تئوری توطئه یا توهم توطئه؟!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3458
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4714 بار
سپاس‌های دریافتی: 7015 بار

تئوری توطئه یا توهم توطئه؟!

پست توسط bamn »

با سلام خدمت دوستان گرامی .

مطمئناً دو عبارت " تئوری توطئه " و " توهم توطئه " را بارها شنیده اید! تئوری توطئه به فرضیه هایی اطلاق می شود درباره تلاش سازمان یافته و هدفمند یک یا چند دولت یا ارگان دولتی برای سرپوش گذاشتن روی یک حقیقت یا تغییر یک حقیقت . اما عبارت توهم توطئه زمانی استفاده می شود که افراد در پشت همه مسائل کوچک یا بزرگ جهان و حتی اتفاقات عادی روزمره به دنبال تئوری توطئه می گردند!

دیشب در شبکه نشنال جئوگرافی فارسی مستندی پخش شد که در بخشی از آن یک مطلب بسیار تکان دهنده را مورد بررسی قرار داد ؛ اینکه حدود دو درصد جمعیت کشور آمریکا (کمی بیش از شش ملیون نفر) معتقدند زمین یک سطح مسطح است نه یک کره و تلاش دو هزار ساله دانشمندان برای اثبات کروی بودن آن و حتی تصاویری که از فضا از زمین گرفته شده ، همه اش یک توطئه بزرگ برای فریب مردم است!!! این افراد حتی هنگامی هم که در برابر یک آزمایش زنده تجربی برای اثبات کروی بودن زمین قرار گرفتند با استدلالات بی پایه حاضر به پذیرش نتیجه آزمایش نشدند! خانم راوی این برنامه معتقد بود که جنبش زمین مسطح در حال گسترش در جامعه آمریکاست و بخصوص در بین جوانان طرفداران زیادی پیدا کرده و در حال تبدیل شدن به یک تهدید جدی برای علم است!

شاید به نظر شما وجود چنین جنبش هایی بسیار احمقانه به نظر برسد اما بنده معتقدم که شکل دهی و پر و بال دادن به آنها و بزرگنمایی شان (همانند آنچه در شبکه نشنال جئوگرافی اتفاق افتاد) در واقع یک تئوری توطئه است برای سرپوش گذاشتن بر توطئه های واقعی جهانی!!! زیرا با بزرگنمایی تئوری توطئه های احمقانه یا در واقع همان " توهم توطئه " ها ، بسیاری از مردم به این نتیجه می رسند که هرکس از تئوری توطئه صحبت کند در واقع توهم زده و روان پریش است و به این ترتیب به آسانی روی توطئه های حقیقی سرپوش گذاشته می شود . در واقع بسیاری از رسانه های غربی و حتی برخی رسانه های داخلی (بخصوص با گرایشات غربی) اینطور تبلیغ می کنند که تئوری توطئه همان توهم توطئه است و دو عبارت مجزا با تعاریف مختلف نمی باشند!

حالا به نظر شما کدام یک از موارد زیر " تئوری توطئه " و کدامیک " توهم توطئه " هستند؟

_ تشکیلات فراماسونری اداره کننده بسیاری از دولت های جهان بخصوص در کشورهای غربی هستند و سیاست ها را براساس منافع خود تنظیم می نمایند .

_ تشکیل رژیم جعلی اسرائیل یک توطئه پیچیده و طولانی مدت بوده و بسیاری از وقایع از قبیل انقلاب کمونیستی روسیه یا هولوکاست در جنگ جهانی دوم زاییده همین توطئه بوده است .

_ صهیونیسم جهانی امروزه هم برای دستیابی به اهداف و مقاصد خود با نفوذ و سلطه بر دولت ها و رسانه ها افکار عمومی جهان را سازماندهی می نماید .

_ بازیگران حوادث 11 سپتامبر آنگونه که القا شده فقط القاعده نبوده اند و دست های پشت پرده در دولت آمریکا زمینه ساز این حادثه برای بهره برداری های بعدی بوده اند .

_ انگلستان از اوایل دوره قاجار با نفوذ گسترده بین رجال سیاسی ایران زمینه ساز ضعف و تجزیه کشورمان شده است و تلاش آنها برای نفوذ همچنان ادامه دارد .


_ جان اف کندی توسط یک مجموعه از سیاستمداران افراطی و سرمایه داران مخالف سیاست هایش ترور شد و ازوالد فقط یک طعمه بود .

_ کشورهای قدرتمند با سامانه های ماهواره ایی فوق سری نظیر هارپ در رویدادهای آب و هوایی و حتی زلزله های ویرانگر دست دارند .

_ کشورهای قدرتمند با دستکاری پسدمه هواپیماهای مسافربری آب و هوای کشورهای مختلف را دستکاری می کنند .


_ ناسا هیچوقت به ماه انسان نفرستاده و همه آنچه در تلوزیون به نمایش در آمده را در استودیوهای هالیوودی ساخته اند .

_ دولت های جهان از وجود موجودات فرازمینی و حتی حضور آنها بین مردم اطلاع دارند اما حاضر به افشای آن نیستند .

_ زمین مسطح است و در مرکز جهان قرار دارد . همه آنچه درباره کروی بودن زمین و جز کوچکی از کائنات بودنش که گفته می شود توطئه است .

_ سیل های اخیر کار سپاه است چون نمی خواهند مردم خوش باشند .


و ...
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

***

کانال بنده در ایتا :

hahbamn@
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”