مرگ کودکانی که داعش مسبب ان است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1780
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3435 بار
سپاس‌های دریافتی: 5875 بار

مرگ کودکانی که داعش مسبب ان است

پست توسط shafagh »

جنایاتی که تا بحال طالبان و امروز با نام داعش انجام داده است قابل احصاء نیست اما باید اوارگی عده ای از مردم سوریه و مرگ و میرهایی که در راه مهاجرت به اروپا و کانادا و امثالهم برای این عده پیش امده و از جمله مرگ مظلومانه این کودک معصوم را هم به دیگر جنایات داعش اضافه کرد. این کودک سوری همراه با مادرش هنگام مهاجرت به مناطق امن تر در نزدیکی های سواحل ترکیه غرق شدند.

تصویر


تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 141
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۶ شهریور ۱۳۹۰, ۸:۵۸ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 306 بار

Re: مرگ کودکانی که داعش مسبب ان است

پست توسط sazan1978 »

خدا لعنت کند ، باعث و بانی اين جنايت ها رو .
Junior Poster
Junior Poster
پست: 184
تاریخ عضویت: دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۷:۰۰ ب.ظ
محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
سپاس‌های ارسالی: 327 بار
سپاس‌های دریافتی: 353 بار

Re: مرگ کودکانی که داعش مسبب ان است

پست توسط jiyar rojhelat »

دوستان خواهشا توجه کنید. اسم اون کودک معصوم ئالان بوده نه آیلان!این کودک معصوم کرد بوده. پدرش پیش از اعتراضات در یکی از محله های کرد نشین دمشق آرایشگر بوده و بعدا به کوبانی قهرمان عزیمت کرده. ولی بعدها خواسته به کانادا بره ولی درخواستش قبول نشده بعد یکی از قایق رانان قاچاقچی ترکیه ازشون 4000 یورو خواسته تا اونا رو به جزیره کدت یونان برسونه. 12نفر سوار یه قایق5متری میشن. پدر ئالان به همراه ربحانه همسرش و غالب دیگر پسرش سوار قایق میشن و متاسفانه گرفتار امواج میشن. بعد از اینکه قایق سر نگون میشه با دو دستش می خواد ئالان و غالب رو بگیره که متاسفانه می بینه ئالان خحفه شده اونو ول می کنه و می خواد غالب رو نجات بده. ولی اونم خفه شده تا خودش رو به ریحانه می رسونه می بینه اونم خفه شده. از اون قایق فقط 3نفر نجات پیدا می کنند. این حادثه تاثیر زیادی رو وجدان خفته بشربت گذاشت ولی یادمون نرخ هر کودک بی پناهی در هر کجای دنیا و مخصوصا در ایران می تونه ئالان باشه. یادمون باشه همیشه داعش مقصر نیست. همیشه طالبان و دبگر گرگ مسلکان مقصر نیستند. شاید من و تو هم کاری از دستمون بر میاد و با انجام ندادنش برای اونا ما هم مقصر باشبم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1062
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۲, ۷:۵۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

Re: مرگ کودکانی که داعش مسبب ان است

پست توسط Hesam - 1994 »

"شارلی ابدو" این بارکودک سوری را به تمسخر گرفت

  تصویر 
مجله هتاک "شارلی ابدو" فرانسه این بار با انتشار تصاویری، کودک سوری غرق شده را که به تازگی پیکرش در ساحل ترکیه پیدا شد، مورد تمسخر قرار داد.

بعد از گذشت هشت ماه از حمله به مجله شارلی ابدو فرانسه در پاریس، نگاه ها بار دیگر به این نشریه معطوف شد زیرا چند تصویر کاریکاتوری را منتشر کرد که "آیلان کردی" کودک غرق شده سوری و عزیمت آوارگان سوری و مهاجران به مرزهای اروپا را مورد تمسخر قرار داده است.
خاطرنشان می شود که نشریه فکاهی شارلی ابدو بارها کاریکاتورهای موهن از شخصیت‌های مورد احترام مسلمانان و به خصوص پیامبر عظیم‌الشأن اسلام (ص) را منتشر کرد و در حمله مسلحانه روز چهارشنبه 17 دی ماه 1393 به دفتر آن در پاریس 11 تن کشته شدند.
این مجله این بار جان باختن کودک سوری را - که پیکرش بعد از غرق شدن قایق آوارگان سوری در ساحل ترکیه پیدا شد- با انتشار دو تصویر اهانت آمیز، مورد تمسخر قرار داد.
نشریه هتاک شارلی ابدو در صفحه اول خود در کنار تصویر پیکر ایلان در ساحل، این عبارت را که "بسیار به هدفش نزدیک شد" درج کرد و یک پلاکارد مربوط به فروشگاهای زنجیره ای "فست فود" را نیز به تصویر کشید که روی آن نوشته شده بود "پیشنهاد ویژه: دو وعده غذای کودک به قیمت یک وعده" بخرید.
اما دست اندرکاران شارلی ابدو در ادامه رفتار توهین آمیز، نگاه نژادپرستانه خود به مسلمانان را به نمایش می گذارند و در صفحه آخر به مقایسه بین مسیحیان و مسلمانان می پردازد و مسیحیان را مستحق زندگی و مسلمانان را مستحق غرق شدن می خوانند.
شارلی ابدو روی صفحه آخر عبارت "شاهدی بر اینکه اروپا مسیحی است" نوشته و تصویر یک مرد را به عنوان نماد مسیحیان کشیده است که در کنارش نوشته شده: "مسیحیان روی آب راه می روند" و در کنار آن تصویر کودک سوری غرق شده را منتشر کرده که بالای سرش نوشته شده است "کودکان مسلمانان غرق می شوند".
این تصاویر تمسخر کننده واکنش های انتقادی زیادی را در شبکه های اجتماعی در اینترنت به همراه داشته است و بسیاری آن را غیراخلاقی و تمسخر و اهانت به درد و رنج آوارگان برشمرده اند.
 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”