ربودن یک زن دیگر ایرانی توسط افغانی زحمت کش!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 899 بار

ربودن یک زن دیگر ایرانی توسط افغانی زحمت کش!!

پست توسط شیرافکن »

نگهبان افغان یک باغ در اطراف تهران پس از ربودن زن بیمار که دچار اختلال حواس بود شناسایی و به اتهام آدم ربایی بازداشت شد.

پنجم مهرماه امسال مرد میانسالی به کلانتری عباس آباد مراجعه و از گم شدن زن 35 ساله اش به نام خاتون خبر داد.

این مرد در شکایتش مدعی شد همسرش دچار بیماری اختلال حواس است و از روز گذشته خانه را ترک کرده و خبری از او نیست. می ترسم بلایی سر همسرم آمده باشد، او با وجود بیماری هیچ وقت بدون اطلاع از خانه خارج نمی شد.

با تشکیل پرونده و ارسال آن به پایگاه سوم پلیس آگاهی با دستور بازپرس جنایی تحقیقات برای شناسایی زن گم شده آغاز شد.

با گذشت هفت روز سرانجام ماموران رد خاتون را در روستایی در اطراف شهریار پیدا کرده و او را از چنگال نگهبان یک باغ نجات دهند.

زن 35 ساله در تحقیقات به ماموران گفت چند روز قبل مرد افغانی من را در خیابان دید و با خود به اینجا آورد. او اجازه نمی داد من با همسرم تماس بگیرم و به خانه بروم.

با اظهارات او ماموران روز چهارشنبه مرد 54 ساله افغانی را که زن حواس پرت را ربوده بود در روستا شناسایی و دستگیر کنند.

متهم که اهل افغانستان است روز گذشته در جلسه بازپرسی مدعی شد: آن روز زن جوان را در خیابان دیدم و او ادعا کرد خانه شان را گم کرده است.وقتی متوجه شدم او اختلال حواس دارد او را برای انجام کارهایم مثل پخت و پز به خانه ام در روستایی در اطراف شهریار بردم که ماموران بعد از چند روز سر رسیدند و او را از خانه ام بردند. من آدم ربایی نکرده ام و زن و بچه دارم که در افغانستان ساکن هستند و من در ایران نگهبان باغ هستم!!!!!

با تناقض گویی های متهم او با دستور سعید احمدبیگی بازپرس شعبه هفتم دادسرای امور جنایی به اتهام آدم ربایی بازداشت شد تا تحقیقات بیشتر از او انجام شود.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 33 بار
سپاس‌های دریافتی: 116 بار

Re: ربودن یک زن دیگر ایرانی توسط افغانی زحمت کش!!

پست توسط lormishju »

حتما بهش تجاوز هم کرده منتها مقامات در ایران چون دوستدار افغان ها هستند مسئله را مخفی نگه می دارند
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 445 بار
سپاس‌های دریافتی: 39 بار

پست توسط mikaeil »

, عزیز
کافیه صفحه حوادث روزنامه ها رو یه نگاه بندازی تا ببینی روزانه چقدر از این حادثه بدتر رو شهروندان ایرانی انجام میدن، کسی مدعی این نیست که جمعیت انبوه افغان ساکن ایران همه پاکدست و درستکار هستند، همینطوری که همه ایرانی ها اینطوری نیستند(سازمان منافقین که روی تمام جانیان دنیا را سفید کردند را یادتون نره). این مسئله برای همه ترک ها، لرها و عرب ها و ... در همه زمینه ها صدق می کنه، نباید قومیت را به مسائل دیگه ترجیح داد. تمام حرف من اینه که حساسیت الکی ایجاد نکنیم و بیخود آرامش افراد را با این موضوع که در همسایگی شما یک افغانی زندگی میکند! برهم نزنیم.
>هر دم چو تاک بار درختي نمي کنيم // چون سرو بسته ايم به دل بار خويش را
>>>> عشق من ايران اسلامي <<<<
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 899 بار

پست توسط شیرافکن »

mikaeil نوشته شده:  , عزیز
کافیه صفحه حوادث روزنامه ها رو یه نگاه بندازی تا ببینی روزانه چقدر از این حادثه بدتر رو شهروندان ایرانی انجام میدن، کسی مدعی این نیست که جمعیت انبوه افغان ساکن ایران همه پاکدست و درستکار هستند، همینطوری که همه ایرانی ها اینطوری نیستند(سازمان منافقین که روی تمام جانیان دنیا را سفید کردند را یادتون نره). این مسئله برای همه ترک ها، لرها و عرب ها و ... در همه زمینه ها صدق می کنه، نباید قومیت را به مسائل دیگه ترجیح داد. تمام حرف من اینه که حساسیت الکی ایجاد نکنیم و بیخود آرامش افراد را با این موضوع که در همسایگی شما یک افغانی زندگی میکند! برهم نزنیم.

اگر ایرانی در ایران مرتکب جرمی میشه هم حساسیت ایجاد میکنه اما تفاوت لانست که اگر قانون شکنی کنه باهاش برخورد قطعی میشه.اما اینکه بیگانه ای که 40 ساله بهش پناه دادیم اینگونه نمک بخوره و نمکدان بشکنه خیلی سنگین و حساسیت زا است.در بسیاری از موارد دیده شده حتی از کشور فرار میکنند و بعد که اب از اسیاب افتاد خیلی محترمانه برمیگردند.با همین حمایت ها قرار بود یک طرح خطرناک در مجلس گذرانده بشه که خدا را شکر با عقلانیت اکثریت مجلس بایگانی شد.باید اقلیت حامی اینها یاد بگیرند که تابع نظر اکثریت باشند نه برعکس!!!
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط masoud-35 »

ما نخبه هامون را میفرستیم کشورهای دیگه وبه جاش از کشور افغانستان مهاجر میپزیریم وهر از چند گاهی اتفاقات متاسفانه ناخوشایند میافته که دل هر ایرانی را بدرد میاورد
درسته به عنوان یک انسان وظیفه داریم کمک کنیم ولی تا جای که امنیت خودمون در خطر نیافتد
با توجه به تحرکات وهابی ها وداعش مسولین باید خیلی بیشتر از قبل مواظب مرزها باشن
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 33 بار
سپاس‌های دریافتی: 116 بار

پست توسط lormishju »

mikaeil نوشته شده:  , عزیز

کشورهایی دیگه آگه مهاجر می پذیرند عاشق چشم و ابروی مهاجر نیستند نیاز به نیروی کار دارند ولی ما چه نیازی به نیروی کار داریم خودمان کلی بیکار داریم بعد مهاجر هم میاریم برآمون کلی مشکل درست می کنند
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”