ferryultrastar, لطفا حرفي ميزنيد سند و مدرکي هم داريد ازائه بديد !!!
منظورم همون رئيس جمهور قبلي هستش! درضمن اينجوز پست ها فقط باعث به تشنج کشيدن تاپيک و درنهايت قفل شدن تاپيک ميشه و این تاپیک هم به سرنوشت تاپیک های دیگه گرفتار میشه ! موضوع این تاپیک دولت نهم هستش.
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
عصر ايران ـ شب گذشته و پس از اخبار ساعت 19شبكه اول كه يكي از پر بيننده ترين ساعات پخش تلويزيوني به شمار ميرود، فيلم مستند "مسافر سرزمين آفتاب"پخش شد كه روايت سفر استاني محمود احمدي نژاد به خوزستان بود.
به گزارش عصرايران (asriran.com)، فيلم مستند سفر رئيس جمهور به استان خوزستان در حالي پخش شد كه احمدي نژاد در سفر استاني خود به "فارس" است و پخش فيلم مربوط به استان خوزستان موضوعيت خاصي نداشته است.
در فيلم "مسافر سرزمين آفتاب" تصاوير بديع و پرشوري از ابراز احساسات مردم خوزستان به رييس جمهور پخش شد كه در جاي جاي آن شعارهاي مردم در حمايت از شخص احمدي نژاد مانند "احمدي دوستت داريم" يا پلاكارد "احمدي نژاد جمالت را عشقه" و ... به چشم مي خورد.
احمدي نژاد در حال روبوسي كردن با مردم، در حال گرفتن نامه ها از مردم، هم سفره شدن در ضيافت ساده مردمي و ... از جمله تصاوير تاثيرگذار اين فيلم مستند بود كه به طرز هنرمندانه اي توليد و تدوين شده بود.
اين فيلم كه در آن تصويري بسيار مثبت و مردمي از رييس جمهور نشان داده مي شد، پس از آن از پربيننده ترين شبكه تلويزيوني ايران پخش شد كه چند روز پيش، درج يك تصوير نامناسب در روزنامه جام جم (متعلق به صدا و سيما) شائبه موضعگيري اين سازمان در مقابل رييس جمهور را باعث شده بود كه با عذرخواهي ضرغامي و ناديده گرفتن موضوع از سوي رياست جمهوري، سوءتفاهم به وجود آمده – كه ناشي ازاشتباه صفحه بندي بود – برطرف شد .
گفتني است از روز گذشته كه سفر رييس جمهور به استان فارس آغاز شده، صدا و سيما انعكاس خبري ويژه تري در قبال اين سفر داشته است.
[External Link Removed for Guests]
.................... دنياي ديگري هم هست كه ميتوان در آن آواز خواند ...................
من به بد یا خوب اش کار ندارم اما چند روز پیش روزنامه خراسان نوشته بود تبلیغات دولت از عملکرد خودش به تنهایی دو برابر این میزان در زمان ریاست جمهوری آقایان هاشمی و خاتمی بوده.
ایراد این کار اینه که وقتی این کار صورت می گیره وجهه ی ریاست جمهوری در اذهان مقدس میشه و دیگه کسی جرات انتقاد پیدا نمی کنه در حالی که رییس جمهور خدمتکار مردم باید باشه نه مقامی مقدس که هرکار کرد کسی انتقاد نکنه . (منظورم این نیست که آقای احمدی نژاد اشکال داره . در حالت کلی انتقاد ام به صدا سیما و دولت بود نه شخص خاصی)
مسئول روابط عمومي مركز فوريتهاي پزشكي (اورژانس) تهران گفت: يك مرد جوان بعدازظهر يكشنبه مقابل ساختمان ارتباطات مردمي رياست جمهوري واقع در خيابان پاستور خودسوزي كرد.
مهران عليپور روز يكشنبه در گفتوگو با ايرنا افزود: اين حادثه ساعت ۱۴و ۱۱دقيقه امروز روي داده است.
وي افزود: پساز اين حادثه بلافاصله مصدوم بوسيله يك دستگاه آمبولانس به بيمارستان سوانح سوختگي شهيد مطهري تهران منتقل شد.
بهگفته مسئول روابط عمومي مركز فوريتهاي پزشكي (اورژانس) تهران، حال عمومي مصدوم كه ۸۰درصد دچار سوختگي شد، وخيم گزارش شده است.
بر پايه اين گزارش، هنوز از انگيزه و هويت فردي كه دست به خودسوزي زده گزارشي دريافت نشده است.
محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري كشورمان از فردا سفر سه روزه خود را به امارات و عمان آغاز ميكند.
به گزارش فارس؛ محمود احمدي نژاد رئيس جمهور اسلامي ايران بنا به دعوت چندين باره شيخ خليفه بن زائد آل نهيان امير امارات عربي متحده و سلطانقابوس بن سعيد پادشاه عمان به اين كشورها سفر ميكند و قرار است علاوه بر گفتگو درباره مسائل مهم منطقهاي و بين الملل، چند توافق نامه همكاري اقتصادي نيز ميان دو كشور به امضاء برسد.
علاوه بر منوچهر متكي، چندتن ديگر از اعضاي كابينه نيز رئيس جمهور را در اين سفر كه گفته ميشود سه روز به طول خواهد انجاميد، همراهي ميكنند.
شيخ محمد بن راشد آل مكتوم نخستوزير امارات و حاكم دبي نيز در خصوص سفر رئيس جمهور ايران به امارات، اظهار داشته بود: سفر رئيسجمهور محترم جمهوري اسلامي ايران به امارات نقطهاي تاريخي در روابط دو كشور است و امارات از تمام ظرفيتهاي خود براي توفيق اين سفر بهره خواهد جست.
شيخ خليفه بن زائد آل نهيان امير امارات عربي متحده خود شخصا در فرودگاه از رئيس جمهور اسلامي ايران استقبال خواهد كرد.
اين اولين سفر يك رئيس جمهور اسلامي ايران به امارات ميباشد.
محسن رضايي: احمدی نژاد، حداکثر يک استاندار است کابينه اش نيروی (سرداران) دست ششم
محسن رضايی دبير مجمع تشخيص مصلحت در همايش "ايران از حرف تا عمل" که در مشهد برگزار شد، بخش ديگری از اختلاف سرداران سپاه متحد احمدی نژاد و سرداران مخالف دولت احمدی نژاد را آشکار ساخت. او گفت:
در مورد چشمانداز 20 ساله دولت احمدینژاد بسيار بدتر از دولت خاتمی عمل كرده است. من بسيار سعی كردم خودم را كنترل كنم والا اينجا بايد كلی حرفهايی میزدم كه همهاش نقد دولت بود.
از محسن رضايی پرسيده شد؛ پس جريان حمايت خاص آقا از اين دولت چيست؟
رضايی گفت: چون اينها نيروهای انقلابند، آقا از اينها حمايت میكنند.
سوالكننده در جواب رضايی میگويد: مگر آقا با كسی تعارف دارند، يا میترسند كه اگر كسی نيروی انقلاب باشد ولی در مورد چشمانداز بد عمل كند، تذكر ندهند؟
جواب رضايی را ببينيد:
اينها نيروهای دست شش ما هستند، احمدینژاد، صادق محصولی، فتاح، اينها نيروهای دست شش هستند. در ضمن آقای احمدینژاد نهايتاً در حد استاندار بود. از او انتظار بيشتری نداشته باشيد. يكسری شتابزدگیها هم به همين دليل است. آقای هاشمی و آقای خاتمی يك عمر در سياست و مسؤوليت بودند، اما ايشان نهايتاً استاندار يك استان بودند.
آقای احمدینژاد دولتش الآن با دو مشكل مواجه است:
1.عدم كارآمدی
2. مساله تورم و گراني
ايشان اول قبول نمیكردند و همهاش میگفتند: اينها غلط است، و اينها كذب است. حالا ديگر قبول كردند.
در جريان انجام چشمانداز با آمدن اين دولت ما دو سال عقب افتاديم و دولت و مجلس در اجرای چشمانداز كند عمل میكنند.
پربازدیدکننده ترین خبر يکی از سایت های معروف خبری ترکیه ، مربوط بود به چهار عکس از دکتر محمود احمدی نژاد . این مطلب که هیچ جنبه ی خبری نداشت و فقط چند عکس آرشیوی بود، حدود 90000 بازدیدکننده پیدا کرد؛ و از نظر تعداد بازدیدکننده بالاتر از خبرهای مهم دیگر دیروز، مانند خبر تصویب تغییر قانون اساسی ترکیه در مجلس قرار گرفت!
از آن جالب تر، تعداد زیاد نظرات کاربران است؛ 250 نظر زیر این خبر قرار گرفت که واقعاً عجیب است.
بیش از 80 درصد نظرات، نظرات موافق بودو تعدادی از نظرات مخالف بود.
توضیح : منظور نویسندگان پیامها از کلمه ی "رهبر"، مفهوم رئیس و حکمران است، نه کلمه ی "رهبر"ی که ما به کار می بریم.
- کاش رهبران کشور ما هم چنین بودند.
- - در ایران، احمدی نژاد و در فلسطین، هنیه. دنیای اسلام کم کم دارد رؤسایش را پیدا می کند.
- احمدی نژاد روستا زاده است، ولی واقعاً مرد جنگ است.
- مانند پیامبرمان، زندگی ساده و متواضعانه ای دارد.
- خوش به حال کسانی که در ایران زندگی می کنند. همان طور که رسول الله فرموده: بر شما همان طور حکومت می شود که خود خواسته اید. مردم ایران لایق اویند. به نظر من او رهبر همه ی مسلمانان است.
- چنین رهبرهایی اند که پادویی دیگر کشورها را نمی کنند.
- اگر نخست وزیر ما این کار را می کرد، به جرم ارتجاع اعدام می شد!!
- این تصاویر مرا واقعاً تحت تأثیر قرار داد. ادعا می کنم در دنیای امروز، هیچ رهبری نمی تواند به عنوان تظاهر (ریائاً)، چنین رفتاری داشته باشد.
- یک مسلمان - "دنیا برای دیگران باشد، آخرت برای ماست"
- کسانی که درهای عقل را بسته اند، از اینکه او شناخته شود، می ترسند.
- اینکه عقایدش را قبول دارم یا نه، مسئله ای دیگر است... اما از صمیمیت و تواضعش تقدیر می کنم.
- من به این آدم افتخار می کنم. فقط در عصر حاضر، دولتمردی مانند او باید بیشتر به ظاهر خود برسد تا بیشتر بتواند بر انسانها تأثیر بگذارد.
-شعر نوشته. معنی شعر: ای شاگرد مرحوم امام خمینی! راهت باز باشد ای کسی که بر زمین سخت می خوابی! راهت باز باشد. ای کسی که نان و زیتون می خوری! تو را دوست داریم.
- - اینکه از میان پادشاهان و حکمرانان، کسی مانند احمدی نژاد پیدا شود، از الطاف خداوند است.
- احمدی نژاد جنبه های دیگری هم دارد که در این نوشته نیامده. این آدم در این دنیا فقط یک خانه دارد و یک ماشین مدل 1979. طبیعی است که چنین آدمی شجاع باشد.
- این آدم می تواند موجب وحدت مسلمانها شود.
- برادرم احمد! خدا یارت!
- اگر کسی بتواند با آمریکا دربیفتد، تویی.
- کاش شیعیان علوی کشور ما هم مانند شیعیان جعفری ایران، در دین شان صادق بودند.
- مگر می شود خدا به چنین انسانی کمک نکند!؟ احمدی نژاد و احمد نجدت سزار، اسمشان به هم شبیه است. اما زندگی شان هیچ شباهتی به هم ندارد.
- مگر محمد رسول الله که لباس پینه دار می پوشید و غذایش را با فقرا تقسیم می کرد، پیامبر ما و احمدی نژاد نیست؟ "به جای اینکه از همه بترسی، فقط از خدا بترس"
در جواب انتقادات نوشته : می گویید که او اهل سنت نیست. در حالی که به خاطر التزامش به سنت، با ورود وقت نماز، کاپشن اش را زیرش انداخته و نماز خوانده. ملتزم به سنت است. خیلی راستگو و صریح است. سیاست نمی کند، بلکه کشورش را اداره می کند. همه ی ایرانیها را به یک چوب نزنید.
در جواب انتقادات نوشته : دوست من! اگر رهبر تو نمی تواند چنین رفتاری داشته باشد، لازم نیست حسادت کنی! اگر می گویی تظاهر است، به من بگو که چرا رهبر تو نمی تواند چنین تظاهری بکند؟
- نیازی به گفتن سخن زیاد نیست. یک کلمه: آدم کوتاه قد بزرگ.
رئیس جمهور ما حتی وقتی به تشییع جنازه می رود هم نماز نمی خواند! مردم باید از رهبرشان الگو بگیرند؛ نمی دانم ما از چه چیز رئیس جمهورمان می توانیم الگو بگیریم؟ احمدی نژاد یک رهبر است. یک انسان. در برابر غرب، سر خم نمی کند. برای مردمش زندگی می کند و مردمش تا آخر از او حمایت می کنند.
در جواب انتقادات نوشته : کسی گفته بود که ایران در تاریکی قرون وسطی، سیر می کند. بله! ترکیه بدون اجازه ی آمریکا نمی تواند قدم بردارد؛ ایران قرون وسطایی، پروژه ی اتمی اش را تکمیل می کند. سلاح های ترکیه وارداتی است؛ ایران قرون وسطایی موشک هایی می سازد که به تل آویو هم می رسد. خواستم یادآوری کرده باشم.
- هرکس هرچه می خواهد بگوید. من این آدم را دوست دارم!
- اگر در دنیا 5-3 آدم مثل او باشد، می توان در مقابل آمریکا قد علم کرد. قبل از سخنرانی اش می گوید خدا مرا آفریده و من بنده ی عاجز او
[External Link Removed for Guests]
خوش به حال کسانی که در ایران زندگی می کنند. همان طور که رسول الله فرموده: بر شما همان طور حکومت می شود که خود خواسته اید. مردم ایران لایق اویند. به نظر من او رهبر همه ی مسلمانان است.
واقعا خوش به حالمون
به نظر من احمدي نژاد با يکم تجربه يکي از روساي جمهور عالي نه تنها ايران و اسلام بلکه جهان مي شود که اگر دور و بري هاي احمدي نژاد هم مثل وي ساده زيست و مردم دوست و... بودند واقعا کشور بسیار پيشرفت مي کرد ولي متاسفانه ...
ولي برخي از خصوصيات وي را خوب است که ياد بگيريم اگر چه ظاهري و تبليغاتي باشد.
ساده زيستي
در ميان مردم بودن
دينداري اسلام ناب
با زبان فارسی با مردم صحبت کردن
خدمت به مردم به هنگام سخنرانی
فراوانی اجناس و مایحتاج
کنترل تورمی حتی بسیار کمتر از دوران خاتمی
کاهش شدید تورم در بخش مسکن، انبوه سازی و کاهش بی سابقه قیمت مسکن و اجاره بها
پیشرفت در انرژی هسته ای
افزایش تولید خودروی پراید
پرداخت میلیاردهای تومن از جیب شهرداری تهران جهت وام ازدواج جوانان
جیره بندی بنزین و ایجاد اشتغال برای واحدهای تولید کننده کارتهای سوخت و ایجاد صفهای طویل سوخت در جایگاهها
پیشرفت اسلام بین جوانان به وسیله زور و ارعاب و کتک
ایجاد چهره ای بسیار مثبت از ایران در جهان
افزایش شدید حقوق معلمان و کارگران
رفع کامل بیکاری در سخنان شبانه روزی ایشان
ایجاد بیمه همگانی و رفع کامل مشکلات معیشتی مردم
عدم سفرهای بی مورد به کوره دهات های ایران که مستلزم هزینه های میلیونی و میلیاردی است
افزایش توجه و علاقه نسل جوان به اسلام ناب پس از اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی
و...