كنفرانس ملي مديريت و مهندسي صنايع غذايي و نخستين كنفرانس ملي غذاي عملگر ( ۲۴ (Functional Foodو ۲۵بهمن ماه در دانشگاه تربيت مدرس برگزار ميشود.
به گزارش روز شنبه روابط عمومي جهاد دانشگاهي، اين كنفرانس به همت پژوهشكده توسعه صنايع شيميايي جهاد دانشگاهي و با همكاري مركز رشد دانشگاه تربيت مدرس برگزار ميشود.
اين كنفرانس با هدف جمعآوري اطلاعات و ارايه آخرين دستاوردهاي مرتبط با علوم صنايع غذايي (مهندسي، مديريت و غذاي عملگر)، ايجاد ارتباط علمي و صنعتي و تبادل نظر بين انديشمندان دانشگاه و پژوهشگران صنايع و تشويق و ترغيب دانشجويان و دانش پژوهان براي تحقيقات در زمينه صنايع غذايي برگزار ميشود.
ارزيابي توان علمي كشور در اين بخش، آشنايي با فناوريهاي نوين و مديريت صنايع غذايي، تشويق افراد شاغل در صنايع غذايي و ارتقاء سطح سلامت جامعه از ديگر اهداف اين كنفرانس است.
مديريت پخش و فروش محصولات غذايي ، مديريت كيفيت، ايمني و توليد، مديريت ارتباط با مشتري و مصرفكننده ، مديريت بازاريابي، تجارت الكترونيك و صنايع غذايي ، كاربرد بيوتكنولوژي و نانوتكنولوژي و فناوري اطلاعات در اين صنعت از جمله محورهاي مورد بررسي در اين همايش است.
روشهاي نوين در توليد محصولات و ماشين آلات نوين در صنايع غذايي، توليد محصولات نوين در صنايع تبديلي كشاورزي و روشهاي نوين براي افزايش عمر ماندگاري و ماندگاري ارزش غذايي محصولات از ديگر محورهاي كنفرانس مذكور ميباشد.
در بخش غذاي عملگر نيز موضوعاتي همچون تعريف غذاهاي عملگر، روشهاي تحقيق و توليد در غذاهاي عملگر، بازدهي اقتصادي غذاهاي عملگر در صنعت و بخش دولتي ، وجه تشابه و تمايز غذاهاي عملگر و غني شده و حجم بازار غذاهاي عملگر در ايران و جهان بررسي ميشود.
در اين كنفرانس هشت كارگاه آموزشي در محورهايي همچون آخرين دستاوردهاي صنايع غذايي ايران در طراحي غذاهاي عملگر، مباحث نوين مديريت در صنايع غذايي ، كاربرد نانوتكنولوژي در صنايع غذايي، طراحي غذاهاي عملگر با تاكيد بر بازاريابي رقابتي و كاربرد فناوري اطلاعات در صنايع غذايي برپا خواهد شد.
در اين كنفرانس براي نخستين بار در كشور جايزه ويژه غذاي عملگر با عنوان "سيب طلايي" به ۱۴شركت موفق در صنايع غذايي اعطاء ميشود.
علاقه مندان براي كسب اطلاعات بيشتر ميتوانند به نشاني اينترنتي [External Link Removed for Guests]مراجعه نمايند.
irna
