> موج تازهء برخورد با زنان و جوانان <

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پست توسط gigi64 »

:eek: من نمی دونم آخه این بگیر و ببند برای چی هست؟ چرا خیلی دوستانه تذکر داده نمی شه !!!من واقعا هیچ ایرادی تو نوع لباس و حتی موهای اون پسرها که گرفته بودند نمی بینم!!!واقعا کارهای مهمتری جز این جور کارها و جمع آوری دیش های ماهواره ندارند؟؟؟!!به نظر من دخالت در زندگی مردم و عوض کردن اعتقادات و رفتارشون اصلا درست نیست.(این حداقل حقوق یک انسان هست) :-?
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار
تماس:

پست توسط jeeerjeeerak »

gigi64 جان
اين دوکار از مهمترين و اساسي ترين وظايف نیروی انتظامی ج ا ا است .بعدشم در مورد حداقل حقوق انسان نوشتی :
توی ایران همه فرشتن و بهمین دلیل حقوق انسان در مورد آنها قابل اجرا نیست
مشترک مورد نظر در دسترس نمي باشد !!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72659 بار
سپاس‌های دریافتی: 31671 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

دوستان عزيز
بنده اونجا نيستم که از نزديک اين ماجرا رو ببينم و چيزي که در اين باره ميدونم فقط توصيف، اخبار و ديدن عکسهايي هست که البته در مرتبط بودن و با نبودن اون به موضوع هم ترديد دارم، به هر حال اين موضوع تا به اينجا ادامه پيدا کرده و دوستان گرامي هم نظرات خودشون رو دادند (هر چند بعضا خلاف قوانين)
ببينيد دوستان عزيز، اگر اوقعا چنين رفتاري با افراد داره ميشه، مراجع حقوقي و قضايي وجود دارند، افرادي هم که مورد بي‌احترامي قرار گرفتند هم در قيد حيات هستند، ميشه با استناد به اين موارد اقدام کرد، نه اينکه همه ديگري رو با انگشت واقعي و يا مجازي نشون بدهند و اون رو ظلم ديده معرفي کنند، من شخصا هيچ وقت چنين رفتاري رو نميپسندم و اگر روزي چنين موردي براي خودم اتفاق بيافته کوتاه نميام، اما داد و فرياد هم نميکنم، از راه درست، با فکر و تدبير جلو ميرم تا ظلمي که در حقم شده رو اثبات و حقم رو بگيرم، من هم با بدحجابي شديدا مخالفم، اما اين موضوع هم تعريفي و حدي داره، به هر نوعي بد حجابي گفته نميشه، به هر حال هر چه بوده و هر اتفاقي که افتاده نوشتن اين مسائل در محيط عمومي انجمن مطمئنا هيچ سودي بر ماجرا نداره، اما به اين انجمن صدمه ميزنه (خودتون بهتر منظور از صدمه رو ميدونيد)
پس لطفا بعد اين پست در اين مورد پستي ارسال نشه و بحثي صورت نگيره
ممنون از همکاري تمام دوستان گرامي
موفق باشيد :razz:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

Mahdi1944, دوست خوبم

شما مثل اينکه ايران رو با آمريکا اشتباه گرفتيد.

در اينجا وقتي قتلهاي زتجيره اي اتفاق ميفته و وکيلي بدنبال کشف حقايق ميره، اون وکيل به اتهام تشويش اذهان عمومي به پنج سال زندان محکوم ميشه ::ns

اين بيشتر به جوک شبيه تا واقعيت.

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Achilles جان
ديگر کشورها هم وضع بهتري ندارند، کمي در مورد قتل کندي رئيس جمهور آمريکا در دالاس مطالعه کنيد راحت ميتونيد بفهميد کجا ايرانه و کجا آمريکا، بعد از پنجاه سال اعلام کردند که قتل کار سازمانهاي امنيتي خود آمريکا هست و ....
پس لطفا حرف از آمريکا نزنيد، اگر واقعا کسي دنبال پيدا کردن حقيقت و گرفتن حق خودش باشه، در هر سيستم حکومتي که باشه، ميتونيد حق رو بگيريد، اگر فسادي هست مطمئنا بالاترين مرجع هر دستگاه (مثلا دستگاه قضايي) نميتونه به شما پاسخگو نباشه و راههاي زيادي هم براي اين کار وجود داره (نامه، ملاقات و ...)
مشکل ما اينه توقع داريم ديگران برامون کاري انجام بدهند ، خودمون در اولين قدم اگر با شکست مواجه بشيم، نا اميد ميشينيم و زانوي غم بغل ميکنيم و بعد از اون هم بدون توجع به اينکه کارمون درست بوده يا نه فقط حرف ميزنيم، در حالي که اگر کسي بخواد عمل کنه کمتر حرف ميزنه
در هر صورت جداي از تمام اين موارد، درست يا نادرست، بحث در اين موارد هيچ جايي در اين انجمن نداره، اگر ميبينيد اين بار کمتر اين موضوع کنترل شد، فقط به درخواست برخي دوستان بود
اگر دوستاني نياز به ادامه بحث دارند ميتونند در محيطي غير از اين انجمن و يا در PM با يگديگر بحث کنند
در صورت ادامه تاپيک قفل خواهد شد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

اولش از همه مديران تشکر ويژه مي کنم چون با مديريت کردن اين موضوع باعث شدن به يه نتيجه گيري کامل برسيم
و براي حسن ختام اين تاپيک مي خواستم
هيچ مشکلي را که نمي تونن حل کنن فقط بدترش مي کنن نميدونم صحبتاي رييس جمهور محترم قبل از انتخاب شدن با راي اکثريتو توي گفتگوي خبري شبکه 2 يادتون هست در مورد لباسو و مد و ....

اين عکس رو قرار بدم :

Please Login or Register to see this code
[External Link Removed for Guests]

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

تاپيک قفل شد .... :-P

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مونترال
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

سخنان احمدی نژاد -روز سوم تیر 84- حجاب

پست توسط Dahkoo »

به لینک زیر بروید
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط jeeerjeeerak »

اگر نمي تونيد به لينک بريد اينارو حتما بخونيد :

محمود احمدی نژاد درست درروزهای انتخابات ریاست جمهوری دریک برنامه تلویزیونی چنین گفت : " واقعا مشکل مردم ما الان شکل موی بچه های ماست؟ بچه های من وتو دوست دارند موشون رو هرجوری دوست دارند بزنند. به من وتوچه ربطی داره؟ من وتو باید به مسائل اصلی کشور برسیم. یعنی دولت باید بیاید اقتصاد را سامان بدهد، فضای کشور را آرامش ببخشد، امنیت روانی درست کند، پشتیبانی کند ازمردم! مردم سلائق گوناگون دارند، با سنت های مختلف، اقوام مختلف، تیپ های مختلف! دولت خدمتگزارهمه است. چرا مردم رو کوچیک می کنیم؟ یعنی اینقدرمردم رو کوچیک می کنیم که الان مشکل مهم جوان های ما اینه که مدل موشون رو چجوری بزنند ودولت هم نمی زاره؟! یعنی شآن دولت اینه؟ شان مردم اینه؟ این درواقع توهین به مردم ماست.چرا مردم رو دست کم می گیریم؟ مشکل کشورما مثلا این است که فلان دختر ما فلان لباس راپوشید؟ الان مشکل کشور ما اینه؟یعنی مشکل مردم ما اینه؟
مشترک مورد نظر در دسترس نمي باشد !!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4506 بار
سپاس‌های دریافتی: 4333 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

هرچند دوست ندارم در مباحث قفل شده، مطلبی درج نمایم، اما لازم دیدم این چند خط را جهت استحضار دوستان خوبم اضافه کنم.
نیروی انتظامی، ادارهء منکرات و . . . هیچکدام زیر نظر ریاست جمهوری (چه احمدی نژاد چه هر کسی که قبل از ایشان رئیس جمهور بوده) نیست. در ورای این ادارات، قدرتهای بسیار بانفوذتری از مقام یک رئیس جمهوری، نظیر سردار ذوالقدر، نقدی و . . . فعالیت می کنند که رئیس جمهور، ابدن از نظر قانون ج ا ا ، حق کنترل، نظارت و یا دستور به آنها را ندارد.
با تشکر :o
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: pejman.daie@gmail.com
تماس:

نظر شما برای طرح مبارزه با بد حجابی

پست توسط pejman »

اين فيلمو ببينين بعدش حتما" نظر بديد