bamn, روحانی از هر نظر از هر سه رقیب خودش بالاتر و سرتره و البته کارنامش اش هم به مراتب بهتر از اون سه نفر هست !
بنده که هر چه بیشتر دقت کردم کمتر فهمیدم. الان اینجا کی رقیب هست؟

یادش بخیر این ابراهیم نبوی اون سالهای اول فرارش که هنوز سرش به تنش می ارزید یک مطلب جالب نوشته بود و درش گفته بود، ما اصلاح طلب شدیم که امثال هاشمی و کروبی را اصلاح کنیم، تا به خودمان آمدیم اینها شده بودند شیخ های اصلاحات

حالا من هر چه بیشتر دقت می کنم کمتر اصول گرا دیدم، شاید هم اصول گرایی وجود ندارد، اصول گراترین افراد همنشین روزانه و شبانه اصلاح طلبان هستند و تصویرشان تا دیروز تیتر یک روزنامه های اصلاح طلب و کمتر نقل قولی از اونها در یک روزنامه اصولگرا می شود در طول 10 سال اخیر یافت. حالا نماینده اصول گرایان هستند.
قبول دارم اصلا وجه خوبی نداشت که روحانی رای نیاورد یا حتی به دور دوم بکشد کارش، ریسکش هم با توجه به طیف وسیع نارضایتی ها از عملکرد دولت حتی در همان برگ برنده اش (برجام) هم تشدید کننده این نگرانی بود. اما نه در این حد که قرار باشد هیچ حریفی در میدان نباشد. این کار موجبات بدگمانی بیش از پیش مردم به انتخابات خواهد شد.
مردم ما خودشان به قدر کافی بر اساس اتفاقات گذشته به انتخابات در این کشور بدبین هستند، خصوصا طیف اصلاح طلب بعد از سال 88. حالا نوبت قشر اصول گراست که اینبار شاکی شود. این سازماندهی درستی برای جامعه نیست. اگر هر دو قشر به یک موضوع که انتخابات است (هر چند در تاریخ های مختلف) اعتراض داشته باشند تنها نتیجه آن بی اعتباری انتخابات است.
شاید بهتر بود اجازه ورود اصولگرایان به انتخابات داده می شد. البته منظورم الزاماً رد صلاحیت نیست. خیلی ها از ثبت نام منع شده بودند از ماه ها قبل. توصیه جدی و وسیع به عدم رقابت با روحانی در این دوره روی میز احزاب مختلف حتی اصولگرا بود. شخصا در یکی از جلسات حزبی تهران بودم که صراحتا از پرهیز برنامه ریزی برای حضور (منظور در مقام کاندید) در انتخابات در این دوره با توجه به توصیه ها (بماند منابعش) سخن گفته شد.
این خوب نیست یاد فیلم هایی سیاسی ایتالیایی افتادم که احزاب ساخت و پاخت می کردند نوبتی دوره ای...
به نظر من حتی با حضور احمدی نژاد هم با همه محبوبیتش (شاید محبوب تری رقیب برای روحانی) باز احتمالش خیلی ناچیز بود که روحانی رای نیاورد. حکایت این کار من را یاد توصیه قرآنی انداخت که روزی شما برای هر روز ثابت و تعیین شده است بدا به حال اونها که از راه نادرست کسبش کنند.
روحانی در هر حال خروجی این انتخابات بود، چقدر بد شد اما که این مدل قرار است رای بیاورد.