده) و البته با اسانس های مختلف تزیین می شود. دوغ یک چیز دیگر است. خدا رحمتش کند یکنفر در شیراز بود که مردم کوچه به او " نایب دوغی" می گفتند. من خودم می دیدم عشایر با کامیون برای او دوغ می اوردند. وقتی می خواست ان دوغ را به مشتری بفروشد و با یک پارج پلاستیکی ان را هم می زد بوی دوغ ناب و گاز کربنیک موجود در ان ادم را مسحور می کرد. یک لیوانش را که ادم می خورد از ان مایع پاک و حلال و طیب مست می شد و از شدت نشئه دوغ از سر شانه تا نوک انگشتان سست می شد و صورت ادم خنک می شد. به به واقعا عجب دوغی بود (البته ببخشید در این ماه مبارک رمضان تعریف می کنم)
خدای نکرده ناشکری نمی کنم ولی حالا که بعض از این دوغ ها را به اسم دوغ می خورم به جای انکه از این مادیع حلال و طیب مست شوم شوکه می شوم. مزه یعض ان ها به ان دوغ شبیه نیست
البته خدمت دوستان عزیز عرض کنم خودتان می توانید دوغ درست کنید. ماست را خوب بزنید تا یکنواخت شود بعد با اب و نمک مخلوط کنید و دوباره مدتی هم بزنید و اگر می خواهید زود گاز دار شود اگر درست بخاطر بیاورم یکنفر می گفت مقدار کمی شکر به ان اضافه کنید و بگذارید یک روز بماند.
من شخصا طرفدار شیر طبیعی هستم که متاسفانه اداره بهداشت اجازه خرید مستقیم ان را نمی دهد و می گوید ممکن است تب مالت بگیری مخصوصا شیر غلیظ گوسفند که طرف های استان تبریز بوفور بافت می شود و مخصوصا دوغ غلیظ ان که بطور طبیعی گاز دار می شود. متاسفانه نسل نوجوان ان طعم ها را نمی شناسند و تمام این دوغ هایی که در کارخانه ها تولید می شود ماست است که با اب لوله کشی شهری و نمک مخلوط می شود ( روی خود شیشه های دوغ نوشته شده) و البته با اسانس های مختلف تزیین می شود. دوغ یک چیز دیگر است. خدا رحمتش کند یکنفر در شیراز بود که مردم کوچه به او " نایب دوغی" می گفتند. من خودم می دیدم عشایر با کامیون برای او دوغ می اوردند. وقتی می خواست ان دوغ را به مشتری بفروشد و با یک پارج پلاستیکی ان را هم می زد بوی دوغ ناب و گاز کربنیک موجود در ان ادم را مسحور می کرد. یک لیوانش را که ادم می خورد از ان مایع پاک و حلال و طیب مست می شد و از شدت نشئه دوغ از سر شانه تا نوک انگشتان سست می شد و صورت ادم خنک می شد. به به واقعا عجب دوغی بود (البته ببخشید در این ماه مبارک رمضان تعریف می کنم)
خدای نکرده ناشکری نمی کنم ولی حالا که بعض از این دوغ ها را به اسم دوغ می خورم به جای انکه از این مادیع حلال و طیب مست شوم شوکه می شوم. مزه یعض ان ها به ان دوغ شبیه نیست
البته خدمت دوستان عزیز عرض کنم خودتان می توانید دوغ درست کنید. ماست را خوب بزنید تا یکنواخت شود بعد با اب و نمک مخلوط کنید و دوباره مدتی هم بزنید و اگر می خواهید زود گاز دار شود اگر درست بخاطر بیاورم یکنفر می گفت مقدار کمی شکر به ان اضافه کنید و بگذارید یک روز بماند.
آخرین ويرايش توسط 1 on shafagh, ويرايش شده در 0.
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
خوب امروز داد ملت رفت هوا، البته حدود 2 ماه هست که خبرش آمده ... یک کم دیر ملت حواسشون جمع شد.
اون زمان که اعلام شد شیر با قیمت بالاتر داره از دامداران خریداری می شود، نوید گرانی لبنیات به مشتری ته خط را دادند، اما مردم ما فقط تیترهای درشت و پر رنگ تر روزنامه ها را می خوانند.
به هر حال من به نظرم این قضیه اصلا شبیه ماجرای مرغ چند وقت پیش نیست، این یک افزایش قیمت کاملا منطقی و متناسب با گران شدن خرید اولیه بوده است. قیمت لبنیات هم در سال های اخیر به نسبت تورم کمی جا مانده بود و به قولی طلبکار بود.
البته از این جا به بعد ممکن است یک وقت با هجوم مردم شاهد گران شدن بیش از حد و قحطی و این حرف ها باشیم. البته خوشبختانه با توجه به فصل گرما، این افزایش قیمت زمانی اتفاق میوفته که مصرف شیر نسبتا کمتر است و خوب فکر نمی کنم مشکل خاصی پیش بیاد.
بهتره قبل از این که در جریانی حامی یا مخالف بود، در مورد تحقیقات داشت. و بیخود برخی جریانات توهی یا غلط اجتماعی را دامن نزد.
ترکیب دوغ گاز دار:
آب، ماست + کمی شیر. در جای گرم گذاشته شود چند ساعت، بعد بهش نمک زده و همش بزنید. بزارید در یخچال خنک بنوشید
اون زمان که اعلام شد شیر با قیمت بالاتر داره از دامداران خریداری می شود، نوید گرانی لبنیات به مشتری ته خط را دادند، اما مردم ما فقط تیترهای درشت و پر رنگ تر روزنامه ها را می خوانند.
به هر حال من به نظرم این قضیه اصلا شبیه ماجرای مرغ چند وقت پیش نیست، این یک افزایش قیمت کاملا منطقی و متناسب با گران شدن خرید اولیه بوده است. قیمت لبنیات هم در سال های اخیر به نسبت تورم کمی جا مانده بود و به قولی طلبکار بود.
البته از این جا به بعد ممکن است یک وقت با هجوم مردم شاهد گران شدن بیش از حد و قحطی و این حرف ها باشیم. البته خوشبختانه با توجه به فصل گرما، این افزایش قیمت زمانی اتفاق میوفته که مصرف شیر نسبتا کمتر است و خوب فکر نمی کنم مشکل خاصی پیش بیاد.
بهتره قبل از این که در جریانی حامی یا مخالف بود، در مورد تحقیقات داشت. و بیخود برخی جریانات توهی یا غلط اجتماعی را دامن نزد.
مقدار کمی شکر به ان اضافه کنید
ترکیب دوغ گاز دار:
آب، ماست + کمی شیر. در جای گرم گذاشته شود چند ساعت، بعد بهش نمک زده و همش بزنید. بزارید در یخچال خنک بنوشید
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
M.Abooali نوشته شده:
ترکیب دوغ گاز دار:
البته من شنیدم شکر گاز دار شدن دوغ مصنوعی را تسریع می کند. در ضمن بهترین دوغ موجود از این نوع را که بنده بعنوان دوغ مصرف می کنم و شبیه ترین دوغ ماستی به دوغ واقعی است دوغ مارک اعلا ساخت ابرقو است که در استان فارس تولید می شود. اما کاملا طعم شیر خشک می دهد و لذا فهمیدم به ان شیر خشک اضافه می کنند ولی بالاخره شیر خشک هم ماده گرانی است و خوردنش غنیمت است. اما مطلبی که در مورد دوغ ماستی باید بگویم انکه حداقل نوع تاریخ جدید ان خریداری شود زیرا طعم ان خیلی بهتر است. دوغ خیلی مانده خیلی ترش و تیز می شود. من در بعضی از بقالی ها و فروشگاه ها می بینم انها دوغ دو ماه قبل را می فروشند که اصلا نمی خرم.
حتی یکی از همین بقالی ها دوغی را به من فروخت که 10 روز از تاریخ ایمن ان گذشته بود وقتی نصف شیشه را خوردم دیدم بطور وحشتناکی ترش و تیز است وقتی به تاریخ ان دقت کردم دیدم ده روز از تاریخ طبیعی ان گذشته است رفتم ان را پس دادم و دیگر هرگز از ان بقال چیزی نخریدم در عوض یک دوغ تازه از یک فروشگاه دیگرخریدم. بهر حال قبل از خرید به تاریخ مصرف توجه شود و دوغی خریداری شود که لااقل 10 روز از تاریخ تولید ان گذشته باشد.
آخرین ويرايش توسط 1 on shafagh, ويرايش شده در 0.
- تماس:
shafagh 2 نوشته شده:M.Abooali نوشته شده:
ترکیب دوغ گاز دار:
البته من شنیدم شکر گاز دار شدن دوغ مصنوعی را تسریع می کند. در ضمن بهترین دوغ موجود از این نوع را که بنده بعنوان دوغ مصرف می کنم و شبیه ترین دوغ ماستی به دوغ واقعی است دوغ مارک اعلا ساخت ابرقو است که در استان فارس تولید می شود. اما کاملا طعم شیر خشک می دهد و لذا فهمیدم به ان شیر خشک اضافه می کنند ولی بالاخره شیر خشک هم ماده گرانی است و خوردنش غنیمت است. اما مطلبی که در مورد دوغ ماستی باید بگویم انکه حداقل نوع تاریخ جدید ان خریداری شود زیرا طعم ان خیلی بهتر است. دوغ خیلی مانده خیلی ترش و تیز می شود. من در بعضی از بقالی ها و فروشگاه ها می بینم انها دوغ دو ماه قبل را می فروشند که اصلا نمی خرم.
حتی یکی از همین بقالی ها دوغی را به من فروخت که 10 روز از تاریخ ایمن ان گذشته بود وقتی نصف شیشه را خوردم دیدم بطور وحشتناکی ترش و تیز است وقتی به تاریخ ان دقت کردم دیدم ده روز از تاریخ طبیعی ان گذشته است رفتم ان را پس دادم و دیگر هرگز از ان بقال " مار میتیلک " چیزی نخریدم در عوض یک دوغ تازه از یک فروشگاه دیگرخریدم. بهر حال قبل از خرید به تاریخ مصرف توجه شود و دوغی خریداری شود که لااقل 10 روز از تاریخ تولید ان گذشته باشد.
اتفاقا هر وقت من میرم برا خرید دوغ میگم دوغ تاریخ مصرف گذشته بده....خخخخخخخخخخخخخ
البته این در صورتی هست که بقالی نزدیک خونمون که ترک هست ، دوغ محلی نداشته باشه
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
- سپاسهای ارسالی: 72672 بار
- سپاسهای دریافتی: 31673 بار
- تماس:
esijoon,
من هم به هيچ عنوان نميتونم حتي تصور کنم دوستاني که دوغ غير ترش ميخرند، به چه اميدي ميخرند. خوب شير بخرند ...
دوغ هر چه ترش تر، بهتر
من هم به هيچ عنوان نميتونم حتي تصور کنم دوستاني که دوغ غير ترش ميخرند، به چه اميدي ميخرند. خوب شير بخرند ...
دوغ هر چه ترش تر، بهتر
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- تماس:
Mahdi1944 نوشته شده:esijoon,
دوغ هر چه ترش تر، بهتر
مهدی جون اگه مثل خودم دوغ ترش و تیز دوست داری پیشنهاد میکنم روشی که میلاد گفت رو انجام بدی....
نیم لیتر شیر + یک لیتر آب + 4 قاشق ماست (اگه ترش باشه که بهتر) + مقداری نمک
بریز تو ظرف 1.5 لیتری (از این دبه نوشابه ها)....دو روز یزار بمونه پشت یخچال که گرمه.... هر چند ساعت یه زیر و روش بکن....بعد که خوب دبه باد کرد و سفت شد یعنی دوغ رسیده...بزن به بدن در این ماه رمضان و ما رو هم دعا کن
بنده نگفتم دوغ نباید ترش باشد ولی در حد طبیعی ان. دوغی که زیاد مانده باشد و بحد زیاد ترش شده باشد نه تنها طعم خوبی ندارد بلکه ممکن است در صورت استفاده مکرر بدلیل اسید زیاد برای دستگاه هاضمه خوب نباشد. بویژه افرادی که طبع سرد دارند این نوع دوغ های مانده و زیاد ترش برای انها اثر منفی مضاعف دارد . زود فشارشان می افتد، رنگ اشان می پرد و دچار معده درد خفیف و عدم هضم می شوند.
دوغ تازه ترشی متعارفی دارد و ان ترشی بر طعم دوغ غالب نمی شود و طعم طبیعی خوبی دارد. دوغ های زیاد مانده و ترش بر پرزهای چشایی اثر گذارده و غیر از ترشی ان عطر و طعم دوغ بخوبی معلوم نمی شود. همانطور که عرض شد دوغ 10 الی 15 روز تولید شده می تواند ایده ال باشد.
دوغ تازه ترشی متعارفی دارد و ان ترشی بر طعم دوغ غالب نمی شود و طعم طبیعی خوبی دارد. دوغ های زیاد مانده و ترش بر پرزهای چشایی اثر گذارده و غیر از ترشی ان عطر و طعم دوغ بخوبی معلوم نمی شود. همانطور که عرض شد دوغ 10 الی 15 روز تولید شده می تواند ایده ال باشد.
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
خوشا به حال ما که اینجا هر وقت نگهبان میرود دهات مرخصی برامان شیر و ماست از گله خودشان می آورد ....
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
ولی من باز هم متوجه نشدم چطور لبنیات از قافله تورم و افزایش قیمت جا مونده
شیر 200 تومنی قبل از تورم رسید به 1000 تومان یا ماست دبه ای 1600 تومانی شد 8500
با توجه به افزایش قیمت سایر اقلام در کشور لبنیات هم همان روند را در پیش داشت.
مستر روحانی که داد میزد شیب افزایش قیمت ملایم خواهد بود دیگه شیر 1000 تومنی بشه 1500 خدا رحم کنه به ان شیب ملایم!!! و خدا رحم کند به عبارت " شیب ملایم" در زبان فارسی
شیر 200 تومنی قبل از تورم رسید به 1000 تومان یا ماست دبه ای 1600 تومانی شد 8500
با توجه به افزایش قیمت سایر اقلام در کشور لبنیات هم همان روند را در پیش داشت.
مستر روحانی که داد میزد شیب افزایش قیمت ملایم خواهد بود دیگه شیر 1000 تومنی بشه 1500 خدا رحم کنه به ان شیب ملایم!!! و خدا رحم کند به عبارت " شیب ملایم" در زبان فارسی