* تاپيک جامع اخبار مربوط به صدام و حزب بعث *
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
دختر صدام پدرش را شهيد خواند!
يكي از دختران صدام، ديكتاتور معدوم عراق به جمع صدها تظاهركنندهاي پيوست كه در مخالفت با اعدام پدرش در پايتخت اردن تجمع كرده بودند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس از امان، اين تظاهرات توسط اتحاديه حرفهاي ها كه نهادي متشكل از پزشكان، مهندسين و وكلا است، در پاركينگ اين اتحاديه در غرب امان برگزار شد.
"رغد صدام" در اين جمع خطاب به تظاهركنندگان با شهيد خواندن پدرش گفت: «خداوند شما را بيامرزد. از اين كه به صدام احترام گذاشتيد، از شما متشكرم.»
دختر صدام لحظات كوتاهي آنجا ماند و بعد جمع تظاهركنندگان را ترك كرد.
از شنبه تاكنون يعني از زمان اعدام ديكتاتور عراق ، اين نخستين باري است كه دختر صدام در انظار عمومي ظاهر ميشود.
صدام بامداد شنبه به خاطر جنايت عليه بشريت و كشتار 148 نفر از مردم روستاي شيعهنشين دجيل در سال 1982، به دار مجازات سپرده شد.
رغد صدام به شرط اين كه در فعاليتهاي سياسي شركت نداشته باشد در اردن به سر ميبرد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس از امان، اين تظاهرات توسط اتحاديه حرفهاي ها كه نهادي متشكل از پزشكان، مهندسين و وكلا است، در پاركينگ اين اتحاديه در غرب امان برگزار شد.
"رغد صدام" در اين جمع خطاب به تظاهركنندگان با شهيد خواندن پدرش گفت: «خداوند شما را بيامرزد. از اين كه به صدام احترام گذاشتيد، از شما متشكرم.»
دختر صدام لحظات كوتاهي آنجا ماند و بعد جمع تظاهركنندگان را ترك كرد.
از شنبه تاكنون يعني از زمان اعدام ديكتاتور عراق ، اين نخستين باري است كه دختر صدام در انظار عمومي ظاهر ميشود.
صدام بامداد شنبه به خاطر جنايت عليه بشريت و كشتار 148 نفر از مردم روستاي شيعهنشين دجيل در سال 1982، به دار مجازات سپرده شد.
رغد صدام به شرط اين كه در فعاليتهاي سياسي شركت نداشته باشد در اردن به سر ميبرد.
[External Link Removed for Guests]
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:

كيارش, جان
حرف شما درست

ولی من و امثال من که ضربه از این شهید 8) خوردیم اجازه این کار را به خودمان می دهیم که پشت سرش هر چی بتونیم بگیم

این شهید راه دوزخ باعث شد هزاران نفر از شیعیان از عرب گرفته تا ایرانی پر پر شوند و خانواده هایشان در غم و اندوه عزیزانشان تا ابد ...تا قیامت .... باقی بمانند

برای شادی روح شهیدان راه اسلام فاتحم الصلوات

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...