خبر : تیراندازی در مجلس و حرم امام

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: داهات
سپاس‌های ارسالی: 6318 بار
سپاس‌های دریافتی: 841 بار
تماس:

Re: خبر فوری : تیراندازی در مجلس و حرم امام (در حال تکمیل ..

پست توسط Ali$amir »

سلام دوستان گلم :razz:
شهادت شماری از هموطنای عزیزم را به شما و ملت پایدار و باهوش و سربلند کشورم ایران تسلیت میگم

نمیدونم چرا یه مدته اکثر تاپیکهای اینجا از بحث اصلی موضوع تاپیک دور و حس میکنم شبیه آجیل میشه از همه چیز گفته میشه و هر کسی تحلیل خودش و قضاوت خودش در هر موردی به نمایش میذاره که مثلا امثال منه بیسواد یه چیزی حالیم بشه که متاسفانه بیشتر قاطی میکنم چه برسه به بالا رفتن درکم از مساله.
دوستان ازتون خواهش میکنم هر بحثی رو سیاسی نکنید
امروز و این اتفاق به هیچ وجه از منظر این حقیر دور از ذهن نبود ما پای آرمانهای خودمون ایستادیم و قطعا این هدف هزینه داره

متاسفانه ، متاسفانه و باز هم با تاسف وافر ما ایرانیا خیلی جاها راه رو اشتباه میریم و بجای اینکه همبستگی داشته باشیم سعی در پیدا کردن مقصر اونم از لحاظ سیاسی بین خودمون هستیم و این فقط صورت مساله رو مخدوش میکنه

توجه داشته باشید ما میگیم شهید دادیم و تروریستها به هلاکت رسیدن دقیقا میلیونها آدم مسلمون حتی بیشتر از خودمون موافق این هستن که ما حقمون بوده و هلاک شدیم اونا شهید!

این یعنی چی جز تعصب گرایی مذهبی ، سیاسی و جناحی

زشته دوستان

بیایید همدلی و همبستگی ایجاد کنیم فرا جناحی فکر کنیم ما یک ملتیم
ایران ما به فکر و دوستیه همه ما نیاز داره توی این برهه زمانی

خیلی ساده هست ما رو یک مساله که باید همگی با یک زبون و یه دیدگاه اون رو محکوم کنیم میایم بحث جناحی راه میندازیم تصور کن این جور مباحث از طرف چند اندیشکده از کشورهایی که واقعا نمیخوان ما آرامش داشته باشیم رصد بشه
بنظرتون هیچی عایدشون نمیشه؟!!! قطعا میشه ، اگر این چیزا رو قبول نداریم پس خوابیم!

امروز من به همون اندازه که دلم برای دختری که سالها در نهضت سواد آموزی زحمت کشیده و برای مطالباتش به مجلس رفته و همون اندازه که دلم برای اون که به گل و گیاه حرم امام آب میداد و شهید شدن می سوزه و ناراحتم برای خودمون که اینجا بحث سیاسی بی فایده براه میندازیم هم می سوزه و برای اون جوونی که از اونطرف دنیا یا هرجای دیگه تا این حد شستشوی مغزی میشه که میاد یک انسان دیگه رو بکشه هم متاسفم

واقعا به کجا چنین شتابان

قسم به خود خدا که خدا نه اونیه که ما برا خودمون ساختیم نه اونیه که چنین انسانهای بدبختی برا خودشون ساختن
خدا فراتر از من و شماست خدا قضاوت های من و شما نیست

چند روز قبل بعد از انفجار منچستر و لندن یک بنده خدایی میگفت حقشونه که بدونن پشتیبانی از تروریست یعنی چه
امروز هم قطعا یکی مثل همین دوستمون جایی دیگه همین دیدگاه راجع به اتفاق کشور ما داره
کاری ندارم به جزییات و اعتقادات افراد
کاری ندارم به جناح سیاسی افراد

بیایید کمک کنیم با هم باشیم
یه عمره دارم دعوای جناح چپ و راست کشورم میبینم ، ندیدم یکیشون بتونن طرف مقابل راضی کنن ، بی نتیجه و بی اساس بحث میشه فقط.

حادثه امروز باید باعث همبستگی بشه نه چیز دیگه
دوست من ، شما با هر دیدگاهی که هستی بدون کشورت بهت نیاز داره پس آستین همت بالا بزن و یه یاعلی بگو

یاعلیتصویر
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم
تصویر
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

مدافعان حرم نوشته شده:طرف سایه جنگ رو دور کرده :???:

از اون حرفهای کیلویی به تمام معنا بودا
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

پست توسط مدافعان حرم »

Mohammad 1985 نوشته شده:
مدافعان حرم نوشته شده:طرف سایه جنگ رو دور کرده :???:

از اون حرفهای کیلویی به تمام معنا بودا

مشکل من و شما اینه که مطالب یارو رو نمیخونیم . همشو بخون بعد نظر بده .
خطاب به جناب جنگال
تا قبل از اعلام اخبار ، فکر میکردی داعشی های انتحاری حتما خارجی هستند تا اینکه اخبار گفت که این تروریست ها ایرانی بودند .
فکر کنم الان بهتر میتونید درک کنید که ایرانی بودن ، ملاک انسان بودن نیست .
ای بسا خارجیهایی که خیلی بیشتر از خیلی از ایرانی ها به درد ایران میخورند و ایرانی هایی که از بس بد هستند همشون رو باید ببری بریزی تو دریا .
(((ما غالبا از چیزهای ناآشنا بیشتر از چیزهای آشنا می‌ترسیم. اکثر چیزها وقتی با آنها آشنا شدیم اساسا دیگر به نظرمان خطرناک نمی‌آیند. ثابت شده است که ما از افرادی از «نژاد » دیگر بیشتر از افراد هم‌نژاد خودمان می‌ترسیم. ... ترس دقیقا مانع از آن چیزی می‌شود که ترس را می‌تواند از بین ببرد، یعنی تماس انسانی.)))  اسوندسن  
آخرین ويرايش توسط 1 on مدافعان حرم, ويرايش شده در 0.
آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

Ali$amir نوشته شده:سلام دوستان گلم :razz:
شهادت شماری از هموطنای عزیزم را به شما و ملت پایدار و باهوش و سربلند کشورم ایران تسلیت میگم

نمیدونم چرا یه مدته اکثر تاپیکهای اینجا از بحث اصلی موضوع تاپیک دور و حس میکنم شبیه آجیل میشه از همه چیز گفته میشه و هر کسی تحلیل خودش و قضاوت خودش در هر موردی به نمایش میذاره که مثلا امثال منه بیسواد یه چیزی حالیم بشه که متاسفانه بیشتر قاطی میکنم چه برسه به بالا رفتن درکم از مساله.
دوستان ازتون خواهش میکنم هر بحثی رو سیاسی نکنید
امروز و این اتفاق به هیچ وجه از منظر این حقیر دور از ذهن نبود ما پای آرمانهای خودمون ایستادیم و قطعا این هدف هزینه داره

متاسفانه ، متاسفانه و باز هم با تاسف وافر ما ایرانیا خیلی جاها راه رو اشتباه میریم و بجای اینکه همبستگی داشته باشیم سعی در پیدا کردن مقصر اونم از لحاظ سیاسی بین خودمون هستیم و این فقط صورت مساله رو مخدوش میکنه

توجه داشته باشید ما میگیم شهید دادیم و تروریستها به هلاکت رسیدن دقیقا میلیونها آدم مسلمون حتی بیشتر از خودمون موافق این هستن که ما حقمون بوده و هلاک شدیم اونا شهید!

این یعنی چی جز تعصب گرایی مذهبی ، سیاسی و جناحی

زشته دوستان

بیایید همدلی و همبستگی ایجاد کنیم فرا جناحی فکر کنیم ما یک ملتیم
ایران ما به فکر و دوستیه همه ما نیاز داره توی این برهه زمانی

خیلی ساده هست ما رو یک مساله که باید همگی با یک زبون و یه دیدگاه اون رو محکوم کنیم میایم بحث جناحی راه میندازیم تصور کن این جور مباحث از طرف چند اندیشکده از کشورهایی که واقعا نمیخوان ما آرامش داشته باشیم رصد بشه
بنظرتون هیچی عایدشون نمیشه؟!!! قطعا میشه ، اگر این چیزا رو قبول نداریم پس خوابیم!

امروز من به همون اندازه که دلم برای دختری که سالها در نهضت سواد آموزی زحمت کشیده و برای مطالباتش به مجلس رفته و همون اندازه که دلم برای اون که به گل و گیاه حرم امام آب میداد و شهید شدن می سوزه و ناراحتم برای خودمون که اینجا بحث سیاسی بی فایده براه میندازیم هم می سوزه و برای اون جوونی که از اونطرف دنیا یا هرجای دیگه تا این حد شستشوی مغزی میشه که میاد یک انسان دیگه رو بکشه هم متاسفم

واقعا به کجا چنین شتابان

قسم به خود خدا که خدا نه اونیه که ما برا خودمون ساختیم نه اونیه که چنین انسانهای بدبختی برا خودشون ساختن
خدا فراتر از من و شماست خدا قضاوت های من و شما نیست

چند روز قبل بعد از انفجار منچستر و لندن یک بنده خدایی میگفت حقشونه که بدونن پشتیبانی از تروریست یعنی چه
امروز هم قطعا یکی مثل همین دوستمون جایی دیگه همین دیدگاه راجع به اتفاق کشور ما داره
کاری ندارم به جزییات و اعتقادات افراد
کاری ندارم به جناح سیاسی افراد

بیایید کمک کنیم با هم باشیم
یه عمره دارم دعوای جناح چپ و راست کشورم میبینم ، ندیدم یکیشون بتونن طرف مقابل راضی کنن ، بی نتیجه و بی اساس بحث میشه فقط.

حادثه امروز باید باعث همبستگی بشه نه چیز دیگه
دوست من ، شما با هر دیدگاهی که هستی بدون کشورت بهت نیاز داره پس آستین همت بالا بزن و یه یاعلی بگو

یاعلیتصویر

سلام به همه دوستان
حادثه ای که پیش آمده حتی مطابق نظر یک متفکر آمریکایی موجب همبستگی بیشتر ملت ایران خواهد شد. بیاییم در درجه اول برای تمامی خدمتگزاران ملت در نیروهای مسلح (ارتش، سپاه و بسیج)، نیروهای انتظامی و همچنین اطلاعاتی دعا کنیم و قدر دان زحماتشان باشیم که در مرکز التهابات منطقه ای ما تتنها شاهد یک رویداد بودیم که به حمدالله سریعا منکوب شد و همچنین این برادران را یاری کنیم تا هر شخص یا اشخاصی که موجب برهم خوردن نظم و امنیت کشور میشود را یافته و سرکوب کنند.
شماره هی 113 و 114 از طرف وزارت اطلاعات و بسیج آماده دریافت گزارش هی مردمی هستند.
همه با هم ید واحده هستیم و خواهیم بود.
یا علی
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

در این میان عکس العمل نمایندگان میل در مجلس شورای اسلامی قابل تقدیر بود که هیچ وقعی به این شیطنتها و ترقه بازیها نداده و تنها به شور در باره کشور و ملت پرداختند.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4794 بار
سپاس‌های دریافتی: 7086 بار

پست توسط bamn »

با عرض سلام مجدد .

دوستان عزیز ، در جریان زمینه سازی های حوادث دیروز ممکن است تروریست ها از برخی نقاط ضعف یا به قول کارشناسان سایبری ، حفره های امنیتی برای نفوذ استفاده کرده باشند ، اما بنده مطلقاً مخالف این حرف هایی هستم که بعضی ها چه اینطرفی و چه آنطرفی مطرح می کنند که این حملات زیر سر دولت بوده یا زیر سر سپاه بود یا زیر سر این جناح بوده و یا زیر سر آن جناح بوده ... مطمئن باشید در داخل نظام جمهوری اسلامی هیچ گروه و حزبی نداریم که راضی به چنین حرکتی باشد . پس لطفاً فریب نخورید و با این حرف ها به اختلافات دامن نزنید .

در مورد هویت ، انگیزه ها و برنامه ریزی هایی که تروریست ها برای انجام این حملات داشته اند باید منتظر بررسی ها و اعلام نظر وزارت اطلاعات بود (البته به شرط اینکه تشخیص ندهند برخی موارد محرمانه است و نباید بیان شود) اینکه یک عده می گویند اینها ایرانی بوده اند و یک عده دیگر می گویند با توجه به لهجه عربی شان در فیلم احتمالاً تونسی بوده اند همه اش حدسیات است .

جناب " مدافعان حرم " اون بحثی که راجب قطر مطرح کردید خیلی مفصل است و اگر کارشان بیشتر گره بخورد نیاز به یک تایپیک جداگانه دارد ، اینجا جایش نیست .

اما یک نکته ذهن بنده رو به خودش مشغول کرده ؛ حملات تروریستی تهران دیروز حدود ساعت 10:30 صبح شروع شد . یک ساعت قبل از آن بنده از پل خواجو عبور می کردم و شاهد حضور پررنگ و قابل توجه ماموران نیروی انتظامی بر روی پل و اطراف آن در کنار توریست ها و مردم بودم . بنده هفته یکی-دو بار از پل خواجو تردد دارم و شاید در سال یک یا دو بار این تعداد مامور امنیتی یکجا در این حدود ببینم . پس این اتفاق سابقه داشته اما بندرت . آیا حضور پررنگ نیروهای امنیتی در روز گذشته در پل خواجو تصادفی بوده ، یا هشدارهایی در مورد احتمال وقوع حملات تروریستی داده شده بوده و فقط محل آن نامشخص بوده است؟

شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

مجلس تعطیل نشد ... جای ستایش داشت اگر برنامه کاریش هم عوض نمی شد. جای ستایش بیشتر بود اگر از وب سایتشان کل برنامه هفتگی سال 96 رو هم حذف نمی کردند. یک عده که گویا آمده بودند پیک نیک و مشغول تفریح و بازی بودند با هم.

یک عده محدودی هم که شاید بی خبر بودند از جریان شدیدا شاکی و عصبی بودند و البته با تعجب به بقیه نگاه می کردند و سعی می کردند خوددار باشند که مثلا کم نیارن جلوی اونها.

شاید بگید بدبین به من، اما من هر کار می کنم باور نمی شود نمایندگانی که بابت چکیدن آب از سقف مجلس، کنسل می کنند جلسات مجلس را، با شنیدن صدای رگبار نشسته بودند و به قول دوستان شور می کردند البته ما بهش میگیم سلفی گرفتن.

همبستگی بسیار ارزشمند است.

و دور از انتظار نیست کسانی که تا دیروز مدام مشغول توهین به نیروهای امنیتی بودند امروز حرف از همبستگی بزنند (از جمله شخص رئیس جمهور) یا موسسات همیشه در صحنه خارجی تحلیل کنند که این اتفاقات اثر همبستگی دارد در کشور همسو با پریزدنت محبوب ما.

همبستگی زمانی معنا دارد که همه از یک جنس باشد مواضعشان در آن موضوع.

همبستگی در کشور وجود دارد، تشدید هم شد، اما قطعا نمی توان انتظار داشت شاهد همبستگی آسیب خوردگان این حادثه ها ( چه مستقیم چه کل ملت) با مصوبین این حادثه باشیم.

رهبر انقلاب حوادث را ترقه بازی خوانند نه یک فاجعه یا حادثه بزرگ. تاکید شدید هم کردند که از اصل مسایل کشور مثل سند 2030 غافل و منحرف نشوید با این حوادث.

جملات ایشان گویاست و اگر بنده زودتر شنیده بودم این سخنان رو اصلا پست قبلی هم لازم نبود بزنم.
از این شیواتر مگر میشود واقعیت ماجرا را شرح داد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4794 بار
سپاس‌های دریافتی: 7086 بار

پست توسط bamn »

جلسه که برقرار بوده ،حتی شبکه خبر هم برای اینکه نشان بدهد نمایندگان مشغول کار هستند ، دقایقی پخش زنده کرد ، اما خب با اون فشار و استرسی که وجود داشته و رفت و آمد دائم نیروهای امنیتی ، مطمئناً نمایندگان نمی توانسته اند تمرکز همیشگی را داشته باشند . حتی نردبان برده اند برای ارتباط با بالکن خبرنگاران چون ظاهراً رفت و آمد از ورودی اصلی بالکن خطرناک بوده است!

شمار شهدای حوادث دیروز به 16 نفر رسیده که هویت 13 نفر از آنها اعلام شده است . بامداد امروز هم یک مورد اسیدپاشی جمعی در بلوار پاسداران تهران اتفاق افتاده که 16 مصدوم بر جا گذاشته است . فرد اسیدپاش دستگیر شده و به گفته مسئولان انگیزه وی شخصی بوده و ربطی به حوادث تروریستی دیروز نداشته است . بیشتر مصدومان زن و کودک هستند .

اما وزارت اطلاعات بیانیه ایی در خصوص هویت مهاجمان دیروز منتشر کرده است :

" به اطلاع ملت شریف ایران می رساند؛ در پی رصدهای اطلاعاتی صورت گرفته هویت کامل عناصر تروریست تهران ( حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) و مجلس شورای اسلامی ) و همچنین هسته های مرتبط شناسایی گردیدند.

براین اساس تیم عملیاتی داعش که در عملیات تروریستی حرم مطهر و مجلس شورای اسلامی مشارکت داشتند؛ 5 نفر از عناصر تروریست سابقه دار وابسته به گروه‌های وهابی و تکفیری بودند که پس از جذب به گروهک تروریستی داعش، از کشور خارج گردیده و در جنایات این گروهک تروریستی در موصل و رقه مشارکت داشته‌اند.

عناصر مذکور در اجرای عملیات تروریستی در مردادماه سال 1395، تحت فرماندهی ابوعایشه از فرماندهان رده بالای داعش وارد کشور شده و قصد اجرای عملیات های تروریستی در شهرهای مذهبی را داشتند که پس از انهدام کامل شبکه و ضربه به نفرات اصلی این کیس ازجمله هلاکت ابوعایشه؛ از کشور متواری گردیده بودند.

بنابر برخی ملاحظات اجتماعی، امنیتی از انتشار نام خانوادگی نامبردگان خودداری گردید. "

اسامی مهاجمان هم رامین ، سریاس ، فریدون ، قیوم و ابوجهاد اعلام شده است .

شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4736 بار
سپاس‌های دریافتی: 8759 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام
مجلس تعطیل نشد چون با وضعی که بیرون مجلس بود , داخل صحن مجلس امنترین جا بود برای کسانی که توی صحن مجلس بودند .
چون دشواریِ حراست از صحن مجلس کمتر از تامین امنیتِ در بیرون صحن بود

صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

پست توسط مدافعان حرم »

اولین حال دادن ایران به قطر :
[External Link Removed for Guests]
آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

hermes_PERSIAN نوشته شده:در این میان عکس العمل نمایندگان میل در مجلس شورای اسلامی قابل تقدیر بود که هیچ وقعی به این شیطنتها و ترقه بازیها نداده و تنها به شور در باره کشور و ملت پرداختند.

چون خیالشون راحت بود جاشون امنه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 306 بار

پست توسط sazan1978 »

باید در جواب این حمله داعش به مملکت ، ابوبکر بغدادیه ملعون رو زنده دستگیر کنند و به کشور بیارند.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”