جنگال نوشته شده:IrIsT نوشته شده:bamn نوشته شده: با عرض سلام مجدد .
دوستان عزیز ، توجه شما را به یک نکته بسیار مهم جلب می کنم ؛
فردا اگر انشالله آقای رئیسی رای آوردند ، فکر نکنید خیالتان راحت شده و دیگر وظیفه ایی ندارید ، بلکه باید دست در دست هم تلاش کنیم و ثابت نماییم انتخابمان صحیح بوده تا چهار سال دیگر از این انتخاب پشیمان و شرمنده نباشیم .
اگر هم آقای روحانی رای آوردند ، باز وظیفه سنگین تری بر دوش ماست ، دولتی که با کارنامه چهار سال کم کاری و سستی و اشراف پروری ، توانسته باشد صرفاً با شعارهای سیاسی و رقیب هراسی به پیروزی مجدد برسد ، در چهار سال دوم بدتر هم خواهد شد شک نکنید! و آنوقت وظیفه سنگین حفظ نظام و انقلاب و جلوگیری از ناامیدی مطلق مردم بر دوش ماست .
سلام و درود.
با کمال احترام برای نظر شما,
هیچوقت فعالیت دولتی که قبلش فاتحه خونده شده بود و مردم با حاله نور زندگی می کردند و اومدن آقای روحانی که هنوز که هنوزه ساختمانی که از قبل ویران کردند رو دارند جمع آوردی میکنند و این دوره هم برای ساختن خانه اصلی قذم برداشتن را با آقای رئیسی که فقط به دنبال ساخت یک حزب مستقل هستند یکی ندونید.لقمه آماده با لقمه ای که کثیف شده یا ازبین رفته فرق داره.
به این هم فکر کنید که اگر این 4 سال هم رای نیاورند,راحت میتوان گفت که آقای روحانی راحت میتوان در صورت بروز یک مشکل,فقط بگه شما که به احمدی نژاد رای دادین و ما برنامه برای دوره دوم داشتیم,اما خودتون نخواستین,چه غوغایی به پا میکنه.
احتمالا دور دوم بکشه.امیدوارم روحانی رای بیاره و این چهارسال بیشتر با اقای رئیسی و اینکه جناح اصلیشون رو مشخص کنند.نه اینکه به اسم بیاورند اما هدفشون یک چیز دیگه باشه.
دیگه ما خودمون میدونیم,آستان قدس رضوی,در حال گسترش است و در چند سال آینده همه چیز ایران مال آستان قدس است.بعد یک حزب دیگر شروع به کار میشه.پاینو در نظر گرفتین؟
با گفته ها آدم به جایی نمیرسه.عمل مهمه.وقتی کسی رو نمیشناسم,سعی میکنم به کسی رای بدم که حداقل 4 سال بالا سر دولت بوده.
به تشکر.
هنوز هیچ چیز معلوم نیست.اما اگر طیف مقابل روحانی رای بیاره چند چیز مشخص میشه.اولا در این دوره به وضوح با یک انتخابات گسترده روبه رو هستیم.تا حالا باند اصلاح طلب ها ادعا میکردن اکثریت با انها است و اگر مردم گسترده شرکت کنند قطعا اونها رای میارن که اگر خلاف ان ثابت بشه این دروغشون هم اثبات میشه.ثانیا شما و امثال شما اصلا در حدی نیستید که در مورد کارنامه احمدی نژاد سخن بگید.کشور با کلی برنامه رو به جلو را تحویلتون داد بعد چهار سال مملکت را تعطیل تحویل دادید طلبکار هم شدید؟رای به ریسی واصولگرایان یک نه بزرگ به روحانی و بقیه باند فساد و تعطیلیه.به روحانی رای دادی ما هم به ریسی رای دادیم امیدوارم ریسی و قالیباف اگر رای اوردند انقدر خوب کار کنند که اقتصاد به لجن کشیده شده توسط اصلاح طلبان را از این پرتگاه نجات دهند انوقت ۴ساله دیگه که هیچی ۴۰ساله دیگه هم رنگ ریاست جمهوری را نخواهید دید.
اصلا نه به باره نه به داره.شاید فردا اکثریت مردم اصلا به روحانی و اصلاحاتیون رای داده بودند.انوقت امثال من توسط همینهادبه شدت کوبیده میشن.اگر مثل اینها باشیم اول باید صبر میکردم بعد این پست رامیدادم.اما حرف دل خیلیها را زدم.اینقدر هم وجود دارم که پنهانش نکنم.اگر هم روحانی هم رای اورد شکست را می پذیرم بهشون هم تبریک میگم نه مثل اینها که سال ۸۸انهمه اشوب درست کردن الان هم به طیفی بد و بیراه میگن که مردم اگر به انها رای بدن باید پدرشون دربیاد تا سیاست خارجی منفعلانه و تعطیلی برنامه های فضایی و اتمی و اقتصاد فروپاشیده را سامان بدهند.به ساعت ارسال پست توجه کنید تا همه ببینند فرق ما بااینها چیه.اکثریت به روحانی رای بدن نوش جانشون.نه سطل زباله ای اتش میزنیم نه مشکلی درست میکنیم.پس اگر ریسی رای اورد شکست خوردگان هم یاد بگیرند چطور رفتار کنند!
با سلام و درود.
نظر شما قابل احترام است.اما یک مودب تر.
اولا نه من کاره ای هستم که در رابطه سیاسی چیزی بگم,نه شما.چون شماهم هیچ کاره هستین.شماهم مثل ما میتونی یک نظر بدی.پس تا اینجا اینو بدون.
دوم اینکه,دکل گم شده یادت شده؟اختلاصات گذشته کم نبوده؟چه افرادی دوران قدیم رو نمایی شدند که تحریم هارو با پول می خریدند و یک سوم پول به دور زدن و بقیه به جیبشون رفته؟افرادی و گروههای اوج گرفتند که جای امثال مثل ماهارو گرفتند.چیزایی رخ داد که .....
نمیخوام خیلی چیزاروبگم.
فقط میگم من مدافع این دوره هم نیستم و نبودم.اما بین بد و بدتره.
گرونی ماهیانه بهتره یا ساعتی؟
حاله نور بهتره یا حداقل وصل شدن به شبکه برجام؟
قبول دار شدن بیشتر کشورها به قدرت ایران بهتره یا اینکه کشورهای عربی به ما بگن سک پولدار؟چیزی که من خودم اون دوره احمدی نژاد تو اوج دورش رفتم مکه و دیدم.
از لحاظ نماینده هاشون.
بهتره یکم سرچ کنید.من نمیگم.گوگل بهتر میگم.وقتی ثبات مدیریت نباشه یعنی خاک شدن وطن
موفق باشید