شوراي امنيت قطعنامه بر عليه ايران را تصويب کرد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-شهرک غرب
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

لاريجانی در مورد قطعنامه شورای امنيت هشدار داد

پست توسط MAX »

لاريجانی در مورد قطعنامه شورای امنيت هشدار داد

سرپرست مذاکرات هسته ای ايران در مورد تصويب پيش نويس قطعنامه پيشنهادی اروپاييان در شورای امنيت سازمان ملل پيرامون پرونده هسته ای ايران هشدار داده است.

روز جمعه، 10 نوامبر، علی لاريجانی، دبير شورای عالی امنيت ملی و سرپرست مذاکرات هسته ای جمهوری اسلامی گفت که "در صورتی که سازمان ملل قطعنامه را بدون توجه به اصلاحات روسيه به تصويب برساند، ما در روابطمان با آژنس بين المللی انرژی اتمی تجديد نظر خواهيم کرد."

آقای لاريجانی برای گفتگو با مقامات روسيه در مورد برنامه هسته ای ايران روز جمعه وارد مسکو شده است.

به گفته منابع جمهوری اسلامی، قرار است وی در اين سفر با ايگور ايوانف، رييس شورای امنيت ملی روسيه، و سرگئی لاوروف، وزير خارجه و ديگر مقامات اين کشور ديدار و گفتگو کند.

دبير شورای امنيت ملی ايران گفته است که تصويب قطعنامه ای بدون منظور کردن تعديل های مورد نظر روسيه باعث تغيير روش ايران نخواهد شد.

وی ابراز اميداوری کرده است که مساله برنامه های هسته ای ايران از طريق مذاکره حل و فصل شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران - ايرنا - آقای لاريجانی روز پنجشنبه گفته بود که روسيه برای آغاز هرچه سريعتر مذاکرات بين المللی با ايران در باره برنامه هسته ای اين کشور "اعمال فشار" خواهد کرد.

شورای امنيت سازمان ملل متحد در قطعنامه قبلی خود در باره پرونده هسته ای جمهوری اسلامی به ايران تا پايان ماه ژوئيه مهلت داده بود فعاليت های خود در زمينه غنی سازی اورانيوم را به حالت تعليق در آورد، همکاری گسترده تری با آژانس بين المللی به عمل آورد و گفتگو برای حل بحران هسته ای اين کشور را از سر بگيرد.

در اين قطعنامه اقدامات بعدی در صورت خودداری ايران از اجرای اين خواست ها پيش بينی شده بود و قطعنامه پيشنهادی کشورهای غربی در اجرای اين بند از قطعنامه قبلی تهيه شده است.

رد قطعنامه

ايران قطعنامه مصوب شورای امنيت را غيرقانونی خوانده و آن را رد کرده بود و برخی از مقامات جمهوری اسلامی گفته اند که وضع تحريم های بين المللی عليه ايران تاثيری بر اين کشور ندارد.

ماه گذشته جمهوری اسلامی، در اقدامی که کشورهای غربی به مقابله با خواست جامعه بين المللی تعبير کرده اند، اعلام داشت که آبشار دوم سانتريفوژهای خود در تاسيسات غنی سازی اورانيوم در نطنز را راه اندازی کرده است.

ر هفته های اخير، کشورهای عضو دايم شورای امنيت - آمريکا، بريتانيا، چين، روسيه و فرانسه - و آلمان، موسوم به گروه 1+5، مذاکراتی را در باره متن قطعنامه جديدی در باره ايران برگزار کرده اند.

محور اين مذاکرات اقداماتی برای وادارد کردن ايران به قبول خواست جامعه بين المللی عنوان شده اما تا کنون اين کشورها به توافقی در مورد يک متن قابل قبول دست نيافته اند.

کشورهای اروپايی پيش نويس قطعنامه ای حاوی وضع برخی تنبيه های بين المللی، از جمله منع صدور اقلام و فناوری قابل استفاده در برنامه های هسته ای و موشکی، محدوديت سفر خارجی ايرانيانی را که در برنامه های هسته ای دست دارند و مسدود کردن دارايی شرکت های دست اندرکار در برنامه های هسته ای ايران را ارايه داده اند.

روسيه، که دارای روابط نزديک تجاری با ايران است و در ساخت نيروگاه اتمی بوشهر مشارکت دارد، خواستار تعديل اين تنبيه ها شده است.

گفته می شود روسيه خواسته است قطعنامه پيشنهادی راه را بر مذاکرات با ايران مسدود نکند درحاليکه پيش نويس کنونی از جمله خواستار منع سفرهای خارجی مقام های ايرانی دست اندرکار برنامه هسته ای است، و همچنين از هرگونه اشاره ای به نيروگاه بوشهر خودداری ورزد.

به گزارش خبرگزاری روسی نووستی، علی لاريجانی در سخنان خود در مسکو به پيشنهاد قبلی روسيه شامل غنی سازی اورانيوم مورد نياز ايران در روسيه اشاره کرده و گفته است که اين پيشنهاد همچنان در دست بررسی است.

کشورهای غربی ابراز نگرانی کرده اند که ايران در صدد توليد اسلحه اتمی در پوشش برنامه های صلح آميز هسته ای است اما مقامات جمهوری اسلامی اين اتهام را رد کرده و بر غيرنظامی بودن برنامه های اتمی خود تاکيد داشته اند.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------BBC
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

اسامی افراد ممنوع السفر در قطعنامه تحريم

پست توسط كيارش »

خبرگزاري فرانسه اسامي افراد يا نهادهاي مربوط به برنامه‌هاي موشكي و هسته‌اي ايران را كه ممكن است مورد تحريم‌هاي سازمان ملل قرار گيرند، منتشر كرد.

به گزارش فارس، اين فهرست به عنوان ضميمه قطعنامه پيشنهادي اروپا در ميان اعضاي شوراي امنيت سازمان ملل توزيع شده است.

افراد مرتبط با برنامه هسته‌اي ايران:
محمد قنادي، معاون تحقيق و توسعه سازمان انرژي اتمي ايران
بهمن اصغرپور، مدير عملياتي در رآكتور آب سنگين اراك
داوود آقاجاني، رئيس كارخانه غني‌سازي سوخت آزمايشي در نطنز
احسان منجمي، مدير ساخت پروژه در نطنز
جعفر محمدي، مشاور فني سازمان انرژي اتمي ايران و مسئول مديريت توليد سوپاپ‌هاي سانتريفوژها
علي حاجي ليل‌آبادي، مدير عامل شركت انرژي مصباح
محمد مهدي‌نژاد نوري، رئيس دانشگاه صنايع دفاعي مالك اشتر (بخش شيمي آزمايشاتي را درباره برليوم انجام داده است)

افراد مرتبط با برنامه موشك بالستيك ايران
حسين سليمي، فرمانده نيروي هوايي سپاه پاسداران ايران

با اين چيزا نمي شه جلوي ايراني رو گرفت :x :x

احمد وحيد دستجردي، رئيس سازمان صنايع هوايي ايران
رضاقلي اسماعيلي، رئيس بخش امور بين‌الملل و تجارت سازمان صنايع هوايي ايران
بهمنيار مرتضي بهمنيار، رئيس بخش بودجه و مالي سازمان صنايع هوايي ايران

افرادي كه با برنامه هسته‌اي و موشك بالستيك ايران مرتبط هستند
سرلشكر يحيي رحيم صفوي، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي

نهادهاي مرتبط با برنامه هسته‌اي ايران
سازمان انرژي اتمي ايران
شركت انرژي مصباح (فراهم‌كننده رآكتور هسته‌اي اي40 در اراك
شركت كالا الكتريك
شركت پارس تراش كو (برنامه سانتريفوژ)
فرآيند تكنيك (برنامه سانتريفوژ)
سازمان صنايع دفاعي ايران
شركت هفتم تير، وابسته به سازمان صنايع دفاعي ايران

نهادهاي مرتبط با برنامه موشك بالستيك ايران
سازمان صنايع هوايي ايران
گروه صنايع شهيد همت (وابسته به سازمان صنايع هوايي ايران)
گروه صنعتي شهيد باقري (وابسته به سازمان صنايع هوايي ايران)
گروه صنعتي فجر (وابسته به سازمان صنايع هوايي ايران)
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
New Member

پست توسط PARAND »

اقاي كيارش نوشته است كه : (( با اين چيزا نمي شه جلوي ايراني رو گرفت )). خيلي مطمئن اين حرف رو ميزني.وقتي 8 كشور صنعتي كه قلب اقتصاد و تجارت و قدرت نظامي جهان تو دست اونهاست با هم موضع متحد عليه ايران اتخاذ كردند ديگه هيچ كشوري توانايي مقابله با اونها رو نخواهد داشت. :? :? :?
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

PARAND,
دوست من 8 کشور که سهله اگر ما همت کنيم 80 کشور هم نميتونن جلوي ما رو بگيرن. :-)

كيارش,
دوست من اينها فکر ميکنن که با تحريم نخبگان کشور به ما ضربه ميزنند ولي اين فکر نه تنها بچگانه است بلکه يک حقيقت تلخ براي غرب را آشکار ساخت و آن اينکه ما در جنگ هسته اي پيروز شده ايم و غرب آخرين تقلاهاي خود را ميکند. :AA:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

parand عزيز من هم مي گم نمي تونن جلوي ايران رو بگيرن ، چون بالاخره واسه رفع تحريم يا بعضي مذاكرات كه در آينده انجام ميشه بالاخره اين افراد ذكر شده بايد به كشورهاي اروپايي برن كه بتونن مذاكره كنن ، پس بعضي بند هاي تحريم رو به حالت تعليق در ميارن ،‌ مذاكره هم يه جوري نيست كه يك يا دو روز طول بكشه و بعد تموم بشه ، همون طوري كه همه مي دونن از اول دولت آقاي خاتمي شروع شده و معلوم نيست تا چه زماني ادامه داشته باشه ، فرمانده هاي سپاه هم كه از اول انقلاب سفرهاي خارجي شون به جز چند تا كشور عربي به بقيه كشورها ممنوع بوده پس اعلام اين اسامي بيشتر شبيه يه جنگ روانيه واسه تضعيف روحيه . ايران از اول انقلاب در تحريم بوده ، اون زماني كه ما هيچي نداشتيم و دولت و نظاممون نوپا و ضعيف بود ، يعني شما مي گي ما به اندازه ي اون زمان هم نمي تونيم مقاومت كنيم ؟ تحريم خيلي چيزها به ما داده كه اگر در تحريم نبوديم شايد هيچوقت به اين حد از فن آوري نمي رسيديم كه حرف اول رو در خاورميانه بزنيم ، شايد اگه ما تحريم نمي شديم مثل باقي كشور هاي عربي فقط بايد مصرف كننده مي شديم . پس يه مقدار واقع بين باشيد .

يا علي
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Junior Poster
Junior Poster
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 104 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار

پست توسط usof k »

::ss
ما از اول انقلاب تا حالا توي تحريميم
اين حرفها براي ما شده مثل جوک
به قول متکي: اين تحريمها براي ما تا حالا نه اينکه ضرري نداشته بلکه نعمت هم بوده
Ahmad6644,
تحريم خيلي چيزها به ما داده كه اگر در تحريم نبوديم شايد هيچوقت به اين حد از فن آوري نمي رسيديم كه حرف اول رو در خاورميانه بزنيم ، شايد اگه ما تحريم نمي شديم مثل باقي كشور هاي عربي فقط بايد مصرف كننده مي شديم . پس يه مقدار واقع بين باشيد .
خدايا آن که تو را دارد چه ندارد ؟

و آن که تو را ندارد چه دارد ؟ امام حسين (ع)
New Member

پست توسط PARAND »

اقاي saeid12345نوشته اند :
بايد خدمتتون عرض كنم كه همين 8 كشور فعلا رياست كل دنيا تو دستشون هستش و 95 درصد كشورهاي دنيا سياستهاي اونها دنبال ميكنن.خوب ما چه جوري در برابر اين همه كشور كه تكنولوژي اونها چندين برابر تكنولوژي ماست مقاومت كنيم.فرمايش شما مثل اينه كه 150كشور به امريكا راي ميدن وايران تنها كشوري كه ميخواد با امريكا مخالفت كنه.
New Member

پست توسط PARAND »

Ahmad6644 نوشته شده:parand عزيز من هم مي گم نمي تونن جلوي ايران رو بگيرن ، چون بالاخره واسه رفع تحريم يا بعضي مذاكرات كه در آينده انجام ميشه بالاخره اين افراد ذكر شده بايد به كشورهاي اروپايي برن كه بتونن مذاكره كنن ، پس بعضي بند هاي تحريم رو به حالت تعليق در ميارن ،‌ مذاكره هم يه جوري نيست كه يك يا دو روز طول بكشه و بعد تموم بشه ، همون طوري كه همه مي دونن از اول دولت آقاي خاتمي شروع شده و معلوم نيست تا چه زماني ادامه داشته باشه ، فرمانده هاي سپاه هم كه از اول انقلاب سفرهاي خارجي شون به جز چند تا كشور عربي به بقيه كشورها ممنوع بوده پس اعلام اين اسامي بيشتر شبيه يه جنگ روانيه واسه تضعيف روحيه . ايران از اول انقلاب در تحريم بوده ، اون زماني كه ما هيچي نداشتيم و دولت و نظاممون نوپا و ضعيف بود ، يعني شما مي گي ما به اندازه ي اون زمان هم نمي تونيم مقاومت كنيم ؟ تحريم خيلي چيزها به ما داده كه اگر در تحريم نبوديم شايد هيچوقت به اين حد از فن آوري نمي رسيديم كه حرف اول رو در خاورميانه بزنيم ، شايد اگه ما تحريم نمي شديم مثل باقي كشور هاي عربي فقط بايد مصرف كننده مي شديم . پس يه مقدار واقع بين باشيد .

يا علي

بايد خدمت شما نيز عرض كنم كه اولا تكنولوژي الان با اون موقع خيلي فرق كرده.رشد علم در خارج ايران 1000برابر داخل ايران هستش.(اينو در حين سفرم به امريكا وچند كشور اروپايي مشاهده كردم)واين رشد با سرعت زياد داره ادامه پيدا ميكنه. من با توجه به اون چيزهاي كه تو خارج ايران ديدم با داخل ايرن مقايسه ميكنم يقين دارم ايران تا 100 سال ديگه كه هيچ تا 1000سال ديگه هم نمي تونه به تكنولوژي سال 2000 ميلادي امريكا دست پيدا كنه.اين يعني شكست تو سياست از نوع ايراني.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

PARAND,
دوست عزيز شما منو ياد يک *** ميندازيد که اون هم سفرهاي خارجي رفته بود دو دوستدار کشور استراليا و حيواني به نام کانگرو بود! :::P
من خيلي وقت است که ديگر با افرادي که سرش پر از تبليغات غربي شده و چشماشون رو به روي حقايق بسته اند وارد بحثهاي طولاني نميشوم چون نه اين افراد چيزي ميفهمن و نه اينکه فايده اي براي من دارد! :shock:
فقط از شما يک سوال دارم و خواهشا جواب صحيح بدهيد . :-?
چرا امام حسين (ع) با 72 نفر يار وفادار در جلوي 30 هزار کوفي تا دندان مسلح ايستاد و حتي يک قدم عقب ننشست؟ :-)
New Member

پست توسط PARAND »

Saeid12345 نوشته شده:PARAND,
دوست عزيز شما منو ياد يک *** ميندازيد که اون هم سفرهاي خارجي رفته بود دو دوستدار کشور استراليا و حيواني به نام کانگرو بود! :::P
من خيلي وقت است که ديگر با افرادي که سرش پر از تبليغات غربي شده و چشماشون رو به روي حقايق بسته اند وارد بحثهاي طولاني نميشوم چون نه اين افراد چيزي ميفهمن و نه اينکه فايده اي براي من دارد! :shock:
فقط از شما يک سوال دارم و خواهشا جواب صحيح بدهيد . :-?
چرا امام حسين (ع) با 72 نفر يار وفادار در جلوي 30 هزار کوفي تا دندان مسلح ايستاد و حتي يک قدم عقب ننشست؟ :-)
    اقاي saeid12345من اولا به شما توهين نكردم.ثانيا من فقط نظر خودم رو گفتم .اگه قراره تو انجمن نظر بدم و بهم توهين كنين چه بهتر كه نظر ندم.تا وقتي اساتيد برجسته تو انجمن هستن من چه كاره ام.
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

دوستان عزيز لطفا به حقوق يکديگر احترام بگزاريد و اين بحث را هم لطفا ادامه ندهيد... :-o
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-اهواز
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط shahram_sampad »

Saeid12345 نوشته شده:PARAND,

كيارش,

Farhad3614: پست شما ویرایش شد.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”