عکس کمتر دیده شده از آقای خاتمی!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 142 بار
تماس:

عکس کمتر دیده شده از آقای خاتمی!

پست توسط wikihoax »

متن شایعه

« عکس کمتر دیده شده از آقای خاتمی؛ تورو خدا تیپ نگاه کنید »

تصویر

پاسخ شایعه

۱- تصویر ویرایش شده آقای خاتمی و مطالب گوناگون منتسب به آن، یک شایعه ی قدیمی می باشد که در ابتدا برداشتی شیطنت آمیز از یک مطلب طنزِ منتشر شده توسط مدیر وبلاگ “چهار باغ” در تاریخ ۸۴/۷/۱۷ ، تحت عنوان “تا حالا شده که در تخیلات خودتون تصور کنید که مثلا اگر آقای خاتمی در یک کشور اروپایی رییس جمهور میشد چه شکلی میشد؟” بوده است.

۲- پس از گذشت یکسال از انتشاراین تصویر جعلی از حجت الاسلام سید محمد خاتمی در فضاهای مجازی، سایتها و برخی خبرگزاری های داخلی، این اشتباه تا به آنجا پیش رفت که سایت خبری “العربیه” نیز این تصویر را با خبری ساختگی در مورد انحراف خاتمی از راه امام و ایجاد گروه های نظامی در کشورهای دیگر کار کرد.

۳- اشتباه خبرنگار سایت خبری العربیه در عدم تشخیص یک تصویرساختگی، دست مایه انتشار مطالب کنایه آمیز در رسانه های داخلی در ایران گردید. در لینک زیر مطلب منتشر شده تحت عنوان «اشتباه گوگلی خبرنگار العربیه!» را در این رابطه ملاحظه می فرمایید.

[External Link Removed for Guests]

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 465 بار

Re: عکس کمتر دیده شده از آقای خاتمی!

پست توسط sabalan1400 »

صورت باطنی این آدم همینه... خودش و رفقاش هم دوس دارن اینجوری باشن..
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 180 بار
سپاس‌های دریافتی: 411 بار

پست توسط omidr »

sabalan1400 نوشته شده:صورت باطنی این آدم همینه... خودش و رفقاش هم دوس دارن اینجوری باشن..

تا جایی که من یادمه همیشه میگفتن از باطن آدمها فقط خدا خبر داره!!! اگر خداوند در این مورد اطلاعاتی به شما داده که هیچ و الا حتما شیطان بوده که شما رو به این توهم انداخته که از باطن این آدم خبر داری!!!! من نه طرفدار این آدمم نه طرفدار مخالفینش (یه جورایی حتی به مخالفینش تو انتخابات 76 نزدیکتر بودم)، ولی به نظرم آدمهایی که بدون هیچ مدرک مستدللی مخالفین سیاسی خودشون رو متهم به بی مذهبی، وطن فروشی و غربزدگی میکنند قطعا یه جای کار خودشون مشکل داره! در نهایت سخنی از پیامبر (ص) نقل میکنم که هرچند خیلی مربوط به این موضوع نیست ولی به قول سعدی علیه رحمه : درخانه اگر کس است یک حرف بس است.پیامبر (ص) میفرمایند : هر کس بدون دلیل و مدرک روشن دیگری را متهم به کفر کند، خود به کفر نزدیکتر است.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3436 بار
سپاس‌های دریافتی: 5879 بار

پست توسط shafagh »

omidr نوشته شده:
sabalan1400 نوشته شده:صورت باطنی این آدم همینه... خودش و رفقاش هم دوس دارن اینجوری باشن..

تا جایی که من یادمه همیشه میگفتن از باطن آدمها فقط خدا خبر داره!!! اگر خداوند در این مورد اطلاعاتی به شما داده که هیچ و الا حتما شیطان بوده که شما رو به این توهم انداخته که از باطن این آدم خبر داری!!!! من نه طرفدار این آدمم نه طرفدار مخالفینش (یه جورایی حتی به مخالفینش تو انتخابات 76 نزدیکتر بودم)، ولی به نظرم آدمهایی که بدون هیچ مدرک مستدللی مخالفین سیاسی خودشون رو متهم به بی مذهبی، وطن فروشی و غربزدگی میکنند قطعا یه جای کار خودشون مشکل داره! در نهایت سخنی از پیامبر (ص) نقل میکنم که هرچند خیلی مربوط به این موضوع نیست ولی به قول سعدی علیه رحمه : درخانه اگر کس است یک حرف بس است.پیامبر (ص) میفرمایند : هر کس بدون دلیل و مدرک روشن دیگری را متهم به کفر کند، خود به کفر نزدیکتر است.

دوست ندارم به این بحث ها که تاریخ گذشته و منسوخ است وارد شوم و انقدر حرف دارم که خودم نمی دانم از کجا شروع کنم اما سال هاست که خیلی حرف ها را در دل نهان داشتم و به زبان و قلم نیاوردم اما فقط اعتقاد دارم دوران ایشان دوران خوبی نبود ومن تلخی ان را هیچگاه فراموش نمی کنم. بهرحال ایشان عضوی فراموش شده هستند و جایگاهی برای بازگشت در امور کشوری را ندارند. ایشان از ان دوران به بعد هم برای من محترم هستند اما نه بعنوان مقامی کشوری بلکه بعنوان یک شهروند عادی.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 142 بار
تماس:

پست توسط wikihoax »

دوستان بحث های سیاسی و بینتیجه حاصلی جز دلگیری و... ندارد. :x

به عقاید یکدیگر احترام بگذارید و از ادامه بحث های بی مورد خود داری کنید(لطفا) :D :D

ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”