هر جنگی خسارت های خودشو داره اگر قرار نباشه تو جنگ پل یا راه یا فرودگاه آسیب نبینه اون جنگ نیست .
در تمام کشور های دموکراتیک مردم سالار اگر لازم باشه به هر کاری دست زده میشه تا مردم ساکن اون کشور احساس امنیت کنن و هیچ مشکلی نداشته باشن. همین اسرائیل ضعیف و بیعرضه پیروز جنگی بود که بازنده اون چند کشور عربی بودن که روزی قدرتمند ترین کشور های منطقه بودن ( اسرائیل درسته که ترسو هست و ریسک زیادی میکنه ولی تو اکثر جنگ هاشون من که ترس ندیدم)
من از اسرائیل جانب داری نمیکنم ولی حداقل سعی من اینه که بفهمم فرق ایران و اسرائیل تو چی هست ؟
به نظر شما در طول جنگ بین این دو کشور اسرائیل چند تا کشته داد ؟ تعدادشون انگشت شمار بود !! آیا به نظر شما اگر کشوری مثل ایران روزی هزاران کشته میداد حاضر بود طن به شکست اجباری بده ؟
منظور من این هست که هیچ کسی تو ایران دلش برای مردم نمی سوزه و حاضر هستن تمام مردم از بدبختی و فلاکت بمیرن ولی منافعشون از دست نره !!!
و میبینیم که سیاست مداران ایران از تحریم نمیترسن چون به قول خودشون هیچ تاثیری روی کشور نداره و تمام رفتار های اونها برای تحریک دشمنان هست و هر چه بیشتر سعی میکنن تا وضعیت رو بدتر کنن !! چون منافع خودشون رو در این کار ها میبینن و اگر جنگی هم رخ بده اونها نیستن که می جنگن بلکه مردم هستن .
آمریکا تا پایان دوره ریاست جمهوری بوش به ایران حمله می کند
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
- تماس:
در حدود نیمی از بنگاه های اقتصادی رو سپاه در اختیار داره و مخارج خود رو از این راه بدست میاره . این کمک ها در واقع بر روی کار خاصی سرمایه گذاری نمیشن و بیشتر این پول ها سرف کار های غیر ضروری و شخصی خواهند شد که هیچ سودی رو در بر نداره.
اگر مي گيد نيمي از بنگاههاي اقتصادي متعلق به سپاه هست ( كه معلوم نيست اين حرف رو از كجا در آورديد گفتيد ) ديگه اسمش كمك نيست سرمايه گذاري كرده الان هم به قول شما صاحب بنگاه هاي اقتصادي است پس هيچ انتظاري نيست .
ولي با توجه به سياستهاي سپاه اكثر اين درآمد صرف عمران و آباداني كشور ميشه مثلا توي شرق تهران اكثر پروژه هاي راهسازي دست سپاه يا توي عسلويه اكثر كارها رو داره سپاه انجام ميده يا سد كرخه رو سپاه ساخته باز هم بگم يا كافيه
كارهاي شخصي رو شما از كجا فهميدين خودتون ازشون پرسيدين ؟

ولی اگر ما بودجه نظامی خودمون رو واقعآ تعیین کنیم نه یه عدد احتمالی و سرمایه گذاری درست و کلیدی روی یک سری کارها انجام بدیم
تعيين دقيق بودجه نظامي در هيچ جاي جهان انجام نميشه ممكنه هر دفعه يه موقعيتي پيش بياد كه بودجه بيشتر بشه يا يك وقتي كمتر بشه دليلي هم نداره مشخص باشه منظور شما رو نفهميدم

یا لثارات الحسین
ظهور نزدیک است
[External Link Removed for Guests]
ظهور نزدیک است
-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
chamran نوشته شده:
اگر مي گيد نيمي از بنگاههاي اقتصادي متعلق به سپاه هست ( كه معلوم نيست اين حرف رو از كجا در آورديد گفتيد ) ديگه اسمش كمك نيست سرمايه گذاري كرده الان هم به قول شما صاحب بنگاه هاي اقتصادي است پس هيچ انتظاري نيست .
ولي با توجه به سياستهاي سپاه اكثر اين درآمد صرف عمران و آباداني كشور ميشه مثلا توي شرق تهران اكثر پروژه هاي راهسازي دست سپاه يا توي عسلويه اكثر كارها رو داره سپاه انجام ميده يا سد كرخه رو سپاه ساخته باز هم بگم يا كافيه
كارهاي شخصي رو شما از كجا فهميدين خودتون ازشون پرسيدين ؟![]()
![]()
![]()
تعيين دقيق بودجه نظامي در هيچ جاي جهان انجام نميشه ممكنه هر دفعه يه موقعيتي پيش بياد كه بودجه بيشتر بشه يا يك وقتي كمتر بشه دليلي هم نداره مشخص باشه منظور شما رو نفهميدم
در تمام کشور ها بودجه نظامی توسط پارلمان اون کشور تعیین میشه مثل کشورهای چین و روسیه و آمریکاو.....
از این بودجه نظامی قسمتی از اون در کارهایی غیر نظامی سرمایی گذاری میشه مثل ساخت پالایشگاه و به قول شما سد ها و کارخانه های ساخت ماشین آلات یا هر محصول دیگه ای که بعد از مدتی پولی که سرمایه گذاری شده با چند برابر سود برای خرید های نظامی هزینه میشه که در واقع هم کشور پیشرفت میکنه و هم بودجه نظامی افزایش پیدا میکنه !!
اما در ایران سپاه فقط نقش یه پیمانکار رو داره به عنوان مثال شرکت نفت یه مبلغی رو برای ساخت یک پالایشگاه به سپاه میده و سپاه اون رو میسازه پس سپاه سرمایه گزاری نکرده و فقط سود برده !!
و اما در مورد اینکه من این حرف ها رو از کجا اووردم که نیمی از بنگاه های اقتصادی در اختیار سپاه هست ؟
من فقط جنوب کشور رو مثال میزنم !!
تنها اورگانی که در خلیج فارس خط لوله میکشه کیه ؟
" " " " " که کشتی های باربری و گشت زنی و ... رو میسازه کیه ؟
" " " " " که وظیفه تعمیر هواپیما ها رو داره کیه ؟
" " " " " که اکثر بنادر جنوب جزو اموال اون هست کیه ؟
" " " " " که شرکت های حمل بار ریلی در اختیار اونه کیه ؟
البته همه به این نتیجه میرسن که خوب این که عالیه پس چرا من دارم الکی زور میزنم به خاطر این هست که تمام پولی که از این راه ها بدست می آید فقط برای سپاه هزینه میشه نه برای من و تو .
بغییر از سپاه هزاران پیمان کار دیگه ای هم هستن که قادرن این کار ها رو انجام بدن مثل ساختن راه و هزار کار دیگه .... پس چرا هیچ پیمان کار دیگه ای حتی نمی تونه طرف این کار ها بره ؟ چرا این همه بیکاری تو کشور زیاد شده ؟
پدر من هم یه پیمان کاری ساخت و ترمیم راه داره ولی از سال 1377 دیگه در واقع ورشکسته شده و دیگه هر کاری باشه رو پیمان کاری سپاه بدون مناقصه از آن خود میکنه به هر حال سربازان گم نام امام زمان تو تمام دنیا حقوق لازم دارن دیگه

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
سلام
نه بوش و نه هيچ سياست مدار ديگه اي که روي کار بياد حوس نمي کنه به ايران حمله بکنه بخصوص توي جنگ سي و سه روزه ي لبنان که هم اسراييل و هم آمريکا ضربه سختي خوردن
پس ديگه آمريکا هيچ غلتي نمي تواند بکند
واقعا جالبه
جديدا کشتن 100 نفر سرباز اسرائيلي شده پيروزي و اون همه بمباران و عمليات موفق هوايي شده شکست

اين به اصطلاح پيروزي هم کيشهاي شما يعني گروهک حزب الله که هر تيري که از اسلحشون خارج ميشه يک لقمه بريده شده از گلوي من و شماست ، فقط ساخته رسانه هاي تبليغ کار ايرانه وگرنه اونا خودشون هم نمي دونستن پيروز شدن
تلويزيون ايران با سياست سفسطه ، کاري کرد که تعدادي از مردم ايران و حتي لبنان فکر کنند نه بابا خبريه و حزب الله برده
ضربه رو هم آمريکا نخورد عزيز ، من و تو خورديم که امروز بايد بنزين کشورمون جيره بندي باشه و با پولش واسه تروريست هاي عراق و لبنان و افغنستان موشک و سلاح هاي ديگه بخرند .
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
- سپاسهای ارسالی: 1041 بار
- سپاسهای دریافتی: 1699 بار
خیلی جالبه که خود اسرائیلیها میگن ما تو جنگ 33 روزه شکست خوردیم ، ولی بعضی از دوستان ! با اطمینان این موضوع رو رد میکنن
اینم دیگه از اون حرفاس
یا شایدم گزارش وینوگراد یه داستان جالبه که واسه سرگرم کردن مردم دنیا نوشتن!!!
عمیر پرتز و دان حالوتس هم حتما واسه مهیج تر شدن این داستان از کار برکنار شدن
جالبه بدونید در این گزارش بیش از یکصد بار از واژه شکست استفاده شده
اینم دیگه از اون حرفاس
یا شایدم گزارش وینوگراد یه داستان جالبه که واسه سرگرم کردن مردم دنیا نوشتن!!!
عمیر پرتز و دان حالوتس هم حتما واسه مهیج تر شدن این داستان از کار برکنار شدن
جالبه بدونید در این گزارش بیش از یکصد بار از واژه شکست استفاده شده
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
sir.mohammad نوشته شده:سلام
نه بوش و نه هيچ سياست مدار ديگه اي که روي کار بياد حوس نمي کنه به ايران حمله بکنه بخصوص توي جنگ سي و سه روزه ي لبنان که هم اسراييل و هم آمريکا ضربه سختي خوردن
پس ديگه آمريکا هيچ غلتي نمي تواند بکند
واقعا جالبه
جديدا کشتن 100 نفر سرباز اسرائيلي شده پيروزي و اون همه بمباران و عمليات موفق هوايي شده شکست![]()
اين به اصطلاح پيروزي هم کيشهاي شما يعني گروهک حزب الله که هر تيري که از اسلحشون خارج ميشه يک لقمه بريده شده از گلوي من و شماست ، فقط ساخته رسانه هاي تبليغ کار ايرانه وگرنه اونا خودشون هم نمي دونستن پيروز شدن
تلويزيون ايران با سياست سفسطه ، کاري کرد که تعدادي از مردم ايران و حتي لبنان فکر کنند نه بابا خبريه و حزب الله برده
ضربه رو هم آمريکا نخورد عزيز ، من و تو خورديم که امروز بايد بنزين کشورمون جيره بندي باشه و با پولش واسه تروريست هاي عراق و لبنان و افغنستان موشک و سلاح هاي ديگه بخرند .
دوست عزیزم بنا به گفته های کمیته فینوگراد جنگ تابستان2006 برای اسرائیل یک شکست سیاسی و ناکانی نظامی بود و تنها نتیجه اون ازبین رفتن هیبت ارتش اسرائیل در برابر یک حزب بود!
فقط به یک نکته جالب اشاره کنم که تو جنگ اخیر میزان سلاح های استفاده شده از جانب اسرائیل چه از نظر کیفی و مهمتر از همه از نظر کمی به اندازه تمامی جنگ های اعراب و اسرائیل از ابتدای تاسیس این کشور خونخوار و جعلی بوده واگر به مساحت جعرافیای لبنان توچه کنید میبینید که اون بمباران ها و حمله های هوایی هم که داری بهشون مینازی بی اثر بود و تا اخرین روز جنگ از جنوب رودخانه لیطانی و حتی از جاهای که اسرائیل اشغال کرده بود موشک به سوی اسرائیل پرتاب میشد و اگر منظور شما از پیروزی تکه تکه کرد کودکان و حمله به نیروی های حافظ صلح سازمان ملل هست من همینجا این پیروزی رو به اسرائیل و به طرفداران و دوستداران ستاره داوود در این سایت تبریک میگم .
دوست عزیز من نمیدونم شما داری از کدو تروریست ها تو لبنان حرف میزنی ؟؟ اگر برات مشکل نیست یه سرچ کوچولو درباره قانا و 10 ها قانای دیگه تو این جنگ اتفاق افتاد تو همین گوگل انجام بده و چهارتا از تصاویرش رو بشین و قشنگ بادقت ببین، تا معنی کلمه تروریست برات واضح تر و مشخص تر بشه !

اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
من به شخصه فکر نمیکنم حمله ای در کار باشه ... اما اگر خدای ناکرده حمله ای هم اتفاق افتاد امیدوارم که بعضی آقایون سر عقل بیاند و وطن خودشون را به ... ترجیح بدهند هر چند که اگر سر عقل هم نیاند مشکلی ایجاد نمیشه چرا که هزاران دلاور شیر پاک خورده ایرانی توی این مملکت زندگی میکنند که راه و رسم مردونگی را خوب بلدند .... اون آقایون میتونند توی سوراخ موشهاشون قایم شند و منتظر بمونند و آرزو کنند تا آمریکا و اسراییل بیاند و این به اصطلاح آزادی و دموکراسی رو براشون به ارمغان بیارند ... اما اگر به وجود امام زمان (عج) اعتقاد دارند به ایشون قسم که این آرزو را به گور خواهند برد .... 

-
اما در مورد جنگ 33 روزه ...
من نمیدونم بعضیها چه اصراری دارند تا نقش وکیل مدافع غده سرطانی جهان اسلام را بازی کنند ؟ من یک سوال از شماهایی که دائم دم از تحریف دین بعد از انقلاب میزنید و مدعی هستید که دینی که بعد از انقلاب داره اجرا میشه اون دینی نیست که زمان پیغمبر اجرا میشد دارم ؟ شما که مدعی اسلام راستین هستید آیا به چنین جنایاتی افتخار میکنید ؟ کی پیغمبر اکرم اسلام که پرچمدار اسلام راستین بود به کشتار زنان و کودکان بی پناه افتخار میکرد ؟ کی پیغمبر اکرم در جنگها به مناطق غیر مسکونی حمله میکرد ؟ آیا پیغمبر اکرم هیچ قومی را از محل زندگیشان به زور بیرون کرده بود ؟ خوب شمایی که مدعی اسلام راستین هستید چرا از ناقض این اسلامتون دفاع میکنید ؟ یا نکنه این کارهای اسراییل ناقض اسلام شما نیست که اونوقت با عرض معذرت باید بگم که متاسفانه اسلامتون همون اسلام آمریکایی هست که حضرت امام (ره) فرموده بودند .....
بد نیست یه نیم نگاهی هم به عکس زیر بندازید ...دیگه فکر نکنم بتونید مجله اکونومیست را غیر معتبر معرفی کنید ( کاری که قبلا با سایر منابع میکردید)

من نمیدونم بعضیها چه اصراری دارند تا نقش وکیل مدافع غده سرطانی جهان اسلام را بازی کنند ؟ من یک سوال از شماهایی که دائم دم از تحریف دین بعد از انقلاب میزنید و مدعی هستید که دینی که بعد از انقلاب داره اجرا میشه اون دینی نیست که زمان پیغمبر اجرا میشد دارم ؟ شما که مدعی اسلام راستین هستید آیا به چنین جنایاتی افتخار میکنید ؟ کی پیغمبر اکرم اسلام که پرچمدار اسلام راستین بود به کشتار زنان و کودکان بی پناه افتخار میکرد ؟ کی پیغمبر اکرم در جنگها به مناطق غیر مسکونی حمله میکرد ؟ آیا پیغمبر اکرم هیچ قومی را از محل زندگیشان به زور بیرون کرده بود ؟ خوب شمایی که مدعی اسلام راستین هستید چرا از ناقض این اسلامتون دفاع میکنید ؟ یا نکنه این کارهای اسراییل ناقض اسلام شما نیست که اونوقت با عرض معذرت باید بگم که متاسفانه اسلامتون همون اسلام آمریکایی هست که حضرت امام (ره) فرموده بودند .....
بد نیست یه نیم نگاهی هم به عکس زیر بندازید ...دیگه فکر نکنم بتونید مجله اکونومیست را غیر معتبر معرفی کنید ( کاری که قبلا با سایر منابع میکردید)

-
و اما سپاه ...
اصل 150 قانون اساسی اینگونه نوشته شده :
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در نخستین روزهای پیروزی این انقلاب تشکیل شد، برای ادامه نقش خود در نگهبانی از انقلاب و دستاوردهای آن پابرجا میماند. حدود وظایف و قلمرو مسوولیت این سپاه در رابطه با وظایف و قلمرو مسوولیت نیروهای مسلح دیگر با تأکید بر همکاری و هماهنگی برادرانه میان آنها به وسیله قانون تعیین میشود.
اما اصل 147 همان قناون بیان می کنه :
دولت باید در زمان صلح از افراد و تجهیزات فنی ارتش در کارهای امدادی، آموزشی، تولیدی، و جهاد سازندگی، با رعایت کامل موازین عدل اسلامی استفاده کند در حدی که به آمادگی رزمی آسیبی وارد نیاید.
از آنجایی که سپاه هم بخشی از نیروهای مسلح هست پس اصل 147 در مورد سپاه هم صدق میکنه یعنی سپاه باید در زمان صلح از افراد و تجهیزات فنی خود در کارهای امدادی، آموزشی، تولیدی، و جهاد سازندگی، با رعایت کامل موازین عدل اسلامی استفاده کند در حدی که به آمادگی رزمی آسیبی وارد نیاید.
خوب تا اینجاش که فکر نکنم اشکالی داشته باشه .. یعنی فعالیتهای عمرانی سپاه ( نه اقتصادی) منافاتی با فلسفه نظامی بودن این نیرو نداره ....
برادر من ، حرفبدون سند و مدرک با عرض معذرت مثل باد هوا میمونه ...
شما لیست تمامی بنگاههای اقتصایئ رو بنویس و مشخص کن که کدومشون مال سپاهه تا من خودم با این عقل ناچیزم باور کنم .... اما مخارج سپاه هم مثل ارتش از بودجه دفاعی کشور تامین میشه ... در ضمن کاش تعدای از این کارهای شخصی را هم ذکر میکردید ....
جدیدا کشورهای بزرگ این روش رو اجرا میکنند ؟
شمایی که ادعا میکنی پدرت پیمانکاره دیگه چرا ؟
روال همه کارهای پیماین انجوریه ، شرکت طرف قرارداد هزینه رو به پیمانکار پرداخت میکنه و پیمانکار کار رو تحویل میده ... من نمیدونم کجای این کار عجیبه که شما به عنوان یه ایراد مطرحش کردی ....
توی همون جنوب کشور چند تا پیمانکار هستند که حاضرند کار سخت و طاقت فرسای لوله کشی را انجام بدند ؟
از کی تا حالا سپاه موظف به تعمیر هواپیماها شده ؟ و هواپیماهای کجا ؟
اگر سپاه مالک بنادر جنوبه پس اداره بنادر و کشتیرانی واسه چی هنوز داره کار میکنه ؟ چرا توی سپاه یه معاونت به اسم معاونت بنادر و کشتیرانی ایجاد نمیکنند ؟
از این شرکت های حمل بار ریلی هم چند تا مثال بزنید بد نیست ؟
پولی که خودشون از کارهای عمرانیشون درمیارند رو خرج خودشون میکنند . کجاش ایراد داره ؟ مگه شما پولی که با سرکار رفتن به دست میاری رو خرج همسایه ات میکنی ؟
بله ، بغیر از سپاه هزاران پیمانکار دیگه هست ... اما خیلیهاشون در حد و اندازه های پروژه های بزرگ نیستند . خیلی هاشون هم زیر بار بعضی پروژه های سخت و طاقت فرسایی که بهشون پیشنهاد میشه نمیرند اما وقتی سپاه همون کارهای پیشنهادی رو قبول میکنه صدای هر دو گروه در میاد که فلان شد و بهمان شد....
دست حق به همراه تمامی مدافعین این آب و خاک ( ارتش ، سپاه ، بسیج ، نیروی انتظامی و ....)
اصل 150 قانون اساسی اینگونه نوشته شده :
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در نخستین روزهای پیروزی این انقلاب تشکیل شد، برای ادامه نقش خود در نگهبانی از انقلاب و دستاوردهای آن پابرجا میماند. حدود وظایف و قلمرو مسوولیت این سپاه در رابطه با وظایف و قلمرو مسوولیت نیروهای مسلح دیگر با تأکید بر همکاری و هماهنگی برادرانه میان آنها به وسیله قانون تعیین میشود.
اما اصل 147 همان قناون بیان می کنه :
دولت باید در زمان صلح از افراد و تجهیزات فنی ارتش در کارهای امدادی، آموزشی، تولیدی، و جهاد سازندگی، با رعایت کامل موازین عدل اسلامی استفاده کند در حدی که به آمادگی رزمی آسیبی وارد نیاید.
از آنجایی که سپاه هم بخشی از نیروهای مسلح هست پس اصل 147 در مورد سپاه هم صدق میکنه یعنی سپاه باید در زمان صلح از افراد و تجهیزات فنی خود در کارهای امدادی، آموزشی، تولیدی، و جهاد سازندگی، با رعایت کامل موازین عدل اسلامی استفاده کند در حدی که به آمادگی رزمی آسیبی وارد نیاید.
خوب تا اینجاش که فکر نکنم اشکالی داشته باشه .. یعنی فعالیتهای عمرانی سپاه ( نه اقتصادی) منافاتی با فلسفه نظامی بودن این نیرو نداره ....
در حدود نیمی از بنگاه های اقتصادی رو سپاه در اختیار داره و مخارج خود رو از این راه بدست میاره . این کمک ها در واقع بر روی کار خاصی سرمایه گذاری نمیشن و بیشتر این پول ها سرف کار های غیر ضروری و شخصی خواهند شد که هیچ سودی رو در بر نداره.
برادر من ، حرفبدون سند و مدرک با عرض معذرت مثل باد هوا میمونه ...
شما لیست تمامی بنگاههای اقتصایئ رو بنویس و مشخص کن که کدومشون مال سپاهه تا من خودم با این عقل ناچیزم باور کنم .... اما مخارج سپاه هم مثل ارتش از بودجه دفاعی کشور تامین میشه ... در ضمن کاش تعدای از این کارهای شخصی را هم ذکر میکردید ....
از این بودجه نظامی قسمتی از اون در کارهایی غیر نظامی سرمایی گذاری میشه مثل ساخت پالایشگاه و به قول شما سد ها و کارخانه های ساخت ماشین آلات یا هر محصول دیگه ای که بعد از مدتی پولی که سرمایه گذاری شده با چند برابر سود برای خرید های نظامی هزینه میشه که در واقع هم کشور پیشرفت میکنه و هم بودجه نظامی افزایش پیدا میکنه !!
جدیدا کشورهای بزرگ این روش رو اجرا میکنند ؟

اما در ایران سپاه فقط نقش یه پیمانکار رو داره به عنوان مثال شرکت نفت یه مبلغی رو برای ساخت یک پالایشگاه به سپاه میده و سپاه اون رو میسازه پس سپاه سرمایه گزاری نکرده و فقط سود برده !!
شمایی که ادعا میکنی پدرت پیمانکاره دیگه چرا ؟
روال همه کارهای پیماین انجوریه ، شرکت طرف قرارداد هزینه رو به پیمانکار پرداخت میکنه و پیمانکار کار رو تحویل میده ... من نمیدونم کجای این کار عجیبه که شما به عنوان یه ایراد مطرحش کردی ....
و اما در مورد اینکه من این حرف ها رو از کجا اووردم که نیمی از بنگاه های اقتصادی در اختیار سپاه هست ؟
من فقط جنوب کشور رو مثال میزنم !!
تنها اورگانی که در خلیج فارس خط لوله میکشه کیه ؟
" " " " " که کشتی های باربری و گشت زنی و ... رو میسازه کیه ؟
" " " " " که وظیفه تعمیر هواپیما ها رو داره کیه ؟
" " " " " که اکثر بنادر جنوب جزو اموال اون هست کیه ؟
" " " " " که شرکت های حمل بار ریلی در اختیار اونه کیه ؟
توی همون جنوب کشور چند تا پیمانکار هستند که حاضرند کار سخت و طاقت فرسای لوله کشی را انجام بدند ؟
از کی تا حالا سپاه موظف به تعمیر هواپیماها شده ؟ و هواپیماهای کجا ؟
اگر سپاه مالک بنادر جنوبه پس اداره بنادر و کشتیرانی واسه چی هنوز داره کار میکنه ؟ چرا توی سپاه یه معاونت به اسم معاونت بنادر و کشتیرانی ایجاد نمیکنند ؟
از این شرکت های حمل بار ریلی هم چند تا مثال بزنید بد نیست ؟
البته همه به این نتیجه میرسن که خوب این که عالیه پس چرا من دارم الکی زور میزنم به خاطر این هست که تمام پولی که از این راه ها بدست می آید فقط برای سپاه هزینه میشه نه برای من و تو .
پولی که خودشون از کارهای عمرانیشون درمیارند رو خرج خودشون میکنند . کجاش ایراد داره ؟ مگه شما پولی که با سرکار رفتن به دست میاری رو خرج همسایه ات میکنی ؟
بغییر از سپاه هزاران پیمان کار دیگه ای هم هستن که قادرن این کار ها رو انجام بدن مثل ساختن راه و هزار کار دیگه .... پس چرا هیچ پیمان کار دیگه ای حتی نمی تونه طرف این کار ها بره ؟ چرا این همه بیکاری تو کشور زیاد شده ؟
پدر من هم یه پیمان کاری ساخت و ترمیم راه داره ولی از سال 1377 دیگه در واقع ورشکسته شده و دیگه هر کاری باشه رو پیمان کاری سپاه بدون مناقصه از آن خود میکنه به هر حال سربازان گم نام امام زمان تو تمام دنیا حقوق لازم دارن دیگه
بله ، بغیر از سپاه هزاران پیمانکار دیگه هست ... اما خیلیهاشون در حد و اندازه های پروژه های بزرگ نیستند . خیلی هاشون هم زیر بار بعضی پروژه های سخت و طاقت فرسایی که بهشون پیشنهاد میشه نمیرند اما وقتی سپاه همون کارهای پیشنهادی رو قبول میکنه صدای هر دو گروه در میاد که فلان شد و بهمان شد....
دست حق به همراه تمامی مدافعین این آب و خاک ( ارتش ، سپاه ، بسیج ، نیروی انتظامی و ....)
- سپاسهای ارسالی: 72659 بار
- سپاسهای دریافتی: 31671 بار
- تماس:
فکر ميکنم به اندازهي کافي اجازهي بحث داده شده، اما متاسفانه مثل اينکه اين عقده گشاييهاي سياسي تمومي نداره، پست D - GH حذف شد، بارها و بارها اعلام شده اين انجمن جاي اينگونه عقده گشاييها نيست
تاپيک قفل شد
تاپيک قفل شد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد