توهین نانسی عجرم خواننده عرب به ایرانی ها ...

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار
تماس:

پست توسط Saeed_6262 »

البته به نظر من تنها هك كردن سايتش كافي نيست ، يه ايراني بايد خودشو هك كنه :L:L :L:L :L:L :::P
New Member

پست توسط money »

دوست عزیز ، پست سراپا فحش شما ویرایش شد...
لطفا ادب را در این محیط رعایت فرمایید.
باتشکر
Mohsen1001
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

برای اون ایرانیهایی متاسفم که این همه وقتشون رو بخاطر این موجود بی ارزش صرف کردند و وبلاگ اختصاصی براش درست کردند ، اخه یکی نیست بگه که چی داری این همه سنگ اون رو به سینه میزنی چیزی گیر تو میاد ؟!!! :-P

از دوستان خواهش میکنم با الفاظ مناسب اظهار نظر کنند ما که نباید خودمون رو مثل اونها بکنیم و هم کلامشون بشیم.

موفق باشید :)
New Member

پست توسط money »

ولی حق اش بود

آقا محسن حد اقل بزار دو تا فحش برای این که دلم خنک شه بدم

ای نانسی بی ادب

ای نانسی احمق

ای نانسی حق نشناس
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

البته شايد بازيچه گروههاي سياسي مخالف ايران قرار گرفته؛ اما در هرحال کار بسياري بدي انجام داده ،و نمکدان راشکسته
شايد هم از اينکه براي بازي در فيلم ايراني نقاب انتخاب و مورد تائيد قرار نگرفته..... سوخته!!
ولي بي خيال
مه فشاند نور و سگ عو عو کند .......... ......
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط behzad 57 »

با سلام :razz:
من بعد از شنيدن اين خبر :-? از راه يک في . لت . ر . شک . ن به سايتش رفتم ودر قسمت پيغامها جوابش رو دادم
ضمنا" خالي از لطف نديدم که خودم را با نام ايران ايراني معرفي کنم و پايداري هميشگي نام خليج فارس :-o و کشور ايران :) وسه جزيره ايراني :( را به او ياد آور شوم که اين قضيه (عزر ميخواهم) پاسي بزرگ و اساسي :::P براي عربهاست :grin:
بنابر اين از شما خواهش مي کنم که اين روش براي پاسخگويي را فراموش نفرماييد :D
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R »

من با Hide IP Platinum رفتم و دیدم سایتش همچین تحفه ای نیست که ما بخواهیم بریم تو سایتش خودش یک زمانی عزیز بود ولی با اینکارش که خفت و خاری فحش رو برای خودش خرید.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

به نظرم به جای فحش دادن بهتره یک کاری بکنید و حداقل اینکه دیگه سنگش رو بعضی ها به سینه نزنند
در ضمن از یک جیره خوره کوکاکولا بیشتر از این نمیشه توقع داشت
میشه ؟!

اگر سایتش رو هک کردن خبرش رو بدید اابته قبلش بهتره اون دوستان نازنین ایرانی که به قول محسن عزیز سایت براش زدن سایت خودشون رو تعطیل کنند

:-o
 تصویر

تصویر

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 10 بار
تماس:

پست توسط آوات »

به عربها كاري نداشته باشيد نا سلامتي ما هم تو كشورمون عرب داريم .
ولي اين واسم سواله كه چرا هنوز هم بعضي ها پيدا مي شوند كه از توهين كنندگان به مليتشان هنوز هم از اونها حمايت مي كنند .
به خاطر يه همچين احمقي نبايد يك ملت رو محكوم كرد . :x
من عرب نيستم ولي به اونها هم توهين نمي كنم .
اشكال كار از يك جاي ديگه هستش . بي خودي بزرگش نكنيم . اين جور فاحشها واسه بازار گرمي خودشون هر غلطي مي كنند . اين هم يه نمونش واسه اربابهاي خودش.
خوب اين مي تونه رو خيلي چيزها در زندگي اون بدبخت اثر بزاره .
البته من پارسال هم يك مصاحبه از اون ديدم كه مي گفت حاضره با هر كسي ازدواج كنه ولي طرف فقط عراقي نباشه :::P :L:L :grin:
من اون وقتها خود عراق تو يكي از شهرهاي كردنشينش مهمون بودم .
پس اين اولين دفعش نيت كه از اين غلطها مي كنه . بدبخت نمي دونه كه فردا كه از ريخت افتاد كسي واسش تر ه هم خورد نمي كنه :-) :::P :::P :L:L
پس از آن غروب رفتن اولين طلوع من باش
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

به عربها كاري نداشته باشيد نا سلامتي ما هم تو كشورمون عرب داريم .

يه موي عربهاي زحمت کش ايراني رو به يک ميليون تا امثال نانسي عجرم نميديم . واقعا يکه خوردم شما عربهاي ايراني رو با اون عربهاي عياشو خوشگذران مقايسه ميکني . عربهاي ايران دريادلن واسه زندگيشون زحمت ميکشن تو جنگ هم دوش بدوش همه جنگيدند . خوب نيست يک ايراني رو با يک عرب عياش اون ور ابي که همشون جيره خور اميريکان مقايسه کنيد .

يادمه چند تا عرب عراقي اومده بودن تو خوزستانديده بودن ايراني ها روي تپه ها رو شخم زده بودن کشاورزي ميکردن برگشتن گفتن بابا شما کي هستيد ما رو زمين صاف کشاورزي نميکنيم اون وقت شما رو تپه گندم مي کاريد .

يادمه همين سايت بازتاب توجه خاصي به خانم (حيف کلمه خانوم براي اين ادمه ) عجرم داشتند و همواره تو مقالات طنزشون ازش نام مي بردن حالا تحويل بگيرن .

من پيشنهاد ميکنم هرچي عکسه اين عجرمه از توي سي سي حذف بشه . توي سي سي جايي براي عکس افراد نژاد پرست نيست .
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

طرف مثل اينكه حاليش نيست كه ايرانيا به عنوان يك فاحشه بهش نگاه ميكنند
اشكال نداره مثل اينكه خبر نداره فيلمش رو تمام موبايلها در ايران پخش شده بود
حيف ما كه ازش طرفتاري كرديم گفتيم چه كار بچه مردم دارين اگه يكي بياد از ناموست فيلم بگيره خوشت ياد
واقعا از كار خودم پشيمون شدم :???:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

من یک درخواست دیگه ای هم از مدیزان دارم . بخش هک در سایت به نظرم باید ایجاد بشه . بالاخره هرسلاحی نوعی وسیله است که هرکس میتونه از اون همر بر علیه شر و یا در راه شر استفاده کنه و بستگی به اختیار شخص داره . هک هم نوعی اسلحه است که هم کاربرد مفید داره و هم کاربرد غیر مفید . پس ما باید بتونیم با ایجاد چنینی بخشی تیم هایی رو سازماندهی کنیم که در همچین مواقعی توی وبسایت خانم عجرم سونامی بفرستن . اسمه تیم ها هم باشه CC Hacher Team

در عین حال میتونیم با فرهنگ سازی یاد بدیم که هک خوبه ولی نه برای هموطن
قفل شده

بازگشت به “اخبار و حوادث”