اخبار انتخابات 96

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Major II
Major II
محل اقامت: تربت حیدریه
سپاس‌های ارسالی: 106 بار
سپاس‌های دریافتی: 572 بار
تماس:

Re: اخبار انتخابات 96

پست توسط IrIsT »

جنگال نوشته شده:
IrIsT نوشته شده:
bamn نوشته شده:  با عرض سلام مجدد .

دوستان عزیز ، توجه شما را به یک نکته بسیار مهم جلب می کنم ؛

فردا اگر انشالله آقای رئیسی رای آوردند ، فکر نکنید خیالتان راحت شده و دیگر وظیفه ایی ندارید ، بلکه باید دست در دست هم تلاش کنیم و ثابت نماییم انتخابمان صحیح بوده تا چهار سال دیگر از این انتخاب پشیمان و شرمنده نباشیم .

اگر هم آقای روحانی رای آوردند ، باز وظیفه سنگین تری بر دوش ماست ، دولتی که با کارنامه چهار سال کم کاری و سستی و اشراف پروری ، توانسته باشد صرفاً با شعارهای سیاسی و رقیب هراسی به پیروزی مجدد برسد ، در چهار سال دوم بدتر هم خواهد شد شک نکنید! و آنوقت وظیفه سنگین حفظ نظام و انقلاب و جلوگیری از ناامیدی مطلق مردم بر دوش ماست .

سلام و درود.
با کمال احترام برای نظر شما,
هیچوقت فعالیت دولتی که قبلش فاتحه خونده شده بود و مردم با حاله نور زندگی می کردند و اومدن آقای روحانی که هنوز که هنوزه ساختمانی که از قبل ویران کردند رو دارند جمع آوردی میکنند و این دوره هم برای ساختن خانه اصلی قذم برداشتن را با آقای رئیسی که فقط به دنبال ساخت یک حزب مستقل هستند یکی ندونید.لقمه آماده با لقمه ای که کثیف شده یا ازبین رفته فرق داره.
به این هم فکر کنید که اگر این 4 سال هم رای نیاورند,راحت میتوان گفت که آقای روحانی راحت میتوان در صورت بروز یک مشکل,فقط بگه شما که به احمدی نژاد رای دادین و ما برنامه برای دوره دوم داشتیم,اما خودتون نخواستین,چه غوغایی به پا میکنه.
احتمالا دور دوم بکشه.امیدوارم روحانی رای بیاره و این چهارسال بیشتر با اقای رئیسی و اینکه جناح اصلیشون رو مشخص کنند.نه اینکه به اسم بیاورند اما هدفشون یک چیز دیگه باشه.
دیگه ما خودمون میدونیم,آستان قدس رضوی,در حال گسترش است و در چند سال آینده همه چیز ایران مال آستان قدس است.بعد یک حزب دیگر شروع به کار میشه.پاینو در نظر گرفتین؟
با گفته ها آدم به جایی نمیرسه.عمل مهمه.وقتی کسی رو نمیشناسم,سعی میکنم به کسی رای بدم که حداقل 4 سال بالا سر دولت بوده.
به تشکر.

هنوز هیچ چیز معلوم نیست.اما اگر طیف مقابل روحانی رای بیاره چند چیز مشخص میشه.اولا در این دوره به وضوح با یک انتخابات گسترده روبه رو هستیم.تا حالا باند اصلاح طلب ها ادعا میکردن اکثریت با انها است و اگر مردم گسترده شرکت کنند قطعا اونها رای میارن که اگر خلاف ان ثابت بشه این دروغشون هم اثبات میشه.ثانیا شما و امثال شما اصلا در حدی نیستید که در مورد کارنامه احمدی نژاد سخن بگید.کشور با کلی برنامه رو به جلو را تحویلتون داد بعد چهار سال مملکت را تعطیل تحویل دادید طلبکار هم شدید؟رای به ریسی واصولگرایان یک نه بزرگ به روحانی و بقیه باند فساد و تعطیلیه.به روحانی رای دادی ما هم به ریسی رای دادیم امیدوارم ریسی و قالیباف اگر رای اوردند انقدر خوب کار کنند که اقتصاد به لجن کشیده شده توسط اصلاح طلبان را از این پرتگاه نجات دهند انوقت ۴ساله دیگه که هیچی ۴۰ساله دیگه هم رنگ ریاست جمهوری را نخواهید دید.
اصلا نه به باره نه به داره.شاید فردا اکثریت مردم اصلا به روحانی و اصلاحاتیون رای داده بودند.انوقت امثال من توسط همینهادبه شدت کوبیده میشن.اگر مثل اینها باشیم اول باید صبر میکردم بعد این پست رامیدادم.اما حرف دل خیلیها را زدم.اینقدر هم وجود دارم که پنهانش نکنم.اگر هم روحانی هم رای اورد شکست را می پذیرم بهشون هم تبریک میگم نه مثل اینها که سال ۸۸انهمه اشوب درست کردن الان هم به طیفی بد و بیراه میگن که مردم اگر به انها رای بدن باید پدرشون دربیاد تا سیاست خارجی منفعلانه و تعطیلی برنامه های فضایی و اتمی و اقتصاد فروپاشیده را سامان بدهند.به ساعت ارسال پست توجه کنید تا همه ببینند فرق ما بااینها چیه.اکثریت به روحانی رای بدن نوش جانشون.نه سطل زباله ای اتش میزنیم نه مشکلی درست میکنیم.پس اگر ریسی رای اورد شکست خوردگان هم یاد بگیرند چطور رفتار کنند!

با سلام و درود.
نظر شما قابل احترام است.اما یک مودب تر.
اولا نه من کاره ای هستم که در رابطه سیاسی چیزی بگم,نه شما.چون شماهم هیچ کاره هستین.شماهم مثل ما میتونی یک نظر بدی.پس تا اینجا اینو بدون.
دوم اینکه,دکل گم شده یادت شده؟اختلاصات گذشته کم نبوده؟چه افرادی دوران قدیم رو نمایی شدند که تحریم هارو با پول می خریدند و یک سوم پول به دور زدن و بقیه به جیبشون رفته؟افرادی و گروههای اوج گرفتند که جای امثال مثل ماهارو گرفتند.چیزایی رخ داد که .....
نمیخوام خیلی چیزاروبگم.
فقط میگم من مدافع این دوره هم نیستم و نبودم.اما بین بد و بدتره.
گرونی ماهیانه بهتره یا ساعتی؟
حاله نور بهتره یا حداقل وصل شدن به شبکه برجام؟
قبول دار شدن بیشتر کشورها به قدرت ایران بهتره یا اینکه کشورهای عربی به ما بگن سک پولدار؟چیزی که من خودم اون دوره احمدی نژاد تو اوج دورش رفتم مکه و دیدم.
از لحاظ نماینده هاشون.
بهتره یکم سرچ کنید.من نمیگم.گوگل بهتر میگم.وقتی ثبات مدیریت نباشه یعنی خاک شدن وطن
موفق باشید
[External Link Removed for Guests]

تلگرام : [url]@AmirAm67[/url] - ایمیل : mailto:?subject=&body= 
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4737 بار
سپاس‌های دریافتی: 8761 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام بر همگی
یک بار دیگه اکثریت پیامش رو به گوش حکومت رسوند
اما کو گوش شنوا ؟
فقط دعا کنین که این حکومت خیلی زود قانع بشه که وقتشه کهپرونده ی بازنگری و تصحیح آرمانهای منحرف شده روی میز و در دستور کار قرار بگیره
مهمترین بندهای خطا:
•مالک و وارثِ ثروتها و درآمدهای کشور , در درجه ی اول, حکومت است و یارانشون و سپس ملت.
•ترویج مذهبِ موردِ تاییدِ حکومت
•ترویج مذهبِ مورد تایید حکومت در منطقه و جهان به هر قیمتی.
آخرین ويرايش توسط 1 on MOHAMMAD_ASEMOONI, ويرايش شده در 0.
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4795 بار
سپاس‌های دریافتی: 7086 بار

پست توسط bamn »

با عرض سلام و تبریک خدمت همه دوستانی که دیروز این حماسه بزرگ را خلق کردید .

ما از رایی که دادیم پشیمان نیستیم و به نتیجه انتخابات احترام می گذاریم هرچند این احترام به معنای تایید عملکرد دولت دروغگویان نمی باشد .

دوستانی که فقط از ترس رای نیاوردن رئیسی به روحانی رای دادند که حسابشان جدا است ، اما امیدوارم آن دسته از دوستانی که واقعاً طرفدار آقای روحانی بودند چهار سال که سهل است ، شش ماه دیگر پشیمان نباشند (چون طبق پیشبینی اقتصادانان تلاش های دولت برای تک رقمی نگه داشتن نرخ تورم فقط برای انتخابات بوده و حباب تورم طی 3 تا 6 ماه آینده خواهد ترکید حتی اگر رئیسی رای می آورد)

ابتدا به سئوال جناب MOHAMMAD_ASEMOONI پاسخ بدهم و بعد یک گزارش مبسوط! از رای دادن خودم بگویم ؛

دوست عزیز ، با وجود اینکه چند دوره است حرف از الکترونیکی شدن و کامپیوتری شدن رای گری به میان است ، هنوز در بیش از 90 درصد شعب اخذ رای ، رای گیری به صورت تعرفه دستی انجام می شود . سال 88 یکی از شبهاتی که مدعیان تقلب مطرح می کردند بیشتر بودن تعداد تعرفه های چاپ شده نسبت به تعداد افراد واجد شرایط بود . در حالی که این یک قاعده مرسوم است . فرض بگیرید پیشبینی شما به عنوان مسئول یک شبعه اخذ رای این است که 1000 نفر در آن شعبه رای خواهند داد . آیا شما تقاضای 1000 برگه تعرفه می کنید؟ مسئولین شعب معمولاً 50 تا 100 درصد بیشتر از آنچه که پیشبینی می شود ، از وزارت کشور تعرفه دریافت می کنند تا در صورت استقبال بیشتر مردم ، هیچ شعبه ایی دچار کمبود تعرفه نشود . بعلاوه به تعرفه های ارسال شده به شعب ، همیشه مقداری تعرفه اضافه هم تحویل فرمانداری ها می شود تا باز اگر شعبه ایی دچار کمبود شد از فرمانداری برای آن شعبه ارسال شود . شعب اخذ رای خارج کشور هم چون معمولاً پیشبینی اینکه چه میزان رای در آنها ریخته می شود ناممکن است ، سه تا پنج برابر آنچه نیاز معمول به نظر می رسد ، برایشان ارسال می گردد چون اگر دچار کمبود شوند ، امکان ارسال برگه تعرفه اضافه به موقع برایشان وجود نخواهد داشت .

البته آنطور که بنده در سایت ها و کانال های طرفدار آقای رئیسی رصد کردم ، اعتراضات زیادی به کمبود تعرفه در روستاها و شهرهای عمدتاً طرفدار آقای رئیسی دیده می شد تا جایی که ستاد انتخاباتی آقای رئیسی به شورای نگهبان شکایت کرده که وزارت کشور عمداً نحوه ارسال تعرفه ها را مدیریت کرده تا مناطق عمده طرفدار ایشان دچار کمبود شوند!!!

و اما ؛ بنده دیروز در شعبه کتابخانه مسجد رکن الملک رای دادم همراه پدر و مادرم و دوست پدرم که همراه همسرش میهمان ما بودند (دوست پدرم سمنانی است و از مسئولان سابق آموزش و پرورش استان سمنان و الان هم به عنوان گوینده در رادیو سمنان فعالیت می کند) از همان اول بگویم که یک صف حسابی بود! بنده که از سال 80 تا به حال دارم رای می دهم همچین صف رایی در مساجد محلمان ندیده بودم! آن هم اول وقت و ساعت 9:30 صبح! تقریباً یک ساعت طول کشید تا نوبتمان بشود . دوست پدرم و خانمش نمی توانستند در انتخابات میان دوره ایی مجلس شرکت کنند ، آقای ... از گرفتن برگه رای شورا هم با این عنوان که چون اصفهانی نیست کسی را نمی شناسد امتناع کرد اما خانمش گرفت . خب ، بنده هم باید برای خودم رای می نوشتم ، هم برای پدرم که چشمنانش ضعیف است و نمی تواند بنویسد اما خیالتان راحت باشد که رای اش همیشه با بنده یکی است . مادرم با اینکه دوره قبل به روحانی رای داده بود این بار یک نگاهی به من کرد و نوشت رئیسی (مهمانانمان هر دو طرفدار روحانی بودند ما هم مخالفتی نکردیم) . داشتم برای مجلس هم آقای کامران را می نوشتم که حاج خانمی که مادرم را می شناخت آمد و به او گفت که برایش در برگه ریاست جمهوری نام رئیسی را بنویسد ، بعد هم برگه های مجلس و شورا را داد دست او و گفت شما هرکس را می دانید بنویسید ، و رفت . مادرم هم برگه ها را به من داد . الان باید بجای چهار برگه رای ، شش برگه رای می نوشتم! آنقدر تند تند نوشتم که حتی مطمئن نیستم قابل خواندن باشد ، تازه کدها را هم باید پیدا می کردم! مادرم و همسر دوست پدرم هم از روی دستم تقلب می کردند تازه یک عده هم جمع شده بودند و بجای نگاه کردن به لیست نامزدها ، منتظر بودند تا بنده کدهای نامزدهای خودم را پیدا کنم و هر کدام که مد نظر خودشان است را از روی دستم بنویسند! خلاصه وقتی ساعت 11 از شعبه آمدم بیرون مثل شیر آب عرق از پیشانی ام جاری بود . حتی شک دارم که همه برگه ها را درست در صندوق ها ریختم یا نه؟!

بعدش هم دوست پدرم را بردم و بخش هایی از تخت فولاد را به او نشان دادم . آنقدر خوشش آمده بود که تعجب نمی کنم اگر بعداً در رادیو سمنان درباره اش حرف بزند!

شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر

Re:

پست توسط bamn »

MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:سلام بر همگی
اما کو گوش شنوا ؟
فقط دعا کنین که این حکومت خیلی زود قانع بشه که وقتشه کهپرونده ی بازنگری و تصحیح آرمانهای منحرف شده روی میز و در دستور کار قرار بگیره
مهمترین بندهای خطا:
•مالک و وارثِ ثروتها و درآمدهای کشور , در درجه ی اول, حکومت است و یارانشون و سپس ملت.

دوست عزیز ، حالا با موارد دوم و سومتون کار نداریم ، اما انگار شما کلاً توی خط نیستید! جناحی که پیروز انتخابات شد جناح بخور بخور است! جناح لواسان نشین است! جناح صرافی دار است! جناح وزیر عضو هیات مدیره 40 شرکت دار است! جناح حقوق های نجومی است! جناح دختر مظلوم وزیر وارد کنند 200 ملیون تومان پوشاک غیر قانونی است! و ...  

صلوات

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 296 بار
سپاس‌های دریافتی: 203 بار

پست توسط جنگال »

نظر شما قابل احترام است.اما یک مودب تر.
اولا نه من کاره ای هستم که در رابطه سیاسی چیزی بگم,نه شما.چون شماهم هیچ کاره هستین.شماهم مثل ما میتونی یک نظر بدی.پس تا اینجا اینو بدون.
دوم اینکه,دکل گم شده یادت شده؟اختلاصات گذشته کم نبوده؟چه افرادی دوران قدیم رو نمایی شدند که تحریم هارو با پول می خریدند و یک سوم پول به دور زدن و بقیه به جیبشون رفته؟افرادی و گروههای اوج گرفتند که جای امثال مثل ماهارو گرفتند.چیزایی رخ داد که .....
نمیخوام خیلی چیزاروبگم.
فقط میگم من مدافع این دوره هم نیستم و نبودم.اما بین بد و بدتره.
گرونی ماهیانه بهتره یا ساعتی؟
حاله نور بهتره یا حداقل وصل شدن به شبکه برجام؟
قبول دار شدن بیشتر کشورها به قدرت ایران بهتره یا اینکه کشورهای عربی به ما بگن سک پولدار؟چیزی که من خودم اون دوره احمدی نژاد تو اوج دورش رفتم مکه و دیدم.
از لحاظ نماینده هاشون.
بهتره یکم سرچ کنید.من نمیگم.گوگل بهتر میگم.وقتی ثبات مدیریت نباشه یعنی خاک شدن وطن
موفق باشید

سلام.اولا به شما و اون اکثریت قاطعی که نامزد مورد علاقشون برنده شد تبریک میگم.امیدوارم چند ساله دیگه بخاطر رایی که دادید همچنان خوشحال باشید.ثانیا دقت کنید اون پست را من در زمانی دادم که نتایج معلوم نبود.مساله فراتر از رای یک کاندید هست.علت تندیش هم همفکران شما هستند.همینطور که الان شما خوشحالید سال ۸۸هم مردم بخاطر رییس جمهور ۲۵میلیونی خوشحال بودن ولی همفکران شما تبدیل به زهرش کردند الان هم باز از هیچ بی احترامی خودداری نمیکنید.دمکراسی میگه رقابت کن اما اگه باختی هم جنبه باخت را داشته باش.وقتی اکثریت مردم اینطور قاطع روحانی را قبول کردن دیگه منه مخالف باید اگر تبریک نمیگم دیگه بهش فحش هم ندم.ما هم یکی مثل این ملت.یک رای که بیشتر نداریم.
ثالثا در مورد اصولگراها دوستان چه خوششون بیاد چه نیاد اکثریت مردم با وجود این وضع اسف بار اقتصادی با رایشون یک پیامی دارن میدن.اصولگراها یا باید از تفکرات پوسیده خودشون دست بردارند یا در اینده شکست های بدتری را بپذیرند.چرا مهمترین رقیب روحانی که احمدی نژاد بود را با باند بازی رد صلاحیت کردند؟چرا وقتی در طول مناظرات قالیباف میدان را در دست گرفت بخاطر توهمات محال مجبورش کردن کنار بره؟پست های من بعد از کنارگذاشتن قالیباف موجوده.انجایی که گفتم من باید پای صندوق رای برم نه بخاطر انکه طرفدار ریسی هستم بلکه بخاطر انکه از دست روحانی خلاص بشیم؟.ممکنه الان کسی بگه اصلا احمدی نژاد یا قالیباف رای نمی اوردن اما اگر میزاشتن می امد و با رای مردم شکست می خوردیم اینقدر دل ما نمی سوخت.چون ما هم نماینده ای داشتیم ولی حتی از این حق طبیعی هم محروممان کردید.رابعا نتایج جایی مثل خراسان رضوی هم خیلی مهمه.الان با این شکست قاطع داماد علم الهدی ایا مردم مشهد اگر کنسرت بخواهند باید از مشهد برن یا این تفکر اقلیتی نادان؟ملت که بازیچه نیستند هر وقت رای به نفع ما شد براشون کف بزنیم هر وقت ضررمان شد بهشون فحش بدیم.صاحبان این کشور همین ملتن که دیدیم مثلا در خراسان رضوی به چه تفکری رای دادن!
در نهایت با وجود این شکست نا امید کننده امیدوارم روحانی در اقتصاد وضعی جدید ایجاد کنه.اگر احمدی نژاد را میزاشتن بیاد یا قالیباف رای می اورد قرار نبود من را وزیر و معاونش بکنن که الان که رای نیاورده عزا بگیریم ولی واقعیت انست برخی از نظر اقتصادی در شرایطی هستند که اگر نامزد مورد علاقشون رای بیاره یا نیاره اتفاقی براشون نمی افته اما یکی مثل من واقعا اگر اقتصاد جامعه به همین وضع ادامه پیدا کنه هیچ امیدی به اینده ندارم.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

با سلام و عرض تبریک مجدد خدمت طرفداران آقای روحانی .

اما خطابم خدمت دوست عزیز جنگال است ، اگر توجه داشته باشید بنده هم با اینکه از اول طرفدار آقای رئیسی بودم ، اما خیلی موافق کناره گیری آقای قالیباف نبودم . نظرم این بود که اگر انتخابات به دور دوم می کشید می شد با مسائلی که در نوبت دوم تبلیغات مطرح می شد شکست روحانی حتمی بود . اما به هر حال تصمیم آقایان این شد .

همانطور که معتقدم سال 92 عامل اصلی شکست اصولگرایان محافظه کاران بودند ، این دوره هم محافظه کاران باعث شکست اصولگرایان شدند ، افرادی مثل لاریجانی که با زیر سئوال بردن شعارهای رئیسی و قالیباف حمایت علنی خود از روحانی را نشان داد در حالی که چند روز بعد روحانی همان شعارها را به نام خودش تکرار نمود . اصولگرایی واقعی وقتی توان پیروزی در رقابت های انتخاباتی را خواهد یافت که با محافظه کاران حسابش را جدا کند و اجازه ندهد که آنها خودشان را به اصولگرایی بچسبانند و ستون پنجم جناح رقیب شوند .

اما در مورد آمار استانی بهتر است قضاوت عجولانه نکنید! در جعلی بودن آمار منتشر شده در اینترنت همین بس که وقتی درصد آرا کل کشور آقای رئیسی حدود 37% است ، چطور امکان دارد از 31 استان کشور فقط یک استان بالای این عدد باشد؟! شما اطمینان داشته باشید در حداقل 4 تا 6 استان کشور اکثریت با طرفداران آقای رئیسی بوده که یکی از آنها هم خراسان رضوی است . فقط منتظر باشید تا نتیجه رسمی تفکیکی استان ها توسط وزارت کشور اعلام گردد .

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

رسمی انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان مشهد : 

ابراهیم رئیسی : 903451  
  حسن روحانی : 688574  
  سید مصطفی آقا میرسلیم : 27046  
  سید مصطفی هاشمی طبا : 7244   

صلوات

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

Re: Re:

پست توسط Mohammad 1985 »

bamn نوشته شده:
اما کو گوش شنوا ؟
مهمترین بندهای خطا:

دوست عزیز ، حالا با موارد دوم و سومتون کار نداریم ، اما انگار شما کلاً توی خط نیستید! جناحی که پیروز انتخابات شد جناح بخور بخور است! جناح لواسان نشین است! جناح صرافی دار است! جناح وزیر عضو هیات مدیره 40 شرکت دار است! جناح حقوق های نجومی است! جناح دختر مظلوم وزیر وارد کنند 200 ملیون تومان پوشاک غیر قانونی است! و ...  

بس کنین این حرفهای آبکی رو خجالت هم خوب چیزیه
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 2568 بار

Re: Re:

پست توسط babak1985 »

Mohammad 1985 نوشته شده:
bamn نوشته شده:
اما کو گوش شنوا ؟
مهمترین بندهای خطا:

بس کنین این حرفهای آبکی رو خجالت هم خوب چیزیه

واقعیت تلخه...
دشمن رو باید از دور دید
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

با عرض سلام مجدد .

همانطور که قابل پیشبینی بود ، آقای حسن کامران به عنوان پنجمین نماینده اصفهان به مجلس شورای اسلامی راه یافتند . البته هنوز ریز آرا منتشر نشده اما خبر به طور رسمی منتشر شده و آقای کامران هم پیام تشکر صادر کرده است .

در مورد انتخابات شورای شهر اصفهان هنوز خبر رسمی منتشر شده اما شایعات حکایت از برتری اصلاح طلبان بر اصولگرایان دارد . در تهران هم ظاهراً اصلاح طلبان پیروز مطلق شده اند! حالا با تهران کاری نداریم ، اما شورای شهر اصفهان در چهار دوره گذشته همواره در اختیار اصولگرایان بود و همانطور که قبلاً هم گفتم در بین کلان شهرهای کشور ، کم حاشیه ترین و مثبت ترین کارنامه را داشت ، حالا اگر واقعاً اصلاح طلبان پیروز این میدان شده باشند ، باید فاتحه دموکراسی را خواند که حتی افراد کاری و دارای نمره قبولی را هم فدای جناح بازی می کنیم! پیروزی اصلاح طلبان در شورای شهر تهران و اصفهان به این معنا است که با توجه به تسلط طولانی مدت اصولگرایان ، طی حداقل چند ماه آینده کارهای شهری روی زمین خواهد ماند چون مطمئناً اصلاح طلبان به دنبال حذف مدیران اصولگرا و جایگزینی مهره های خودشان خواهند رفت!!!

شایعاتی منتشر شده مبنی بر اینکه ممکن است شورای نگهبان دستور بازشماری آرا در برخی شعب را صادر کند چون ظاهراً صورت جلسات اعلام شده برخی شعب توسط عوامل وزارت کشور با صورتجلسه اعلام شده توسط بازرسان شورای نگهبان همخوانی ندارد . همچنین ادعا شده ماموران برخی شعب عمداً برگه های رای را مهر نکرده اند تا بعداً آرا مربوط به آقای رئیسی را باطل و جزو مجموع آرا حساب نکنند . ادعا شده چندین ملیون رای آقای رئیسی به این شکل شمارش نشده است!

خب البته شورای نگهبان وظایفی دارد و هر حکمی دهد محترم است اما با این وضعیت تغییر در نتیجه انتخابات به جز ایجاد آشوب و درگیری ثمر دیگری ندارد .

باور بفرمایید دیروز به چهره هر کسی که نگاه می کردم ناراحتی یا بی تفاوتی در آن دیده می شد ، اما از ساعت 9 شب به بعد هواداران روحانی به خیابان ها ریختند و به جشن و پایکوبی پرداختند . ما که کاری با آنها نداشتیم اما دیگر داشتند از حد می گذارندند فقط همین قدر بگویم که ماشین هایشان وقتی از برابر گلستان شهدا و مساجد حامی رئیسی می گذشتند عمداً صدای ضبط را تا آخر زیاد می کردند!!! کانون اصلی جشن هواداران روحانی محله مردآویج بود ، یعنی سطح بالاترین و مرفه نشین ترین محله اصفهان که سال 88 هم کانون اصلی درگیری ها در شهر بود!

صلوات

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 3027 بار
سپاس‌های دریافتی: 299 بار

پست توسط varyag »

این هم نظر آقای رائفی پور:
قابل توجه آن هایی که با رای خود دنبال آن بودند که سایه جنگ را از سر مردم ایران دفع کنند!:

دقیقا همان روزی که آرا انتخابات ایران اعلام شد امضای قرارداد ۱۱۰ میلیارد دلاری فروش اسلحه به عربستان از سوی آمریکا ، همچنین تشکیل ناتوی عربی در اطراف مرز های ایران همزمان با فشار های داخلی بر فعالیت های موشکی و کاهش بودجه دفاعی کشورمان فقط یک پیام دارد !
افتادگی آموز گر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
نردبان این زندگی ما و منی ست ____عاقبت این نردبان بشکستنیست
لاجرم آن کس که بالاتر نشست ______استخوانش سخت تر خواهد شکست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام

تخلفات روحانی در انتخابات کاملا آشکار بود. این تخلفات نه از جنس داماد لرستان بودن بلکه کاملا واقعی بودند.
استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغ، برنداشتن بنرهای روحانی از خیابان ها در روز رای گیری، مشکلات تعرفه ها که بیشتر در مناطق خاصی رخ داد، بی اخلاقی های روحانی در مناظره ها و...

و باز هم هیچ سطل زباله و آمبولانس و مسجد و بانکی به آتش کشیده نشد. این ثابت کرد افراطی ها چه کسانی بودند.

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”