دروغ بزرگ تلویزیون کره‌شمالی : کره‌شمالی - پرتغال در فینال

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

دروغ بزرگ تلویزیون کره‌شمالی : کره‌شمالی - پرتغال در فینال

پست توسط Erratic »

بزرگ تلویزیون کره‌شمالی : کره‌شمالی - پرتغال در فینال جام جهانی! +   
دروغ بزرگ تلویزیون کره‌شمالی
کره‌شمالی- پرتغال امشب در فینال جام جهانی!
» سرویس: ورزشي - جام جهاني 2014
کد خبر: 93042212953
یکشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۱

تلویزیون حکومتی کره‌شمالی در خبری عجیب به مردمش اعلام کرد که این تیم به فینال جام جهانی صعود کرده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این برای اکثر مردم جهان تبدیل به یک امر عادی شده که رهبر کره شمالی، کیم جونگ اون حکومت خود را طوری رهبری می‌کند که رسانه‌های این کشور از جمله همه کانال‌های تلویزیونی در دستان اطرافیانش است و هیچ خبر منفی از جامعه به مردم رسانده نمی‌شود.

اخیرا اما یک ویدئو در سایت پر بازدید "یوتیوب" قرار گرفته که نشان می‌دهد کره شمالی به فینال جام جهانی 2014 برزیل راه یافته و باید با پرتغال بازی کند. این ویدئو دستمایه گزارش بسیاری از رسانه‌های جهان از جمله سی بی سی کانادا و یاهو قرار گرفته است.

شاید باور این که شرایط داخلی کره شمالی آرام و خوب است، برای مردم این کشور چندان سخت نباشد، اما کلیپی از تلویزیون این کشور پخش شده که اگر مردمان این کشور عجیب و غریب آن را هم باور کنند دیگر باید به همه چیز شک کرد!

در این کلیپ به مردم کره شمالی نشان داده شده که تیم کشورشان پس از عملکرد درخشان در مرحله گروهی و شکست تیم‌های ژاپن ، آمریکا و چین به ترتیب با نتایج هفت بر صفر، چهار بر صفر و دو بر صفر با عبور از سه تیم دیگر به فینال رسیده و باید برای قهرمانی با پرتغال مصاف دهند!

این اخبار در حالی به گوش مردم کره شمالی رسیده که این تیم بر خلاف جام جهانی 2010 این بار اصلا به این تورنمنت صعود نکرده و حتی به مرحله پایانی مقدماتی جام جهانی در آسیا هم نرسید. در این کلیپ صحنه‌های حساس بازی‌ها هم گنجانده شده تا میزان باورپذیری این خبر نیز بالا برود!

[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

Re: دروغ بزرگ تلویزیون کره‌شمالی : کره‌شمالی - پرتغال در فین

پست توسط esijoon »

ایول کره شمالی...ایول ایول...میگم کسی نمیدونه به ما هم در مسابقات خورده یا نه؟؟؟می خوام بدونم به ما چندتا زده تا به فینال برسه :shock:
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 130 بار

پست توسط Behzad.ir »

من فکر میکردم سیمای ضرغامی اخرشه!! ولی گویا سیمای کشور هم پیمان هم چیزی از اون کم نداره :::P
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 92 بار

پست توسط mg100 »

تمام حکومتهای خودکامه سعی می کنند انحصار رسانه ها را بدست بگیرند و از جریان ازاد اطلاعات جلوگیری کنند تا مردم را در جهل و نااگاهی زندگی کنند اگر مردم به حق وحقوق خود اگاه باشند اجازه بقا به این حکومتها نمی دهند. :grin:
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 306 بار

پست توسط sazan1978 »

يه سی چهل تا بمب اتم بزنن ، همه اين گاوا رو پودر کنند . بجاشون گاو واقعی پرورش بدن و گوشت تمام دنيا رو بدن
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1226 بار
سپاس‌های دریافتی: 570 بار

پست توسط Emmanuel Rubenstein »

دوستان گرامی،

دلایل زیادی وجود دارند، که بر اساس آن دلایل، بنظر میرسد که این «خبر» ساختگی باشد.

از دوستان تقاضا دارم که در مورد این «خبر» تحقیقاتی بفرمایند و همه را در جریان بگذارند.

موفق و مؤید باشید.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 109 بار
سپاس‌های دریافتی: 956 بار

پست توسط Chaparral »

درود ...

چند نمونه از این دلایل رو میفرمایید لطفا !؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

Chaparel نوشته شده:درود ...

چند نمونه از این دلایل رو میفرمایید لطفا !؟

مهمترینش این که اینجا کسی کره ای بلد نیست با بفهمه مجری واقعا چی داره میگه.....داره میگه چین چون چای چو....سی چه چی چون چیان.....آیا یعنی تیم ملی کره شمالی در جام جهانی قهرمان شده؟؟؟

واقعا آیا؟؟؟
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

خبر دورغه!
کسی که خبر دروغ رو ساخته خواسته که به ما بگه مردم کره شمالی چقدر از مرحله پرت هستن که دروغهای تلویزیونشون رو باور میکنن
در حالی که ظاهراً خواسته با این کار، این موضوع رو در مورد خود ما ثابت کنه که هر چیزی رو باور میکنیم!

آخه فکر داشته باشید! (لزوماً شخص خاصی مخاطب بنده نیست)
کره شمالی حتی نتونست تو دور انتخابی نهایی جام جهانی حضور پیدا کنه!
میدونید که دور انتخابی هر کشور 6 بازی انجام میده که 3 تاش رو میزبان هست و مردمشون میرن و بازی رو به صورت عمده تماشا میکنن . خب!
مردم کره شمالی الان که به فرض (فرض محال) دارن اخبارفینالیست شدنشون در جام جهانی رو می شنوند از خودشون نمیپرسن که ما کی و چه جوری به جام جهانی رفتیم؟!!!
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 1423 بار
سپاس‌های دریافتی: 654 بار

پست توسط Bystander »

esijoon نوشته شده:ایول کره شمالی...ایول ایول...میگم کسی نمیدونه به ما هم در مسابقات خورده یا نه؟؟؟می خوام بدونم به ما چندتا زده تا به فینال برسه :shock:

از اونجایی که ایران متحد نزدیک کره شمالی هست به ایران هیچ گلی زده نشده بلکه ایران و کره شمالی دست در دست هم فقط به تیم های آمریکا و کره جنوبی گل زدند. تیم های مستکبر اروپایی هم از گل های بی شمار ایران و کره شمالی بی نصیب نموندند.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

در مورد کره دروغ سازی های زیادی پیش از این هم توسط BBC شکل گرفته بود.

یک نمونه اون این که گفته بودند در کره به مردم اعلام شده رهبر زنده است و نمرده ... بعد اتفاقا تلوزیون ما هم جهت برملا سازی همچین دروغ مسخره ای پخش مستقیم گذاشت که ملت آمدن خیابان مراسم تشییع جنازه ...

بی بی سی هم دید اوضاع پسه دیگه ماجرا را کش نداد رفت تو فاز کودکان گرسنه آفریقا یک چند مدت تصویر

کره واقعا کشور بسته ای است،

اما اصرار بر دروغ گو نشان دادن رسانه های این کشور فقط یک دلیل دارد، تا مردم به حقایقی که از این رسانه ها منتشر می شود بی اعتماد شوند. خصوصا کشورهای همسایه.

به طور مثال ممکن است به بسیاری از ژاپنی ها بر بخورد وقتی هر روز بشنود ژاپن مستعمره آمریکا ... اما مطمئنا برخی هم به فکر وا خواهد داشت. آن چه روشن است از هر فرصتی برای ضربه زدن استفاده می شود.

مگه کم همین ایران را سر جام جهانی کوبیدند، نمونه اش را تو ایندپندد لینک کردم تو شبه اجتماعی برا دوستان. یعنی توی جام جهانی هم دست از این مسائل بر نداشتند،

برد آرژانتین برابر ایران و تیترهایی مثل قربانیان از تروریست ها انتقام گرفتند ..!

بعد ما در کشورمان زمان خاتمی گفتند کار بدی بوده بعد بازی ایران و آمریکا سرود مرگ بر آمریکا پخش شده است ...

من به یک حقیقتی دست یافتم که در جهان امروز ما یعنی خاص ایران هم نیست،
هر چند ظاهرا برخی خیلی باهوش و روشنفکر هستند اما در باطن واقعا ساده لوح ترین ها هستند. و اونها که عموم مردم سادگیشون را به ساده لوحی تعبیر میکنند در باطن هوشیارترین افراد هر جامعه هستند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 306 بار

پست توسط sazan1978 »

من متنبه شدم ، آقا من اعتراف میکنم با راهنمايی شما دوستان من متنبه شدم . من متوجه شدم که مردم کره شمالی جز خوشبخت ترين ، پولدار ترين ، با فرهنگ ترين ، شجاع ترين ، آزادترين ( سمبل آزادی انسان ) و پيشرفته ترين ، مدرنترين و... خلاصه سرتون درد نيارم کولاک هستند ديگه . الان هم تمام خونه های ما پر شده از کالا های صنعتی کره شمالی عزيز از شير مرغ تا جون آدميزاد . يخچال ،تلويزيون ، مبل ، فرش ، ماشين و همه چی ما از واردات از اين غول صنعتی بدست اومده ، و از اونطرف اين بی بی سی چی های نامرد با تبليغاتشون کره شمالی و ذليل نشون می دند و عوضش اين کره جنوبی های گدا گشنه از همه جا بی خبر که نمی تونن حتی يک آفتابه بسازن و با تبليغاتشون جای کره شمالی چی ها جا زدن . اين که می گن آخر زمون شده واقعآ حقيقت ، ببين کار دنيا به کجا کشيده با تبليغات قورباغه رو جای کبک رنگ می کنند غالب ملت می کنند.
من واقعآدست شما روشنگران را می بوسم که منو هدايت کرديد ، 10000000 تا تشکر که از خواب غفلت من و نجات داديد .
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”