* تاپيک جامع اخبار داخلي *

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

كشف مولاژ داريوش هخامنشي

پست توسط DANG3R »

فرمانده يگان حفاظت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور از كشف هزاران سكه، ده‌ها قلم شيء تاريخي، سنگ قبر، كتيبه سنگي و يك عدد مولاژ داريوش هخامنشي در هفته‌ اول بهمن سال جاري خبر داد.

به گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي،‌ روحي گفت: اقدامات اطلاعاتي و نفوذ در باندهاي قاچاق اشياي عتيقه توسط عوامل اين يگان در هفته‌هاي گذشته منجر به كشف 2 هزار و 71 عدد سكه تاريخي، 3 هزار و 900 عدد سكه‌ تقلبي، صدها قلم شيء تاريخي و دستگيري بيش از 22 نفر از متجاوزان به فرهنگ و هويت ملي كشورمان در هفته‌ اول بهمن شده است.

فرمانده يگان حفاظت ضمن اشاره به 16 هزار و عمليات نظارت، كنترل و بازديد از نقاط حساس و جرم نيز در كشور و كسب صدها خبر از منابع و مخبرين مبني بر فعاليت باندهاي خريد و فروش اشياي عتيقه افزود: مووضع پيشگيري، مقابله و برخورد با اين باندها در دستور كار اين يگان قرار دارد.

وي گفت: بر اساس اطلاعات موجود، سربازان گمنام و جان بر كف يگان حفاظت سازمان ميراث فرهنگي به رغم همه‌ كمبودها و كاستي‌هاي موجود با انجام اقدامات اطلاعاتي و ضمن هماهنگي با نيروهاي انتظامي موفق به كشف و دستگيري اين متجاوزان شدند.

روحي گفت: اين اقلام شامل 339 عد سكه در اروسل ،1500 عدد سكه برنجي و 146 سكه نقره در چهارمحال و بختياري 86 عدد سكه در فارس، 3 هزار و 900 سكه تقلبي در مركزي، يك كتيبه‌ سنگي در زنجان، 13 قلم شيء عتيقه در ايلام يك عدد گردنبند در تهران، يك سنگ قبر در كاشان، يك مولاژ داريوش هخامنشي و يك شمشير آهني در فارس و در نهايت يك شيء فلزي شبيه بز كوهي در استان مركزي بوده است.
Captain
Captain
تماس:

موافقت با ادامه تحصيل مشمولان فوق ديپلم

پست توسط DANG3R »

ستاد کل نیروهای مسلح با ادامه تحصیل مشمولان فوق دیپلم که در آزمون کارشناسی ناپیوسته پذیرفته شده اند، موافقت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی با بیان این خبر افزود : در سال جاری گروهی از مشمولان فوق دیپلم در آزمون کارشناسی ناپیوسته شرکت کردند که نتایج آزمون آنها بعد از مدت زمان 6 ماهه قانونی اعلام شد و لذا ادامه تحصیل آنان با مشکل مواجه شده است.

وی اضافه کرد : به موجب مقررات قانون خدمت وظیفه عمومی، مشمولان فوق دیپلم چنانچه حداکثر 6 ماه پس از فراغت از تحصیل در مقطع بالاتر پذیرفته شوند از معافیت تحصیلی برخوردار خواهند شد.

مدیر مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح افزود: موضوع در ستاد کل نیروهای مسلح مورد بررسی و کار کارشناسی قرار گرفت و حسب تصویب، آن دسته از مشمولان فوق دیپلم که در مدت زمان 6 ماهه پس از فراغت از تحصیل، خود را جهت انجام خدمت دوره ضرورت معرفی کرده باشند و مرتکب غیبت نشده باشند، می توانند در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل داده و خدمت دوره ضرورت را پس از اتمام تحصیل انجام دهند.

سردار کمالی گفت : کسانی که در حال گذراندن خدمت دوره ضرورت هستند از انجام خدمت، ترخیص خواهند شد.
Captain
Captain
تماس:

جزييات تبليغات ضد ايراني CNN

پست توسط DANG3R »

يکي از تهيه‌کنندگان شبکه «CNN» آمريکا در آتلانتا، در مصاحبه با يكي از سايت‌هاي ايراني، در مورد پخش آگهي‌هاي ضد ايراني در ميان برنامه‌هاي اين شبکه در چند ايالت آمريکا توضيحاتي داد.

طي روزهاي گذشته شوراي روابط خارجي آمريکا (AFPC) تبليغاتي يک هفته‌اي را به منظور حساس ساختن مردم آمريکا در خصوص آنچه «تهديدات هسته‌اي ايران» خوانده، آغاز کرده است. اين تبليغات شامل دو بخش 30 ثانيه‌اي تلويزيوني است که در شبکه‌هاي «CNN»، «MSNBC» و «فاکس نيوز» در واشنگتن، مريلند و ويرجينياي شمالي نمايش داده شده است.

تهيه‌کننده شبکه «CNN» در دفتر اصلي آن در شهر آتلانتاي آمريکا، در پاسخ به سؤالي در رابطه با اين آگهي‌ها گفت: [بله، اين تبليغات در شبکه CNN ديده شده‌اند؛ اما از طريق ايستگاه‌هاي محلي، و ما نيز کنترلي بر روي آنها نداريم. اساسا، ايستگاه‌هاي محلي تلويزيون کابلي که CNN نيزيکي از کانال‌هاي آنها به شمار مي‌رود، مسئول بخش مشخصي از آگهي‌هاي بازرگاني در ميان برنامه‌هاي مختلف هستند و فکر مي‌کنم آنها تبليغات محلي تلويزيون کابلي را به اين ترتيب خريده‌اند».

به جمله جمله اين تبليغات توجه کنيد:
تبليغ اول:
ساعت هسته‌اي در حال حرکت است... و زمان به آخر مي‌رسد.
ايران بزرگترين دولت حمايت‌کننده تروريسم(1)، و پشتيبان حملاتي است که صدها آمريکايي را کشته است.(2)
يک گروه ايراني 25000 نفر را به رخ مي‌کشد که آماده هستند به عمليات‌هاي انتحاري در آمريکا و اروپا دست بزنند. (3)

حالا، با نقض قطعنامه شوراي امنيت، ايران درحال توسعه توانايي‌هاي هسته‌اي خطرناک است(4) و اين خطر که آن را با ديگران تقسيم کند وجود دارد.(5)
براي صلح برپا خيزيد! با کاخ سفيد تماس بگيريد وازآنها بخواهيد که تحريم‌ها را عليه ايران تشديد کنند.

تبليغ دوم:

رئيس‌جمهوري ايران هولوکاست را نفي کرده وگفته (1) مي‌خواهد اسرائيل‌ ازروي نقشه حذف شود(2) و از حملاتي که صدها آمريکايي را کشته، حمايت کرده است. (3)

ايران هزاران نفر از کودکان خود را روي ميدان‌هاي مين فرستاده است در حالي که تنها کليدهاي پلاستيکي دردست داشته‌اند تا با آنها قفل درهاي بهشت را بازکنند. (4)

حالا، با نقض قعطنامه سازمان ملل، ايران تلاش مي‌کند فناوري هسته‌اي را با ديگران شريک شود.(6)
برخيزيد براي صلح وبا کاخ سفيد بگوييد که تحريم‌ها عليه ايران را تشديد کنند.

شبيه سازي زمان حمله به عراق
اقدامات تبليغاتي شوراي روابط خارجي آمريکا، براي بسياري ازکساني که تحولات منتهي به جنگ عراق را دنبال کرده‌اند، وضعيت مشابهي را تداعي مي‌کنند.

آيا خطر حمله آمريکا به ايران جدي است؟ محمود احمدي‌نژاد تاکيد کرده که نگران کشور نيست. از آن طرف به نوشته «بازتاب» طي روزهاي گذشته ‌هاشمي رفسنجاني گفته که در جلسه‌اي با رهبر، يک نفر همين حرف را زده ولي آيت‌الله خامنه‌اي تاکيد کرده که خطر، خيلي هم جدي است. منوچهر متکي اخيرا حتي پا را فراتر گذاشت و گفت، احتمال يک حمله محدود وحتي نامحدود عليه ايران وجود دارد. ورود قريب الوقوع دومين ناو هواپيما بر خليج فارس و اين‌که جورج بوش در سخنراني سالانه خود چندين بار نام ايران را آورد و براي اولين بار نام ايران را کنار «القاعده» گذاشت نيز، از نظر برخيناظران علايم هشدار‌دهنده‌اي محسوب مي‌شوند. اگرچه برخي مقامات ايراني اين موضوعات را جنگ رواني مي‌خوانند و شايعاتي هم در زمينه ارسال پيام‌هايي از سوي مسئولان‌ آمريکايي به مقامات ايراني به گوش مي‌خورد.

به هر ترتيب، کم نيستند مفسراني که معتقدند اگرچه تبليغات تلويزيوني اخير در آمريکا در سطح محدودي به نمايش گذاشته شده‌، اما درصورت فراگير شدن عملا از روندي خطرناک خبر مي‌دهد. هفته گذشته ديک چني، معاون رئيس‌جمهوري آمريکا درمصاحبه با CNN گفت که صرف نظر از اينکه کنگره آمريکا چه تصميمي بگيرد، دولت کارخود را مي‌کند و سياست جديد خود در قبال خاورميانه را اعمال خواهد کرد.

منابع تبليغ دوم:
[1] Karl Vick, "Iran's President Calls Holocaust 'Myth' in Latest
Assault on Jews," Washington Post, December 15, 2005; "Ahmadinejad:
Courting controversy," Al-Jazeera (Doha), December 14, 2005,
[External Link Removed for Guests]
[2] David Pryce-Jones, "A Particular Madness - Understanding Iran's
Ahmadinejad," National Review, May 8, 2006.
[3] "Iran Responsible for 1983 Marine Barracks Bombing, Judge Rules,"
CNN.com, May 30, 2003,
[4] Matthias Kuntzel, "Ahmadinejad's Demons," The New Republic, April
24, 2006, [External Link Removed for Guests]
[5] "Iran 'Ignores Nuclear Deadline,'" BBC News, August 31, 2006,
[6] "Iran Prez: I'll Share My Nuclear Technology," CBS News, December
16, 2006,
Captain
Captain
تماس:

باهنر: به اقتصاد دولت هاشمي، نمره ۱۷ مي‌دهم

پست توسط DANG3R »

حمد‌رضا باهنر را كسي نيست كه نشناسد؛ متولد31 است، فوق ليسانس اقتصاد را از دانشگاه علامه گرفته و ليسانس معماري از دانشگاه علم و صنعت دارد. مي‌گويد از دوره دانش آموزي وارد عرصه سياست شده و سال‌هاست كه بر كرسي نمايندگي در مجلس تكيه زده است.از آمدن به اين عرصه خرسند است و اگر به گذشته باز گردد باز هم سياست را انتخاب مي‌كند.
دوستان و حتي مخالفان، او را سياستمداري زيرك، با نفوذ مي‌شناسند.از لابلاي كلامش در مي‌يابيم كه به اقتضاي سن و گذر زمان و افزايش تجربياتش است كه وي را به عنوان يكي از شخصيت‌هاي اثر گذار در ميان اصولگرايان مطرح كرده است.

هنگامي كه مي‌خواهم باب گفت‌وگو را با او ياز كنم مي‌گويم، مي‌خواهم سوالات را پراكنده بپرسم تا بتوانم گاهي به قول خودمان او را غافلگير كنم اما كمتر موفق به آن مي‌شوم.
تلفن‌هاي مكرر ميان گفت‌وگو گاهي كلام را قطع مي كند و من متوجه شدم يكي از آنها احمد توكلي است.
و تلفن‌هاي ديگر كه او را به جلسه بعدي دعوت مي‌كنند. سريع از جا بر مي‌خيزد و تقريبا نيمي از سوالات ما در اين گفت و گوي 45 دقيقه‌اي بي‌پاسخ مي‌ماند به قول خود او وقتي ديگر....

* شما از چند سالگي وارد سياست شديد؟
اگر سياست را قبل از انقلاب بخواهيد، از سال‌هاي آخر دانش‌آموزي‌ بود كه در كرمان محصل بودم.مرحوم اخوي شهيد باهنر هر از چندگاهي تشريف مي‌آوردند كرمان و جلساتي ايشان داشتند، معمولا بحث سياسي بود و ما هم معمولا بويي استشمام مي‌كرديم و بعد از سال 50 وارد دانشگاه شدم و در همان سال اول دستگير شدم و زندان رفتم و يك مدتي هم زندان بودم.

* چند سال زندان بوديد؟
كوتاه بود. تقريبا يك ترم و بعد هم وارد جاده مسائل سياسي شدم.

* از اينكه وارد عرصه سياست شديد راضي هستيد؟
بله - البته من فكر مي‌كنم كه خيلي زندگي خوبي بوده اصولا من فكر مي‌كنم نسل ما زندگي خوبي را داشتند.نسبت به نسل قبل كه مقايسه مي‌كنيم نسل قبل از ما به نظر مي‌رسيد كه يك زندگي بي‌جاني داشت. يعني يك زندگي ثابت، اما زندگي ما پر از هيجان بود و تلاش، من هم دنبال اين بودم كه مثلا وظيفه خودمان را درست تشخيص دهيم و به آن عمل كنيم يعني هر روز و هر ماه هر سال دنبال يك سري تحولات جديد بوديم، اينكه حالا اتفاق افتاده، نيفتاده، خوب يا بد بوده، بحث ديگري است.من فكر مي‌كنم اين زندگي خوبي بود و اين مخصوص من هم نيست و اصولا نسل ما زندگي پر تلاش و پرهدفي را دنبال كردند و به مقدار زيادي هم از اهدافي را كه مثلا نسل‌هاي قبلي ما اصلا تصور نمي‌كردند به آن هدف‌ها آن هم ايراني‌ها بتوانند برسند، ما رسيديم البته طبيعي است كه ديكته‌هاي نوشته غلط هم زياد دارد.

* فكر مي‌كنيد اگر برگرديد به دوران نوجواني باز هم وارد كار سياست بشويد؟
بله. فكر مي‌كنم خوب زندگي داشتم...

* در حال حاضر جمع اصولگراها و اكثريت مجلس اين فرماندهي به عهده شما است.
بله عرض مي‌كنم اين كاملا با فرماندهي دولت متفاوت است و حالا فرماندهي نظامي را كه گفتم عاميانه است دولت هم همين طور است. در دولت رئيس جمهور مي‌تواند به وزير بگويد اين كار را بكن اين كار را نكن اما رئيس مجلس اصلا به نمايندگان نمي‌تواند بگويد اين كار را بكن و يا نكن. رئيس مجلس وقتي مي‌خواهد مجلسي را اداره كند كه 290 نماينده مواظب او هستند كه خطا نكند به محض اينكه خطا كرد تذكر آئين‌نامه‌اي، اخطار قانون اساسي مي‌دهند در حالي كه اين خبرها در دولت و ادارات و دستگاه اجرايي وجود ندارد و اين گونه تعريف نشده اما در مجلس پيش از اينكه رئيس مجلس مواظب نماينده باشد، نمايندگان مواظب رئيس مجلس هستند بنابراين داشتن نفوذ و حفظ نفوذ خيلي سخت است.

رئيس و مديران مجلس بايد مواظبت كنند كه بيش از اختيارات نخواهند كاري انجام بدهند بعد هم بايد اقناعي با نمايندگان برخورد كنند. يعني اينكه نمايندگان قانع شوند ولي يك زمان در مجلس چهارم و پنجم مي‌گفتند چون آراء با قيام بود مي‌گفتند بعضي آراء با رودربايستي داده مي‌شود الان اينطور نيست. دكمه الكترونيكي كه زده مي‌شود حتي بغل دستي هم نمي‌‌تواند خبر داشته باشد، مگر اينكه بخواهد دقت كند. بعضي وقت‌ها كه راي‌گيري مي‌كنيم تا نتيجه را نگاه نكرديم تصور مي‌كنيم راي آورده ولي نگاه مي‌كنيم مي‌بينيم راي نياورده است. بنابراين بايد نفوذ، نفوذ قلبي باشد و اين را هم من اصلا حق خودم نمي‌دانم.محبتي است كه دوستان و همكاران دارند. مقايسه بنده با رئيس مجلس كار درستي نيست و من بارها گفتم و الان هم تكرار مي‌كنم...

* شما اگر بخواهيد به دولت آقاي هاشمي رفسنجاني در مدت هشت سال رياست جمهوري ايشان امتياز بدهيد، چه امتيازي مي‌هيد؟
مثلا از چند تا چند باشد اگر دولت مطلوب را كه با توجه به واقعيت بخواهيم دولت آقا امام زمان است.

*منظورم نقطه اوج سياسي و اقتصادي دولت ايشان است؟
در بحث اقتصادي اگر براي جناب آقاي هاشمي نمره 20 را اوج نمره بگيريم، من نمره حدود 17-5/16 مي‌دهم و در بحث سياسي هم اصولا فعاليت‌هاي سياسي آن زمان زياد رونق نداشت و خود جناب آقاي هاشمي يك بار در مصاحبه خودشان فرمودند من به وزرايم گفتم نمي‌خواهد شما كار سياسي كنيد من كه رئيس جمهور هستم كافيست. شما برويد دنبال سازندگي و اقتصاد.
احزاب و گروه‌ها فعال نبودند نه اينكه مقاومتي در مقابل آن‌ها بشود بلكه توجهي به آن نبود در بحث فرهنگي هم همين‌طور و تقريبا بحث فرهنگي هم تعطيل بود چون آقاي هاشمي بعد از جنگ دولت را به عهده گرفتند زمان جنگ شور و هيجان و اعزام‌هاي به جبهه خود فضاي فرهنگي مطلوبي در كشور حاكم كرده بود، اشتباه استراتژيك دولت آقاي هاشمي اين بود كه گمان مي كردند اين فضا يك فضاي طبيعي ماندگار است.بعد از آن كه قطعنامه پذيرفته شد ما فكر ‌كرديم يك كسي بايد از اين به بعد مواظب چنين فضايي باشد كه اينطور نشد و مقام معظم رهبري در سال 72 در مورد تهاجم فرهنگي هشدار دادند.
متن کامل را [External Link Removed for Guests]ببینید.
Captain
Captain
تماس:

پخش بي‌سابقه سخنراني آيت‌الله وحيد از سيما

پست توسط DANG3R »

يكي از بينندگان «بازتاب» كه خود را طلبه درس خارج حوزه و مدرس دانشگاه، معرفي كرده است، در پيامي نوشت: در روز عاشوراي امسال، دو برنامه از سيما پخش شد كه قابل توجه بود: يكي سخنراني آيت‌الله وحيد كه در نوع خود بي‌نظير بود، چون صداوسيما، بنا به مصالحي كه ما طلبه‌ها بهتر مي‌دانيم، از پخش هر خبر يا مطلبي از مراجع پرهيز مي‌كند، مگر مواردي چون اطلاعيه دعوت براي شركت در انتخابات و ... .

نمي‌دانم صداوسيما به پيامدهاي منفي اين روش و به منافعي كه از اين رهگذر از دست مي‌رود، انديشيده است يا خير! اما به هرحال، من كه خوشم آمد و دوستان طلبه و غيرطلبه هم متوجه همين تازگي شده بودند و اظهار خرسندي ـ و البته همراه با شگفتي ـ كردند.
دومي روضه‌خواني كامل مرحوم كوثري در حسينيه جماران بود. كاري با جنبه‌هاي تاريخي آن ندارم، ولي در دوره‌اي كه همه اهل نظر، از روند مداحي‌ها اظهار نگراني مي‌كنند، چنين برنامه‌هايي هم درس آموز است و الگو‌دهنده و هم يادآور عزاداري بزرگاني چون خميني‌ كبير (ره) است كه با همه مقامشان، آن گونه براي سالار شهيدان مي‌گريند. صداوسيما از اين گونه برنامه‌ها در آرشيو بسيار دارد (بنده از همكاران صداوسيما هم هستم).

اين موارد را بايد گسترش داد؛ از مراجع عظام زنده ـ به همان دليل كذايي ـ بگذريم، ولي چرا مراسم مشابهي را كه در حضور مراجعي چون مرحوم آيت‌الله گلپايگاني برگزار شده و وعاظ و مرثيه خوانان به نام حوزه، ذكر مصيبت كرده‌اند، استفاده نمي‌شود؟ گذشته از آرشيو صداوسيما، بازماندگان اين بزرگان، فيلم‌هاي متعددي از چنين مراسمي در اختيار دارند.
شايد شما بتوانيد اين موضوع را به بحث بگذاريد.
Captain
Captain
تماس:

نرم‌افزار رايگان قرآن براي كاربران

پست توسط DANG3R »

«المبين» يک برنامه کاملا رايگان مي‌باشد که تحت اختيار شما قرار گرفته است. اين نرم‌افزار قرآني متضمن امکاناتي
مانند جستجو، ارسال سؤال و موضوع‌بندي آيات مي‌باشد.

به گفته مسئولان سايت «المبين»، سعي بر اين بوده تا آياتي در مورد اهل بيت ـ عليهم السلام ـ و اميرالمؤمنين و امام زمان ـ صلوات الله عليهم ـ را طبق احاديث و جمع آوري کنيم و در نسخه‌هاي بعدي سعي خواهيم داشت تا احاديثي را که تفسير آيات را عهده‌دار هستند، در نرم‌افزار قرار دهيم.

موضوعات اين نرم‌افزار شامل: صفات خداوند، پيامبر اعظم(ص)، اهل بيت(ع)، امير‌المؤمنان(ع)، امام زمان(عج) و مهدويت، بهشت، جهنم، مؤمنان و نيکوکاران، کافران و موضوعات متنوع ديگر

در اين برنامه شما مي‌توانيد هرگونه سؤال يا ابهامي که در مورد آيه‌اي داريد را با تنها يک کليد براي ما ارسال کنيد. ما در اسرع وقت پاسخگوي شما در زمينه سؤالات تفسيري و غيره هستيم.

يک نسخه در دست آن متن قرآن به همراه ترجمه فارسي و نسخه ديگر آن متن قرآن به همراه ترجمه انگليسي مي‌باشد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

هیچ کس ما را درباره تعلیق قانع نکرده است / هر گونه همکاری با کره شمالی

پست توسط Mr.Amirhessam »

ما همیشه این پیام را داده ایم که هیچ منطقی برای تعلیق وجود ندارد و هیچ کس نتوانسته تا کنون جمهوری اسلامی ایران را در خصوص تعلیق قانع کند.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به اصفهان، دکتر علی اصغر سلطانیه سفیر کشورمان در آژانس بین المللی انرژی اتمی پس از بازدید سفرای تروئیکای عدم تعهد و برخی اعضای گروه 77 در وین از تاسیسات فرآوری اورانیوم در اصفهان در جمع خبرنگاران حضور یافت.

وی در ارتباط موضع کشورمان درباره پیشنهاد اخیر البرادعی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: موضوع مربوط به پیشنهاد آقای البرادعی دارای ابعاد مختلفی است و بنده در مقام اعلام نظر در باره این پیشنهاد نیستم.

سلطانیه با اشاره به مذاکرات دکتر لاریجانی و محمد البرادعی در مورد این پیشنهاد افزود: در این رابطه شما را به مذاکرات آقای لاریجانی و البرادعی ارجاع می دهم اما آنچه باید به آن توجه شود ارتباط کافی و تماس های بسیار ما با آژانس و شخص آقای البرادعی است و جمهوری اسلامی ایران در همین چارچوب از هر گونه پیشنهادی که راهکار مسالمت آمیز و مبتنی بر مذاکره منتهی شود، استقبال می کند.

سفیر و نماینده دائم کشورمان در آژانس بین المللی انرژی اتمی در ادامه با تبریک به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام دهه مبارکه فجر اظهار داشت: ما در این جا نمایندگانی از تروئیکای عدم تعهد ، گروه 77 و اتحادیه عرب و به بیان دیگر کل دنیا را شاهد هستیم.

سلطانیه حضور نماینده دائم اتحادیه عرب در سازمانهای بین المللی در این بازدید را پیامی برای تمامی کشورهای عرب از جمله همسایگان ایران خواند و خاطرنشان کرد: این پیام ، پیام صلح آمیز بودن تمامی فعالیت های هسته ای ایران است.

وی در پاسخ به سئوالی در رابطه با مراحل نصب 3 هزار سانتریفیوژ در تاسیسات غنی سازی نطنز گفت: به آژانس اعلام کرده ایم که تا پایان سال 2006 سانتریفیوژها نصب می شوند، اما باید توجه داشته باشید که هر اقدام ما زیر نظر آژانس و بازرسان این نهاد بین المللی بوده و به عنوان مثال کار بر روی هر گرم از 250 تن UF6 تولید شده در این تاسیسات نیز با اطلاع کامل آژانس است.

نماینده کشورمان در آژانس بین المللی انرژی اتمی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه چرا علیرغم مصوبه مجلس شورای اسلامی جهت تعلیق همکاریهای کشور با آژانس بین المللی انرژی اتمی همچنان چند دوربین از سوی آژانس بر فعالیتهای تاسیسات اصفهان نظارت دارد، اظهار داشت: این دوربین ها قبلا و در چارچوب اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی نصب شده بودند.

سلطانیه ادامه داد: از آنجا که سیستم کار در این کارخانه سیستمی بسته است و ورودی و خروجی آن نیز محدود می باشد برای حسابرسی درباره این تاسیسات نیز نیازی به دوربین نیست و حضور این دو دوربین هم صرفا در چارچوب همکاری داوطلبانه با آژانس و اعتماد سازی جهت این نهاد بین المللی است.

سلطانیه در پاسخ به سئوال دیگری در رابطه با اعترافات برخی مقامات رژیم صهیونیستی به در اختیار داشتن و استفاده از تسلیحات اتمی و اقدامات متقابل ایران جهت آگاه سازی جامعه جهانی افزود: پس از اینکه اسرائیل اعلام کرد توانمندی تسلیحاتی دارد، نگرانی ها در این راستا و درباره فعالیت های این رژیم تشدید شد و بنده هم در نامه ای به آقای البرادعی از این روند ابراز نگرانی کردم.

وی افزود: علاوه بر اقدامات فوق درخواست کردیم تا این موضوع در دستور کار جلسه عدم تعهد قرار بگیرد و جمهوری اسلامی هم در این جلسه نزدیک به 50 صفحه اسناد و مدارک سازمان ملل را در این رابطه منتشر و میان اعضا پخش کرد ؛ علاوه بر اینها قرار است که موضوع در کنفرانس سالانه شورای حکام هم مطرح شود.

نماینده کشورمان در آژانس بین المللی انرژی اتمی در پاسخ به سئوال دیگر مبنی بر اینکه آیا ایران نگران حمله احتمالی به تاسیسات اتمی اش نیست، قطعنامه های شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی که با ابتکار کشورمان به تصویب رسیده را مورد اشاره قرار داد و گفت: هر گونه حمله به تاسیسات اتمی در حال کار یا در حال ساخت مغایر و مخالف منشور ملل متحد و مصوبات شورای امنیت است و اقدام فوری این شورا را بر اساس موازین بین المللی می طلبد.

سلطانیه در پاسخ به سئوال دیگری با بیان اینکه در صورت حمله احتمالی به تاسیسات اتمی کشورمان برخی آلودگی های رادیواکتیویته ایجاد خواهد شد، خاطرنشان کرد: البته فراموش نکنید که مواد موجود در این تاسیسات اورانیوم طبیعی است و این مواد خطرناک نیست و آنچه که به رادیواکتیویته خطرناک مربوط است پس از کار راکتورها ایجاد می شود.

وی تاکید کرد: هر گونه حمله به تاسیسات اتمی از نظر جامعه بین المللی بشدت محکوم شده و هیچ کشوری نباید به چنین اقدامی دست بزند ضمن آنکه رسانه ها نیز موظفند تا این مسائل را منعکس نمایند.

سلطانیه با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به برخی تاسیسات رژیم سابق عراق افزود: البته اسرائیل پیش از این، این قوانین را در حمله به عراق زیرپا گذاشته اما دیگر نباید شاهد چنین مواردی باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر علی اصغر سلطانیه سفیر و نماینده دائم کشورمان در آژانس بین المللی انرژی اتمی در پاسخ به سئوال دیگری درباره همکاری و روابط ایران با کره شمالی تصریح کرد: هیچ گونه همکاری بین ایران و کره شمالی وجود نداشته و تمام مسائل مربوط به فعالیت های هسته ای ایران توسط متخصصان داخلی تهیه شده و بنده هر گونه همکاری با کره شمالی را در زمینه هسته ای کاملا تکذیب می کنم.

سلطانیه خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران روی پای خود ایستاده و به هیچ کشوری نیازمند نبوده و نیست ضمن آنکه ایران را باید در چارچوب فعالیت های خودش مقایسه کنید و بر همین مبنا مقایسه ایران با هر کشور دیگر اشتباه است .

وی تاکید کرد : ما در پی سلاح هسته ای نبوده و نیستم و هر گونه اقدام در این راستا را محکوم می کنیم ضمن آنکه اگر می خواستیم به این سو منحرف شویم باید مدتها قبل از ان پی تی خارج می شدیم و این در حالی است که حضرت امام خمینی (ره) در یکی از سخنرانی های مهم خود به صراحت با سلاح های اتمی مخالفت کردند.

سفیر و نماینده آژانس بین المللی انرژی اتمی با اشاره به اقدامات اعتماد ساز ایران در راستای سیاست های شفاف سازی برای جامعه بین المللی گفت: ما در این چارچوب از هر ابتکاری استقبال می کنیم و در زمینه غنی سازی هم از تمام کشورها برای مشارکت در فعالیتهای مربوط به غنی سازی در ایران دعوت کرده ایم و قصد داریم از این طریق توطئه ها را خنثی کنیم .

سلطانیه همچنین گفت: جمهوری اسلامی ایران از هیچ تلاشی در جهت زدودن ابهامات دریغ نکرده و نمی کند و در عین حال بدون وقفه به فعالیت های هسته ای خود در چارچوب مقررات آژانس و زیر نظر این نهاد بین المللی است ، ادامه می دهد .

به گزارش خبرنگار مهر، در این جلسه همچنین سفیر کوبا در آژانس انرژی اتمی و تروئیکای عدم تعهد ضمن قرائت بیانیه گروه متبوعش درباره فعالیت های صلح آمیز هسته ای کشورمان در ماه سبتامبر با تاکید بر لزوم دستیابی تمام کشورها به فن آوری صلح آمیز هسته ای از فعالیتها و اقدامات داوطلبانه ایران با آژانس استقبال کرد.

وی با تاکید بر اینکه تروئیکای عدم تعهد ایران را به تداوم همکاری فعال با آژانس تشویق و ترغیب می نماید خاطرنشان کرد: از آژانس خواسته ایم تا توجه داشته باشد که بسیاری از فعالیت های ایران داوطلبانه بوده و در هیچ یک اجباری وجود ندارد و ما از این فعالیت ها حمایت می کنیم .

رئیس تروئیکای عدم تعهد ضمن تشکر از مقامات کشورمان برای ترتیب دادن این دیدار گفت: در جریان بازدید از این تاسیسات توانستیم نحوه نظارت آژانس بر فعالیت های ایران را از نزدیک مشاهده کنیم.

زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

ظريف: آمريکا در پي جعل مدرك عليه ايران است

پست توسط Mr.Amirhessam »

جواد ظريف هرگونه اتهام آمريكا عليه ايران مبني بر كمك اين كشور به ناآرامي‌هاي عراق از طريق تامين سلاح شورشيان را رد كرد.

به گزارش ايسنا، روزنامه‌ واشنگتن تايمز نوشت كه جواد ظريف، نماينده‌ي دايم ايران در سازمان ملل در مصاحبه‌اي با راديو ملي آمريکا اعلام کرد كه ايران از دادن سلاح به هرگونه گروه شورشي در عراق هيچ نفعي نخواهد برد.

وي تاكيد كرد كه آمريكا تلاش مي‌کند که شواهد جعلي براي دست داشتن ايران در حمله به نيروهاي نظامي آمريکايي در عراق درست کند و گفت: مساله اينجاست که آمريکا تصميمي سياسي اتخاذ كرده و براي تاييد و تحکيم اين سياست تلاش مي‌کند که شواهدي پيدا کند و اگر هم نتواند، آن را جعل كند.

وي اظهار كرد: من معتقدم كه (آمريكا) تاكنون قادر نبوده است هيچ گونه مدركي را براي اثبات يا تاييد آن سياست پيدا كند.

رابرت گيتس، وزير دفاع آمريکا روز جمعه ادعا کرده بود كه آمريكا شواهدي جدي در دست دارد که ثابت مي‌کند ايران به جنگجويان عراق سلاح و يا تجهيزات ارايه مي‌کند.

وي مدعي شد: در قطعاتي از مواد منفجره که توسط ما کشف شده شماره‌هاي سريال و مارک‌هايي ديده مي‌شوند که به توليد در ايران اشاره مي‌کند.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

بازار‌هاي كشور امروز تا 10 صبح تعطيل است

پست توسط Leila »

به مناسبت فرا رسيدن سالروز هتك حرمت به حرمين مطهر عسگريين (ع) بازارهاي كشور امروز
سه شنبه تا ساعت 10 صبح تعطيل است.

به گزارش فارس به نقل از جامعه اصناف و بازار كشور، همچنين مراسم اعتراضي به همين مناسبت با سخنراني ناطق‌نوري در مسجد سيد عزيزالله بازار برگزار مي‌شود.

گفتني است، حوزه‌هاي علميه سراسر كشور نيز به همين مناسبت امروز تعطيل است.
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

سخنگوي دولت:امسال نيز ساعتها را تغيير نميدهيم

پست توسط ashli_shiraz »

دکتر الهام در مصاحبه ای که از شبکه خبر پخش شد گفتند:طبق نظر کارشناسی امسال هم همانند پارسال در روز اول فروردین ساعتها را تغییر نمیدهیم
سر انجام پيروزي با نيکيست.(زرتشت پيامبر خدا که درود بر او باد)
===============================
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

ناكامي آشوب‌طلبان در تعرض به يك سفارت خارجي

پست توسط Yasser »

ناكامي آشوب‌طلبان در تعرض به يك سفارت خارجي 

تحركات برخي گروه‌هاي پان‌تركيست براي آشوب در مراكز ارمني‌ها، با دخالت وزارت كشور با آرامش به پايان رسيد.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، اين گروه‌ها كه از چند روز پيش با پخش اعلاميه‌هاي متعددي در تبريز و تهران، هواداران خود را به تجمع در برابر شوراي خليفه‌گري ارامنه در تبريز و سفارت ارمنستان در تهران فرا خوانده بودند، قصد داشتند با تجمع و اغتشاش مزاحمت‌هايي را براي ارمنيان و مراكز تجمع آنان فراهم كنند.

در همين زمينه، مهندس گئورك وارطان، نماينده ارامنه در مجلس شوراي اسلامي، ضمن تأييد اين خبر به خبرنگار «بازتاب» گفت: پس از آن‌كه از برنامه گروه‌هاي پان‌تركيست براي تجمع و ايجاد تنش مقابل شوراي خليفه‌گري ارامنه در تبريز و سفارت ارمنستان در تهران اطلاع يافتيم، با توجه به اين‌كه هيچ نوع توجيهي براي تجمع مقابل شوراي خليفه‌گري ارامنه وجود نداشت، با درخواست ما، مسئولان محترم وزارت كشور اجازه برگزاري چنين تجمعي را به پان‌تركيست‌ها ندادند، ولي اين گروه دوشنبه شب يك تجمع سي نفره در مقابل سفارت ارمنستان و با حضور نيروهاي پليس، بدون اين‌كه آشوب و اغتشاشي ايجاد شود، به تجمع خود پايان داده، محل را ترك كردند.

وي برخي شايعات درباره حمله به سفارت ارمنستان در ايران و شكست شيشه‌هاي آن را تكذيب كرد.

منبع : [External Link Removed for Guests]
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Major
Major
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

قيمت قبر تا فروردين86 ثابت مي‌ماند

پست توسط sir.mohammad »

مديرعامل سازمان بهشت زهرا(س) براي اولين بار از استقرار 300 يگان ويژه براي ايجاد نظم در روزهاي پاياني و پنجشنبه آخر سال در بهشت زهرا (س) خبر داد.

محمود رضاييان در گفت‌وگو با خبرنگار «شهري» ايسنا با اشاره به جزئيات اقدامات اين سازمان براي پنجشنبه و جمعه آخر سال افزود: امسال هماهنگي بيشتري با دستگاههاي مربوطه چون راهنمايي و رانندگي، نيروي انتظامي، شركت راه آهن شهري تهران و حومه (مترو)، اتوبوسراني و ... براي ايجاد نظم و سهولت در رفت و آمد صرت گرفته است و در اين زمينه فضاي 500 هكتاري بهشت زهرا(س) به 7 منطقه تقسيم شده در هر يك از مناطق نيروهاي راهنمايي و رانندگي و انتظامي مستقر مي‌شوند.

وي با اشاره به علت استقرار يگان ويژه در بهشت زهرا(س) گفت: متأسفانه سالهاي گذشته در ورودي و خروجيهاي بهشت زهرا(س)، شهروندان به صورت دوبله و سوبله خودروهاي خود را پارك مي‌كردند؛ اما با برنامه‌ريزيهاي صورت گرفته و همكاري يگان ويژه، مقرر شده است امسال پارك و توقف خودرو با برنامه و در مدت زمان كوتاهتري براي جلوگيري از ازدحام و ترافيك در محدود صورت گيرد.

به گفته مديرعامل سازمان بهشت زهرا(س)، علاوه بر استقرار نيروهاي يگان ويژه و انتظامي در داخل بهشت زهرا(س)، در مسيرهاي منتهي به خروجي‌ها نيز اين نيروها حضور دارند.

وي همچنين تصريح كرد: بر اساس هماهنگي‌هاي به عمل آمده، شركت اتوبوسراني 200 دستگاه اتوبوس در بهشت زهرا (س) مستقر كرده و شركت مترو نيز در ساعات شلوغ، هر 3 تا 4 دقيقه، قطار اعزام و سازمان تاكسيراني نيز در مبادي ورودي سازمان بهشت زهرا(س) و ايستگاههاي مترو تاكسيهاي لازم را تأمين مي‌كند.

رضاييان از اجراي برنامه ويژه تحويل سال در بهشت زهرا(س) خبر داد و گفت: ويژه برنامه آغاز سال نو با سخنراني و دعاي تحويل سال توسط حجت‌الاسلام سيد حسن خميني در حرم مطهر بنيانگذار جمهوري اسلامي، برگزار شده و شركت مترو و اتوبوسراني در نقل و انتقال زائران به حرم مطهر همكاري لازم را خواهند داشت.

وي يادآور شد: همچنين مايحتاج شهروندان اعم از گل و گلاب در كليه مبادي ورودي سازمان بهشت زهرا(س)، توزيع و به فروش مي‌رسد و به علاوه اين كه گل و گلدان نيز رايگان براي مقبره شهدا اهدا مي‌شود.

مديرعامل سازمان بهشت زهرا(س) با اشاره به توزيع 50 هزار بروشور رايگان در ورودي و خروجي بهشت زهرا(س) از كليه شهروندان خواست تا همكاري لازم را براي برگزاري هر چه بهتر مراسم‌ و زيارت اهل قبور انجام دهند.

وي توصيه كرد: شهروندان از آوردن كودكان به بهشت زهرا(س) خودداري و به علائم راهنمايي و رانندگي توجه كرده و كمتر در مسيرها توقف كنند تا همه بتوانند به زيارت اهل قبور بپردازند.

رضاييان در خصوص قيمت قبر در سال آينده گفت: از سال 82 تا كنون قيمت قبر هيچ افزايشي نداشته و اين رقم تا زمان اعلام ميزان تورم سالانه و قيمت بنزين تا فروردين ماه سال 86، ثابت مي‌ماند و پس از آن تصميم‌گيري و اعلام مي‌شود.

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”