خوب دوستان دو شایعه تقریبا تازه در شبکه های اجتماعی رد و بدل میشه، هرکس میتونه صحت و یا کذب اون ها رو با دلیل بگه ممنون میشم:
1 - آقای پروفسور سمیعی از آقای قالیباف اعلام حمایت کرد و وی را فردی سازنده دانسته است!
مهم ترین شایعه که البته شنیدم رئیس جمهور محترم در یکی از برنامه های تلوزیون واکنش نشان داده اند بهش که البته بنده توفیق شنیدنش رو نداشتم :
2 - بخشی از تز دکترای آقای روحانی کپی شده از روی اثر شخصی دیگر است!!!
اخبار انتخابات 96
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 3027 بار
- سپاسهای دریافتی: 299 بار
Re: اخبار انتخابات 96
افتادگی آموز گر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
نردبان این زندگی ما و منی ست ____عاقبت این نردبان بشکستنیست
لاجرم آن کس که بالاتر نشست ______استخوانش سخت تر خواهد شکست
-
سوال جنجالی آقای قالیباف از دانشجویان :
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 4795 بار
- سپاسهای دریافتی: 7086 بار
varyag نوشته شده:خوب دوستان دو شایعه تقریبا تازه در شبکه های اجتماعی رد و بدل میشه، هرکس میتونه صحت و یا کذب اون ها رو با دلیل بگه ممنون میشم:
1 - آقای پروفسور سمیعی از آقای قالیباف اعلام حمایت کرد و وی را فردی سازنده دانسته است!
مهم ترین شایعه که البته شنیدم رئیس جمهور محترم در یکی از برنامه های تلوزیون واکنش نشان داده اند بهش که البته بنده توفیق شنیدنش رو نداشتم :
بنده فیلمی را که می گویند حمایت پروفسور سمیعی از آقای قالیباف است دیده ام . این فیلم ربطی به انتخابات ندارد و درباره حمایت های آقای قالیباف در مقام شهرداری تهران از ساخت مجتمع پیشرفته پزشکی پروفسور در تهران است . بعضی قسمت های فیلم هم کات های شتاب زده ایی دارد که شائبه تحریفی بودن آن را در ذهن متبادر می کند . بنابراین نمی توان خیلی به صحت آن اعتماد کرد .
در مورد مدرک دکترای آقای روحانی هم حرف زیاد است . یکی-دو سال پیش هم این بحث پیش آمده بود اما فراموش شد تا حالا که زمان انتخابات است و طبیعتاً رقبا به هر چه بتوانند متوسل می شوند . البته آقایان کاندیداها چون هنوز این مسئله رسماً اثبات نشده ، علناً چیزی نگفته اند اما رسانه های حامی آنها به موارد متعددی در این خصوص اشاره کرده اند .
آنها می گویند بخش قابل توجهی از رساله دکترای آقای روحانی کپی نعل به نعل از آثار اندیشمندانی مثل استاد مطهری ، پروفسور محمد هاشم کمالی ، ضیاء الدین سردار و ... می باشد . به ادعای رسانه ها این رساله توسط تیمی از دانشجویان ایرانی مقیم آمریکا مورد بررسی قراره گرفته و نتیجه این تحقیق به دانشگاه مربوطه هم اعلام شده است .
اما چند نکته : آقای روحانی در دو دوره اول مجلس مدرکش را دکترای معرفی کرده . اما در دوره سوم با مدرک کارشناسی ارشد حضور داشته و در دوره چهارم بار دیگر با عنوان دکتر به مجلس راه یافته است! آقای روحانی در شرایطی و طی دوره نمایندگی مجلس ، مدعی گذراندن دوره دکترای در دانشگاه کلدونین گلاسکو شده است که سال 92 در مصاحبه با شبکه cnn آمریکا نشان داد خیلی به زبان انگلیسی مسلط نمی باشد . وی همچنین اخیراً در پاسخ به این شایعات گفته است " از یکی از معتبرترین دانشگاه های جهان دکترای خود را گرفته ام " در حالی که بررسی رسانه های منتقد نشان می دهد دانشگاه کلدونین گلاسکو در خود انگلستان رتبه 99ام را داراست!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات
-
ممنون از شما دوست عزیز
خوب دوستان حالا که سه مناظره تمام شده می خوام به چند نکته ظاهری کاملا ساده اشاره کنم
همونطور که شما هم شنیدید آقای قالیباف دولت محترم آقای روحانی رو دولت 4 درصدی و یا دولت اشرافی لقب گذاری کردند و این لغات رو بارها شنیدید حداقل در مناظره ها، حالا بنده چند رفتار ساده رو از جناب آقای روحانی که خودم به چشم خود دیدم بیان می کنم قضاوت صحتش با شما:
1 -بنده خودم از جمله افرادی بودم که به جناب آقای روحانی در سال 92 رای دادم و خرسند از انتخابم بودم اما دیدن تصویری در همان روزهای ابتدایی پیروزی ایشون خرسندی منو از بین برد " تصویر بوسیدن دست آقای روحانی توسط برخی جلوی دوربین ها"
2 -همونطور که همه شما مناظرات رو دیدید صدا و سیما در مناظرات امسال لحظه ورود تمامی کاندیدا ها رو به نمایش می گذاشت، بنده لحظه ورود رو در دو مناظره اول دیدم و سه کاندیدای محترم یعنی آقایان روحانی ، رییسی و قالیباف رو زیر نظر داشتم، نکته ای که در رفتارشان توجه من رو جلب کرد این بود که در لحظه توقف خودرو آقایان قالیباف و رییسی خود از خودرو پیاده می شدند اما آقای روحانی منتظر می ماند تا درب خودرو را برای او باز کنند! ممکن است عده ای از شما بگویید ایشان رییس جمهور مملکت هستند و با بقیه فرق دارند، اما حرف من اینجاست که اولا ایشان در صدا و سیما به عنوان نامزد انتخابات حاضر می شدند نه رئیس جمهور و دوما همانطور که در روزهای انتخابات خودروی پارس سوار می شدند این مورد را هم رعایت می کردند بد نبود! ( راست می گند که ترک عادت موجب مرض هست ! )
3- نکته بعدی اینکه وقتی آقایان رییسی و قالیباف وارد سالن انتظار صدا و سیما می شدند و دیگران به احترام آنها بلند میشدند آن ها نیز از روی احترام با همه دست می دادند اما آقای روحانی خیر!
این ها به نوعی انتقادات بنده از رفتار ظاهری آقای روحانی بود، قضاوت با شماست.....
خوب دوستان حالا که سه مناظره تمام شده می خوام به چند نکته ظاهری کاملا ساده اشاره کنم
همونطور که شما هم شنیدید آقای قالیباف دولت محترم آقای روحانی رو دولت 4 درصدی و یا دولت اشرافی لقب گذاری کردند و این لغات رو بارها شنیدید حداقل در مناظره ها، حالا بنده چند رفتار ساده رو از جناب آقای روحانی که خودم به چشم خود دیدم بیان می کنم قضاوت صحتش با شما:
1 -بنده خودم از جمله افرادی بودم که به جناب آقای روحانی در سال 92 رای دادم و خرسند از انتخابم بودم اما دیدن تصویری در همان روزهای ابتدایی پیروزی ایشون خرسندی منو از بین برد " تصویر بوسیدن دست آقای روحانی توسط برخی جلوی دوربین ها"
2 -همونطور که همه شما مناظرات رو دیدید صدا و سیما در مناظرات امسال لحظه ورود تمامی کاندیدا ها رو به نمایش می گذاشت، بنده لحظه ورود رو در دو مناظره اول دیدم و سه کاندیدای محترم یعنی آقایان روحانی ، رییسی و قالیباف رو زیر نظر داشتم، نکته ای که در رفتارشان توجه من رو جلب کرد این بود که در لحظه توقف خودرو آقایان قالیباف و رییسی خود از خودرو پیاده می شدند اما آقای روحانی منتظر می ماند تا درب خودرو را برای او باز کنند! ممکن است عده ای از شما بگویید ایشان رییس جمهور مملکت هستند و با بقیه فرق دارند، اما حرف من اینجاست که اولا ایشان در صدا و سیما به عنوان نامزد انتخابات حاضر می شدند نه رئیس جمهور و دوما همانطور که در روزهای انتخابات خودروی پارس سوار می شدند این مورد را هم رعایت می کردند بد نبود! ( راست می گند که ترک عادت موجب مرض هست ! )
3- نکته بعدی اینکه وقتی آقایان رییسی و قالیباف وارد سالن انتظار صدا و سیما می شدند و دیگران به احترام آنها بلند میشدند آن ها نیز از روی احترام با همه دست می دادند اما آقای روحانی خیر!
این ها به نوعی انتقادات بنده از رفتار ظاهری آقای روحانی بود، قضاوت با شماست.....
-
- سپاسهای ارسالی: 296 بار
- سپاسهای دریافتی: 203 بار
varyag نوشته شده:خوب دوستان دو شایعه تقریبا تازه در شبکه های اجتماعی رد و بدل میشه، هرکس میتونه صحت و یا کذب اون ها رو با دلیل بگه ممنون میشم:
کاری به حمایت یا عدم حمایت از کاندید ندارم.انچه مهمه یاداوری سابقه ان کاندیده.در این سایت فیلم صحبتهای پروفسور سمیعی به همراه تصاویر بزرگترین و پیشرفته ترین بیمارستان مغز و اعصاب دنیا که در ایران در حال ساخته گذاشته شده.
اما اصل ماجرا چی بود؟پروفسور سالها ارزوی ساخت چنین بیمارستانی را در کشور خودش داشت که با مدیریت کارامد اقایون!!!موفق نشد و نا امید شد تا اینکه قالیباف وارد عرصه شد.جالبه به دعوت پروفسور از بیمارستان مغز و اعصاب هانوفر که مهمترین بیمارستان دنیا در این عرصه هست بازدید کرد و در همانجا به ملت ایران این وعده را داد که بیمارستانی ۳برابر بزرگتر و پیشرفته تر از ان را در تهران خواهد ساخت.جالبه بدونید شهردار بخاطر حمایتهایی که از مجموعه خیریه ای که در حال ساختن این مجموعه بی نظیر هستند حنی مورد تاخت و تاز هم قرار گرفت و انواع تهمت ها هم بهش زده شد.اما قالیباف وعده ای که میده به ان عمل میکنه.چون هم داریم هم میتونیم هم میشه.پزشکان بیمارستان همین حالا در هانوفر مشغول گذراندن دوره های پیشرفته اموزشی هستند و این ادعای قالیباف هم در حاله تبدیل شدن به واقعیت است.
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
اخرین خبر اینکه احتمالا قالیباف به نفع رئیسی بکشه کنار ، یکچورایی منبع موثقه و یکجورایی هم تاییدش نمی کنم !
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

-
دوستان این هم یک رپ جالب، توصیه میکنم گوش بدید حجمش هم حدود 14 مگ :
Present نوشته شده:اخرین خبر اینکه احتمالا قالیباف به نفع رئیسی بکشه کنار ، یکچورایی منبع موثقه و یکجورایی هم تاییدش نمی کنم !
دوست عزیز ، خبر انصارف یک یا دو کاندیدا از یک طیف را وقتی باور کنید که در سایت های رسمی هوادار همان طیف منتشر شده باشد . انتشار این گونه اخبار در سایت ها و کانال های غیر رسمی و بخصوص سایت ها و کانال های طیف مقابل غیر قابل اعتماد و صرفاً جنگ روانی می باشد .
صلوات
صلوات
تفاوت ستادها ؛
سال 88 در منطقه ما ، هیچ محلی با هدف ایجاد ستاد انتخاباتی آقای احمدی نژاد ، اجاره نشد ، و برخی کسبه در کنار فعالیت های روزانه ، بخشی از مغازه خود را به فعالیت انتخاباتی به نفع رئیس جمهور اختصاص دادند . اما طرفداران موسوی چندین محل را مخصوص ایجاد ستاد اجاره کرده بودند که شاخص ترین آنها یک پاساژ تجاری (که از حدود دو-سه سال قبل از انتخابات تکمیل و خالی افتاده بود) با زیربنای چند صد متر مربعی ، نبش چهارراه آبشار بود که همان زمان همه می گفتند اجاره کامل این پاساژ روزی یکی-دو ملیون برای ستاد آب می خورد!
امسال در محدوده اطراف منزل و محل کسب تا به حال به یکی-یک ستاد انتخاباتی برای هرکدام از سه نامزد شاخص برخورده ام (البته ممکن است بیشتر باشند اما فرصت نشده در برخی خیابان های اطراف تردد داشته باشم) .
ستاد آقای روحانی یک ساختمان 3 طبقه در خیابان حاج آقا رحیم ارباب است که تا چند ماه قبل در اجاره یک شرکت توزیعی بود و بعد از چند ماه خالی بودن حالا دربست توسط حزب اعتدال و توسعه اجاره شده است (به شهادت بنرهای نصب شده در محل ستاد که ادعای مردمی بودن هم ندارند!)
ستاد آقای قالیباف نبش میدان فیض و در یک مغازه تقریباً 200 متر مربعی قرار دارد . البته فعال اصلی این ستاد خود مالک مغازه است . این مغازه تا یک سال قبل یک سوپرمارکت بزرگ بود که مالک از قدیم در آن به کسب اشتغال داشت اما به علت رکود و عدم توانایی در پرداخت هزینه ها ، بیشتر مغازه را خالی و فقط در یک دهنه آن آجیل فروشی راه انداخت ، و حالا هم با میل و علاقه خودش فضای خالی را در اختیار جوانان طرفدار آقای قالیباف قرار داده است .
ستاد آقای رئیسی یک مغازه دخمه مانند قدیمی است در مجاورت مسجد رکن الملک که پیرمرد صاحب سرقفلی آن دهها سال است در این مغازه به شغل شریف کرایه تفت مشغول می باشد! حالا هم در کنار فعالیت و کسب روزانه ، مغازه را تبدیل به ستاد انتخاباتی مردمی آقای رئیسی نموده است .
حالا می دانید جالبی قضیه کجاست؟ محل قرار گیری ستاد آقای روحانی ، اصلاً محل آمد و شد افراد پیاده نیست و در روز به زحمت 200 نفر پیاده از جلوی این ستاد عبور می کنند که یکیشان هم بنده هستم . اما ستاد آقای قالیباف که در مجاورت میدان فیض است و ستاد آقای رئیسی که در جنب مسجد رکن الملک قرار دارد ، محل های پر رفت و آمدی می باشند و طبیعتاً مراجعان بیشتری هم دارند!!!
سال 88 در منطقه ما ، هیچ محلی با هدف ایجاد ستاد انتخاباتی آقای احمدی نژاد ، اجاره نشد ، و برخی کسبه در کنار فعالیت های روزانه ، بخشی از مغازه خود را به فعالیت انتخاباتی به نفع رئیس جمهور اختصاص دادند . اما طرفداران موسوی چندین محل را مخصوص ایجاد ستاد اجاره کرده بودند که شاخص ترین آنها یک پاساژ تجاری (که از حدود دو-سه سال قبل از انتخابات تکمیل و خالی افتاده بود) با زیربنای چند صد متر مربعی ، نبش چهارراه آبشار بود که همان زمان همه می گفتند اجاره کامل این پاساژ روزی یکی-دو ملیون برای ستاد آب می خورد!
امسال در محدوده اطراف منزل و محل کسب تا به حال به یکی-یک ستاد انتخاباتی برای هرکدام از سه نامزد شاخص برخورده ام (البته ممکن است بیشتر باشند اما فرصت نشده در برخی خیابان های اطراف تردد داشته باشم) .
ستاد آقای روحانی یک ساختمان 3 طبقه در خیابان حاج آقا رحیم ارباب است که تا چند ماه قبل در اجاره یک شرکت توزیعی بود و بعد از چند ماه خالی بودن حالا دربست توسط حزب اعتدال و توسعه اجاره شده است (به شهادت بنرهای نصب شده در محل ستاد که ادعای مردمی بودن هم ندارند!)
ستاد آقای قالیباف نبش میدان فیض و در یک مغازه تقریباً 200 متر مربعی قرار دارد . البته فعال اصلی این ستاد خود مالک مغازه است . این مغازه تا یک سال قبل یک سوپرمارکت بزرگ بود که مالک از قدیم در آن به کسب اشتغال داشت اما به علت رکود و عدم توانایی در پرداخت هزینه ها ، بیشتر مغازه را خالی و فقط در یک دهنه آن آجیل فروشی راه انداخت ، و حالا هم با میل و علاقه خودش فضای خالی را در اختیار جوانان طرفدار آقای قالیباف قرار داده است .
ستاد آقای رئیسی یک مغازه دخمه مانند قدیمی است در مجاورت مسجد رکن الملک که پیرمرد صاحب سرقفلی آن دهها سال است در این مغازه به شغل شریف کرایه تفت مشغول می باشد! حالا هم در کنار فعالیت و کسب روزانه ، مغازه را تبدیل به ستاد انتخاباتی مردمی آقای رئیسی نموده است .
حالا می دانید جالبی قضیه کجاست؟ محل قرار گیری ستاد آقای روحانی ، اصلاً محل آمد و شد افراد پیاده نیست و در روز به زحمت 200 نفر پیاده از جلوی این ستاد عبور می کنند که یکیشان هم بنده هستم . اما ستاد آقای قالیباف که در مجاورت میدان فیض است و ستاد آقای رئیسی که در جنب مسجد رکن الملک قرار دارد ، محل های پر رفت و آمدی می باشند و طبیعتاً مراجعان بیشتری هم دارند!!!
صلوات
صلوات
-
با سلام خدمت دوستان
به نظر من هر دولت چهار ساله ای که سرکار باشد اگر کارنامه عملی آن شفاف و درست باشد برای انتخابات چهار ساله دوم اصلا نیازی به تبلیغ ندارد ( خصوصا با حمایت های دولتی و صدا و سیما )، اما وقتی با حجم بالای تبلیغات دولت محترم مستقر در امسال رو به رو می شوم ( تبلیغات حقیقی و مجازی ) اولین سوالی که از خود میپرسم این است که آیا دولت خود هم به کارنامه عملی چهار سال گذشته خود اعتماد ندارد که به صورت گسترده دست به تبلیغ می زند؟!!؟!؟ جالب اینجاست که در این اواخر دست به دامان هنرمندان و ورزشکاران نیز شده است!!!
به نظر من هر دولت چهار ساله ای که سرکار باشد اگر کارنامه عملی آن شفاف و درست باشد برای انتخابات چهار ساله دوم اصلا نیازی به تبلیغ ندارد ( خصوصا با حمایت های دولتی و صدا و سیما )، اما وقتی با حجم بالای تبلیغات دولت محترم مستقر در امسال رو به رو می شوم ( تبلیغات حقیقی و مجازی ) اولین سوالی که از خود میپرسم این است که آیا دولت خود هم به کارنامه عملی چهار سال گذشته خود اعتماد ندارد که به صورت گسترده دست به تبلیغ می زند؟!!؟!؟ جالب اینجاست که در این اواخر دست به دامان هنرمندان و ورزشکاران نیز شده است!!!
-
خب ظاهرا آقای قالیباف واقعا به نفع آقای رئیسی کناره گیری کرده....
-
- سپاسهای ارسالی: 296 بار
- سپاسهای دریافتی: 203 بار
واقعم متاسفم برای سیاستمداران.یعنی یکی مثل من الان تنها انگیزش برای شرکت در انتخابات باید این باشه که به رییسی رای بدم بلکه شر روحانی کم بشه.حداقل روشن میکردن مثل جهانگیری قالیباف در صورت پیروزی رییسی معاون اولش خواهد بود که بتونه برنامه هاش را اجرا کنه یا نه.با این وضع حیف وقت که بزاری بری پای صندوق.