* تاپيک جامع اخبار داخلي *

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

تالیا: از جریمه استقبال میکنیم!

پست توسط DANG3R »

هموطن-یادداشت آنلاینمدیر روابط عمومی تالیا، در خصوص احتمال اخذ جریمه از تالیا به جهت تاخیر در عمل به تعهدات، گفت: در صورت تشکیل یک محکمه بی‌طرف نسبت به جریمه احتمالی پایبندیم، در عین حال، دلیل عدم تعهد به عملکردمان را به صورت شفاف توضیح خواهیم داد.
وی اظهار داشت: عدم انجام تعهدات تالیا، به دلیل موانع و مشکلاتی است که در برابر این شرکت تعاونی (مجتمع صنعتی رفسنجان) قرار دارد.
وی در توضیح گفت: با وجود برخی تعهدات مبنی بر لزوم تخلیه فرکانس مورد نیاز، تاکنون پس از گذشت 24 ماه این حرکت محقق نشده است.
در خصوص احتمال اخذ جریمه از تالیا به جهت تاخیر در عمل به تعهدات، گفت: ما از جریمه استقبال می‌کنیم و دلیل عدم تعهد به عملکردمان را به صورت شفاف توضیح خواهیم داد.

وی، در عین حال خاطرنشان کرد: تا چند روز آتی در نشستی، مشکلات فرا روی سیم‌کارت‌های اعتباری بررسی و مطرح می‌شود.
مدیر روابط عمومی تالیا، گفت: در حال حاضر، تالیا در 25 استان و بیش از 30 شهر کشور را تحت پوشش خود قرار داده است.
وی افزود: تالیا، با یک میلیون ظرفیت، فعالیت خود را ادامه می‌دهد و اگر همکاری‌های لازم صورت گیرد، تا تابستان آینده دستیابی به 2 میلیون ظرفیت نیز برای این شرکت امکان‌پذیر خواهد شد.
Captain
Captain
تماس:

وزرات الهام قطعی شد

پست توسط DANG3R »

آفتاب: ‌رایزنی‌های مسئولان ارشد نظام در خصوص وزرات غلامحسین الهام به مراحل پایانی رسیده است. به گزارش آفتاب پیش از این سخن از تصدی پست وزرات دادگستری در پی فوت مرحوم جمال کریمی راد سخنگوی پیشین قوه قضاییه و وزیر دادگستری توسط سخنگوی فعلی دولت رفته بود.
گفته می‌شود آیت الله شاهرودی رییس قوه قضاییه در گفت و گوهایی با رییس جمهور بر سر معرفی غلامحسین الهام برای تصدی پست وزرات دادگستری به توافق رسیده است. بر اساس قانون اساسی وزیر دادگستری به دلیل ارتباط تنگاتنگ با دولت و قوه قضاییه باید به پیشنهاد رییس قوه قضاییه و موافقت رییس دولت و رای اعتماد مجلس انتخاب شود.
همچنین گفته می‌شود پس از اعلام وزرات الهام و احتمالا منصوب شدن وی به عنوان معاونت اداری ـ ‌مالی قوه قضاییه،‌ صادق محصولی و یا مسعود زریبافان به عنوان رییس دفتر رییس جمهور و یا سخنگوی دولت از سوی محمود احمدی‌نژاد برگزیده خواهند شد.

زریبافان یکی از حامیان نامدار دولت نهم است که در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در تهران حائز آراء لازم برای ورود به شورای شهر تهران نشد. صادق محصولی نیز در ابتدای دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد به عنوان گزینه پیشنهادی وی برای وزرات نفت به مجلس معرفی شد که علاوه بر اینکه نمایندگان به وی رای اعتماد ندادند برخی از آنان ابهاماتی را درباره ثروت شخصی وی مطرح کرده‌اند.

گفته می‌شود برای معرفی الهام به مجلس با برخی از نمایندگان و رییس مجلس نیز رایزنی‌هایی صورت گرفته و بر اساس پیش‌بینی منابع نزدیک به دولت، وی با رای بالا در مجلس شورای اسلامی انتخاب خواهد شد. غلامحسین الهام پیش از پیروزی احمدی‌نژاد در سمت سخنگوی شورای نگهبان قانون اساسی مشغول فعالیت بود.
Captain
Captain
تماس:

مرگ داغ مرد تهرانی با سیگار

پست توسط DANG3R »

ایسکانیوز: آتش سیگار مرد تهرانی، خانه اش را به آتش کشید و خودش هم بر اثر خفگی جان باخت.

به گزارش روز پنج شنبه گروه حوادث ایسکانیوز، خانه مرد 47 ساله در خیابان ابوریحان ظهر دیروز وقتی که او خواب بود، بر اثر افتادن ته سیگار روشن به روی پتو آتش گرفت.

در پی این حادثه، دامنه شعله های سرکش به سرعت افزایش یافت و مرد نگون بخت که اسیر شده بود، بر اثر خفگی جان باخت.
جنازه این مرد که توسط آتش نشانان ایستگاه 47 از میان شعله های سرکش بیرون کشیده شد با دستور قضایی به پزشکی قانونی برده شد.

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
تماس:

افشای رشوه خواری در وزارت بهداشت

پست توسط DANG3R »

ایسکانیوز: مقام‌های وزارت بهداشت تاجیکستان از گسترش فساد میان کارمندان خود اظهار نگرانی کردند.
به گزارش روز جمعه گروه حوادث ایسکانیوز، برنامه دولتی نظام پولی خدمت‌های پزشکی باید دو سال پیش در تاجیکستان اجرا می شد، اما به علت نارضایتی شهروندان این کشور تاکنون عقب افتاده است.

این نخستین بار است که مقام‌های وزارت بهداشت تاجیکستان به طور رسمی از گسترش رشوه خواری و فساد مالی در عرصه بهداشت این کشور اظهار نگرانی می کنند.
رعنا عبد الرحمانوا - وزیر بهداشت تاجیکستان - که به تازگی به این سمت منصوب شده است در یک نشست خبری مبارزه علیه فساد را از وظیفه های اصلی خود برشمرد: "فساد در عرصه بهداشت وجود دارد و سال 2006 میلادی 50 کارمند این عرصه از سوی نهادهای انتظامی و دادستانی بازداشت شدند."

طبق اعلام دادستانی کل تاجیکستان در یک سال اخیر بیش از 150 فقره رشوه خواری و فساد، فاش شده است و مجرمان بازداشت شده اند که بیشتر آنها کارمندان آموزش و پرورش و بهداشت بودند.
گزارش ایسکانیوز می افزاید: هرچند هنوز زمان دقیق اجرای نظام پولی مداوا در تاجیکستان روشن نیست، اما کارشناسان افزایش فساد مالی در بخش بهداشت این کشور را شیوه مرموز یا پوشیده ارائه خدمات‌های پولی پزشکی می دانن
Captain
Captain
تماس:

احمدی‌نژاد مظلوم است

پست توسط DANG3R »

آفتاب: «محمدرضا طورانی» سخنگوی ائتلاف بزرگ وزرش ایران در تحلیلی از مصاحبه اخیر رئیس جمهور با برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، اظهار داشت: با توجه به محرومیت دولت نهم از رسانه ‌و احزاب و نیز ظلمی که در حق احمدی‌نژاد می‌شود، رئیس جمهور از فرصت اخیر به خوبی استفاده کرد و بازتاب‌های مردمی هم نشان دهنده رضایت مردم از سخنان و پاسخ‌های وی به سوالات است.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب، افزود: یکی از عارضه‌های دولت نهم محرومیت از رسانه‌ها و احزاب پشتیبان است در حالی که دولت‌های هاشمی و خاتمی چنین مشکلی نداشتند، این در حالی است که دولت احمدی‌نژاد از نیروهای قوی در امر رسانه هم برخودار نیست. مجموع این مسائل باعث می‌شود تا تمام کاسه کوزه‌های مشکلات کشور مانند گرانی‌ها بر سر رئیس جمهوری بشکند.

طورانی با بیان اینکه «عزم احمدی‌نژاد بزرگ نمایی اقدامات دولت نیست» اظهار داشت: دولت نهم به نسبت جریان رقیب خود که از تریبون‌ها و مطبوعات متعددی برخوردار است، از حداقل رسانه‌ها برخوردار نیست.
سخنگوی ائتلاف بزرگ وزرش ایران تصریح کرد: احمدی‌نژاد فکر می‌کند که بهترین رسانه برای تبلیغ دولت، خودش است و به همین منظور با اقداماتی مانند سفرهای استانی سعی می‌کند تا جای حزب و رسانه‌ حامی را برای خود پرکند.
وی با تمجید از تسلط احمدی‌نژاد در مصاحبه اخیر با تلویزیون، گفت: احمدی‌نژاد در مصاحبه خود سه محور را مورد توجه قرار داد. نخست برطرف کردن نگرانی مردم از احساس حمله نظامی آمریکا، سپس انتخاب کردن ادبیات خودمانی در گفت‌وگو با مردم و در آخر انتقاد نمودن غیر مصداقی از مسائل کشور و برخی اشخاص.

طورانی تاکید کرد: احمدی‌نژاد با زبانی راحت و با آمار و ارقام صحیح با مردم سخن گفت و این مساله باعث شد تا بار انتقادات چند وقت گذشته علیه خود را سبک کند.

Captain
Captain
تماس:

ناگفته‌هایی از جلسه هاشمی

پست توسط DANG3R »

آفتاب: عصر چهارشنبه بیش از 100 نماینده مجلس هفتم در دیداری با رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستار دخالت هاشمی رفسنجانی در پرونده هسته‌ای ایران شدند. یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی آفتاب ضمن بیان درخواست نمایندگان از هاشمی، گفت: عمده سخنان نمایندگان پیرامون مسایل هسته‌ای و بودجه امسال بود.داریوش قنبری ضمن بیان اینکه نمایندگان نگرانی بسیاری در مورد وضعیت پرونده هسته‌ای ایران و فشارهای نامشروع آمریکا دارند، گفت: نمایندگان مجلس نگرانی خویش بابت پرونده هسته‌ای و تهدیدات بین‌المللی را به آقای هاشمی ابراز داشتند و ایشان هم با تایید سخنان نمایندگان نگرانی خود را نسبت به تهدیدات اخیر بیان کرد.
وی ادامه داد: هاشمی دغدغه بسیاری نسبت به مملکت داشت و عدم نگرانی برخی مقامات ارشد دولتی از تهدیدات بین‌المللی را از دو منظر ارزیابی کرد. ایشان گفت که این مسئولان یا برای قوت قلب دادن به مردم چنین مواضعی می‌گیرند و یا به دلیل عدم درک جامع از شرایط موجود چنین اظهاراتی می‌کنند.

قنبری در تشریح این جلسه افزود: هاشمی البته در این جلسه تاکید کرد که میزان خسارات ناشی از تحریم کم‌تر از حمله نظامی نیست و حتی خطرناک‌تر از آن نیز است.
بنا به گفته قنبری، ریيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين ديدار با اشاره به جدی بودن تهديدات عليه كشور گفته است که چندی پيش در جلسه‌ای كه به اتفاق گروهی از مسئولان خدمت رهبری بوده‌اند، كسی از جدی نبودن تهدیدات و عدم نگرانی سخن گفته كه حضرت آيت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به او تأكيد كردند، تهديدات جدی است.
نماینده مردم ایلام در ادامه گفت: هاشمی همچنین با ابراز نگرانی از کاهش سطح تعاملات اقتصادی و کاهش تعامل بانک‌های جهانی، از افزایش میزان ریسک سرمایه‌گزاری در داخل کشور سخن گفت.
قنبری مبحث دیگر این جلسه را بودجه امسال بیان کرد و گفت: دولت مکلف است که در جهت کاهش تصدی‌گری دولت گام بردارد اما متاسفانه مشاهده می‌شود که نه تنها در راستای کاهش تصدی‌گری دولت عمل نمی‌شود بلکه میزان آن نیز افزایش داده شده است. برای مثال بودجه شرکت‌های دولتی بیشتر شده و همچنین دولت در اجرای سیاست کلی اصل 44 روند کندی را طی می‌کند.

قنبری، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام را هم‌عقیده با نمایندگان دانست و گفت: هاشمی در پاسخ به اظهارات نمایندگان دغدغه‌های خویش را بیان کرد و گفت که دولت در اجرای سیاست‌های کلی نظام، کاهش تصدی‌گری دولت و پرونده هسته‌ای برنامه به خصوصی ندارد.

Captain
Captain
تماس:

هشدار هاشمی: شرایط عادی نیست

پست توسط DANG3R »

آفتاب: اکبر هاشمی رفسنجانی روز جمعه در خطبه‌های نماز جمعه تهران با اشاره به فشارهای چندجانبه جهان غرب به جمهوری اسلامی و یادآوری این موضوع که هم‌اکنون «در شرایط نسبتاً سختی قرار گرفته‌ایم» تاکید کرد «شرایط فعلی عادی نیست، شرایط امروز تدبیر خاص خود را می‌خواهد و باید در زدن حرفها، سنجیده‌تر صحبت شود».
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در خطبه های دوم نمازجمعه تهران با اشاره به سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: روحانیت پیشتازترین جریان مورد قبول مردم بود و پیوند مردم و روحانیت سرمایه اصلی پیروزی انقلاب اسلامی بود. وی با درخواست از رسانه ها و صداوسیما برای ترسیم واقعیات انقلاب اسلامی،‌ روزهای آغازین بهمن 57 را یکی از حساس ترین مقاطع تاریخ انقلاب توصیف کرد و گفت: قرار بود امام خمینی (ره) در ششم بهمن وارد ایران شوند اما ناگهان دولت بختیار فرودگاهها را بست و اوضاع بهم ریخت.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت با اشاره به موقعیت رژیم پهلوی تاکید کرد: این رژیم حمایت خارجی داشت و به اندازه کافی پول داشت و با کشورهای مختلف جهان دوست و متحد بود، ولی نتوانست روحانیت را جذب کند و همچنین نتوانست کاملا مردم را جذب کند و فریب بدهد.
هاشمی رفسنجانی ورود امام خمینی(ره) به تهران و پیروزی انقلاب را مصداق آیه شریفه «اذا جاء نصرالله و الفتح» توصیف کرد و گفت: از همان روزی که امام وارد کشور شدند دیگر معلوم شد که کار رژیم تمام شده است.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت فعلی کشور گفت: بعد از یک دوره شکست‌های مکرر از انقلاب اسلامی امروز دشمنان از در دیگری وارد شدند با چند پرونده به سراغ ما آمده‌اند و الان در شرایط نسبتا سختی قرار گرفته‌ایم و آنها در بسیار ی از مراکز جهانی توانسته‌اند علیه ما رای جمع کنند.

وی در عین حال تاکید کرد «امروز مردم قوی تر از دوران انقلاب هستند و ‌نیرومند و آگاه تر و باسوادتر هم شده اند و روحانیت قوی تر و محبوب تر است و خیلی چیزها نسبت به آن زمان عوض شده است» و با اشاره به موضوع هسته‌ای افزود: در موضوع هسته ای به ما زور می‌گویند و می‌خواهند که ما از حق قانونی خودمان بگذریم و می خواهند ما را از تکنولوژی هسته‌ای محروم کنند.

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به اوضاع عراق و افغانستان گفت: آمریکایی ها در عراق و افغانستان گیر افتاده اند، ‌با اینکه حکومت صدام را ساقط کردند و کار خوب هم بود و مردم هم استقبال کردند ولی الان مردم عراق را به دشمنان خودشان تبدیل کرده اند. وی با اشاره به مشکلات آمریکا در افغانستان خاطرنشان کرد: در افغانستان با وجود حضور ناتو که قدرت بزرگی است،‌نمی توانند کاری انجام دهند.

هاشمی رفسنجانی درادامه سخنان خود اظهارداشت: مسئله موشکی ما که اصلا مطرح نبود را مطرح کردند و در قطعنامه آوردند و الان هم طرحی دارند که در مجمع عمومی سازمان ملل، ‌مصوبه‌ای علیه ما بگیرند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شایعات رسانه‌ای مبنی بر حمله آمریکا به ایران،‌ گفت: جنگ روانی عجیب و غریبی که علیه ما راه انداخته‌اند و می‌گویند که به ایران حمله خواهد شد و این چیزی که در جریان است برنامه شومی است که ملت ما مرعوب کنند.

هاشمی رفسنجانی اظهار داشت: یکی از کارهای مهم امروز ما این است که باید به خودمان بگردیم و توجه به مردم و اسلام را محور واقعی بگیریم و برای مقابله با یک توطئه وسیع جهانی آماده شویم. وی در عین حال افزود: فکر نمی‌کنم اگر اقدامی کنند نتیجه‌ای بگیرند، ‌اما آنها با امکانات زیادی وارد شده‌اند و ما باید در داخل هوشمندانه عمل کنیم.

هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از طرد نیروهای انقلاب،‌ تصریح کرد: تفکیک و طرد نیروها و بی تفاوت کردن نیروهای کشور، سم کشور است که نباید انجام شود و ‌همه نیروهای انقلاب باید با هم باشند.

خطیب نماز جمعه تهران گفت: در جریان انقلاب اسلامی 95 درصد جمعیت کشور به تعبیت از امام، یک حرف را می‌زد و هر روحانی در هر شهری با سمت روحانیت، ‌فرمانده کمیته انقلاب شده بود و کارها را به عهده می‌گرفتند و آن صلابت ملی را باید حفظ کنیم و به کسانی که می خواهند تفرفه بیندازند اجازه ابراز وجود ندهیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این نکته که «شرایط فعلی عادی نیست» اظهار داشت: شرایط امروز تدبیر خاص خود را می‌خواهد و باید در زدن حرف‌ها، سنجیده‌تر صحبت شود و هم امکانات درست تنظیم شود.

هاشمی رفسنجانی ادامه داد: باید این حنگ روانی را که علیه ما شروع کرده‌اند را به خانه آنها ببریم و باید تدبیرمان به اندازه حوادثی که اطراف ما است،‌ باشد.‌

وی در پایان سخنان خویش از ملت ایران خواست که یک راهپیمایی دشمن شکن در 22 بهمن امسال برگزار کنند
Captain
Captain
تماس:

قدردانی از سعه صدر آفتاب

پست توسط DANG3R »

آفتاب: قائم مقام حزب اعتماد ملی از سعه صدر آفتاب در نقل اخبار همه جریانات سیاسی قدردانی کرد. رسول منتجب‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی سایت آفتاب گفت: «دو مسأله مطرح است. نخست اصل مراکز خبری و وجود مراکز گوناگون اطلاع‌رسانی و خبرگزاری‌ها و سایت‌ها و روزنامه‌هاست که مسئولان باید از این امر کاملا استقبال کنند.

این باعث قوام و استحکام نظام است و بسیار کج فکری و کج اندیشی است اگر کسی تصور کند اطلاع‌رسانی به موقع به مردم و مسئولان به ضرر نظام است. این از ضعف تحلیل و عقلانیت نشأت می‌گیرد».

وی افزود: «نتیجه تنگ‌نظری‌ها رویکرد مردم به رسانه‌های بیگانه و بی‌اعتمادی به مسئولان و رسانه‌های طرفدار نظام است. هر چه رسانه‌ها به تملق و چاپلوسی بپردازند و از نقد اجتناب کنند اعتماد مردم به نظام کمتر می‌شود».

منتجب‌نیا در ادامه با تبریک روزهای دومین سالروز افتتاح پایگاه خبری آفتاب گفت: «آنچه من اطلاع دارم آفتاب جزء مراکز خبری موفق،‌ فعال و پویاست. تماس‌هایی که با من گرفته می‌شود نشان می‌دهد که این رسانه فعال و به روز است و می‌کوشد اطلاعات تازه و تحلیل‌های جدید را از زوایای مختلف به مخاطبان ارایه دهد».
وی افزود: «آنچه برای من مهم است صعه صدر آفتاب است. خوشبختانه این رسانه تنگ‌نظری ندارد. من می‌بینم که اخباری از ما و رقبای ما و همه جریانات سیاسی و فکری نقل می‌کند. این سعه صدر و ظرفیت قابل تقدیر است».
قائم مقام حزب اعتماد ملی در پایان اظهار امیدواری کرد همکاران این رسانه بتوانند به رسالت تاریخی خود عمل کنند.
Captain
Captain
تماس:

بایگانی انشعاب اصولگرایان

پست توسط DANG3R »

آفتاب - مهدی نیاکی: یک عضو برجسته فراکسیون تازه تأسیس «اصولگرایان خلاق» گفت که فعلاً نیازی به تشکیل این فراکسیون نمی‌بیند و بهتر است که موضوع تشکیل آن مسکوت بماند.
عماد افروغ در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب در پاسخ به این سؤال که در روزهای اخیر اظهاراتی در خصوص مسکوت ماندن بحث تشکیل فراکسیون اصولگرایان منتقد در مجلس منتشر شده، این مباحث تا چه حد جدی است و ارزیابی شما از مسکوت ماندن ناگهانی آن چیست اظهار داشت:‌ «مهم مضمون و محتوای یک جریان است. اگر ما بتوانیم در همین جریان اصولگرایی فعلی مضمون اصولگرایی غیردولتی، خلاق، انتقادی و مستقل را دنبال کنیم نیازی به تشکیل فراکسیون دیگری نیست».
وی در این خصوص که چه نتیجه‌ای از این رفتار حاصل شد گفت:‌ «حداقل نتیجه این بود که خیلی‌ها متوجه این اختلافات داخلی شدند. ما پیش از این بارها مسائلی را مطرح می‌کردیم اما عده‌ای آن را جدی نمی‌گرفتند.

کافیست به مطبوعات مراجعه کنید تا آشکار شود این بحث‌ها، بحث‌های جدیدی نیست، آیا کسی شک دارد که اختلافاتی بین نوع نگاه بنده و بعضی از طرفداران پروپاقرص دولت در مجلس وجود دارد؟‌ این امر از ابتدا وجود داشته اما به گونه‌ای نبوده که باعث اعتراض علنی و عمومی شود».
افروغ با بیان اینکه باید دید چه اتفاقی می‌افتد که یک امر غیرآشکار یا قابل تحمل دفعتا آشکار می‌شود و با صدای بلند فریاد زده می‌شود اضافه کرد: «این اتفاق به معنی آن است که کفه ترازو به هم خورده و تعادل از میان رفته است و یک مسأله از شکل قابل تحمل و حد متعارف خود خروج نموده که این چنین صدای بلند اعتراضات به گوش می‌رسد».
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص یکی از محورهای اعتراض او و دوستانش در مجلس در خصوص حمایت از دولت نهم تأکید کرد: «حمایت از دولت نباید به معنای تأیید هم جانبه تمام تصمیم‌گیری‌ها و رفتارها شود به گونه‌ای که دولت بودجه زیاد بدهد همه بگویند «به ‌به»، بودجه کم بدهد باز هم بگویند «به به»، این امر معلوم می‌کند در این ماجرا نگاه کارشناسی در کار نیست. این یک اطاعت کورکورانه است که ما نمی‌توانیم تحمل کنیم. مجلس اصولگرا روی اصول، ‌نقد می‌کند و روی اصول حمایت می‌کند».
خبرنگار آفتاب در ادامه از افروغ در خصوص اظهارات فاطمه آجرلو یکی از نمایندگان فراکسیون اصولگرایان پرسید که چندی پیش در گفت‌وگویی با «آفتاب» با هشدار به انشعابیون این جریان درباره سوءاستفاده دشمنان از شقه شقه شدن نیروهای داخلی پرسیده بود که آیا مقام معظم رهبری از جدایی میان اصولگرایان راضی است؟ افروغ در این خصوص افزود: «من به لحاظ سیاسی دارای آن مقدار درک و شعور هستم که برخی مصلحت‌های سیاسی و اقتضائات را تشخیص دهم. اما مصلحت حد دارد. محدوده دارد. قرار نیست مصلحت‌گرایی غالب شود. اگر قرار است مصلحت‌گرایی بر روند رفتارهای فراکسیون اصولگرایان غلبه کند، اسمش را بگذارند فراکسیون مصلحت‌گرایی! باید دانست که اصل،‌ اصولگرایی است و این اصل هم، ‌زمان نمی‌شناسد. من فکر می‌کنم اتفاقی که رخ داده این است که دولت‌گرایی و مصلحت‌گرایی از حد خود خارج شده و باعث اعتراض جمعی‌تری شده است».
انشعاب اصولگرایان منتفی می‌شود؟
افروغ ادامه داد: «پس از بحث‌های مطرح شده و بعد از اعلام کاندیداتوری من در شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان و اعلام موضع رسمی من و برخی دلایل که از سوی عناصر دیگر اصولگرا و عمدتا حامیان پروپا قرص دولت مطرح شد که البته به اعتراض مجدد من انجامید و من از آن به عنوان «بی‌تقوایی سیاسی» یاد کردم دوستانی آمدند و صحبت کردند. بنده در یکی از صحبت‌هایم گفته بودم که اگر واقعا مسایلی که از سوی اصولگرایان مطرح شده به اصلاح رفتار بینجامد و بتوانیم جریان اصولگرایایی خلاق و انتقادی را کماکان زنده و با نشاط، نگاه داریم ما و دوستانمان به هیچ وجه داعیه انشعاب و انشقاق نداشته و نداریم».

این عضو برجسته فراکسیون اصولگرایان تصریح کرد: «علائمی دال بر عبرت‌گیری از رفتارهای گذشته مشاهده شده است. صحبت‌هایی شده و قرار شده جریان انتقادی تقویت شود. همچنین بنا شده جلسات مستمری در درون همین فراکسیون اصولگرایان تشکیل شود و دوستان دولت‌گرای فراکسیون اصولگرایان بیشتر متوجه تعامل و مشورت و رایزنی شوند و تن به بازی جمعی دهند و به خرد جمعی پایبند بمانند. من احساس می‌کنم با توجه به تحولات رخ داده و این امید که این اصولگرایی نقاد بتواند اهدافش را پیش برده و همیشه نقاد بماند، دیگر نیازی به تشکیل فراکسیون جدید نباشد».

افروغ در خصوص رایزنی‌های انجام شده با وی گفت: «در هفته گذشته به من مراجعاتی شد، مواضعی گرفته شد و بعضا از موضعگیری‌های رسمی عذرخواهی شد. مثلا در یک اظهارنظری گفته شده بود که افروغ در شورای مرکزی اصولگرایان کاندیدا بوده و رأی نیاورده است. این امر مرا آزرده کرد. چرا که من اصلا در آن جلسه حضور نداشتم. این است که من فکر می‌کنم اصولگرایی یعنی پیوند اخلاق و سیاست».

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس هفتم در پاسخ به این سؤال که شخصا ترجیح می‌دهید مسایل و مشکلات را در جمع‌های دوستانه و با رایزنی‌های پنهان حل کنید و یا به توافقات در عرصه عمومی در پی انتشار مواضع دو طرف گرایش دارید گفت: «بستگی به موضوع دارد. گاهی موضوع مورد اختلاف چندان عمومیت نیافته است. در این صورت می‌توان آن را به طور غیرعلنی حل و فصل کرد. اما اگر موضوعی متعین شده و رسانه‌ای و فراگیر شده باشد باید عمومی‌تر حل و فصل شود و دیگران نیز شاهد روند حل و فصل آن باشند. من در واقع با این مصاحبه‌ای که با شما می‌کنم وجه علنی آن مباحث را مطرح می‌کنم و وجه غیرآشکار را آشکار می‌نمایم. چرا که همه در جریان اختلافات قرار گرفته بودند. پس من نتیجه جلسات مختصری که تشکیل شد را در اختیار افکار عمومی می‌گذارم».

وی افزود: «من ضمن اعتقاد به کار تشکیلاتی و حزبی معتقدم که اگر چه کار حزبی به معنای بلوغ و عقلانیت سیاسی است اما این امر نیز برای خود ساز و کاری دارد و قرار نیست به نام کار تشکیلاتی کار غیرتشکیلاتی انجام دهیم و معترض و منتقد را در مقابل،‌ به عدول از قواعد کار تشکیلاتی متهم کنیم. قاعده کار تشکیلاتی این است که موضوعات در مجمع عمومی مطرح شود و پاسخ‌ها دریافت گردد. قرار نیست پاسخ، القا شود. موضوعات محض غیرلابی شده باید وجود داشته باشد نه پاسخ‌های لابی شده. عده‌ای فکر می‌کنند کار تشکیلاتی یعنی اطاعت محض و تن دادن به قانون آهنین الیگارشی. در حالی که ما قانون آهنین الیگارشی را نامطلوب می‌دانیم اگرچه اجتناب‌ناپذیر است. آنها می‌گویند چون اجتناب‌ناپذیر است پس مطلوب هم هست. ما این را قبول نداریم و معتقدیم باید تأثیرات آن را به حداقل رساند».

افروغ در پایان با بیان اینکه «برای من آرم و نشان جریان جدید مهم نیست،‌ بلکه محتوای آن اهمیت دارد» تاکید کرد که «با توجه به موافقت بسیاری از دوستان اصولگرا با جریان نقادی و تحولات رخ داده فعلا بحث تشکیل فراکسیون جدید مسکوت مانده، است» و بهترین نتیجه‌ای را که می‌شود از این بحث‌ها گرفت چنین ارزیابی کرد: «بهترین نتیجه این است که باید منتظر تقویت شدن جریان نقد در جبهه اصولگرایی باشیم. این یکی از نمودهای نتیجه بخش بودن این جلسات است و تنها در صورت تحقق این شرط است که نیازی به تشکیل شعبه‌ای دیگر احساس نخواهد شد».

Captain
Captain
تماس:

انتشار اسناد دخالت ایران در عراق!

پست توسط DANG3R »

آفتاب: مقامات دولت آمریکا در اظهاراتی که از سوی ناظران به عنوان دور تازه‌ای از جنگ روانی به منظور اعمال فشار بر ایران ارزیابی شده‌است مدعی شده‌‌اند شواهد محکمی در اختیار دارند که اثبات کننده دخالت تهران در امور داخلی عراق است. در همین رابطه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد این کشور به زودی بخشی از اسناد مرتبط با حضور یک شبکه فعال از مامورین ایرانی در داخل عراق را منتشر خواهد کرد!
به گزارش خبرگزاری فرانسه شان مک‌کورمک روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: «اسناد معتبری وجود دارد که نشان دهنده حضور ماموران ایرانی در یک شبکه سراسری است که با گروه‌های خاصی در عراق مرتبط هستند. این افراد به دستور دولت ایران به عراق فرستاده شده‌اند». سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه گفت که امیدوار است «در آینده نزدیک» در این زمینه مسائل بیشتری به اطلاع عموم برسد، «هر چند که به دلیل امنیتی بودن این اطلاعات نمی‌توان تمام اسناد مربوط به دخالت ایران در عراق را منتشر ساخت».

مک کورمک از ارائه هرگونه توضیح دراین‌باره که چه نوع شواهدی وجود دارد که ایران را با ناآرامی‌های اخیر عراق مرتبط نشان دهد خودداری کرد و صرفا ادعا کرد که دولت ایالات متحده از این موضوع اطمینان حاصل کرده است: «ایران برای ضربه زدن به نیروهای آمریکایی و انگلیسی لزوما نباید چیزی شبیه بمب بسازد، بلکه راههای زیاد دیگری نیز برای این کار وجود دارد. آنها می توانند نحوه ساختن (بمب) را یاد دهند و یا اینکه افرادی را در عراق برای انجام این کار آموزش دهند».

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با طرح ضمنی اتهام دخالت ایران در بمب‌گذاری‌های عراق که به گفته کارشناسان برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های متوالی کاخ‌سفید در عراق مطرح می‌شود، مدعی شد: «آنها (ایرانی‌ها) توانایی زیادی در رد گم کردن دارند، بله، بر روی هیچکدام از این چیز‌ها برچسب «ساخت ایران» درج نشده ولی مطمئنا تکنولوژی ساخت و آموزش نحوه استفاده از آن‌ها از ایران آمده ‌است».

روز چهارشنبه زلمای خلیل‌زاد سفير آمريکا در عراق نیز در سخنانی مشابه مدعی شد دولت ايالات متحده طی چند روز آينده اسنادی ارائه خواهد داد که ثابت می‌کند پنج ايرانی که طی حمله سربازان آمريکايی به دفتر نمايندگی ايران در شهر اربيل عراق بازداشت شدند افسران ارشد نيروی قدس سپاه پاسداران ايرانند که در قاچاق اسلحه برای شورشيان عراقی دست داشته‌اند.

دولت ايران افراد بازداشت شده را ديپلمات می‌داند و طی شکايتنامه‌ای به سازمان ملل متحد، آمريکا را متهم کرده که با حمله به دفتر نمايندگی‌اش در اربيل و بازداشت اين افراد، موازين بين المللی در زمينه حقوق کنسولی و ديپلماتيک را نقض کرده است.

خلیل‌زاد در ادامه مدعی شد ايران برای تبديل شدن به قدرت برتر خاورميانه تلاش می‌کند و در اين راه، عراق را رقيب تاريخی خود می‌داند به همین دلیل خواهان آن است که عراق ضعيف بماند و نتواند به موقعيتی برتر در منطقه به دست بيابد!

سفير افغان تبار آمريکا در عراق ادعا کرد دولت ايالات متحده پس از روی کارآمدن حکومت تازه در عراق، برقراری رابطه نزديک ميان ايران و عراق را پذيرفته بوده و اميدوار بوده که دو کشور رابطه‌ای متعارف با يکديگر برقرار کنند، اما ايران به دنبال راه انداختن شبکه ای از عمال و مأموران خود برای نفوذ در عراق افتاده است.
Captain
Captain
تماس:

احتمال شکنجه دیپلمات‌های ایرانی

پست توسط DANG3R »

آفتاب: اظهارات زلمای خلیل‌زاد، سفیر آمریکا در عراق مبنی بر این که «طی چند روز آینده اسنادی ارائه خواهد شد که ثابت می‌کند 5 ایرانی بازداشت شده در اربیل، افسران نیروی قدس سپاه پاسداران بوده‌اند و در قاچاق اسلحه به عراق دست داشته‌اند»، واکنش مسئولین ایران را به دنبال داشته است. نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به این اظهارات با تاکید بر این که مدعیات آمریکا اصلاً واقعیت خارجی ندارند گفت: جای تعجب نیست که آمریکا با فشار، تهدید و شکنجه 5 دیپپلمات کنسولگری ایران، بخواهد از آنان اقرار دروغ بگیرد.
محمدنبی رودکی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب با اشاره به پرونده هسته‌ای ایران و قطعنامه تحریم علیه ایران، گفت: از آمریکا جای تعجب نیست که 5 دیپلمات ایرانی را به دست داشتن در عملیات تروریستی متهم کند،‌ چرا که در پرونده صلح‌آمیز هسته‌ای ایران که آژانس آن را قانونی و صلح‌آمیز بیان کرده، نیز اخلال ایجاد کردند و ایران متهم به دستیابی به سلاح اتمی نموده‌اند.

نماینده مردم شیراز با بیان این که «آمریکا آن چه حق ایران نبود را رواداشته است» افزود: ممکن است آنان بخواهند با شکنجه و فشار، از دیپلمات‌ها اقرار دروغ بگیرند و به نظر من روش دروغ و شکنجه آمریکا برای همه مردم دنیا آشنا است؛ آن چه آمریکا در گوانتانامو با مردم افغان انجام داد، حتی ‌خشم افکار عمومی اروپاییان را نیز برانگیخت.
رودکی در خصوص واکنش کشورهای منطقه گفت: کشورهای منطقه می‌دانند که آمریکا با زور، تهدید و فشار با ایران برخورد کرده است و کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس نیز به این نتیجه رسیده‌اند که آمریکا به جمهوری اسلامی جفا کرده است.
رودکی در بخش دیگری از سخنانش خصوص بیانیه مشترک اعراب با آمریکا و کاهش 17 درصدی قیمت نفت و نقش عربستان، گفت: بعضی از دولت‌های عرب منطقه و دولت عربستان صعودی، با آمریکا همراه هستند و می‌خواهند به ایران فشارهایی را وارد کنند.
وی خطاب به عربستان گفت: ما به عربستان توصیه می‌کنیم که به خود متکی باشد و به همراه قدرت‌های منطقه، امنیت را برقرار سازند. بهتر است کاری نکنند که به زودی مورد اعتراض مردم کشور خود قرار گیرند. عربستان باید صادرات نفت خود را کاهش دهد تا قیمت نفت توازن پیدا کند اگرنه، آمریکا فردا به عربستان هم با بهانه عدم وجود دموکراسی و آزادی در کشور، هجوم خواهد آورد.

Captain
Captain
تماس:

پشت پرده اتهامات آمریکا به ایران

پست توسط DANG3R »

آفتاب: مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هفتم اظهارات سفیر واشنگتن در بغداد مبنی بر دخالت دیپلماتهای بازداشت‌ شده ایرانی در نا‌آرامی‌های عراق را تلاش آمریکا برای فرافکنی مشکلات جدی دانست که آمریکا در حال حاضر با آن دست و پنجه نرم می‌کند. کاظم جلالی به خبرنگار آفتاب گفت: بوش و نئومحافظه‌کاران به دنبال این هستند که دلایل شکست خود را به گردن دیگر کشورها بیاندازند و به نوعی وجهه خویش را در آمریکا و دنیا بازسازی کنند.
جلالی با اشاره به استراتژی جدید رئیس جمهور آمریکا در عراق گفت: این استراتژی تعداد نیروهای آمریکای مستقر در عراق را 20 هزار تن افزایش می‌دهد بنابراین به نظر می‌رسد کاخ سفید به دنبال سخت‌ و امنیتی‌‌تر کردن فضای عراق است. وی افزود: در کاخ سفید تئوری ‌پردازی‌هایی انجام می‌شود و سپس به دنبال شواهد و قرائن می‌گردند تا تئوری خود ساخته خویش را اثبات نمایند.

جلالی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند ایران را عامل ناامنی عراق جلوه بدهند تا شکست خود را جبران کنند.
مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به تلاش کاخ سفید به منظور ایجاد اجماع در منطقه علیه جمهوری اسلامی، به راه انداختن جنگ سنی و شیعه را یکی از ابزارهای مهم آمریکا برای نیل به این هدف دانست و افزود: ایالات متحده سعی دارد ایران را عامل بی‌ثباتی در عراق و جنگ شیعه و سنی جلوه بدهد، لذا برای نیل به این مقاصد، دست به هر کار غیرمتعارفی می‌زنند،‌ برای مثال، ربودن دیپلمات‌ها نشان می‌دهد که آنان به دنبال اثبات مسائلی علیه ایران هستند.
وی یاد آور شد: ‌بوش در نطق خود 5 بار نام ایران را بر زبان آورد و جمهوری اسلامی را عامل تقویت کننده شیعیان افراطی دانست که این امر خود نشانه‌ای روشن از تلاش کاخ سفید برای مربوط کردن بحران عراق به دیگر کشورهای منطقه است.

ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”