حمله آمريکا به کنسولگری ايران و بازداشت ۵ ديپلمات

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 49 بار

پست توسط JASON »

---------

سخنگوي كاخ سفيد: آمريكا درصدد درگيري با ايران نيست

---------

يك سخنگوي مطبوعاتي كاخ سفيد در گفت‌وگو با فارس تاكيد كرد: آمريكا در صدد درگيري با ايران نيست.

اين سخنگو كه تاكيد داشت از ذكر نامش خودداري شود، جمعه در پاسخ به پرسشي مبني بر اين كه آيا آمريكا‌ قصد ماجراجويي جديد در خاورميانه عليه ايران را دارد، گفت:«خير ژنرال پيتر پيس، رييس ستاد مشترك ارتش آمريكا، تصريح كرد كه چنين برنامه‌اي در دستور كار نيست و واشنگتن در صدد تامين امنيت سربازانش در داخل عراق است.»

وي در پاسخ به برخي پرسش‌ها درباره تهاجم غير قانوني به كنسولگري ايران در اربيل در كردستان عراق تلاش كرد با اتكا بر اظهارات مقامهاي ارشد دولت آمريكا به صورتي كاملا حساب شده از بيان مطالبي كه از سوي مقامهاي ارشد كاخ سفيد تاييد نشده است، اجتناب كند.

وي با اشاره به اظهارات اخير رئيس‌ ستاد مشترك ارتش آمريكا گفت: ما در صدد درگيري با ايرانيها نيستيم بلكه بدنبال تعقيب شبكه‌ها و افرادي هستيم كه در داخل عراق، سلاح هايي را كه براي كشتن سربازان ما بكار گرفته مي شوند، توزيع مي كنند.

اين سخنگو به نقل از ژنرال پيتر پيس افزود، در دو هفته گذشته، دو عمليات تهاجمي عليه اينگونه افراد انجام شد كه ردپاي برخي ايرانيها نيز در آن ديده مي‌شد.

سخنگوي كاخ سفيد حاضر نشد بپذيرد كه ايرانيهاي بازداشت شده ديپلمات بودند و به علاوه در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره سخنان وزير خارجه عراق مبني بر آن كه فعاليت شش ايراني بازداشت شده با هماهنگي قبلي دولت عراق و در چارچوب اهداف ديپلماتيك بوده است، ابراز بي اطلاعي كرد.

اين سخنگو مجددا به بخشي ديگر از اظهارات روز جمعه پيس اشاره كرد كه ادعا كرده بود ايرانيها سلاح در اختيار گروههاي مهاجم به آمريكا قرار مي دهند و آمريكا هر كاري را كه لازمه دفاع از سربازانش در عراق باشد، انجام مي دهد.

وي در پاسخ به پرسش ديگر كه عنوان كرد اين اقدام مي‌تواند بر اساس قانونهاي بين المللي ناديده گرفتن حق حاكميت قانوني دولت عراق و حمله به اهداف ديپلماتيك ايران در عراق و اقدامي جنگ طلبانه تلقي شود، گفت :اين مساله به شدت از جانب گوردون جاندره از سخنگويان رسمي مطبوعاتي كاخ سفيد نيز تكذيب شده است.

وي افزود، جاندره امروز در نشستي مطبوعاتي در واشنگتن اظهار كرد قادر نيست درباره جزييات تهاجم اربيل سخن بگويد ولي جورج بوش رئيس‌جمهور آمريكا در سخنراني اخيرش كاملا روشن ساخته است كه واشنگتن دخالت‌هاي خارجي را در عراق تحمل نخواهد كرد.

در پاسخ به اين سؤال كه آيا آمريكا سندي دال بر دخالت ايران در عراق در اختيار دارد، و اگر پاسخ مثبت است چرا آنها را منتشر نمي كند؟ سخنگوي كاخ سفيد مدعي شد، ايراني‌ها درصدد مداخله در امور عراق هستند.

وي افزود، جاندره نيز تصريح كرده است اگر دقيقا مشخص شود كه ايران چه مستقيم و چه از طريق عوامل عراقي قصد مداخله در امور عراق را داشته باشد و يا به سربازان آمريكايي صدمه بزند، واشنگتن اقدام متقابل خواهد كرد.
اين سخنگو در واكنش به اين پرسش كه آيا آمريكا حاضر است به اين بهانه وارد خاك ايران شود، گفت: جاندره صريحا اعلام كرد كه اينطور نيست و وي نيز به نقل از ژنرال پيس تاكيد كرد كليه اقدام‌هاي واكنشي واشنگتن در داخل خاك عراق صورت مي‌گيرد.

وي در پاسخ به اين پرسش كه مجموعه واكنش‌هاي آمريكا نشانگر تلاشي جديد براي ماجراجويي دولت آمريكا در خاورميانه و برخلاف توصيه هاي گروه بررسيهاي عراق مي باشد، گفت: اين طور نيست و كاندوليزا رايس وزير خارجه آمريكا نيز پس از تهاجم اربيل مجددا تاكيد كرد كه حاضر است با همتاي ايراني خود در هر نقطه اي و هر زماني وارد گفتگو شود مشروط بر آن كه تهران برنامه غني سازي اورانيوم خود را معلق كند.

رايس در اظهاراتش قبل از شروع سفر به خاورميانه گفته بود: من مجددا پيشنهاد قبلي خودم را كه بارها عنوان كرده ام تكرار و اعلام مي كنم واشنگتن حاضر است روند مناسبات 27 ساله گذشته خود با ايران را معكوس كند.

خبرنگار فارس براي طرح پرسش‌هاي جدي كه تاكنون از جانب دولت آمريكا به آنها پاسخ داده نشده است،خواستار مصاحبه با گوردون جاندره بود كه تا مقطع انتشار اين گزارش به بهانه هاي مختلف به اين درخواست پاسخ داده نشده است.

--------
منبع : بازتاب
لينك : [External Link Removed for Guests]
----
درون كوچه قلبم چه غمگينانه ميپيچدصداي تو كه ميگفتي به جز تو دل نيمبندم-فريب وعده هايت را ندانستم ولي اكنون به يادوعده هاي توميان گريه ميخندم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

پست توسط padshah »

دوستان به نظر من امريكا اين عمليات رو براي تاييد اعزام 20 هزار نيروي جديد با عراق ترتيب داد تا با اين كار نشون بده نيروهاي امريكايي در عراق در امنيت نيستند و از سوي ايرانيها تهديد ميشوند و اعزام اين نيروها به عراق واجب هست

فقط من نميدونم چرا اين جرج بوش اينقدر احمق هست

كه با اعزام نيروهاي بيشتر به عراق جان عده بيشتري از سربازان امريكايي رو به خطر ميندازه
چون اگر احيانا درگيري جدي بين ايران و امريكا پيش بياد كه واويلا به حال سربازاي امريكا
بوش اون موقع ميفهمه كه ايرانيها چي كار ميتونند بكنند و دلش رو به اسير كردن 5 غير نظامي ايراني خوش نميكنه :::P
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:
تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط JASON »

----

ايراني خيالي، هزينه حفظ آبروي آرنولدهاي پنتاگون!

------

خبرنگار روزنامه پرتيراژ «يو.اس.تودي» آمريکا در يادداشتي به نقل از خبرنگار ارشد خود در خاورميانه و راديو آمريکا اعلام کرد: هدف اصلي از حمله به کنسولگري ايران در اربيل، محمد جعفري، معاون دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران بوده است.

----

در حالي كه روز گذشته سخنگوي پنتاگون از آزادي يكي از شش ديپلمات ايراني خبر داد، منابع آگاه چنين خبري را كاملا بي‌اساس ارزيابي مي‌كنند.

به گزارش خبرنگار «بازتاب» از شمال عراق، در شب حمله كل ديپلمات‌هاي حاضر در كنسولگري ايران در اربيل، پنج نفر بوده‌اند كه همه آنها در عمليات پر سر و صداي تفنگداران و بالگردهاي آمريكايي ربوده شدند و سخنگوي پنتاگون در حالي از آزادي ديپلمات ششم سخن مي‌گويد كه نامي از او نبرده و چنين شخصي وجود ندارد.

يك منبع آگاه به خبرنگار «بازتاب» گفت: پنتاگون براي ربودن پنج كارمند داراي گذرنامه سياسي، با پنج بالگرد و ده‌ها تفنگدار در نيمه شب عملياتي عجيب و غريب به راه انداخت و ده‌ها بمب و گلوله مصرف كرد، در حالي كه حتي شخص كنسول ايران و يا معاون وي نيز در اين ساختمان حضور نداشته‌اند و به نظر مي‌رسد اظهار اين كه نفر ششمي بوده كه آزاد شده، براي حفظ آبروي دستگاه پرطمطراق پنتاگون انجام شده است.

وي افزود: اين‌كه براي پنج كارمند ساده و غيرنظامي يك عمليات پيچيده و شبانه نظامي با به خدمت گرفتن پنج بالگرد انجام شود و سرانجام نه از اين كارمندان خدوم و نه از وسايل مسروقه آنان چيزي نصيب آمريكاييان نشود، مايه شرمندگي پنتاگون است.

وي گفت: احتمال مي‌رود هدف نيروهاي آمريكا در عراق، ربودن مسئولان سياسي و اقتصادي ايران بوده كه در سطوح مختلف سفرهاي پياپي به كشور دوست و برادر عراق دارند كه هرچند آن هم ارزش نظامي ندارد، به اين كار نيز موفق نشده‌اند.

وي در پايان گفت: اين احتمال هم وجود دارد كه تفنگداران آمريكايي در نيمه شب يكي از مردم عزيز كرد عراقي را اشتباها به نام ايراني ربوده‌اند كه پس از روشن شدن هوا ناگزير او را آزاد كرده‌اند.

اما از سوي ديگر خبرنگار روزنامه پرتيراژ «يو.اس.تودي» آمريکا در يادداشتي به نقل از خبرنگار ارشد خود در خاورميانه و راديو آمريکا اعلام کرد: هدف اصلي از حمله به کنسولگري ايران در اربيل، محمد جعفري ، معاون دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران بوده است

---

---
درون كوچه قلبم چه غمگينانه ميپيچدصداي تو كه ميگفتي به جز تو دل نيمبندم-فريب وعده هايت را ندانستم ولي اكنون به يادوعده هاي توميان گريه ميخندم
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط JASON »

----

هدف واقعي آمريکا از حمله به کنسولگري ايران

----

در تحليلي که آقاي مرتضي غرقي خبرنگار در نيويورک براي «بازتاب» ارسال کرده، پشت پرده حمله اخير آمريکا به کنسولگري ايران در اربيل، چنين ارزيابي شده است:

در حالي که وزير دفاع آمريکا و سخنگوي کاخ سفيد هر گونه اقدام نظامي عليه ايران را تکذيب کرده‌اند، چگونه مي‌توان اظهارات بوش و رايس در مورد ايران و اقدامات نظاميان اين کشور در حمله به کنسولگري جمهوري اسلام و دستگيري ديپلمات‌هاي ايراني را توجيه و تفسير کرد. همچنين اين اقدامات در حالي صورت مي‌گيرد که آمريکا بعد از تصويب قعطنامه هسته‌اي ايران تلاش‌ها و لابي‌هاي علني و ‌پشت پرده خود با بانک‌هاي اروپايي را آغاز کرده و تاکنون موفقيت‌هايي را نيز در اعمال فشار عليه ايران کسب کرده است که در جاي خود قابل بررسي مي‌باشد.

با کمي تعمق و بررسي مي‌توان دريافت که آمريکا اکنون در شرايطي نيست که بتواند اقدام نظامي عليه جمهوري اسلامي سامان دهد اما شکست نومحافظه‌کاران در عراق و منزوي شدن آنان در صحنه سياسي آمريکا همواره اين خطر را محتمل مي‌کند که نومحافظه‌کاران شکست خورده براي جبران شکست خود در عراق پروژه جديدي را به مردم آمريکا تحميل کنند که يکي از آن پروژه‌ها مي‌تواند مرتبط کردن ايران با ناآرامي‌ها و در گيري‌هاي عراق باشد تا بتوانند با استفاده از مصوبه قبلي کنگره اقدامات نظامي خود را در تعقيب تروريس‌ها به خارج از مرزهاي عراق تعميم دهند. که اين امر نگراني محافل ميانه رو و مخالف جنگ در کنگره امريکا را بر آن داشته است تا تلاش کنند در کنگره اختيارات رئيس‌جمهور را در استراتژِي مقابله با تروريسم محدود نمايند.

با بررسي جوانب مختلف از جمله شرايط داخلي آمريکا، عراق و منطقه، مي‌توان دريافت که استراتژي امريکا در کو تاه‌مدت، اقدام نظامي عليه ايران نخواهد بود؛ بلکه تلاش اوليه آنان به اعتراف وزير دفاع آمريکا در هم شکستن به اصطلاح کانونهاي ارتباطي ايران در عراق است و اين دستگيري‌ها نيز با هدف کسب اطلاعات بيشتر و ايجاد محدو ديت براي ايران در عراق پيگيري مي‌شود.
همچنين، محدود کردن دامنه نفوذ ايران در منطقه و هموار کردن راه امريکا براي اقدامات احتمالي در منطقه نيز از ديگر اهداف نئو محافظه کاران مي‌باشد.

از سوي ديگر، اين نگراني در کنگره قوت گرفته است که ادامه اين اقدامات آمريکا ممکن است ايران را به اقدامي متقابل واردار کند و در گيري ناخواسته بر دو کشور تحميل گردد که کنترل آن از قدرت آمريکا خارج شده و مشکلات بزرگتري را بر منافع اين کشور در منطقه وارد کند.

به هر حال با توجه به مخالفت‌هاي کنگره در داخل آمريکا و عدم استقبال دولت عراق از استراتژي تحميلي بر اين کشور بوش در شرايطي قرار گرفته که ممکن است دست به هر اقدامي بزند تا پيروزي حتي کوتاه مدت و سمبليک به دست آورد تا بتواند در آمريکا به حيات سياسي خود ادامه دهد؛ در غير اين صورت حل معادله جنگ به گونه‌اي ديگر رقم خواهد خورد که کمترين آن تامين نشدن منافع نومحافظه‌کاران در منطقه خواهد بود.

بنابراين ايران مي‌تواند با هوشياري به گونه‌اي عمل نمايد تا ضمن نشان دادن اقتدار، بهانه را از دشمن گرفته و استراتژي کاخ سفيد براي جبران شکست در عراق را نقش بر آب کند.

---

--
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

آمريکا هم از اون جو گيراي عالم است :::P
هلي کوپتر و عمليات ويژه و ... برای 5 تا کارمند ساده ::mo 8->
ببین اگه فردا از این ماجرا فیلم دلتا فورس 18 رو نساخت ::mo
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پست توسط gigi64 »

:-( به نظر من آمریکا روز به روز داره بهانه های جدیدی نسبت به ایران جمع آوری می کنه تا به اون هدفی که می خواد برسه. :eek: بهانه هایی که باعث جتگ در عراق و افغانستان شد.اندکی ما باید دقت بیشتری در باره این موضوع انجام بدیم و کمتر خودمون رو درگیر این ماجراها کنیم. :D
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط JASON »

-----
واكنش سناتورها به اربيل: بوش! پا توي كفش ايران نكن

---

از سوي ديگر، انتقاد متفاوت يكي از سناتورهاي زن از رايس، روز گذشته خبرساز شد. «باربارا بوكسر» گفته بود چون رايس مجرد است و بچه ندارد، نمي‌تواند احساسات پدر و مادرهايي كه فرزندانشان را در عراق از دست مي‌دهند، درك كند.

----

هشدارهاي بوش به ايران و سوريه درباره دخالت نكردن در عراق و هم‌زمان بازداشت شش نفر از ايرانيان به دست نيروهاي آمريكايي در عراق، باعث تعجب «كپيتول هيل» شده است و سناتورها نيز به بوش براي گسترش ندادن اين جنگ چهار ساله هشدار داده‌اند.

سناتور «جوزف بيدن»، رئيس كميته روابط خارجي سنا به رايس هشدار داد كه بوش اجازه فرستادن نيروهاي آمريكا را براي درگيري‌هاي برون‌مرزي نداشته است.

وي گفت: «من معتقدم كه اختيار كنوني داده شده به بوش براي استفاده از زور در عراق، مشمول آن امر نمي‌شود و اين كار نياز به تصويب كنگره دارد».

رايس مستقيم به اظهارات بيدن پاسخ نداد، اما گفت: كشور از بوش انتظار دارد اقدامات لازم براي حفاظت از نيروهايمان را انجام دهد. بيدن روز پنجشنبه نيز نامه‌اي به كاخ سفيد نوشت و از بوش خواست تا موضع خود را روشن كند.

بوش در سخنراني چهارشنبه شب خود و اعلام اعزام بيست هزار نيروي ديگر به عراق، همسايگان اين كشور را به خاطر افزايش خشونت‌ها در عراق سرزنش و به ويژه ايران را به حمايت از حملات به نيروهاي آمريكايي متهم كرد.

سناتور «چاك هاگل» ‌از نبراسكا گفت: واكنش‌هاي رايس، يادآور جنگ ويتنام است؛ زماني كه دولت نيكسون، حمله آمريكايي‌ها به كشورهاي همسايه مانند كامبوج براي توقف جريان ورود سلاح در حمايت از شورش‌هاي كمونيست ويتنام رد كرد. وي طرح بوش را خطرناك‌ترين طرح سياست خارجي آمريكا از زمان جنگ ويتنام تاكنون خواند».
وي گفت: دولت در آن زمان به مردم دروغ گفت، چراكه سربازان ما به كامبوج رفته بودند.

«رابرت گيتس»، وزير دفاع آمريكا، نيز به كميته خدمات تسليحاتي مجلس گفت: نيروهاي آمريكايي در حال مبارزه با گسترش مواد منفجره تحت حمايت ايران هستند و دولت هم اعلام مي‌كند، كساني كه در انجام فعاليت‌هايي عليه جان نظاميان آمريكايي شركت دارند، مورد مقابله آمريكا در عراق قرار خواهند گرفت.

اقدامات اخير رئيس‌جمهور آمريكا نشان مي‌دهد كه توجه دولت به سوريه و ايران بيشتر شده است. رئيس‌جمهور اعلام كرد كه دومين ناو هواپيمابر جنگي آمريكا نيز روانه خليج فارس شده كه در طرح دفاع موشكي پاتريوت با متحدان آمريكا در منطقه مشاركت خواهد كرد.

گفتني است، دولت بوش پيش از اين پيشنهاد گروه مطالعاتي عراق براي مذاكره مستقيم با ايران و سوريه را نيز رد كرده بود.

از سوي ديگر، انتقاد متفاوت يكي از سناتورهاي زن از رايس، روز گذشته خبرساز شد.
«باربارا بوكسر» گفته بود چون رايس مجرد است و بچه ندارد، نمي‌تواند احساسات پدر و مادرهايي كه فرزندانشان را در عراق از دست مي‌دهند، درك كند.

به گزارش روزنامه «واشنگتن‌پست»، روز گذشته كاخ سفيد و رايس از دمكرات‌ها به خاطر اظهارات سناتوري كه اشتباهات رايس در عراق را ناشي از نداشتن بچه، دانسته بود، انتقاد كرد.

«توني اسنو»، سخنگوي كاخ سفيد گفت: اظهارات سناتور «باربارا بوكسر» در اين‌باره كه خانم رايس، تاوان تصميمات خود در عراق را به اين علت كه او مجرد بوده و بچه هم ندارد، نخواهد داد؛ اين گامي بزرگ به قهقرا براي فمينيسم است.

وي گفت: «او يك زن حرفه‌اي است و اين‌كه او فرزندي ندارد، به اين معني نيست كه احساسات پدر و مادرها را درك نمي‌كند».

سخنان خانم بوكسر درباره رايس، باعث جنجال‌هاي بسياري در رسانه‌ها شد. بوكسر روز پنجشنبه در جريان يك جلسه كميته تسليحاتي سنا به رايس گفت: «هم‌اكنون مسئله اين است كه چه كسي تاوان جنگ را پس خواهد داد؟ من به شخصه تاواني نمي‌دهم. فرزندان من سنشان براي جنگ زياد است و نوه من هم بسيار كوچك است».

رايس پاسخ داد كه درك مي‌كند خانواده‌هاي آمريكايي در عراق، چه از خودگذشتگي‌هايي را انجام مي‌دهند: «به ويژه اين‌كه سربازان ما چگونه خود را قرباني مي‌كنند. من با آنان ديدار كرده‌ام و مي‌دانم كه چه احساسي دارند. با خانواده‌هايشان صحبت كرده‌ام و درك مي‌كنم».

بوكسر پاسخ داد: «خانم وزير، من مي‌دانم شما به شدت نگران آنان هستيد، اما مسئله اين نيست. منظور من اين بود كه چه كساني تاوان تصميم‌هاي شما را مي‌دهند؟».

رايس بعدا گفت كه از اين بحث به شدت گيج شده بود، چراكه تقريبا نخستين باري است كه رايس و باكسر با جملات تند با هم سخن مي‌گويند.

رايس همچنين به «فاكس‌نيوز» گفت: «من گمان مي‌كنم منظور او، اين بوده كه من بچه ندارم. اگر اين بوده، اين به نظر من بي‌معني است. آيا تصميم درست گرفتن تنها وابسته به داشتن فرزند است؟».

اما خانم بوكسر، ديروز باز هم سر حرف خود ايستاد و گفت: «من واقعيت را گفتم، اين‌كه نه خانم رايس و نه من هزينه‌اي را براي اين جنگ نمي‌پردازيم. منظور من تمركز بر خانواده‌هاي نظامياني است كه به خاطر نداشتن يك راه‌حل سياسي براي وضعيت عراق، قرباني مي‌شوند».

---

-----
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

آشپز را به جاي ديپلمات گرفته بودند
عصرایران- هیچکدام از کارمندان ایرانی کنسولگری ایران در اربیل آزاد نشده اند و تلاش ها برای رهایی آنها همچنان ادامه دارد.

به گزارش رابط خبری عصر ايران (asriran.com) در شمال عراق، در حمله آمریکایی ها به کنسولگری ایران در اربیل، 5 کارمند این کنسولگری به همراه یک کارگر محلی توسط تفنگداران آمریکایی ربوده و به محل نامعلومی منتقل شدند.

یک روز پس از این اقدام، رسانه های آمریکایی اعلام کردند که یکی از 6 ایرانی ربوده شده را آزاد کرده اند حال آنکه شخص آزاد شده، "آشپز" کنسولگری بوده است.

یک مقام محلی اربیل در این باره به عصرایران گفت: پس از حمله عراق به کویت، سازمان ملل، شمال عراق را منطقه ممنوعه اعلام کرد و لذا بغداد، هیچ تسلطی بر این منطقه نداشت.

وی که ترجیح داد در این مصاحبه از او به نام "م" یاد شود گفت: از آنجا که کردهای شمال عراق مراودات زیادی با ایران دارند و حتی اقوام بسیاری از آنها در ایران زندگی می کنند، نیاز بود که یک دفتر از سوی ایران در منطقه ایجاد شود تا کارهای کنسولگری را بر عهده بگیرد و به همین دلیل در سال 1992 این دفتر با مجوز مقامات محلی افتتاح شد و تا زمانی که آمریکایی ها به آن حمله کردند به فعالیت خود ادامه داد.

وی افزود: پس از سقوط رژیم صدام، قرار شد این دفتر، رسما به سرکنسولگری ایران تبدیل شود که اسناد آن نیز چند ماه پیش بین مقامات دو کشور رد و بدل شد و پروسه تبدیل آن به سرکنسولگری در حال تکمیل بود که آمریکایی ها به آن حمله کردند.

این مقام کرد گفت: آقای طالبانی از این حمله غافلگیر شده بود و پس از اینکه خبر را شنید بسیار عصبانی شد و حتی دستور داد نیروهای کرد، جلوی انتقال ایرانی ها را بگیرند ولی آمریکایی ها او را تهدید کردند که در این کار دخالت نکند.

وی گفت: آقای طالبانی از دوستان نزدیک ایران به شمار می رود که سابقه این دوستی به زمان جنگ هشت ساله برمی گردد که ایران به کردهای عراق در مبارزاتشان علیه صدام کمک می کرد. بنابراین برغم فشارهای آمریکایی ها، پیگیری سرنوشت ایرانی های ربوده شده، همچنان در دستور کار قرار دارد.

منبع : عصرايران
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط JASON »

--

فهرست بيست نفره «سيا» براي ربودن ديپلمات‌هاي ايراني

---

برخي سرويس‌هاي امنيتي دوست در خاورميانه، از تهيه فهرست بيست نفره براي ربايش مقامات ايراني خبر مي‌دهند.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، بنا بر اطلاعات جمع‌آوري شده توسط اين سرويس‌ها، سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (CIA)، اقدام به تهيه فهرستي حدود بيست نفره از ديپلمات‌ها و مسئولان ايراني كرده كه قرار است در فرصت مناسب، اعضاي گروه يادشده ربوده و به پايگاه‌هاي نظامي آمريكا و اسرائيل منتقل شوند.

بنا بر اطلاعات به دست آمده، اعضاي فهرست يادشده بر پايه سوابقشان برگزيده شده‌اند تا پس از ربايش و بازجويي، اطلاعات مورد نياز آمريكا از جمهوري اسلامي را تأمين كنند.

همچنين امكان اعمال فشار و مبادله اين افراد با اشخاص مورد نظر آمريكا و اسرائيل، يكي ديگر از اهداف پروژه آدم‌ربايي «سيا» به شمار مي‌رود.
دو عمليات صورت‌گرفته در عراق و برخي كشورهاي ديگر منطقه در اين چهارچوب ارزيابي مي‌شود.

همچنين، ايجاد فضاي رعب و نگراني در ايران براي كاهش تحركات ديپلماتيك جمهوري اسلامي در شرايط حساس پرونده هسته‌اي، از ديگر اهداف اين پروژه تلقي مي‌شود.
گفته مي‌شود، از سوي دوستان جمهوري اسلامي در کشورهاي منتطقه پيشنهادهايي براي مقابله با اين پروژه داده شده كه در دست بررسي است.

---

لينك :http://www.baztab.com/news/57888.php
----
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 10 بار
تماس:

پست توسط آوات »

با سلام به همه دوستان
من يك سوال دارم؟
تا بحال هيچكدام از شما به اربيل رفته؟
من خودم بارها به اربيل رفتم و در اين مدت يك چيز را به خوبي فهميدم و آن اينكه ايران از كنسولگري خود در اربيل شمال عراق به عنوان يك پايگاه امنيتي و پشتيباني استفاده مي كند.
آمار تمام ايراني هاي وارد شده به خاك كردستان عراق را به ايران ارسال كرده و فردا پس از بازگشت مورد مواخذه قرار گرفته مي شوند.
بدون جانب داري از هيچ گروهي تا بحال جمهوري اسلامي از طريق قرار گاه رمضان و كنسولگري خود در اربيل و عده اي عوامل 335 نفر از اعضاي حزب دمكرات كردستان ايران را ترور كرده است.
از طرفي ديگر ايران با حمله روز 13 آبان به سفارت و نه يك كنسولگري ساده آمريكا و تعرض به قانون مصونيت ديپلماتيك
چه حرفي براي گفتن مي تواند داشته باشد؟
دوستان هدف من تاييد اين كار آمريكا نيست و بي خود هم من رو به وطن فروشي محكوم نكنيد.
واقعا به نظر شما مي شود اكنون ايران ادعا داشته باشد؟
اين را هم بدانيد كه حكومت اقليم كردستان عراق فقط به خاطر مصلحت اين حرفها را مي زند .زيرا بيشتر مايحتاج كردستان عراق از طريق مرزهاي خاكي آن و بازارچه هاي مرزي مشترك با ايران تامين مي شود.
اين در حالي مي باشد كه كردستان عراق با آغوش باز از سازمانهاي اپوزيسيون ايراني حمايت مي كند .مانند حزب به اصطلاح منحله دمكرات كردستان ايران واقع در شهر كويه در 50 كيلومتري اربيل و حزب كومله واقع در سليمانيه
و چندين سازمان و حزب ديگر .
خوب ايران آشكارا در عراق دخالت مي كند .
از اين طرف نمي خواهد كه كردها هم به يك حكومت واحد برسند.درواقع كار آمريكا درست مي باشد.
از طرفي ايران به جاي خرابكاري در عراق و لبنان و فلسطين و سر شاخ شدن با ديگران بهتر است به فكر ما باشد .مايي كه هر روز مورد تهديد واقع مي شويم/
:-? :-(
با تشكر ئاوات :) :)
پس از آن غروب رفتن اولين طلوع من باش
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

بدون جانب داري از هيچ گروهي تا بحال جمهوري اسلامي از طريق قرار گاه رمضان و كنسولگري خود در اربيل و عده اي عوامل 335 نفر از اعضاي حزب دمكرات كردستان ايران را ترور كرده است.

منبع
هیهات منا الذلة
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 10 بار
تماس:

پست توسط آوات »

شما اگه اربيل مي رفتي مي ديدي.
حزب دمکراتدر اونجا يه قبرستان جداگانه داره که يک بخشش مربوط ميشه به اون کسهايي که در اين سالها ترور شده اند.
باز هم شما بگوييد که منبع .
در ضمن من خودم عموم جزو اين افراد بود که ترور شدن دوست عزيز
:shock:
پس از آن غروب رفتن اولين طلوع من باش
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”