برج های دوقلو را خود آمریکا منفجر کرده بود

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1282 بار
سپاس‌های دریافتی: 1825 بار

Re: برج های دوقلو را خود آمریکا منفجر کرده بود

پست توسط m-sajedy »

ببخشید که از موضوع یکم دوره
از این آمریکایی ها هر چی بگی برمیاد

چند ساله پیش (اگه اشتباه نکنم 85) یه بازی کامپیوتری رو تموم کردم که اتفاقاتی که بعدن دیدم رو نشون می داد (ولی واقعیت چیز دیگه ای شد) بازی Ghost Recon که کاملا" به فارسی ترجمه و تبدیل شده بود .موضوع بازی جنگ بین روسیه وگرجستان در سال 2008 بود (در حالی که خود بازی در سال 2001 ساخته شده) البته در منطقه ای به نام اوسیشن (اوستیا) و به دنبال حیات مجدد اتحاد جماهیر شورروی (در ابتدا با الحاق گرجستان به روسیه)

تصویر
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

منم بازی رو کردم البته 2 رو اما جنگ بین اعراب ( مسلمانان ) و امریکا است
درسته که آمریکا به هدف اصلیش از جنگ در افغانستان و عراق نرسید اما شاید به خیلی از حدف های کوچکشون رسید و اونهم تولد کودکان نامشروع زیادی بود که در افغانستان الان خیلی هاشون هم 7 سال دارند اونهارو ذخیره ی نیروهای شیطان کردن :razz:
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

مجتبی مقبلی خواجه نوشته شده:منم بازی رو کردم البته 2 رو اما جنگ بین اعراب ( مسلمانان ) و امریکا است
درسته که آمریکا به هدف اصلیش از جنگ در افغانستان و عراق نرسید اما شاید به خیلی از حدف های کوچکشون رسید و اونهم تولد کودکان نامشروع زیادی بود که در افغانستان الان خیلی هاشون هم 7 سال دارند اونهارو ذخیره ی نیروهای شیطان کردن :razz:

با سلام
به طور کلی با نظرتون موافقم اما در مورد این که آمریکا یک سری بچه نامشروع درست کرده برای نیروهای شیطان مخالفم امریکا همین کارو تو ویتنام انجام داد آیا الان اون بچه ها نیروی شیطان هستند برای شما دوست عزیز احترام زیادی قائل هستم اما این بحثا یه خورده بچه گانه هست
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

m1234 نوشته شده:
مجتبی مقبلی خواجه نوشته شده:منم بازی رو کردم البته 2 رو اما جنگ بین اعراب ( مسلمانان ) و امریکا است

با سلام
به طور کلی با نظرتون موافقم اما در مورد این که آمریکا یک سری بچه نامشروع درست کرده برای نیروهای شیطان مخالفم امریکا همین کارو تو ویتنام انجام داد آیا الان اون بچه ها نیروی شیطان هستند برای شما دوست عزیز احترام زیادی قائل هستم اما این بحثا یه خورده بچه گانه هست

به قول قدیمی ها نون حرام به وقتش خودش رو نشون میده و بچه های حروم زاده هم به وقتش خودشون نشون میدن
نمی خوام تایپیک رو منحرف کنم اما بهتره یکمی در مورد دلالان دخترا تو عراق که با اتو بوس به پایگاه های امریکایی میرفتن کمی مطالعه کنید و به قول علما الان یکی از عوامل قهر خداوند افزایش زنا و زنا زاده است
حالا اگه شما باز دارید میگید که بچه گانه است توصیه میکنم برید سایت آپاراد و ویدیوهای دکتر رائفی پور رو دانلود کنید و ببینید که چه ها که در مورد این کارهای نا مشروع آمریکایی ها و افغانی ها نمیگه
ممکنه الان این بچه ها زیاد نباشن اما وقتی بزرگ بشن و یه مسئولی چیزی بشن میتونن برای هدفی که به دنیا اومدن کار کنند ! تصویر
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”