<< تاپيک جامع اخبار مربوط به احمدي نژاد >>

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2597
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۱۲:۲۷ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

اهداي نشان عالي جمهوري اسلامي به چاوز

پست توسط Kingman_62 »

محمود احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور نشان عالي درجه يك جمهوري اسلامي ايران را به «هوگو چاوز»، رئيس‌جمهور ونزوئلا، اهدا كرد.
در ادامه سفر هوگو چاوز، رئيس‌جمهور ونزوئلا، صبح امروز (يكشنبه) وي با حضور در تالار علامه اميني كتابخانه و مركز اسناد دانشگاه تهران از دست محمود احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور نشان عالي درجه يك جمهوري اسلامي ايران را دريافت كرد.
در اجراي اصل 129 قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران و بر اساس تصويب هيأت وزيران و موافقت رياست جمهوري اسلامي ايران، به پاس قدرشناسي از تلاش‌هاي ارزشمند و شجاعانه جناب آقاي هوگو چاوز رئيس جمهور محترم ونزوئلا در تحقق صلح مبتني بر عدالت و اتخاذ مواضع تحسين برانگيز عليه نظام سلطه و حمايت از تلاش‌هاي آزادي بخش و استقلال طلبانه در صحنه‌هاي گوناگون، نشان عالي درجه يك جمهوري اسلامي توسط جناب آقاي دكتر احمدي نژاد رياست جمهوري اسلامي ايران و به نمايندگي از سوي ملت بزرگ ايران به ايشان اعطا مي‌گردد.
مبارزه با نظام سياسي و اجتماعي توام با فساد و نابرابري در ونزوئلا و تحمل زندان در اين مسير،برخورداري از حمايت وسيع مردمي در ونزوئلا به دليل سردادن نداهاي آزادي خواهانه و عدالت جويانه و حساسيت در مقابل دخالت ابرقدرتها در امور داخلي كشور خود،حمايت از مواضع ايران در صحنه‌هاي بين المللي بويژه راي منفي به قطعنامه آژانس بين المللي انرژي اتمي عليه جمهوري اسلامي ايران،حمايت از جنبش‌هاي مردمي امريكاي لاتين و اهتمام به فقر زدايي در منطقه با اعمال تدابير و سياست‌هاي اقتصادي،اهتمام به رفع محروميت 80 درصد قشر محروم كشور ونزوئلا با بكارگيري درآمدهاي نفتي كشور در جهت اشتغال زايي، رفع بيسوادي، بهداشت، تغذيه و آموزش رايگان و ايجاد شهرك‌هاي صنعتي و كشاورزي،اهم دلايل مورد استناد كميسيون اعطاي نشانهاي دولتي براي اعطاي نشان به ايشان است: «نشان درجه يك جمهوري اسلامي عاليترين نشاني است كه به رؤساي جمهوري و نخست‌وزيران و شخصيت‌هاي همتراز اعطا مي‌گردد».
در اين مراسم كه جمعي از دانشجويان و اساتيد دانشگاه تهران حضور داشتند،محمود احمدي‌نژاد و هوگو چاوز به ايراد سخنراني پرداختند، كه متعاقباً ارسال مي‌شود

تصویر
 تصویر

تصویر
 
Major I
Major I
پست: 246
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۵, ۱۱:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 8 بار
تماس:

<< تاپيک جامع اخبار مربوط به احمدي نژاد >>

پست توسط Morihacker »

منوچهر متكی وزیر امور خارجه ایران پیام محمود احمدی نژاد را درباره اوضاع منطقه به ویژه تحولات عراق و فلسطین به بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه ارائه كرد.

منوچهر متكی وزیر امور خارجه ایران پیام محمود احمدی نژاد را درباره اوضاع منطقه به ویژه تحولات عراق و فلسطین به بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه ارائه كرد.
به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه"سانا" منوچهر متكی هنگام ورود به سوریه در فرودگاه دمشق مورد استقبال "ولید المعلم" وزیر امور خارجه سوریه و "محمد حسن اختری" سفیر ایران در دمشق قرار گرفت.
وزیر امور خارجه ایران برای انجام مذاكرات درباره روابط دوجانبه بین دو كشور دوست سوریه و ایران و نیز بررسی تحولات جاری در منطقه شب گذشته وارد دمشق شد. منوچهر متكی همچنین با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه دیدار و گفت و گو كرد. در این دیدار اسد و متكی درباره روابط دو كشور دوست در تمامی عرصه‌ها تبادل نظر كردند و بر ادامه رایزنی‌ها بین تهران و دمشق در تمامی زمینه‌های مورد علاقه مشترك دو كشور تاكید شد.

خبرگزارى فارس
به پايان امد اين مطلب مطالب همچنان باقي است
يا علي
در پناه حق
[External Link Removed for Guests]
فروش فيلم فقط 200 تومان با کيفيت dvdrip
فروش اکانت رپيدشر با 8000 پوينت ماهيانه 8000 تومان
با ايديه mori_hacker_wizard تماس بگيريد
Major I
Major I
پست: 246
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۵, ۱۱:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 8 بار
تماس:

ملت پاسخ هر اقدام محدودكننده را قاطعانه خواهد داد

پست توسط Morihacker »

محمود احمدی نژاد در جمع مردم پیشوا با تاكید بر اینكه ملت ایران اهل دوستی و گفت وگو است، اظهار داشت: از تنش استقبال نمی‌كنیم

وی روز دوشنبه ۸ آبان در شهر پیشوا در استان تهران افزود: ملت ایران به لطف خدا ایستاده است و در عین تحریم شما توانسته است قله‌های هسته‌ای را فتح كند و درصورت اعمال تحریم احتمالی شما نیز خواهد توانست همه عرصه‌ها را بسازد و به قله‌های پیشرفت برساند.
رییس جمهوری با تاكید بر اینكه ملت ایران سرسوزنی از حق خود عقب نشینی نخواهد كرد، گفت: كسی نیز حق ندارد از این حق مسلم ایران عقب نشینی كند.
وی خطاب به دولت‌های زورگو گفت: امروز شما صدبرابر ضعیف تر از سال های قبل هستید و ملت ایران نسبت به ‪ ۲۵‬سال پیش هزاران برابر قوی تر شده است.
احمدی نژاد گفت: ما به دولت انگلیس نصیحت می‌كنیم كه در خصوص قطعنامه پیشنهادی چیزی جز خواری و خفت نصیب آنان نخواهد شد و امروز هم اگر دست و پا بزنید و اقدامات كودكانه انجام دهید، ملت ایران ایستاده است و فرزندان ‪ ۱۵‬خرداد نخواهند گذاشت چیزی نصیب شما شود.
رییس جمهوری افزود: امروز یك دولت دنباله رو و مطیع بر نظام سلطه هستید، ما نصیحت می‌كنیم از تحولات درس بگیرید و شما اطلاع ندارید در دنیا چه می‌گذرد و عصاكش آمریكا شده‌اید.
به پايان امد اين مطلب مطالب همچنان باقي است
يا علي
در پناه حق
[External Link Removed for Guests]
فروش فيلم فقط 200 تومان با کيفيت dvdrip
فروش اکانت رپيدشر با 8000 پوينت ماهيانه 8000 تومان
با ايديه mori_hacker_wizard تماس بگيريد
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2132
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۵ شهریور ۱۳۸۵, ۱۲:۵۱ ق.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

كنفرانس «احمدى‌نژاد شناسى در اسرائيل»

پست توسط Mr.Amirhessam »

در كنفرانسى كه روز يكشنبه در دانشگاه حيفا برگزار شد، كارشناسان اسرائيلى به بررسى شخصيت و ويژگي‌هاى رهبران جديد شيعه بويژه دكتر احمدى‌نژاد و مقتدا صدر رهبر شيعيان عراق پرداخته‌اند.

به نوشته «ايران» به نقل از روزنامه اسرائيلى «يديعوت آحارنوت»، يكى از سخنرانان اين كنفرانس به تحليل شخصيت رئيس‌جمهور ايران پرداخته است كه به گفته او يك سال پيش شهردار تهران بود و اكنون به يك شخصيت شناخته شده در جهان تبديل شده است.

تحليلگر اسرائيلى شركت‌كننده در اين همايش مدعى شده پيش از احمدى‌نژاد هم مقام‌هاى ايرانى اظهاراتى را عليه اسرائيل مطرح مى‌كردند، ولى هرگز به اين شدت نبوده است. او به اين نكته اشاره كرد كه احمدى‌نژاد با شعارهاى عدالتخواهانه از حمايت مردم ايران هم برخوردار است.

[External Link Removed for Guests]
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 324
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۵, ۶:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: تهران-شهرک غرب
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

احمدی نژاد: برای مردم آمريکا پيام می فرستم

پست توسط MAX »

احمدی نژاد: برای مردم آمريکا پيام می فرستم

محمود احمدی نژاد در چهارمين نشست خود با خبرنگاران در دوره رياست جمهوری اش بر ايران اعلام کرد که بزودی پيامی خطاب به ملت آمريکا خواهد فرستاد.

آقای احمدی نژاد در مورد محتوای اين پيام توضيحی نداد اما ملت آمريکا را مردمی خواند که تحت فشار قرار دارند و از حکومت خود ناراضی اند و گفت ارسال پيام برای آمريکاييان را به درخواست خود آنان انجام می دهد.

رئيس جمهور ايران مشخص نکرد که چه تعداد از مردم آمريکا و چگونه و چه زمانی از وی خواهان ارسال پيام شده اند.

آقای احمدی نژاد نخستين رئيس جمهور ايران است که طی دوران رياست جمهوری اش دوبار و آن هم به صورت پياپی به آمريکا سفر کرده است تا در مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی کند.

وی همچنين نامه ای به جورج بوش رئيس جمهور آمريکا نوشت که تاکنون بی پاسخ مانده است.

محمود احمدی نژاد طی چهارمين نشست خبری اش در تهران علاوه بر اينکه از ارسال پيام برای ملت آمريکا سخن گفت در مورد مذاکره با آمريکا نيز بر موضع هميشگی دولت ايران تأکيد کرد که بازشدن باب مذاکره با آمريکا منوط به تغيير رفتار آمريکاست.

يک روز پيش از اظهارات آقای احمدی نژاد، هيئتی که دولت آمريکا مأمور بررسی وضع عراق کرده، در ديدار با جورج بوش رئيس جمهور آمريکا خواستار تشکيل کنفرانسی منطقه ای در مورد عراق و دعوت از ايران برای شرکت در اين کنفرانس شدند.

برخی از سياستمداران و صاحبنظران سياسی نيز از دولت آمريکا خواسته اند برای تلاش در جهت حل بحران عراق با ايران وارد مذاکره و حتی همکاری مستقيم شود.

اما جورج بوش تأکيد کرده که تا وقتی ايران فعاليت حساسيت برانگيز هسته ای خود را متوقف نکند، دولتش با اين کشور هيچ نوع همکاری نخواهد داشت.
BBC
Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 324
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۸۵, ۶:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: تهران-شهرک غرب
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

نامه احمدی نژاد به نخست وزير ايتاليا

پست توسط MAX »

نامه احمدی نژاد به نخست وزير ايتاليا

محمود احمدی نژاد، رئيس جمهور ايران نامه ای برای رومانو پرودی نخست وزير ايتاليا فرستاده و در آن برای همکاری با دولت ايتاليا در تلاش برای برقراری صلح در خاورميانه اعلام آمادگی کرده است.

نامه آقای احمدی نژاد را سعيد جليلی، معاون امور اروپا و آمريکای وزارت امورخارجه ايران به نخست وزير ايتاليا تسليم کرده است و آقای پرودی در ديدار با آقای سعيدی گفته که هيچ مشکلی در گفتگو با دولت ايران نمی بيند اما رهبران ايران بايد نشان دهند که برای حل مشکلات منطقه عزم جدی دارند.

رومانو پرودی و ماسيمو دالما، وزيرخارجه ايتاليا طی ديدار با معاون وزيرخارجه ايران که در کاخ کيجی، دفتر نخست وزير ايتاليا نجام گرفت گفتند که خواست ايران را برای شناخته شدن به عنوان قدرتی منطقه ای به رسميت می شناسند و معتقدند که ايران بايد اين خواست را با اتخاذ نقشی مسئولانه و نشان دادن تمايل کامل به همکاری برای حل مسائل عمده منطقه ابراز کند.

اين دو مقام ايتاليايی تأکيد کردند که ايران بايد از وزن و نفوذ خود در جهت برقراری ثبات کامل در منطقه استفاده کند.

نامه محمود احمدی نژاد يک روز پس از آن به دست رومانو پرودی رسانده شده که دولت ايتاليا با همراهی دولتهای فرانسه و اسپانيا طرحی برای حل بحران فلسطين عرضه کردند.

در اين طرح که در پنج بند تنظيم شده اين پيشنهاد مطرح گرديده است که محمود عباس رئيس تشکيلات خودگردان فلسطينی از گروه حماس که دولت و مجلس قانونگذاری فلسطينی را در دست دارد بخواهد که دولت وحدت ملی تشکيل دهد، بی آنکه نيازی به آن باشد که حماس موجوديت اسرائيل را به رسميت بشناسد.

از هنگامی که دولت حماس در سرزمينهای فلسطينی روی کار آمد، دولتهای اروپايی در اعتراض به اينکه حماس موجوديت اسرائيل را به رسميت نمی شناسد کمکهای خود به تشکيلات خودگردان فلسطينی را قطع کردند.

قطع اين کمکها تشکيلات خودگردان و مردم فلسطين را در بحران اقتصادی فروبرد و در اين مدت ايران که خود مخالف موجوديت دولت اسرائيل است از کمک کنندگان عمده به دولت حماس بوده است.

هرچند دولت ايران به طرح سه دولت اروپايی برای حل بحران در سرزمينهای فلسطينی واکنش رسمی نداده، نامه محمود احمدی نژاد به رومانو پرودی را می توان به نوعی واکنش ايران به اين طرح تلقی کرد.

به دليل حمايت ديرينه ايران از حماس و ديگر گروههای فلسطينی، دولتهای غربی نقشی مهم برای ايران در مسائل فلسطين قائلند.

---------BBC
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 876
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۵, ۹:۲۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

"لیبرمان" خطاب به دبیرکل سازمان ملل: "محمود" را متوقف کنید

پست توسط Ahmad6644 »

وزیر تهدیدهای استراتژیک اسراییل، با ارسال نامه ای به دبیرکل جدید سازمان ملل متحد از او خواست تا عضویت ایران در این سازمان بین المللی را لغو کند.

به گزارش عصرايران (asriran.com)، رادیو نظامی اسراییل اعلام کرد: "آویگدور لیبرمان" در نامه ای خطاب به "بان کی مون"، ایران را خطر اتمی منطقه توصیف کرد و عدم توقف فعالیت غنی سازی در این کشور را تهدیدی برای همه کشورها خواند.

این رادیو در ادامه به نقل از لیبرمان افزود: تمایل "محمود" (احمدی نژاد) رییس جمهور ایران کاملا مشخص است و در حالی که همه دنیا مشغول فعالیت صلح آمیز خود هستند، او برنامه ساخت سلاح اتمی در سر دارد. پس بهتر است او را متوقف کنیم.

آویگدور تصریح کرد: اسراییل قادر است به تنهایی مقابل ایران بایستد و خواهد ایستاد، اما نباید مجبور به انجام این کار شویم. اما اگر ایران به سلاح اتمی دست پیدا کند، دنیا بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد و بهایی که اسراییل بابت آن می پردازد، بیشترخواهد بود.

وی افزود: دامنه خشونت ایران به همین جا ختم نخواهد شد و در حال حاضر این کشور در جریان درگیری فلسطینیان و نظامیان اسراییل نیز مداخله می کند.

این مقام اسراییلی خاطرنشان کرد: ایده ای که مقامات ایرانی در سر دارند همانند ایدئولوژی دوران نازی است و عوامل ضد یهودیت میل به تفرقه افکنی دراین رابطه دارند.

وی البته در نامه خود اشاره ای به تعداد کلاهک های اتمی اسراییل و عدم عضویت این کشور در NPT نکرده است .


منبع : عصر ايران
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 876
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۵, ۹:۲۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

در حالی که همه دنیا مشغول فعالیت صلح آمیز خود هستند، او برنامه ساخت سلاح اتمی در سر دارد.

تا اونجايي كه من اطلاع دارم ايران تنها كشوريه كه سوخت هسته اي داره اما سلاح نه ، دوستان اگه اطلاعات بيشتري دارن من در خدمت :-o
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 1796
تاریخ عضویت: شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۸۵, ۴:۱۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

احمدي نژاد: وقت آن است كه يك بار ديگر سيلي سنگيني ........!!!

پست توسط Karim1504 »

احمدي نژاد: وقت آن است كه يك بار ديگر سيلي سنگيني بر گوش‌ مخالفان هسته‌يي ايران نواخته شود

رييس جمهور گفت: جريان حق مانند رودخانه زلال است كه در حيات انسان‌ها جاري است و جريان باطل مانند كف روي آب است كه جلوه و سر و صدا دارد اما حقيقت و اصالتي ندارد.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، محمود احمدي‌نژاد در ادامه سفر استاني به خوزستان در جمع مردم شهر رامشير، افزود: در صحنه‌ي عالم ملت ايران پرچمدار جبهه‌ي حق است و پيام ملت ايران پيام خداپرستي و عدالت و مفيد بودن براي تمام بشريت و هدايت انسان‌ها از سلطه‌ي جهل و بت‌پرستي مدرن است.

رييس جمهور افزود: در مقابل قدرت‌هاي فاسد مانند آمريكا و انگليس كه 27 سال است در مقابل ملت ما صف‌آرايي كرده‌اند و جز نكبت، جهل، فقر و عقب‌ماندگي چيزي از آنها وجود نداشته است و وجود و حركت آنها عليه بشريت است و هر جا سياست‌هاي آنها موثر است تفرقه، عقب‌ماندگي و كينه‌ورزي با آنها همراه بوده است، وجود و حركت و پيام ملت ايران سراسر نفع و فايده براي بشريت است.

احمدي‌نژاد گفت: همه‌ي قدرت‌هاي فاسد با هم دست به دست هم داده‌اند و 60 سال قبل وارد فلسطين جمع شده‌اند و يك رژيم جعلي را با زور و دلارهاي چپاول شده از جيب ملت‌هاي ديگر بر منطقه تحميل كرده‌اند و جز تجاوز و تهديد و وحشت‌آفريني و خراب كردن خانه‌ي مردم بر سرشان هيچ دستاوردي براي بشريت نداشته‌اند.

رييس جمهور گفت: در كشور ما 150 سال است كه ثروت و غيرت و فرهنگ ما را مورد تهديد قرار داده‌اند و به يغما برده‌اند و به جاي آن فقر و تنگدستي و عقب‌ماندگي برايمان آورده‌اند. در افغانستان هم با شعار آزادي مردم آمده‌اند اما مي‌بينيم كه اين كشور را هم‌اكنون در چه وضعي گذاشته‌اند. در عراق هم با شعار نجات ملت عراق آمدند اما در 4 سال اخير 150 هزار نفر از مردم عراق را كشته‌اند، 100 هزار نفر هم زخمي شده‌اند.

وي با اشاره به ايستادگي ملت ايران در برابر فشارهاي كشورهاي غربي‌ گفت: 27 سال است كه پي در پي عليه ملت ما توطئه كرده‌اند و سيلي خورده‌اند. امروز هم مي‌خواهند جلوي پيشرفت ملت ايران را بگيرند و با دست‌يابي به فناوري هسته‌يي مخالفت مي‌كنند اما بدانند كه آنها مانند كف روي آب هستند و در مقابل ملت ايران همواره شكست خواهند خورد. آنها بارها ايمان و هوشمندي ملت ايران را تجربه كرده‌اند اما گويا درس نگرفته‌اند. به نظر من وقت آن است كه يك بار ديگر سيلي سنگيني بر گوش‌هاي آنان نواخته شود. فكر مي‌كنم با تبليغ و جنگ رواني و كاغذپراكني مي‌توانند جلوي حركت ايران را بگيرند اما بدانند ملت ايران متحد و يكپارچه و محكم در صحنه ايستاده است و از حق هسته‌يي خود دفاع خواهد كرد. چرخه‌ي سوخت هسته‌يي متعلق به ايران است و بر حق خود پافشاري خواهد كرد.

منبع : [External Link Removed for Guests]
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 876
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۵, ۹:۲۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

احمدی نژاد:گوجه‌فرنگی را از نزدیک خانه ما بخرید، کیلویی 1200 تومان است

پست توسط Ahmad6644 »

تصویر


رییس‌جمهور هنگام تقدیم لایحه بودجه 1386 در صحن علنی مجلس شورای اسلامی ، در واکنش به اظهارات نمایندگان که با صدای بلند می گفتند "گوجه فرنگی 3000 تومان شده است " گفت:بیایید از میدان تره‌بار نزدیک منزل ما خرید کنید که گوجه کیلویی 1200 تومان است.

محمود احمدی نژاد با اشاره به اقدامات دولت و مجلس برای بهبود اوضاع اقتصادی کشور گفت:کنترل تورم از افتخارات مجلس هفتم و دولت است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت:در 9 ماه نخست سال جاري رشد اقتصادي كشور از مرز 6 درصد فراتر رفته و براي اولين بار صادرات غير نفتي ايران به ده ميليارد و 500 ميليون دلار رسيدكه از رقم پيش بيني شده برنامه هم بالاتر است.


منبع : عصرایران
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain II
Captain II
پست: 5147
تاریخ عضویت: شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۵, ۲:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 127 بار
تماس:

جناب رئيس‌جمهور، لطفا کمي نگران باشيد

پست توسط DJ.HAMED »

هنگامي که رئيس جمهورمان دکتر محمود احمدي‌نژاد در تقديم لايحه بودجه سال آتي در مجلس شوراي اسلامي به مبحث تکنولوزي هسته‌اي کشورمان رسيدند، مثل بسياري از کارشناسان کشور، منتظر بوديم تا ايشان به بخشي از ابهامات موجود در خصوص سياست هسته‌اي ايران پاسخ گويند و مبنايي تئوريک، دقيق و فني براي حدود دو سال سياست هسته‌اي ايران که همان دوران رياست ايشان است، ارائه دهند؛ اما با کمال تعجب آقاي احمدي‌نژاد بسيار گذرا و سريع و با اين جمله که يکي از دوستان نزديک ايشان مدعي شده است که بابت پرونده هسته‌اي هزينه‌هاي گزافي را مي‌پردازيم، از مسئله گذشتند و از حجم بالاي انتقادات در اين خصوص، در قالب يک گفت و شنود دوستانه که خيلي سريع هم قانع شده‌اند، عبور کردند و مدعي شدند که ايران هيچگونه هزينه‌اي پرداخت نکرده و هيچ تعهدي را نيز حتي در مذاکرات با غربي‌ها متقبل نشده‌اند. شبيه همين مواضع نيز در مصاحبه شب گذشته رييس‌جمهور با سيما تكرار شد.

پيش از آنکه به اين مقوله بپردازم، لازم مي‌دانم به چند اصل مهم اشاره کنم تا معلوم شود خط فاصل ما با آقاي احمدي‌نژاد و مرز ما با ايشان که خود را يک اصولگرا مي‌دانند فقط در مرز کارشناسي امور است و نه چيز ديگر.

1 ـ در بحث‌هاي تصميم‌گيري مربوط به نظام اسلامي کشورمان و از جمله امنيت ملي و حفظ اساس کشور، دو سطح وجود دارد:
الف) تصميم‌گيري مولوي: و اين زماني است که مقام ولايت در کشور حکم وجوب اتخاذ امري را صادر فرمايند که اطاعت آن بر همه لازم است و جز با اطاعت از آن، هيچ راهي براي بري‌الذمه شدن و خروج از معاقبه شرعي وجود ندارد. موضوعي که در قالب مطالعات و تصميمات خبرگان قانون اساسي ايران که پس از پيروزي انقلاب اسلامي تحت عنوان قانون اساسي شکل گرفت نيز تجلي يافته است. البته نا گفته پيداست که اين امور در چهارچوب موضوعات عرفي فقهي است که ولي فقيه پيش از صدور راي نهايي از نظر کارشناسان امر سود مي‌برند و در درون حکم خود از يک بدنه کارشناسي محکمي برخوردار مي‌باشد.

ب) تصميم‌گيري ارشادي: و اين زماني است که اهل حل و عقد در خصوص موضوعي گرد هم مي‌آيند تا بهترين،‌ ايمن‌ترين و کارشناسانه ترين راه را براي حل معضلي در جامعه و از جمله در زمينه موضوعات امنيت ملي ايران و حفظ نظام اسلامي پيدا کنند. اين سقف مرز نمي‌شناسد و مي‌تواند تا مرز بازخواست از مسئولان اجرايي کشور براي حفظ تماميت ارضي کشور پيش رود و طبيعي است که هدف و انگيزه حاکم در آن، درد دينداري و وطن دوستي است تا معني و مفهوم زندگي در يک کشور با مفاهيم ملي و ‌ايدئولوژيک شکل گيرد. در اين سقف بايد به همه شهروندان شجاع، عاقل و فهيم نظام اسلامي که در پي حفظ و حراست از کشورشان هستند، ميدان عرض‌اندام داد.

2 ـ مبناي تصميم گيري‌هاي استراتژيک در زمينه‌هاي امنيتي و نظامي کشور بايد منوط به اطلاعات دقيق و بسيار تفصيلي باشد. هرگونه خللي در اين امر موجب تحميل خسارات سنگيني به امنيت ملي کشورمان خواهد شد. به نظر مي‌رسد موضوع پرونده هسته‌اي کشورمان اکنون به شدت داراي ابعاد امنيتي است و تصميم‌گيري در باره آن بايد بر اساس اطلاع دقيق از گام‌هاي آتي دشمنان براي برخورد با ايران، استوار باشد. از رو همين وزارت اطلاعات و امنيت، دستگاه‌هاي امنيتي و اطلاعاتي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و ارتش جمهوري اسلامي کشورمان بايد نقشي انکارناپذير در آن ايفا کنند و هر تصميم گيري‌اي بر اساس تحليل‌هاي ضعيف و ناپخته که اخبار دقيق اطلاعاتي در آن وجود نداشته باشد، منجر به تحميل خسارات جبران ناپذيري بر کشور خواهد شد.

3 ـ شکي وجود ندارد که به نام تکنولوژي هسته‌اي وبه نام هر موضوعي ديگر، آمريکا و دشمنان انقلاب اسلامي درصدد ضربه وارد کردن به ايران هستند و بر همين اساس اصل حفظ آمادگي نيروهاي نظامي و امنيتي کشور در هر شرايطي بايد نصب العين استراتژي دفاعي و امنيتي کشورمان باشد.
4 ـ برنامه هسته‌اي کشور اکنون نه تنها يک موضوع ملي است که حمايت همه اقشار کشور را دارد. اين برنامه اکنون به مهمترين موضوع امنيت ملي کشور، که پيامدهاي بسياري را براي ايران به همراه دارد، تبديل شده است.

جناب آقاي احمدي‌نژاد
سياست‌هاي دولت پيشين و دولت شما در زمينه برنامه هسته‌اي کشور منتقداني دارد که از نظر کارشناسي به مراتب از آن دوست نزديک شما که به شما انتقاد کرده‌اند، قويترند و براي خود نظراتي دارند و چه بسا اين نظرات نه در دوران شما و نه در دوران آقاي سيد محمد خاتمي، جايي در تصميمات اجرايي تيم هسته‌اي دو دولت نداشته‌اند.

برخي از اين نظرات از اين قرارند:
1ـ تفويض مذاکرات هسته‌اي از آژانس بين المللي انرژي هسته‌اي به سه کشور اروپايي يک اشتباه فاحش بوده است.
2ـ اعطاي امتيازات غير حقوقي در زمينه تعليق برخي فعاليت‌هاي هسته‌اي به طرف‌هاي اروپايي کاملا اشتباه بوده است.

3ـ نگاه به اروپا با اين تصور که آنها از آمريکا جدايند و مرزي روشن بين اروپا و آمريکا در مذاکرات هسته‌اي ايران با سه کشور اروپايي وجود دارد، يک نگاه غير دقيق بوده است.

4ـ نگاه به شرق در قالب روي آوري به کشورهاي غير متعهد در چهارچوب حل و فصل مناقشات هسته‌اي ايران با اروپايي ها و شوراي حکام آژانس بين‌المللي انرژي هسته‌اي، موفق نبوده است. اين اقدام به مثابه سياستي نوين در قالب رويکرد از اروپا به سوي شرق شکل گرفت.

5ـ دستگاه ديپلماسي دولت شما، از شوک قوي‌اي که پس از پيروزي شما در انتخابات رياست جمهوري نهم بر غرب وارد شده بود، آنچنان نتوانست استفاده کند و در دو ـ سه ماهه اوليه آغاز به کار دولت شما، به راحتي از اين توان عبور کرد و چندان در لابي‌ها بين‌المللي نتوانست از آن سود جويد و نيز نتوانست به شما راهکارهاي راهبردي و استراتژيک براي استفاده از اين شوک بين المللي، ارائه کند و اين يکي از نقاط ضعف تيم سياست خارجي شما بود. اين در حالي است که از اين توان بالقوه، تيم هسته‌اي شما نيز در مذاکرات نتوانست بهره گيرد و قدر زمان و مکان گفت‌وگوها را نتوانستند تشخيص دهند.

6- از نطق شما در مجلس شوراي اسلامي در خلال ارائه بودجه سال آينده، چنين برآمد که مراحل تصويب قطعنامه در شوراي امنيت سازمان ملل را اين چنين تقسيم بندي کرده‌ايد:

ـ اول آنکه تلاش کرديد تا اساسا اين قطعنامه تصويب نشود
ـ سپس تلاش کرديد تا بين آنان اختلاف بيندازيد
ـ تلاش کرديد تا زمان آن به تاخير افتد
ـ آنگاه تلاش کرديد تا از شدت و قوت بيفتد
ـ و آنگاه انگار که به صدور آن رضايت داده و قانع شديد که بالاخره قطعنامه صادر شده است و در امر واقعي قرار گرفته‌ايد، از يک سو آن را فاقد اهميت مي‌دانيد و از سويي ديگر آنقدر آن را مهم مي‌دانيد که چند مرحله براي بي اثر شدنش برنامه ريزي مي‌کنيد!

اما جناب آقاي احمدي‌نژاد، رئيس‌جمهور محترم
7ـ سياست گرايش تيم هسته‌اي کشورمان به چين و روسيه، آثارش را در کجا ظاهر نمود؟ چرا روسيه و چين که به راحتي، قطعنامه غير استراتژيک حقوق بشري ميانمار را وتو مي‌کنند، از وتوي قطعنامه 1737 شوراي امنيت عليه برنامه صلح آميز هسته‌اي ايران سرباز زدند؟ مگر روسيه که يکي از طرف‌هاي اصلي صاحب منافع در برنامه‌هاي هسته‌اي کشورمان و حتي به قول غربي‌ها طرف اصلي تامين سلاح‌هاي ارتش ايران است، نمي‌توانست به راحتي اين قطعنامه را وتو و ختم قائله کند؟ چرا روسيه از اين اقدام سرباز زد و چه تفسيري بر آن مي‌توان نمود؟ آيا اين نتيجه، در پايان قصه صدور قطعنامه را بايد به پاي طمعکاري و سوداگري روسيه بگذاريم يا ضعف سياستمداران سياست خارجي کشورمان؟

8ـ شما تاکيد داريد که صدور اين قطعنامه تاثيري بر اراده ملتمان ندارد و به درستي هم مي‌گوييد اما جناب آقاي رئيس‌جمهور، چرا از امکان تاثير صدور اين قطعنامه بر روند اقتصادي و امنيتي کشورمان مي‌کاهيد؟ آيا نمي‌دانيد که در پايان مهلت شوراي امنيت، قطعنامه شديداللحن‌تري عليه ايران صادر خواهد شد؟ آيا صدور قطعنامه دو شب گذشته اتحاديه اروپا و منع سفر دست‌اندرکاران برنامه هسته‌اي کشورمان به اروپا و مسدود ساختن حسابهاي بانکي مربوطه و منع تحصيل دانشجويان ايراني در رشته‌هاي حساس در اروپا، بازتابي ساده از قطعنامه 1737 نيست؟
البته شکي نيست که اين قطعنامه‌ها به خودي خود و في نفسه فاقد اثر بر ملت ايران است؛ اما باز جاي ترديد نيست که صدور اين قطعنامه‌ها در حقيقت به منزله شکل‌گيري جبهه‌اي متحد در سطح قدرت مداران جامعه بين الملل است که آمريکا براحتي از آن براي اقدامات شديد و تهديدهاي نظامي عليه ايران سود، خواهند برد.

9ـ جنابعالي در دفاع از حق طلبي ملت ايران در حقوق مشروعش و در پرونده هسته‌ايش، در مجلس شوراي اسلامي به فرياد ايران ايران مردم نيکاراگوئه اشاره کرديد و همين امر را مستندي بر حقوق حقه ايران در پرونده هسته‌اي قرار داديد و البته باز هم حق داريد اما بازهم به خوبي ميدانيد که اين فريادهاي حق طلبانه، هيچ تاثير عملي بر سياست جاري بين‌المللي عليه ايران در پرونده هسته‌اي نخواهد گذارد و اگر قرار باشد که دستگاه ديپلماسي خارجي کشورمان و وزير خارجه‌مان آقاي متکي که در شادي وصف‌ناپذير مردم آمريکاي لاتين نيز سهيم بودند، آن را مبناي تصميمات در پرونده هسته‌اي کشورمان قرار دهند، مطمئن باشيد که ره بجايي در اين مسير نخواهيم برد.

جناب آقاي احمدي‌نژاد، رئيس‌جمهور محترم
اگر فرض بر اين باشد که آمريکا به دنبال بهانه‌اي براي حمله به تاسيسات اتمي، اقتصادي و صنعتي ايران است و براي آن قصه هزار و يک شب را طراحي مي‌کند، و به سادگي و همچون مهره چيني صفحات شطرنج روشن است که آمريکا به سوي برخورد با ايران پيش مي‌رود، ما بايد با اتخاذ يک سياست هوشيارانه از وقوع چنين حادثه‌اي جلوگيري کنيم چرا که باز هم فرض بر اين است که خنثي سازي طراحي‌هاي دشمن، براي ما يک پيروزي است، دقيقا به همان شکلي که در ميدان جنگ قابل تصور است. ما تکنولوژي هسته‌اي کشورمان را به راحتي و به قيمتي ارزان به دست نياورده‌ايم که آن را به سادگي از دست دهيم. در همين همسايگي ما اکنون آمريکا از تلاش کشورهاي عربي عضو شوراي همکاري خليج فارس براي دستيابي به تکنولوژي هسته‌اي حمايت ميکند، در کنار اسرائيل برنامه دسترسي اردن به تکنولوزي اتمي را تاييد مي‌کند و راه مصر را که از سال 1986 به سوي تکنولوزي هسته‌اي بسته بود را دوباره باز مي‌کند و برنامه اتمي کشور مغرب را نيز پشتيباني مي‌کند اما درصدد است به بهانه‌هاي واهي، برنامه هسته‌اي ايران را نابود کند. همين سياست آمريکا اکنون بايد ما را بيش از پيش وادار سازد تا طراحي‌هاي چند ساله‌اش براي هرگونه تهديد نظامي عليه ايران را خنثي سازيم.

وقتي ما از بروز اين تهديد‌ها سخن مي‌گوييم معنايش آن نيست که قدرت پاسخگويي به آن را نداريم و از پس دفاع از کشور بر نمي‌آييم و يا از آمريکا واهمه داريم، بلکه به اين معني است که بايد از مرحله و زمان حاکميت ديوانه‌اي که در کاخ سفيد سوداي جنگ پروري و خانمانسوزي را در ذهن مي‌پروراند، عبور کنيم تا يکي از بزرگترين دستاوردهاي تاريخ تمدن کشورمان را حفظ کنيم و البته نه فقط اين دستاورد که همه دستاوردهاي صنعتي، اقتصادي و علمي کشور را از گزند سياست‌هاي تجاوز کارانه دولت جنگ طلب آمريکا، حفظ کنيم.

جناب آقاي رئيس‌جمهور
شما وارث دولت هشتم بوديد و دولت دهم ايران وارث دولت شما خواهد بود، بنابراين انگشت اتهام در خصوص پرونده هسته‌اي را به اين و آن نشانه رويم نه مشکل کشور را حل مي‌کند نه کارنامه آتي شما را تغيير ميدهد پس پيش از آنکه فرصت‌ها از دست رود، در فکر و‌انديشه سياستي بر آييد تا نقشه‌هاي دشمنان و بدخواهان اين کشور را نقش بر آب کند. آنچه تا کنون در خصوص پرونده هسته‌اي رخ داده است را در جمله ذيل مي‌توان خلاصه نمود:
راهي که از ابتداي تلاش دولت هشتم با اروپايي‌ها آغاز تا موضوع پرونده هسته‌اي ايران به شوراي امنيت، تحريم‌ها و سپس تهديدها کشيده نشود، در ادامه سياستهاي دولت نهم نيز به بار ننشست و اکنون به رغم اصرار بر گفتگوها، به سوي تهديد‌هاي نظامي پيش مي‌رود. اما راه خروج واقع بينانه از اين بحران چيست؟

جناب آقاي احمدي نژاد، رئيس‌جمهور محترم
شما بارها ادعا کرده‌ايد که مي‌توانيم؛ و همگان را در داخل کشور دعوت نموده‌ايد که با ‌انديشه و پشتکار راه استقلال کشور و خوداتکايي را در پيش گيرند. اما به نظر مي‌رسد در موضوع امنيت ملي ايران و پرونده هسته‌اي کشورمان در کنجي گرفتار شده‌ايد و فقط با حمله ديگران قصد پاسخ داريد و اين همان انفعالي عمل کردن و ابتکار عمل به غير دادن است. بدون شک مهمترين عنصر ديپلماسي ، توسعه روابط و استفاده از فرصت‌ها براي حفظ امنيت ملي کشورمان در درون و سپس گسترش اقتدار ملي در خارج از مرزهاي ايران است. آنچه مسلم است، آمريکا همان سياستي که شما براي ايجاد تفرقه در بين جامعه بين‌الملل براي جلوگيري از اتحاد در صدور قطعنامه عليه ايران در پيش گرفته بوديد، اکنون عليه ايران در پيش گرفته است و علاوه بر جداسازي کامل اروپا از ايران، تلاش مي‌كند کشورهاي منطقه را نيز به لطايف الحيل، جدا سازد. اين در حالي است هم زمان با اين اقدامات، قدرت نظامي‌اش را در منطقه به شدت افزايش داده است.
شما اکنون بايد با همان شعار «ما مي‌توانيم» اين فضاي تحميلي را بشکنيد و بار ديگر در سطح بين‌الملل و منطقه تعادل برقرار کنيد. به طور حتم اين کار شدني است و بايد به ابتکاراتي ناگهاني، شکننده و با انعکاسات جهاني اقدام کنيد تا به سرعت همه نقشه‌هاي آمريکا را براي آغاز جنگ در منطقه، نقش بر آب کنيد.

اکنون بخش مهمي از افکار عمومي و جامعه آمريکا از شما براي اجتناب از نقشه‌هاي روساي پنتاگون حمايت مي‌کنند و البته اين امر حمايت از عدم وقوع جنگ است، بخشي که بر اساس آخرين نظر سنجي‌ها بيش از 70 درصد مردم آمريکا را تشکيل مي‌دهد.

به نظر مي‌رسد از ميزان مخالفت دمکراتها با دولت بوش که خود را براي رياست جمهوري آينده آماده مي‌کنند ، مي‌توان در ايجاد رايزني و لابي با بخش مهمي از نيروهاي سياسي آمريکا با هدف جلوگيري از جنگ افروزي فرماندهان نظامي پنتاگون به خوبي استفاده کرد . البته همانطور که قبلا اشاره کرديم ، جوانب سنجي و تعيين مصالح ملي در اين امر به بسياري از مولفه هاي امنيتي بر مي گردد که نظر تشکيلات امنيتي کشور در اين امر بسيار موثر خواهدبود . نبايد از نظر دور داشت که در مناسبات بين الملل و در چهارچوب روابط با ديگر کشورها هم بايد امتياز داد و هم امتياز گرفت و ما در شرايط کنوني با حفظ مصالح ملي بايد از هم اکنون به اين موضوع بپردازيم که در اين رايزني چه چيزهايي مي توانيم به دست آوريم تا در يک سياست رو در رو موجبات اخلال در سياستهاي جديد دولت بوش را فراهم کنيم . از سويي ديگر بخش وسيعي از مردم و دولت هاي اروپا نيز مخالف سياستهاي بوش در خاورميانه و عراق هستند و همچنان راه گفتگو با اروپا به رغم بيانيه اخير اين اتحاديه ، حتي از مسيرهايي غير از سه کشور فرانسه ، آلمان و انگليس باز مي باشد . در اين مسير و با توجه به انتخابات آتي فرانسه و پايان عهد توني بلر در انگليس مي‌توان با ايجاد ارتباط دقيق و حساب شده با احزاب انگليسي و فرانسوي راهکارهاي جديدي براي ايجاد ارتباط با اروپا يافت و از گرايش عدم حمايت کشورهايي همچون ايتاليا و پرتغال در حمايت از سياست هاي آمريکا در خاورميانه ، براي ايجاد تعادل در ايفاي نقش اروپا در خاورميانه استفاده کنيم و از هرگونه مسائل حاشيه اي که در شرايط کنوني به اصل سياست جمهوري اسلامي ايران خدشه وارد مي کند ، اجتناب کنيم . چين و روسيه با آنکه بر خلاف انتظار در قطعنامه 1737 از ايران جدا شدند اما همچنان از پتانسيل لازم براي خنثي سازي نقشه‌هاي آمريکا برخوردار هستند . ما در اين بخش از پتانسيل روسيه در منطقه بيش از چين مي‌توانيم استفاده کنيم و با ايجاد حالتي از يک برابري در تامين منافع مشترک ، بيش از گذشته روسيه را در منطقه خاورميانه فعال کنيم . بدون شک حداقل اين اقدامات اين خواهد بود که ضمن ايجاد نوعي توازن قوا در منطقه ؛ در صورت هر گونه اقدام نظامي آمريکا عليه ايران ، کاري کنيم که آمريکا مجبور شود در صورت هرگونه اقدامات خصمانه ، بيشترين هزينه را در منطقه پرداخت کند.

شما مطمئن باشيد که موضوع از سطح مذاکره با آژانس بين المللي انرژي هسته‌اي هم عبور کرده است و اگر نتوانيد در اين سه بخش به صورت سريع و استراتژيک تاثير گذار باشيد، بسياري از فرصت‌ها از دست خواهد رفت و آمريکا بار ديگر منطقه را در کام خود خواهد سوزاند و نيز بدانيد که با آنکه کشورهايي تحت عنوان غير متعهد و يا مستقل وجود دارند اما فاقد هرگونه اثرگذاري بر اين روند خواهند بود. اگر با وجود هزاران بمب اتم و با وجود حاكميت چند دهه جنگ سرد در اروپا، دو قطب ناتو و ورشو از هرگونه جنگ در اروپا خودداري نمودند ما نيز براي حفظ پتانسيل بالاي ملي و کسب اقتدار در پايان چشم‌انداز بيست ساله کشوري، مي‌توانيم راه‌هايي براي جلوگيري از عملي شدن طرح‌هاي آمريکا پيدا کنيم.

جناب آقاي احمدي‌نژاد، رئيس‌جمهور محترم
اکنون مي‌توانيد انتقادهاي ما را ناديده بگيريد و به جاي هر جوابي در فکر بازخواني نيروها و برنامه‌هاي سياست خارجي و عمدتا سياست هسته‌اي براي حفظ اين دستاورد بزرگ باشيد. ما از جنگ با آمريکا هيچ هراسي نداريم و مطمئنيم که اگر او آغازگر جنگ باشد، بيش از هر کسي او آسيب خواهد ديد؛ اما منافع و مصالح ملي ايران حکم مي‌کند که بيش از هر چيزي بايد از تحقق سياست آمريکا براي بروز جنگ ديگري در منطقه جلوگيري کنيم.شک نکنيد که اگر در اين عرصه موفق شويد، کمتر از قهرمانان دوران جنگ نيستيد.

:grin:
Captain
Captain
پست: 3820
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۵, ۲:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پركارترين رئيس‌‌جمهور

پست توسط DANG3R »

از تاريخ 27/5/84 كه رئيس‌جمهور به عسلويه سفر كرد تا 12/10/85 كه سفر هيأت دولت به خوزستان انجام شد، مجموعا چيزي در حدود سي سفر استاني و شهري، توسط اعضاي كابينه نهم صورت گرفته است و از 22 شهريور سال گذشته كه رئيس‌جمهور به نيويورك سفر كرد تا دو روز ديگر كه قرار است به ونزوئلا سفر كند، نوزده سفر خارجي توسط آقاي احمدي‌نژاد انجام شده و اين جداي سفرهايي است كه معاون اول رئيس‌جمهور، وزير امور خارجه، فرستادگان ويژه و ديگر مقامات وابسته به دولت انجام داده‌اند.

در سفرهاي خارجي انجام‌شده توسط محمود احمدي‌نژاد، آمريكا (نيويورك)، آذربايجان، مالزي، ونزوئلا (با سفر شنبه آينده) و كوبا (با سفر شنبه آينده) كشورهاي دوسفره رئيس‌جمهوري اسلامي ايران به شمار مي‌روند. مضاف بر اين‌كه در ليست سفرهاي خارجي رئيس‌جمهور نام عربستان، سوريه، كويت، اندونزي، چين، گامبيا، تركمنستان، تاجيكستان، قطر و سنگال هم به چشم مي‌خورد.

با توجه به آمار فوق كه صرفا نظر به سفرهاي استاني و خارجي رئيس‌جمهور دارد، مشخص مي‌شود كه آقاي احمدي‌نژاد چه از لحاظ حجم و كميت كاري و چه از لحاظ كيفيت طرح‌ها و برنامه‌هاي در دست اقدام، پركارترين رئيس‌جمهور و كابينه‌اش، پركارترين كابينه‌هاي چند دوره گذشته است. 14ـ15 ساعت كار روزانه در كنار سركشي‌هاي وقت و بي‌وقت و ناگهاني به ادارات، ارگان‌ها، اماكن عمومي و هيئات مذهبي، از شيوه‌هاي متداول در نوع مديريت عالي‌ترين مقام كابينه نهم است. در حالي كه اگر موارد يك سال و اندي گذشته با دولت‌هاي سيدمحمد خاتمي و اكبر هاشمي رفسنجاني قياس شود، در همين مدت كم، امتياز دولت نهم بالاتر خواهد بود. فعاليت اين چنيني و تحرك فوق‌العاده دولت محترم، دقيقا در راستاي شعارها و اهدافي ارزيابي مي‌شود كه در راستاي مهرورزي و عدالت‌گستري از سوي محمود احمدي‌نژاد در زمان انتخابات نهم رياست‌جمهوري اعلام مي‌شد.

هنگامي كه سيستم مديريتي آقاي احمدي‌نژاد كه كه آن را مي‌توان مديريت باز و بدون ضابطه ناميد مورد ملاحظه قرار مي‌گيرد، ديده مي‌شود كه به نسبت نگرش باز دولت و دستگاه‌هاي دولتي به مقوله معضلات اقتصادي و معيشتي مردم، ديگر دستگاه‌ها به علت قواعد و قوانين معمول، با برنامه‌هاي دولت ناهمگون بوده، عملا كارها به كندي پيش مي‌رود.

در مديريت مبتني بر هزينه و فايده، دو اصل مهم بايد مد نظر باشد: 1ـ كارآيي 2ـ اثربخشي.
كارآيي؛ در شيوه‌هاي اداره سيستم تحت امر، مديري موفق است كه بتواند در بدترين شرايط و با نبود امكانات و وجود موانع بسيار، كار را به بهترين وجه به پيش برده و كارآيي خود را ثابت كند. تأمين معيشت مردم در زمان جنگ را كه اوج تحريم‌هاي ايران پس از پيروزي انقلاب در آن برهه بوده، شايد بتوان بهترين مصداق اين كارايي در سه دهه گذشته به شمار آورد. نبود دشمنان داخلي و خارجي، فضاي در اختيار رسانه‌اي، محيط بي‌دغدغه اقتصادي از مواردي است كه حتي اگر مديري در رأس امور نباشد، امورات با كندي و تندي نه چندان زياد پيش مي‌رود، اما طرفه آن است كه با وجود تمامي اين موانع و كارشكني‌ها، كارها به خوبي پيش رفته نتيجه عالي بدهد!

اثربخشي: وجود كارشناسان و مشاوران خبره و مورد اعتماد، يكي از مؤلفه‌هاي اصلي اثربخشي در طرح‌ها و پروژه‌هاي در دست اقدام است. هرگاه مديري بتواند از ميان گزينه‌هاي متعدد پيش رو، بهترين را انتخاب و مورد عمل قرار دهد، نتيجه‌اي كه پس از انتخاب درست و كارآيي بهينه به دست مي‌آيد، يقينا مثمرثمر و مثبت خواهد بود.

هرگاه مؤلفه‌هاي كارآيي ـ انجام كار به بهترين نحو و اثربخشي ـ انتخاب و تشخيص درست ـ مد نظر قرار گيرد، بهره‌وري و استفاده حداكثري از منابع انساني، مادي و معنوي عايد كشور و مجموعه مورد نظر خواهد شد.

حال درباره اقدامات دولت محترم خصوصا آنهايي كه به نوعي مي‌توان آنها را قالب‌شكن و خارج از رويه‌هاي پيشين حساب كرد، از سفرهاي پيوسته استاني گرفته تا مصوبات اقتصادي خاص، بايد با فرمول مبتني بر بهره‌وري و كمترين هزينه و بيشترين فايده، نگاه كرده نتيجه‌گيري كنيم.

اين‌كه وضعيت اقتصادي جامعه با روي كار آمدن دولت نهم در چه وضعي بوده و در حال حاضر و يا روزهاي آينده چگونه خواهد شد؟ وضعيت سياست خارجي كشور و اين‌كه آيا فرمول يادشده (بهره‌وري بهينه) به خوبي در آن اجرا شده است؟ مثلا در كشورهاي خارجي برخوردار از روابط صميمانه و نزديك، آيا انتخاب درست بوده و يا روابط به شيوه درستي تنظيم شده است؟ فضاي سياسي موجود كشور، وضعيت كنوني رسانه‌ها، تقابل و تعامل دولت با آنها و افكار عمومي و بسياري ديگر از مباحث مطروحه در اين‌باره از مواردي است كه در آينده به آنها خواهيم پرداخت.
درست که قدیمی است؛ولی موضوعی بی نهایت جالب است!!!
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”