شهادت شماری از هموطنای عزیزم را به شما و ملت پایدار و باهوش و سربلند کشورم ایران تسلیت میگم
نمیدونم چرا یه مدته اکثر تاپیکهای اینجا از بحث اصلی موضوع تاپیک دور و حس میکنم شبیه آجیل میشه از همه چیز گفته میشه و هر کسی تحلیل خودش و قضاوت خودش در هر موردی به نمایش میذاره که مثلا امثال منه بیسواد یه چیزی حالیم بشه که متاسفانه بیشتر قاطی میکنم چه برسه به بالا رفتن درکم از مساله.
دوستان ازتون خواهش میکنم هر بحثی رو سیاسی نکنید
امروز و این اتفاق به هیچ وجه از منظر این حقیر دور از ذهن نبود ما پای آرمانهای خودمون ایستادیم و قطعا این هدف هزینه داره
متاسفانه ، متاسفانه و باز هم با تاسف وافر ما ایرانیا خیلی جاها راه رو اشتباه میریم و بجای اینکه همبستگی داشته باشیم سعی در پیدا کردن مقصر اونم از لحاظ سیاسی بین خودمون هستیم و این فقط صورت مساله رو مخدوش میکنه
توجه داشته باشید ما میگیم شهید دادیم و تروریستها به هلاکت رسیدن دقیقا میلیونها آدم مسلمون حتی بیشتر از خودمون موافق این هستن که ما حقمون بوده و هلاک شدیم اونا شهید!
این یعنی چی جز تعصب گرایی مذهبی ، سیاسی و جناحی
زشته دوستان
بیایید همدلی و همبستگی ایجاد کنیم فرا جناحی فکر کنیم ما یک ملتیم
ایران ما به فکر و دوستیه همه ما نیاز داره توی این برهه زمانی
خیلی ساده هست ما رو یک مساله که باید همگی با یک زبون و یه دیدگاه اون رو محکوم کنیم میایم بحث جناحی راه میندازیم تصور کن این جور مباحث از طرف چند اندیشکده از کشورهایی که واقعا نمیخوان ما آرامش داشته باشیم رصد بشه
بنظرتون هیچی عایدشون نمیشه؟!!! قطعا میشه ، اگر این چیزا رو قبول نداریم پس خوابیم!
امروز من به همون اندازه که دلم برای دختری که سالها در نهضت سواد آموزی زحمت کشیده و برای مطالباتش به مجلس رفته و همون اندازه که دلم برای اون که به گل و گیاه حرم امام آب میداد و شهید شدن می سوزه و ناراحتم برای خودمون که اینجا بحث سیاسی بی فایده براه میندازیم هم می سوزه و برای اون جوونی که از اونطرف دنیا یا هرجای دیگه تا این حد شستشوی مغزی میشه که میاد یک انسان دیگه رو بکشه هم متاسفم
واقعا به کجا چنین شتابان
قسم به خود خدا که خدا نه اونیه که ما برا خودمون ساختیم نه اونیه که چنین انسانهای بدبختی برا خودشون ساختن
خدا فراتر از من و شماست خدا قضاوت های من و شما نیست
چند روز قبل بعد از انفجار منچستر و لندن یک بنده خدایی میگفت حقشونه که بدونن پشتیبانی از تروریست یعنی چه
امروز هم قطعا یکی مثل همین دوستمون جایی دیگه همین دیدگاه راجع به اتفاق کشور ما داره
کاری ندارم به جزییات و اعتقادات افراد
کاری ندارم به جناح سیاسی افراد
بیایید کمک کنیم با هم باشیم
یه عمره دارم دعوای جناح چپ و راست کشورم میبینم ، ندیدم یکیشون بتونن طرف مقابل راضی کنن ، بی نتیجه و بی اساس بحث میشه فقط.
حادثه امروز باید باعث همبستگی بشه نه چیز دیگه
دوست من ، شما با هر دیدگاهی که هستی بدون کشورت بهت نیاز داره پس آستین همت بالا بزن و یه یاعلی بگو
یاعلی