shafagh 2 نوشته شده: ↑سهشنبه ۴ دی ۱۳۹۷, ۲:۳۶ ق.ظبا عرض سلام
من اين زلزله اندونزي را بر اساس نشانه هاي عيني زمين شناسي پيش بيني كرده بودم و حتي در يك فروم انگليسي- ژاپني به ژاپني ها در مورد بروز چنين زلزله اي اخطار دادم و كمربندي را مشخص كردم كه زلزله ميتوانست در يكي از اين نقاط مشخص شده اتفاق بيفتد كه عكس و خبر ان در پست هاي زير موجود است. پيش بيني اين زلزله بر اساس دو اتفاق يكي در سواحل استراليا و ديگري در سواحل ژاپن بود
يكي از پوسترها كه نمي دانم ژاپني بود يا انگليسي زبان (البته من بندرت به اين وب سايت ميروم ولي انها دو سه سالي كه مرا و نوشته هاي مرا مي شناسند) پرسيد شما از كجا ميدانيد كه چنين زلزله اي اتفاق خواهد افتاد من بر اساس همان اتفاقات ساحلي و تصويري كه ساختم برايشان دليل اوردم كه يك كمربندي زير اب هاي بين استراليا و ژاپن وجود دارد كه محل بسط زمين است و اين نشانه ها گوياي ان است كه اين كمربند فعال شده است. احتمال دادم كه انها جدي نگيرند ولي بالاخره اخطار دادم كه در امادگي مصادف شدن با چنين اتفاقي باشند و حتي گفتم كه چنين زلزله اي توام با يك سونامي است.
با سلام .
دوست عزیز بنده با نظر شما کاملاً موافق هستم اما فکر نمی کنم اتفاقی که سه شب قبل در اندونزی افتاد آن اتفاق اصلی باشد ، سونامی سه شب قبل فقط بخاطر یک انفجار نچندان قدرتمند آتشفشانی بود . حتی زلزله های قدرتمند ماه های اخیر در لومبوک و سولاوسی هم اتفاق اصلی نبودند . اینها زنجیره وار به هم مرتبط هستند و اتفاق اصلی احتمالاً در مقیاسی مشابه زلزله و سونامی مهیب دسامبر 2004 خواهد بود که بیش از 300 هزار کشته بر جا گذاشت .
اول كه بخاطر ايجاد اين تاپيك خوب و جالب خبري وقايع زلزله در جهان از شما تشكر مي نمايم. دوم من همين نظر شما را گفتم كه يك سلسله زلزله در ان لاين واقع خواهد شد. حتي در پست جديدي كه فرستادم به انها گفتم ديديد دروغ نمي گفتم؟ و همچنين تاكيد كردم كه اين اولين زلزله بود و بايست همچنان مترصد وقوع تكانه هاي ديگر زمين زير دريا در منطقه مشخص شده از استراليا تا ژاپن باشند.
اگر يكبار ديگر به نقشه و علائم و فلش هايي كه بنده ترسيم كرده ام دقت كنيد زمين زير اب در اين قسمت در حال چرخش است كه محور و نقطه مركزي گردش ان جاهايي حدود اندونزي ومناطق اطراف است. ژاپن در حال دور شدن از درياي چين به سمت جنوب شرقي است و استراليا در حال حركت به سمت غرب است كه با فلش مشخص شده است. اما در اين ميان گينه نو كه زماني چسبيده به خاك استراليا بوده و از ان جدا شده يا جهت حركت ديگري دارد يا سرعت ان نسبت به حركت قاره استراليا كمتر است كه بخشي از شكافت زير دريا از درياي بين گينه نو و استراليا مي گذرد.
مناطق اتشفشاني ژاپن و مناطق اندونزي و فيليپين و كشورهاي همجوار بخش و عاملي مشهود از ناپايدار بودن اين كمر بند لرزه اي است كه بهم مربوط هستند. زمين در حال انبساط در اين قسمت است و باعث رانش مناطق مذكور در جهت هاي منقول است. البته بنظر ميرسد اين خط زلزله در اندونزي به دو شاخه جداگانه تقسيم مي شود كه بخشي به سمت ژاپن و شاخه ديگر به سمت مركز اسيا جايي كه كشور ميانمار قرار دارد امتداد مي يابد.
بنده بر اساس همين شواهد عيني احتمال ميدهم بزودي زلزله بزرگي در شرف وقوع در مسير اندونزي تا ميانمار باشد طوري كه فشارهاي انبساطي كمربند زلزله مذكور در اين منطقه بصورت يك انرژي مخرب ازاد شود. لذا به احتمالي كه شرق مالزي، غرب تايلند و خود ميانمار در معرض چنين زلزالي قرار بگيرند ولي بيشتر گمان من در مورد ميانمار است چرا كه در راس يكي از دو شاخه خط زلزله قرار دارد و در ضمن مدتي هست كه در انجا زلزله قابل توجهي بعنوان جابجايي زمين هاي تحت فشار رخ نداده است.
همزمان با فعالیت آتشفشان آناک کاراکاتوآ در اندونزی که به وقوع سونامی مرگبار منجر شد ، در جای دیگری از کره زمین ، آتشفشان اتنا در جنوب ایتالیا هم مجدداً فعال شده است! صبح امروز به وقت محلی ، و بعد از چند روز فعالیت ، یک فوران ناگهانی و انفجاری اتفاق افتاده که قدرت آن برابر با یک زمین لرزه 5.1 ریشتری بوده است و بر اثر آن دست کم 28 نفر مجروح و شماری از ساختمان های قدیمی و روستایی در جزیره سیسیل آسیب دیده اند .
آخرین آمار از تلفات سونامی تنگه سوندا هم 429 کشته ، 150 مفقود و 1459 مجروح و مصدوم اعلام شده است . با توجه به ادامه فعالیت آتشفشان آناک کاراکاتوآ مقامات از مردم محلی خواسته اند به سواحل نزدیک نشوند چون ممکن است دوباره سونامی رخ دهد!
زمین لرزه عصر گذشته استان کرمانشاه که کانون آن در نزدیکی شهر گیلان غرب بوده 31 مصدوم برجا گذاشت که همگی آنها بخاطر شتاب و عجله رخ داده بود . از این تعداد 29 نفر به صورت سرپایی درمان و فقط 2 نفر بخاطر شکستگی در بیمارستان بستری شدند .
دیروز در کل روز پر زلزله ایی بود! ابتدا یک زمین لرزه 6.7 ریشتری در عمق حدود 650 کیلومتری از سطح زمین ، نواحی خالی از سکنه جنگلی غرب برزیل را لرزاند ، چند زلزله بالای 5 ریشتری در نواحی مختلف حاشیه اقیانوس آرام (اندونزی ، فیلیپین ، ژاپن ، جزایر کوریل و پرو) داشتیم و ساعتی پس از زلزله کرمانشاه هم یک زلزله 6.6 ریشتری در بستر دریای ملوک (شمال شرقی اندونزی) رخ داد که ظاهراً هیچکدام تلفاتی نداشته اند .
روز گذشته زمین لرزه خفیفی به قدرت 3.8 ریشتر در غرب لهستان رخ داد که باعث ریزش یک معدن ذغال سنگ در شهر پولکوویتسه گردید . در این حادثه یک تن کشته و 6 نفر مجروح شدند . ریزش معدن بر اثر زلزله خفیف در لهستان ، یک سال قبل هم اتفاق افتاده بود و نشان می دهد معادن این کشور استانداردهای ایمنی حداقلی را هم رعایت نمی کنند!
در چند روز گذشته سایت مرکز زلزله شناسی اروپا و مدیترانه (EMSC) به گفته خودشان به دلایل سخت افزاری قطع شده بود . که در نتیجه به اطلاعات این سایت دسترسی نداشتم ، مهمترین خبر این چند روز ، زمین لرزه 6.7 ریشتری در مرکز شیلی بود که البته به علت عمق نسبتاً زیاد کانون آن (53 کیلومتر زیر سطح زمین) خسارات چندانی نداشت و فقط دو نفر بر اثر حمله قلبی جان خود را از دست دادند!
دیشب هم زمین لرزه ایی به بزرگی 6.7 ریشتر جزایر پرنس ادوارد در جنوب غربی اقیانوس هند و حدود 1800 کیلومتری جنوب شرقی آفریقای جنوبی را لرزاند . خب احتمالاً ساکنان این جزایر متعلق به آفریقای جنوبی که با در نظر گرفتن محدوده دریایی پیرامون آن وسیع ترین منطقه حفاظت شده زیست محیطی جهان است ، خیلی ترسیده اند اما بیشترشان بالی برای فرار ندارند! (این جزایر به داشتن کلونی های جمعیتی بزرگی از پنگوئن ها و پرندگان دریایی دیگر معروف می باشد و بجز شمار اندکی محیط بان و دانشمند که در شیفت های چند ماهه کار می کنند ، هیچ سکنه انسانی دائمی ندارد!)
طی روزهای اخیر یک گونه نادر از مارماهی های عظیم الجثه آب های عمیق ، چند نوبت در سواحل ژاپن رویت شده اند . یک افسانه قدیمی که مردم عامی در ژاپن خیلی به آن اعتقاد دارند این است که دیدن شدن این مارماهی ها به معنی نزدیک بودن وقوع یک زلزله و سونامی بزرگ است! اگر این چند روزه زلزله بزرگی در ژاپن اتفاق افتاد ، باید در همه مراکز زلزله شناسی دنیا را گل بگیریم و برویم سراغ افسانه ها و خرافات قدیمی!!!
روز گذشته زمین لرزه ایی به بزرگی 7.5 ریشتر و عمق 132 کیلومتری در جنوب کشور اکوادور (نزدیک به مرز پرو) رخ داد . با توجه به عمق زیاد کانون زلزله ، مردم بسیاری از نواحی شمال غربی آمریکای جنوبی در کشورهای اکوادور ، پرو و کلمبیا آن را احساس نمودند اما خوشبختانه همین عمق زیاد و تخلیه انرژی زلزله در منطقه ایی وسیع ، باعث شد تا زلزله خسارات چندانی نداشته باشد و فقط 3 نفر مجروح بستری داشت و تعداد نامشخصی مصدوم سرپایی .
اما ژاپنی ها که این چند وقته سر قضیه مارماهی ها منتظر وقوع یک زلزله بزرگ بودند ، چهارشنبه بخاطر یک زلزله 5.7 ریشتری در جزیره هوکایدو (شمال ژاپن) حسابی غربتی بازیشان گل کرده بود و شبکه NHK چندین ساعت با قطع برنامه های عادی اش فقط به پخش تصاویر زنده دوربین های مداربسته منطقه کانون زلزله پرداخت تا خیال همه راحت شود که هیچ اتفاقی نیافتاده است (البته زلزله به وقت ژاپن نیمه شب رخ داده بود و خیلی ها فردا صبحش تازه خبردار شدند!) به هر این زلزله بجز قطع برق چند دقیقه ایی در یکی-دو منطقه نزدیک به کانون زلزله ، خسارت مالی دیگری نداشت و 8 نفر هم بخاطر ترس و عجله مصدوم شدند .
زمین لرزه 4.9 ریشتری روز گذشته در منطقه گونگ استان سیچوآن (در جنوب غربی چین) دو کشته و 12 زخمی به جا گذاشت . به گفته مقامات محلی کشته ها عابرانی بوده اند که نردهای محافظ بالکن یک ساختمان روی سرشان سقوط کرده است . استان سیچوآن طی سال های گذشته شاهد زمین لرزه های شدید و مرگباری بوده اما بافت کوهستانی و تراکم جمعیت بالا باعث شده تا با وجود تمهیدات فراوان دولت ، زلزله ها همچنان قربانی بگیرند .
مقامات اکوادور هم اعلام کرده اند زمین لرزه 7.5 ریشتری روز جمعه در این کشور یک کشته (بر اثر سکته قلبی) و 9 زخمی برجا گذاشته است .
زمین لرزه های مختلف از ابتدای سال میلادی تاکنون 9 کشته در گوشه و کنار جهان بر جا گذاشته اند ، این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته (2018) بیش از 200 نفر در زمین لرزه های مختلف جان خود را از دست داده بودند (سال 2018 در مجموع بیش از 3150 نفر از مردم جهان جان خود را بر اثر زمین لرزه از دست دادند که البته قربانیان سونامی تنگه سوندا در این جمع محاسبه نشده اند چون این رخداد در رده فعالیت های آتشفشانی منجر به سونامی رده بندی شده است!)