دوستان عزيز
بنده اونجا نيستم که از نزديک اين ماجرا رو ببينم و چيزي که در اين باره ميدونم فقط توصيف، اخبار و ديدن عکسهايي هست که البته در مرتبط بودن و با نبودن اون به موضوع هم ترديد دارم، به هر حال اين موضوع تا به اينجا ادامه پيدا کرده و دوستان گرامي هم نظرات خودشون رو دادند (هر چند بعضا خلاف قوانين)
ببينيد دوستان عزيز، اگر اوقعا چنين رفتاري با افراد داره ميشه، مراجع حقوقي و قضايي وجود دارند، افرادي هم که مورد بياحترامي قرار گرفتند هم در قيد حيات هستند، ميشه با استناد به اين موارد اقدام کرد، نه اينکه همه ديگري رو با انگشت واقعي و يا مجازي نشون بدهند و اون رو ظلم ديده معرفي کنند، من شخصا هيچ وقت چنين رفتاري رو نميپسندم و اگر روزي چنين موردي براي خودم اتفاق بيافته کوتاه نميام، اما داد و فرياد هم نميکنم، از راه درست، با فکر و تدبير جلو ميرم تا ظلمي که در حقم شده رو اثبات و حقم رو بگيرم، من هم با بدحجابي شديدا مخالفم، اما اين موضوع هم تعريفي و حدي داره، به هر نوعي بد حجابي گفته نميشه، به هر حال هر چه بوده و هر اتفاقي که افتاده نوشتن اين مسائل در محيط عمومي انجمن مطمئنا هيچ سودي بر ماجرا نداره، اما به اين انجمن صدمه ميزنه (خودتون بهتر منظور از صدمه رو ميدونيد)
پس لطفا بعد اين پست در اين مورد پستي ارسال نشه و بحثي صورت نگيره
ممنون از همکاري تمام دوستان گرامي
موفق باشيد