شوک حمله موشکی رزمندگان یمن در حکومت های طاغوتی عربی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3440 بار
سپاس‌های دریافتی: 5879 بار

شوک حمله موشکی رزمندگان یمن در حکومت های طاغوتی عربی

پست توسط shafagh »

اخیرا که مضغول بررسی پیامدهای حمله موشکی رزمندگان یمنی به یک پادگان در قلب عریستان سعودی بودم و اخبارهای کشورهای عربی شرکت کننده در این جنگ ظالمانه علیه مردم یمن را دنبال می کردم متوجه شدم که دستگاه های حکومت طاغوتی این کشورها علیرغم همه امکانات تا چه اندازه از ان ضربه گیج و به ترس و وحشت مبتلا شده اند. در اخبار و تبلیغات این کشورها مشاهده شد که دستگاه حکومتی سران عرب در جوابگویی به مردمشان و توجیه حمله موشکی نیروی مقاومت و ارتش مدافع یمن درمانده شده اند و نمی دانند چگونگی ان حمله موشکی و تلفات ان پادگان نظامی در کشور رییس ائتلاف یعنی عربستان سعودی که ان را قدرتمندین ترین عضو بحساب می اوردندبرای افرادشان و مخصوصا نظامیان متحیرشان تفسیر و تاویل نمایند.

در حالیکه بارها ارتش ونیروهای مردمی یمن به عربستان و حکومت های موتلف ان اخطار داده بودند که حملات هوایی به شهرها و مناطق غیر نظامی یمن را متوقف کنند و انگونه جنایتکارانه مردم یمن را بخاک و خون نکشند و همچنین به انها اعلان کرده بودند که اگر انها به ان جنایات ادامه دهند ارتش مردمی یمن به تقاص خون مردم خود مناطق نظامی ان کشورها را هدف موشک های دوربرد قرار خواهد داد، اما ال سعود و همپیمانان ان باور نمی کردند که یمن دارای چنین توانی باشد و انچنان موشک هایی را در اختیار داشته باشد. اما حمله موشکی رزمندگان یمنی به یک پادگان و انبار مهمات عربستان و تعداد تلفات قابل توجه و بی سابقه ای که بر نیروهای ال سعود وارد شد بیک باره شوکی از ترس و از هم گسیختگی فکری و زوال روحیه را در کلیه حکومت های این کشورهای عربی موتلف و بویژه عربستان سعودی بوجود اورد طوریکه پرستیژ این رژیم ها در مقابل نیروهایشان و مردمی که با تبلیغات به فریب انها مشغول بودند بکلی از بین رفت. انگونه که مشاهده می شود، اکنون با اشکار شدن توان حملات موشکی نیروهای مظلوم یمنی، ترس از رسیدن ترکش جنگ به داخل خاک این کشورها از یکطرف و ترس از اختمال اعتراضات داخلی از طرف دیگر در جان سلاطین عرب و عمال های انان افتاده است.

در اخبارها و تبلیغات این روزها در این کشورها که از جانب دستگاه این رژیم ها صورت می پذیرد تشطط افکار و فقدان روحیه حکومتی ها عرب کاملا مشهود است و انها با شعارهای پوچ و بی اساس حماسی سعی در تهیج نیروهایی دارند که هیچ ایمانی برای ادامه جنگ علیه مردم یمن در انها نیست.

با این جو سرخوردگی، ترس و اضطرابی که من در دستگاه حکومتی این کشورهای مهاجم دیدم با یقین کامل می توان گفت که موشک رزمندگان یمن در واقع بر کاخ ال سعود و دیگر سران عربی موتلف با او فرود امده است.

یک مقام اگاه گزارش داده رادیو غزه در حمایت از مردم یمن سرودی را پخش کرده بنام " ما منتظر دومیش استیم". این مقام اگاه گفته بود شاید منظور از پخش این سرود ضمن هشدار به اسراییل، درخواست موشک های پرتابی بعدی نیروهای یمن به ال سعود باشد تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”