شوهر خواهر بن لادن هدف 60 گلوله قرار گرفت
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
شوهر خواهر بن لادن هدف 60 گلوله قرار گرفت
جمال خليفه، شوهر خواهر اسامه بن لادن توسط 12 نظامي ناشناس در ماداگاسکار مورد هدف 60 گلوله قرار گرفت و در حالي که درون رختخواب مشغول استراحت بود، به خواب ابدي رفت.
به گزارش عصر ايران (asriran.com)، ماداگاسکار ديلي چاپ ماداگاسکار نوشت: احتمال اينکه کارگران ناراضي تحت نظر او اين حمله تروريستي را به دليل عدم دريافت حقوق ماهيانه ترتيب داده باشند در حد صفر است.
اين روزنامه افزود: جمال خليفه در دهه 1970 و زماني که با اسامه بن لادن همکلاس بود، براي پيوستن به صف جهادگران در هر مکاني که لازم باشد با او هم قسم شد و در سال 1979 در افغانستان دو شادوش يکديگر به مبارزه عليه نظاميان اتحاديه جماهير شوروي پرداختند.
ماداگاسکار ديلي تصريح کرد: اواخر دهه 80 ميلادي، خليفه که با خواهر اسامه بن لادن پيمان زناشويي بسته بود به دليل بروز اختلاف نظر بين او و رهبر القاعده از او جدا شد و بن لادن را فردي "تندرو و لجباز" توصيف کرد.
از آن به بعد، تعقيب و گريز بن لادن و خليفه آغاز شد و بالاخره رهبر القاعده موفق شد داماد خاطي را در ماداگاسکار به دام بيندازد و او را به قتل برساند.
خليفه در مصاحبه هاي قبلي خود با شبکه هاي خبري دنيا صراحتاً اعلام کرده بود که بن لادن را از سال 1992 که او را در سودان ملاقات کرد، ديگر نديده است.
وي در سال 2003 ميلادي با انتشار نامه اي سرگشاده خطاب به بن لادن نوشت: هم اکنون که دامنه عمليات تروريستي رو به افزايش گذاشته و هر کس که قادر به يافتن علت و شناسايي بانيان اصلي اين عمليات ها نیست، القاعده را مقصر اصلي معرفي مي کند، از تو خواهش مي کنم که خودت را نشان دهي و تندروها را از انجام چنين عمليات هايي منع کني.
نکته قابل ذکر اينکه جمال خليفه چندين بار توسط نيروهاي امنيتي فيليپين به جرم حمايت مالي گروه تروريستي ابوسياف دستگير شده بود اما هر دفعه تبرئه شد تا اينکه بالاخره در ماداگاسکار توسط گماشتگان اسامه بن لادن جان خود را از دست داد.
منبع : عصرایران
ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي