< * تاپيک جامع اخبار دانشگاهها و دانشجويان * >

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

اخراج شده
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران - پونک
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

مدارک دانشگاه آزاد اسلامی در تمام دنیا معتبر است

پست توسط Nokia N93 »

حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی در راس شورای اتحادیه دانشگاه‌‏های جهان اسلام نشان دهنده مقبولیت دانشگاه آزاد در سطح جهانی است. به گزارش ایلنا, دکتر انگجی، مشاور رییس دانشگاه آزاد اسلامی, گفت: یکی از دغدغه‌‏های جامعه، مسوولان و جوانان، سد کنکور است که با درایت مسوولان دانشگاه، برنامه‌‏هایی برای برداشتن این سد عظیم طرح‌‏ریزی شده که طی پنج سال آینده با تصویب مجلس، کنکور کارشناسی برداشته می‌‏شود، همان‌‏گونه که دانشجویان در مقطع کاردانی بدون کنکور وارد دانشگاه می‌‏شوند. وی، در مورد امر آموزش و تربیت نیروی متخصص در کشور، افزود: یکی از شاخص‌‏های بسیار مهم در توسعه هر کشور، وجود نیروهای متخصص، ماهر و کارآمد است که در واقع می‌‏توان آن را جزو سرمایه‌‏های هر کشور به حساب آورد و مسلماً تربیت و تامین این نیروها بر عهده دانشگاه‌‏ها و مراکز علمی و تحقیقاتی است.
انگجی افزود: بعد از انقلاب اسلامی بنیانگذاران دانشگاه که خود از سیاست‌‏گذاران کلان کشور بودند، دریافتند که ظرفیت دانشگاه‌‏های دولتی جوابگوی نیاز جوانان علاقه‌‏مند به تحصیل نیست، بنابراین در یک اقدام متهورانه، به موقع، متفکرانه و هدفمند، دانشگاه آزاد اسلامی را بنیان نهادند.
مشاور رییس دانشگاه آزاد، با بیان این که در تاسیس این دانشگاه، مدیریت نقش محوری داشته، افزود: جدای از عرف و سیستم‌‏های متعارف دانشگاهی که ابتدا امکانات و منافع اقتصادی سنجیده می‌‏شود، در تاسیس دانشگاه آزاد مدیریت مدنظر قرار گرفت که مورد نقد گروه‌‏ها و افراد واقع شد، اما با عنایت خداوند و مدیریت قابل تحسین این مجموعه علمی و حمایت‌‏های بی دریغ آیت‌‏الله هاشمی رفسنجانی رییس هیات امنای دانشگاه، هم‌‏اکنون این دانشگاه به یک الگو برای کشورهای در حال توسعه تبدیل شده است. وی افزود: این دانشگاه پس از تاسیس در سال 1361 با پذیرش دو هزار نفر دانشجو از بین 33 هزار نفر داوطلب در 9 واحد دانشگاهی، فعالیت رسمی آموزشی خود را آغاز کرد که اکنون با گذشت ربع قرن تبدیل به دانشگاهی قابل قبول در داخل و خارج از کشور با 350 واحد و مرکز در داخل و چندین واحد در خارج از کشور شده است.
انگجی، با اشاره به امر تحقیق و پژوهش در دانشگاه آزاد گفت: توفیقات این دانشگاه در المپیادهای بین المللی حاکی از به ثمر رسیدن اهداف کمی و کیفی این دانشگاه است.
وی افزود: توجه به پژوهش جزو امور محوری در دانشگاه آزاد اسلامی است و در حال حاضر، پنج درصد از شهریه به امر تحقیق اختصاص دارد که در گذشته معادل نیم درصد بود و توجه به امر پژوهش، افزایش انتشار مقالات در مجلات علمی بین‌‏المللی و ارتقای شاخص‌‏های کیفی دانشگاه را در پی داشته است.
انگجی، در مورد تامین هیات علمی و فضای آموزشی خاطرنشان کرد: تامین هیات علمی و فضای آموزشی از دغدغه‌‏های اولیه بود که با تلاش مسوولان اکنون دانشگاه از 50 هزار عضو هیات علمی تمام وقت و نیمه وقت و 10 میلیون متر مربع فضای آموزشی برخوردار است.
مشاور رییس دانشگاه آزاد با بیان اینکه مدارک دانشگاه آزاد در تمام دنیا مقبولیت دارد، یادآور شد: دانشگاه آزاد با برنامه به پیش می‌‏رود؛ در آغاز تاسیس، هدف افزایش فیزیکی دانشگاه بود، اما اکنون ارتقای کیفی آموزش در راس برنامه‌‏ها قرار دارد که قبول مدارک دانشگاه در خارج از کشور نشان از افزایش سطح کیفی دانشگاه دارد و آخرین کشوری که مدارک دانشگاه آزاد را پذیرفت، کشور آلمان بود. انگجی در پایان گفت: انجام این کارها نیاز به حمایت همه نیروها و پشتیبانی مسوولان قوای سه گانه دارد، زیرا دانشگاه آزاد و مدیریت آن سنگ بزرگی را از جلوی پای نظام برداشتند که امیدوارم همه مسوولان با پشتیبانی از دانشگاه آزاد به پیشرفت علم در کشور کمک کنند. کد خبر: 316342
کارگاه آموزشی بودجه‌ریزی عملیاتی با همکاری بانک جهانی در سازمان مدیریت برگزار شد کارگاه آموزشی بودجه ریزی عملیاتی از سوی دفتر مطالعات اقتصادی و همکاری های بین المللی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با همکاری بانک جهانی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی، در کارگاه آموزشی مذکور که با هدف آشنایی مدیران و کارشناسان سازمان با تجربه کشورهای اروپایی در نظام بودجه ریزی عملیاتی برگزار شد، کارشناسانی از بانک جهانی و کشورهای سوئد، آلمان ، کره ، فرانسه و انگلیس حضور داشتند.بر پایه این گزارش، مدیریت عملکرد و بودجه ریزی برنامه ای در کره ، اصلاح بودجه و نوین سازی دولتی در فرانسه، خدمات دولت در انگلیس، اصلاح سیستم مدیریت مخارج عمومی در ایران و مقایسه آن با سوئد، روابط مالی بین دولتی و مناطق توسعه نیافته، طرح ریزی و نابرابری آمایشی و توسعه منطقه ای در ایران از جمله موضوع هایی بودند که کارشناسان مدعو ضمن پرداختن به آنها، تجربیات خود را ارائه کردند.
تصویر

[External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: کهکشان راه شيري-منظومه شمسي-جنب خورشيد- کره زمين- ايران
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

درد دل دانشجوي ايرانی خارج از کشور با بازتاب

پست توسط safoleslamy »

با سلام،

سابقه سايت خبري شما نشان داده است که گاه موضوعات و سوژه هاي مورد توجه شما قرار ميگيرد که در جريان رسانه اي کشور کوچک شمرده مي شوند و کم اهميت. توجه سايت بازتاب به اين موضوعات؛ گاها کوچک در نظر ديگران، درهاي خير و اميد را به روي کشور ميگشايند و چشم اندازي اميد بخش از آينده کشور به ما نشان ميدهد.

از آن جمله موضوع دانشجويان بورسيه خارج، مخصوصا اروپاست که بارها مورد توجه شما قرار گرفته است.

متاسفانه مشکلات تحصيل در خارج آنقدر عرصه را به دانشجويان تنگ ميکند که تنها کسي آن را درک ميکند که تجربه آن را داشته باشد. فشارهاي تحصيلي، مشکلات فرهنگي، مسائل خانوادگي، مشکل خاص نوشتن تز با يک زبان ديگر، مشکلات اقتصادي و ... مواردي از همه مسائلي است که دانشجوي تز در خارج با آن درگير است .

مثلا آيا ميدانيد مقرري دانشجويان اروپا تا کنون از ايران پرداخت نشده؟
مي دانيد که ميزان مقرري دانشجويان از حداقل درآمد شهروندان پايين تر است، مثلا ميزان در آمد مي بايست حداقل سه برابر اجاره مسکن باشد که نيست!

مي دانيد که در چالش هاي سياست خارجي اخير در بعضي از کشورها چه اقداماتي عليه دانشجويان بورسيه به عنوان حاميان دولت ايران صورت گرفته است!؟

مي دانيد که اخيرا دانشجويان ايراني به خاطر ايراني بودن چه هزبنه هاي اجتماعي در خارج بايد بپردازند؟

مي دانيد که تنها مصوبه دولت مهرورزي در حمايت از دانشجوياني ايراني در خارج، بليط نيم بهاست که مي گويند هنوز آيين نامه اجرايي ندارد؟!
مي دانيد که حداکثر مدت زمان بورسيه دانشجو از متوسط دوره انجام تز يک شهروند خارجي کمتر است!؟ ضمن آنکه توانايي زبان غير انگليسي حداقل به اندازه يک فوق ليسانس زبان خارجي در ايران باشد!!!!

مطمئن باشيد که اينجا، ايران نيست، حداقل براي يک فرد تحصيل کرده مشکلات زندگي در ايران به مراتب کمتر از بسياري از کشورهاي خارجي است. پس گمان نبريد که دانشجوي بورسيه در فراغت کامل در اروپا تحصيل ميکند، از او حمايت کنيد چرا که در خارج از ايران به خاطر ايران مثل يک زنداني است.

دانشجوي ايراني در اروپا

منبع: بازتاب
1 چیزی رو خیلی وقته می خواستم بهت بگم . میدونم میگی برو بابا ولی من ....
من.... واقعا عاشق ....من واقعا عاشق تو ..... من واقعا عاشق توروبچه با خیارم !!!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام
عجب چيزايي آدم مي بينه. دل همه خوشه برن بورسيه بگيرن مفت تو خارج درس بخونن.
Don't play games with the ones who love you
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

اولين نكتش اينه كه خودشون را با محيط بتونن سازگار كنن
البته اونقدرا هم بد نمي تونه باشه
البته به غير از غم غربت :sad:
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط safoleslamy »

ميدونيد مشکل اصلي ما ايراني ها اين هست که خيلي به خانواده پايبند هستيم و نميتونيم بدون خانواده در جايي بمونيم
ولي بايد در اين دوره زمونه خودمون رو به اين وضع عادت بديم

من خودم هم اينجوري بودم ولي از وقتي که از وارد جمعيت هلال احمر شده ام خيلي روم تاثير گذاشته و مثل گذشته ديگه خيلي به خانواده وابسته نيستم(به نظر من هر کسي هم که ميخواهد به اينوضع عادت منه بهتر هست توي فهاليت هاي اجتماعي حضور داشته باشه)

توي همين محرم من 1 هفته به خونه نرفتم و شبانه روز توي هلال احمر(سازمان امداد و نجات) کشيک امدادي بودم يا مثلا توي عيد من چند روز توي جاده بودم و حتي به خونه هم زنگ نزده بودم 8) (آخه شمارمون يادم رفته بود :::P :-D )

خلاصه ما هم بايد خودمون رو با اين اوضاع دوري از خانواده وفق بديم وگرنه کلاهمون پس معرکه هست :-) :grin: :razz:
موفق و پيروز باشين :-)
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

safoleslamy, شما واقعا به نکته مهمي اشاره کرديد اين وابستگي زياد به خانواده خيلي جالب نيست و امکان داره ادم رو پيشرفت باز بداره ، ادم بايد سعي کنه که بتونه مستقل زندگي بکنه بهترين روشش هم همون سربازي يا همچين جاهايي که شما مثال زديد ميتونه باشه. :-o
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط safoleslamy »

سربازي يک مسئله اجباري هست و اگر نتوني بهش عادت کني ممکنه روي اعصاب آدم تاثير بد بزاره و آدم رو عقده ايي کنه ولي اگه آدم از جاهايي مثل همين هلال احمر يا NGO ها شروع کنه کم کم ميتونه به اين وضع عادت کنه

من توي زلزله بيرجند با اينکه درس و مشق داشتم و هنوز عرق جاده روي پيشونيمون مونده بود ولي داوطلب شدم که برم يعني اگه ميرفتم ديگه يک ماه رو استادش ميکردم :grin:

ولي قبلا مثلا اگه جايي ميرفتم بايد لا اقل روزي يک بار به خونه زنگ ميزدم و... :grin: :grin:
آره عزيز همه چيز احتياج به تمرين و ممارست داره :-) :grin: :razz:

در ضمن مثل اینکه شما هم زیاد از هلال احمر(سازمان امداد و نجات) خاطره خوشی نداری ها :grin: :-)
اخراج شده
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران - پونک
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

علت انصراف شماري از دانشجويان از سفر عمره

پست توسط Nokia N93 »

دو روز پيش، در حالي نخستين گروه عمره دانشجويي، عازم زيارت خانه خدا شد كه بلاتكليفي وام‌هاي اعطايي به دانشجويان، شماري از آنان را پس از ثبت نام، از اين سفر منصرف كرده است.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، در مهر ماه سال 84، دولت نهم طرحي را تصويب كرد كه بنا بر آن، وزارت اقتصاد و دارايي، موظف شد با عامليت يكي از بانك‌ها، به حدود ده هزار دانشجوي زاير حج عمره، تسهيلاتي در قالب وام قرض‌الحسنه اعطا كند. به اين ترتيب، پس از هماهنگي‌هاي انجام شده و موافقت بانك تجارت، قرار بر اين شد كه اين تسهيلات، از طريق اين بانك پرداخت شود، اما زماني كه بانك تجارت از بانك مركزي درخواست دستورالعملي براي پرداخت وام عمره دانشجويي مي‌كند، بانك مركزي اعلام مي‌نمايد كه عمره، مستحب بوده و هزينه سه ميليارد توماني اين وام قرض‌الحسنه، بايد صرف كارهاي ضروري‌تر شود.

اين گزارش مي‌افزايد: پس از پيگيري‌هاي انجام شده از سوي حجت‌الاسلام ابوترابي، مسئول ستاد عمره دانشجويي، رئيس كل بانك مركزي خواستار اعلام خواسته‌هاي اين ستاد در قالب تقاضانامه‌اي براي طرح در شوراي پول و اعتبار مي‌شود تا پاسخ آن را طي چند روز آينده بدهد.

با اين حال، از تاريخ 21 خرداد سال جاري تاكنون، هيچ خبري از نظر كارشناسي شوراي پول و اعتبار نيست.
گفتني است، اين مصوبه دولت نيز كه به نظر مي‌رسد بدون هماهنگي و نظرخواهي از كارشناسان انجام گرفته، منجر به نام‌نويسي بسياري از داوطلبان عمره با اميد دريافت تسهيلات وام قرض‌الحسنه شده است.

اما آخرين خبرها حاكي از آن است كه پس از اعزام نخستين گروه از ده هزار دانشجوي ثبت نامي عمره امسال، بسياري به علت فشارهاي مالي و عدم پرداخت وام قرض‌الحسنه به آنان، انصراف خود را از اين سفر اعلام كرده‌اند.
تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

اولين كاروان دانشجويان اعزامي به لبنان از مرز ايران گذشت

پست توسط Kingman_62 »

سرانجام پس از تحصن دو روزه و درگيري‌هاي مختلف، ساعتي قبل دولت با خروج اولين كاروان دانشجويي و مردمي از مرز بازرگان به سمت لبنان و فلسطين موافقت كرد.
به گزارش جنبش عدالتخواه دانشجويي ،طبق آخرين اخبار اين گروه پس از گذشتن از مرز ايران در پشت مرز تركيه توسط مرزبانان ترك متوقف شده‌اند و دليل اين مخالفت را پرچم‌ها و پوشش اين گروه اعلام كرده‌اند

تصویر
 تصویر

تصویر

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار
تماس:

پست توسط MeaN5990 »

براي چي مي خواستن برن؟
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 130 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

اگر براي جنگ رفتند هر ده روزي که کسي بره لبنان بجنگه وقتي برگشت 200000 بهش مي دن 8)
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

كاهش تعداد دانشجويان بورسيه‌اي وزارت علوم در انگليس

پست توسط achachi98 »

رايزن علمي ايران در انگليس و ايرلند گفت: وزارت علوم به دليل بالا بودن هزينه تحصيل در انگليس، در آينده تعداد دانشجويان بورسيه اي خود در اين کشور را کاهش مي دهد.
علي رضا صالحي روز دوشنبه خبرنگار اظهار داشت: تلاش وزارت علوم بر اين است که با دانشگاه ها براي گرفتن تخفيف در هزينه تحصيل دانشجويان بورسيه وارد مذاکره شود. وي گفت: تحصيل دانشجويان بورسيه در انگليس هزينه بالايي را به وزارت علوم تحميل مي کند. وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با هدف سرپرستي دانشجويان ايراني در خارج از کشور، راهنمايي آنان در انتخاب پايان نامه ها و انتقال فناوري آنان به داخل کشور، دفاتر رايزني علمي در کشورهاي مختلف را راه اندازي کرده است.
به گفته مسئولان، اين وزارت خانه از طريق رايزني هاي خود بر فعاليت هاي فرهنگي و غير دانشجويي اين دانشجويان نيز نظارت مي کند تا مشکلي براي زندگي آنان به وجود نيايد. صالحي سپس ياد آور شد: تعداد دانشجويان بورسيه در اروپا بيش از ساير نقاط جهان است و در اين ميان دانشگاه هاي انگليس از اقبال بيش تري از سوي دانشجويان ايراني رو به رو هستند. وي افزود: علاوه بر دانشجويان بورسيه، دانشجويان غير بورسيه ايراني که در اين کشور تحصيل مي کنند، قابل توجه هستند ضمن اين که انتظار مي رود تعداد آنان در آينده بيش تر شود.
رايزن علمي ايران در انگليس و ايرلند گفت: بيش تر دانشجويان ايراني بورسيه در دوره دکترا مشغول به تحصيل هستند و دانشجويان غير بورسيه بيش تر در دوره کارشناسي و کارشناسي ارشد به تحصيل اشتغال دارند. وي تصريح کرد: بر اساس آمار غيررسمي حدود هزار دانشجو در انگليس و ايرلند مشغول به تحصيل هستند.
صالحي ياد آور شد: بيش تر دانشجويان ايراني در انگليس علاوه بر تحصيل، به کار و فعاليت اقتصادي مشغول هستند که دفتر رايزني تلاش دارد اين گونه فعاليت ها را نيز تحت نظارت خود بگيرد. وي تاکيد کرد: تلاش مي شود تا دانشجويان غير بورسيه نيز تحت پوشش دفتر رايزني علمي ايران قرار گيرند. صالحي پيش بيني کرد، در آينده با وجود بالا بودن هزينه تحصيل در انگليس، بر تعداد دانش[marq=right]جويان غير بورسيه ايراني در اين کشور افزوده شود.

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”