m1234 نوشته شده:مجتبی مقبلی خواجه نوشته شده:منم بازی رو کردم البته 2 رو اما جنگ بین اعراب ( مسلمانان ) و امریکا است
درسته که آمریکا به هدف اصلیش از جنگ در افغانستان و عراق نرسید اما شاید به خیلی از حدف های کوچکشون رسید و اونهم تولد کودکان نامشروع زیادی بود که در افغانستان الان خیلی هاشون هم 7 سال دارند اونهارو ذخیره ی نیروهای شیطان کردن

با سلام
به طور کلی با نظرتون موافقم اما در مورد این که آمریکا یک سری بچه نامشروع درست کرده برای نیروهای شیطان مخالفم امریکا همین کارو تو ویتنام انجام داد آیا الان اون بچه ها نیروی شیطان هستند برای شما دوست عزیز احترام زیادی قائل هستم اما این بحثا یه خورده بچه گانه هست
به قول قدیمی ها نون حرام به وقتش خودش رو نشون میده و بچه های حروم زاده هم به وقتش خودشون نشون میدن
نمی خوام تایپیک رو منحرف کنم اما بهتره یکمی در مورد دلالان دخترا تو عراق که با اتو بوس به پایگاه های امریکایی میرفتن کمی مطالعه کنید و به قول علما الان یکی از عوامل قهر خداوند افزایش زنا و زنا زاده است
حالا اگه شما باز دارید میگید که بچه گانه است توصیه میکنم برید سایت آپاراد و ویدیوهای دکتر رائفی پور رو دانلود کنید و ببینید که چه ها که در مورد این کارهای نا مشروع آمریکایی ها و افغانی ها نمیگه
ممکنه الان این بچه ها زیاد نباشن اما وقتی بزرگ بشن و یه مسئولی چیزی بشن میتونن برای هدفی که به دنیا اومدن کار کنند !