* تاپيک جامع اخبار مربوط به صدام و حزب بعث *

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

بله خوب اين هم حرف جالبي بود ولي بايد توجه داشت كه صدام خودش خيلي پدر درو رد ماشالالله بچه ي فجيهي بود :grin: :grin:

دوستان اين CD هايي كه تو بازار پخش مي شه ( جنايات صدام) واقعي ؟؟؟ 8) :-x
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

دوستان اين CD هايي كه تو بازار پخش مي شه ( جنايات صدام) واقعي ؟؟؟

بله ، متاسفانه واقعي هستند ... :-?
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

التماس های صدام قبل از اعدام

پست توسط Ahmad6644 »

يك ژنرال آمريكايي گفت : صدام در آخرين ساعات عمر خود التماس مي كرد كه به او اجازه گفت وگو با يك مقام آمريكايي داده شود تا طرح هاي خود را براي كشور عراق ارائه دهد.

به گزارش پايگاه اينترنتي « نهرين .نت » اين ژنرال آمريكايي در تشريح آخرين ساعات عمر صدام گفت : صدام در نيمه شب قبل از اعدام دچار لرزش شديدي شد به طوري كه نمي توانست برخودش مسلط شود.

يك پزشك نظامي براي معاينه وي حاضر شد و به صدام داروي آرامش بخش تزريق كرد و به اين ترتيب وي كمي آرام شد.
ژنرال آمريكايي افزود : صدام درباره ايراني ها و طرح هاي آنها و خطر القاعده و شيعه به ما هشدار داد. صدام خطاب به اين ژنرال گفت : من به تنهايي ايران را از سر راه شما بر مي دارم . من به تنهايي ايران را به زانو در مي آورم من به تنهايي امنيت نفت و ثبات در منطقه را براي شما تامين مي كنم .

اين مقام نظامي آمريكايي اظهار داشت : من از وضعيت صدام متاثر شدم و دوست داشتم هر كمكي از دستم برآيد به او بكنم ولي مسايل از دست ما خارج شده بود و با سرعتي كه انتظار نداشتيم زمان به پيش مي رفت .

وي در پايان گفت : ما براي حمايت از وي در زندان تا 6 ماه ديگر برنامه ريزي كرده بوديم ولي نمي دانم چه اتفاقي افتاد و چه دليلي باعث شد كه وي به عراقي ها تسليم شود تا حكم اعدام براي وي انجام گردد.

روزنامه لس آنجلس تايمز نيز نوشت : رازهاي عصر حاكميت صدام حسين ديكتاتور سابق عراق با اعدام وي براي هميشه به گور سپرده شد. با اعدام ديكتاتور سابق عراق و بسته شدن پرونده شوم زندگي وي هنوز سرنوشت ميلياردها دلاري كه وي در دوران حكومتش اندوخت مشخص نشده است .

به گزارش شبكه تلويزيوني فاكس نيوز صدام در دوره سي ساله حكومت مبتني بر وحشت خود بيش از پنجاه و هفت ميليارد دلار جمع آوري كرد. به نوشته يكي از روزنامه هاي انگليس نيروهاي آمريكايي و عراقي تلاش خود را براي يافتن مبلغ فوق تشديد كرده اند.

گفته مي شود اين مبلغ به صورت وجه نقد و الماس در قالب حسابهاي بانكي دربانكهاي اروپايي و كشورهاي خاورميانه ذخيره شده است .

منبع : عصر ايران
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

جامعه مهندسان و پزشکان اردن در سوگ صدام

پست توسط Ahmad6644 »

جامعه مهندسان و پرشکان اردن تا سال آینده در سوگ صدام خواهند نشست و پیراهن مشکی را از تن بیرون نخواهند آورد.

به گزارش عصر ایران (asriran.com)، روزنامه "اردن دیلی" چاپ اردن نوشت: صدام حسین و خانواده اش در زمان حیات از مشتریان دائم پزشکان متخصص و مهندسان حرفه ای اردن بودند و به همین دلیل این دو قشر ارادت خاصی به او دارند.

این روزنامه افزود: در حال حاضر دو دختر صدام در اردن حضور دارند و "رغد" نیز برای دست اندرکاران این دو جامعه به خاطر ارادت به پدرش تشکر کرده است.

منبع : عصرايران
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

جانشین صدام علیه ایران اعلام جهاد کرد

پست توسط Ahmad6644 »

«عزت ابراهيم الدوري»، معاون سابق صدام، با صدور بيانيه‌‏اي اعدام رهبر حزب بعث عراق را محكوم و اعلام كرد كه تا آخرين روز خروج نيروهاي اشغالگر از خاك عراق، به مبارزه ادامه خواهد داد.

به گزارش «ايلنا»، روزنامه القدس‌‏العربي متن كامل بيانيه «عزت ابراهيم الدوري» معاون صدام و نايب‌‏رئيس شوراي عالي انقلاب عراق در رژيم بعثي را منتشر كرد و نوشت كه وي در اين بيانيه اعدام صدام در روز عيد قربان را به شدت محكوم كرده و آن را دسيسه‌‏اي از پيش طراحي شده توسط آمريكايي‌‏ها، انگليسي‌‏ها، صهيونيست‌‏ها و ايراني‌‏ها اعلام كرده است.

اين روزنامه عربي نوشت كه «عزت ابراهيم الدوري» همچنين ضمن تجليل از صدام حسين و ناميدن وي با القاب و صفت‌‏هاي نظامي و ديني، او را جانشين بحق «صلاح‌‏الدين ايوبي» و «جمال عبدالناصر» رهبر پان‌‏عربيست‌‏هاي دنيا دانست و گفت كه نام صدام در كنار نام اين افراد، تا ابد در اذهان مردم عرب خواهد ماند.

وي سپس در اين بيانيه خطاب به نيروهاي آمريكايي گفت: «دشمن اشغالگر و همدستان آن بدانند ترور رهبر بزرگ عراق تأثيري بر عزم و اراده ملت بعثي و بزرگ عراق نخواهد گذاشت و باعث افزايش فعاليت‌‏هاي جهادي آنها تا نابودي دائم دشمن و آزادي ميهن عزيز و تشكيل دولتي با ايمان، آزاد، دموكراتيك و متمدن خواهد شد.»

بنابراين گزارش، ابراهيم الدوري در ادامه بيانيه خود، نمايندگان حزب بعث را مورد خطاب قرار داد و گفت: «اي بزرگان، رهبران، نظاميان و مقدسان بعثي! كجاييد؟ بپاخيزيد و با قدرت بخشيدن به بعث، عربيت و اسلام عراق را حفظ كنيد. آيا نمي‌‏بينيد بعث، عربيت، كيان و اسلام عراق را مورد تجاوز قرار داده‌‏اند و محافظان و مناديان آن را يكي‌‏يكي به قتل مي‌‏رسانند؟ بپاخيزيد و به صف مبارزان با دشمن بپيونديد تا نگذاريم عراق به دست دشمن و نامسلمانان بيافتد.»

وي سپس به مقدسات سوگند ياد كرد و اعلام كرد: «قسم به پروردگار بزرگ و كتاب عزيز و كريمش و قسم به اسلام، ايمان و عربيت جهاد مقدس خود را ادامه مي‌‏دهيم و تا زمان آزادي كامل ميهن و عقب‌‏راندن دشمن جنايتكار و جاسوسان ذليلش، به جهادمان ادامه خواهيم داد.»

«عزت ابراهيم الدوري» همچنين در بيانيه خود وعده داد: «انتقام خون صدام و كساني كه در راه حزب بعث كشته شده‌‏اند، را مي‌‏گيريم و براي رسيدن به آرمانهايمان و آرمان‌‏هاي حزب بعث تا آخرين قطره خون مي‌‏جنگيم و از هيچ كاري فروگذار نمي‌‏كنيم.»

روزنامه القدس‌‏العربي همچنين نوشت كه «عزت ابراهيم الدوري» سپس به ايران و «سيدحسن‌‏ نصرالله» دبيركل حزب‌‏الله لبنان به شدت حمله كرد و ضمن استفاده از القاب ناپسند و توهين‌‏آميز به ايران و نصرالله و اسرائيل، از اعراب خواست تا عليه ايران وارد عمل شوند و ضمن حمله به منافع و طرفداران آنها از نفوذ ايران در منطقه جلوگيري و آنها را ساقط كنند. وي در اين بيانيه همچنين از اينكه ايران و اسرائيل نخستين كشورهايي بودند كه از اعدام صدام استقبال كردند، به شدت انتقاد كرد و از متحدان خود خواست تا ايران را وارد يك جنگ داخلي كنند تا از همكاري با آمريكا براي نفوذ در عراق جلوگيري شود.

اين گزارش حاكي است كه «عزت ابراهيم الدوري» همچنين عليه ايران اعلام جهاد كرد و از علماي ديني كشورهاي عربي نيز خواست تا چنين تصميمي اتخاذ كنند.

منبع : عصرايران
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

ْخ حيوووني چقدر بچه ي خوبي بوده ما نمي دونستيم :::P
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

تا باشه از اين عذاداريي ها :::P :-D :-D :grin:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

آزادي ميهن عزيز و تشكيل دولتي با ايمان، آزاد، دموكراتيك و متمدن خواهد شد

احتمالا مردم عراق همشون با ايشون هم صدا هستن و جنايات صدام رو بنده انجام دادم :grin: :grin:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4506 بار
سپاس‌های دریافتی: 4333 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

وي در اين بيانيه همچنين از اينكه ايران و اسرائيل نخستين كشورهايي بودند كه از اعدام صدام استقبال كردند، به شدت انتقاد كرد و از متحدان خود خواست تا ايران را وارد يك جنگ داخلي كنند

بله. اين يکي تو عمر ننگينش راست گفته. تو فروم IsraelMilitray از اعدام صدام بسيار خوشحال شدن. البته صبح روزي که صدام اعدام شد، من به بخش فارسي راديو کويت گوش مي کردم؛ کويتي ها نيز بسيار خوشحال بودن. :m:a
 [External Link Removed for Guests]    
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط masiha85 »

اين جانشين به گور باباش خنده فرموده :grin: :grin: :::P :::P
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

ما اماده ایم ای اعراب سوسمارخور .بیائید که از چند مدت قبل قبر شما رو کنده ایم :(
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

کشورهایی که از اعدام صدام خوشحال شدند :
ایران - امریکا - کویت - اسارئیل.
بقیه بطور مستقیم یا غیرمستقیم ناراحت شدند.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”