فاکس نیوز: زنان ایرانی حق تماشای تلویزیون ندارند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط Galadriel »

چند وقت پیش با یه خانم آمریکائی برخورد داشتم که مدرک دکترا داشت و برای کاری به ایران اومده بود...
وضعیت ایران رو که دیده بود خیلی تعجب کرده بود، می گفت توی آمریکا همه ایرانیها رو تروریست میدونن، زنهای ایرانی رو همه چادر به سر، محدود و بیسواد و فرهنگ به تصویر می کشند...
می گفت توی آمریکا همه فکر می کنن که ایران جاده آسفالته نداره، همه شتر سوار می شن :???: ، حتی می گفت توی تلویزیون نشون میده که ایرانیها گوشت خام می خورن، وحشیگریهائی ازشون نشون میدن که اصلا قابل باور نیست... :-?
تبلیغات و برنامه های تلویزیونی در آمریکا بر علیه ایران وحشتناکه... :sad:
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

واقعاً عکس العمل شما در مورد اين خبر براي شخص من خيلي جالبه.
اولاً شما چند تا آمريکايي ميشناسين که اين حرفا رو باور کنن؟ فقر اطلاعاتي؟ خنده دار ترين حرفي که ميشه زد. توي کشوري که هر اتفاقي بيفته به روزنامه ها ميگن ننويسين و هر روزنامه اي که حرف مخالفت بزنه مي بندنش فقر اطلاعاتي نيست، اونوقت تو کشوري که همۀ سياستمدارا از دانشگاه کلمبيا خواستن رئيس جمهور مارو راه نده ولي اون اينکارو کرد فقر اطلاعاتي هست؟
دوماً توي هر کشوري هم خنگ هست هم باهوش. فقط درصدشون فرق مي کنه. با مقايسۀ سطح پيشرفت کشورا هم ميشه اين درصدو تخمين زد ::ss
سوماً و از همه مهمتر همين فاکس نيوز و همين کارشناساي نفهمش بودن که طي يک خبر ساختگي بودن حملات 11 سپتامبر و طي يک خبر ديگه ساختگي بودن رفتن آمريکاييها به ماه رو اثبات مي کردن و تلويزيون ايران هم با آبو تاب تاحالا دوبار اوليشو حداقل پخش کرده و ايرانيهاي باهوش هم باور کردن.

بهرحال دوستان بهتره جوگير نشن و منتظر زماني باشن که ثابت بشه کيا باهوشترن...
بايد امشب بروم...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

بنظر منم حق با dibas هست

منم با خيلي از اروپايي ها برخورد داشتم که همينجوري راجع به ايران فکر ميکردن

من يه دوست بلژيکي داشتم که وقتي رسيد تهران باورش نميشد اينجا تهران باشه

ميگفت من چجوري برم بروکسل به دوستام بگم اينجا بنز و بي ام و سوار ميشن
آخرین ويرايش توسط 1 on Achilles, ويرايش شده در 0.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

درودبرايران, عزيز درباره استريليزه بودن مخ امريکايي ها بهتون توصيه ميکنم اگه زبانتون خوب هست اين فيلم يوتوب رو ببينيد و اول از همه از خنده روده بر بشيد و بعدش دو دستي بزنيد تو سر خودشون که چقدر اين ملت... تشيف دارن !
توضيح: اين گزارش رو يک خبرنگار استراليايي تهيه کرده تحت اين عنوان که : چرا مردم فکر ميکنن امريکايي ها احمق هستن !!
[External Link Removed for Guests]

با اينکه اينهمه بار ديدمش هنوز از خنده ميترکم :???: :grin:
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 69 بار

پست توسط majidjon13 »

89 torabi

اگر به پاسخ هاي بينندگان همين ويديو که گذاشتيد نگاهي بيندازيد...جوابتان را همان امريکايي ها داده اند

توهين و بي احترامي به هيچ ملتي جايز نيست.

از این افراد سوال های کلی میپرسند.

the name of country that begins with u.
سوالاتي اين که فرد پرسيده را اگر از مردم هر کشور ديگري پرسيد خواه نا خواه افرادي جواب اشتباه ميدهند

این سوال را از مردم کوچه و بازار خودمان هم که بپرسید جواب اشتباه زیاد خواهید دید.

از نظر اجتماعي بسيار از مردم ابدا در جريانات سياسي و حتي فرهنگي جهان نيستند. و فقط زندگی پر مشغله

خود را اداره میکنند و بس اخرش شب هم برنامه های سرگرمی و سریال کاری هم به کار بقیه موضوعات ندارند.

اما همین فرد بجای مردم کوچه و بازار تشریف میبرد در یکی از دانشگاه ها تا پاسخ میگرفت

براي نمونه از امريکايي مي پرسيدند اسرائيل کجاست..((بعضي ها پاسخ ميدادند در افريقا!)

و یا در همین ویدیو مذهب اسرائیل چیست؟؟؟؟ یکی گفت اسلام!

خوب شما هم تشریف ببرید از مردم بپرسد مذهب مردم ونزوئلا چیست؟؟؟

نمونه دیگر ملکه زیبایی امریکا بود که پاسخ سر به هوایی میداد.

از مردم کوچه بازار خودمان بپرسید ابشار نیاگارا کجاست!

:-o

با تعصب به هیچ جا نخواهید رسید...بلکه داعما درجا خواهید زد.
....................................................................
But obviously not a fair representation of the US. People love to hate America, but it's the leader of the free world. This kind of thing comes from jealousy. You could make this video in any country in the world. And Americans (contrary to popular non-American belief!) are just as good as the rest of the world at taking the piss out of themselves (and their politicians too). They have sections of shows dedicated to it on prime time
....................................................................
making consenquenses to a country, from two or three persons knowledge; that's what i call stupidity...

i'm sure there are in every country such people.but their not advanced as like as americians.
...............................................

Well, I laughed as hard as anyone. But it didn't occur to me to generalize to all Americans. It would be easy to make a video like this in any country in the world. Those of you that are using this to reinforce your own feelings about Americans are saying more about yourself than about Americans....
............................................................
I'm from Poland (the center of Europe, 90% Catholics). Some people here in the age of 15 don't know where England is (you show them map of Europe) they don't know if it is south or north - nothing!
..............................................................................
What does this prove? I can answer all of the questions "correctly" and I am from the US.Well considering one of the people is obviously homeless and/or insane this is a great edited clip. You could go to any country in the world and do this. Just another bunch of jealous clowns. It's such an awful place that people are dying to get in on a daily basis
..................................................................................
:-(
Bunch of ignorants...americans are the best in everything ,including stupidity.
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط torabi89 »

majidjon13, جان اون قسمت مورد نظر من همون جايي هست که از امريکايي ها ميپرسه : بنظرت امريکا بعد از عراف بايد به کجا حمله کنه ؟ که مردم جواب هاي مختلف ميدن و حتي يکيشون ميگه فرانسه !
يا يجاي ديگه خبرنگاره اسم يه کشور جعلي از خودش اختراع ميکنه به اسم کرگستان و بعد از امريکايي ها ميپرسه : نظر چيه اگه امريکا بخواد به کرگستان حمله کنه ؟ که جواب هاي احمقانه و مختلفي ميدن و حمله به يک کشور جعلي رو تاييد ميکنن !!

فکر کنم مثال هاي بالا بتونه بسياري از حماقت هاي دولت امريکا رو توجيه کنه و مهر تاييدي بر حرف هاي من مبني بر استرليزه بودن مغز مردم امريکا بزنه ! و نشون ميده که چقدر مردم امريکا به رسانه هاي دروغ گوي امريکا متل همين فاکس نيوز و سياستمداران دروغگو ترشون اعتماد ميکنن!
در امريکا تو(يک سياست مدار) هميشه پاک هستي تا اينکه خلاف اون ثابت بشه اما تو ايران تو پدرسوخته و دزد وکلاه بردار هستي تا وقتيکه يا شهيد بشي يا خلاف اون ثابت بشه :grin: :-) و در ضمن من و خودشما به عنوان يک ايراني وقتي با خبري مواجه ميشيم اون رو از چندين خبرگزاري با گرايشات مختلف چک ميکنيم تا در نهايت قبول کنيم مثلا من خودم وقتي خبري رو تو خبرگزاري فارس میخونم اون رو تو سايت بازتاب(خدابيامرز :sad: ) چک ميکنم بعد تو بي بي سي و بعد تو خبرگزاري هاي عرب و.. چک ميکنم تا اون خبر رو قبول کنيم اما يک امريکايي فقط تلوزيون رو روشن ميکنه و ميزاره فاکس نيوز و هرچي که اين کانال گفته مثل آيه هاي انجيل قبول ميکنه ! اين جاست که فرق يک ملت هوشيار و پدرسوخته(منظورم باهوش و تخس هستش)به اسم ايران و يک ملت شوت و از دنيا بي خبر مثل امريکا پيدا ميشه ! :?
با تعصب به هیچ جا نخواهید رسید...بلکه داعما درجا خواهید زد.

مجید جان اولا من تعصب ندارم همون ملت امریکا الان بزرگترین قدرت جهان رو برای خودش ساخته وخدمت های بزرگی به بشریت کرده که برای خود من هم قابل احترام هست نمونش همین اینترنت ، اما انتقاد من از اینه که شما وقتی از کیانی مثل اسرائیل بی چون چرا و بدون هیچ سوالی حمایت میکنی و تا حتی بعضی اوقات خودت رو بخاطرش زیر سوال میبری و یا اینکه مصالح اون رو بر مصالح خودت ترجیح میدی باید حداقل اطلاعی از اون داشته باشی ! :shock:
Major
Major

پست توسط majidjon13 »

torabi89 نوشته شده:جان اون قسمت مورد نظر من همون جايي هست که از امريکايي ها ميپرسه : بنظرت امريکا بعد از عراف بايد به کجا حمله کنه ؟ که مردم جواب هاي مختلف ميدن و حتي يکيشون ميگه فرانسه !
يا يجاي ديگه خبرنگاره اسم يه کشور جعلي از خودش اختراع ميکنه به اسم کرگستان و بعد از امريکايي ها ميپرسه : نظر چيه اگه امريکا بخواد به کرگستان حمله کنه ؟ که جواب هاي احمقانه و مختلفي ميدن و حمله به يک کشور جعلي رو تاييد ميکنن !!
فکر کنم مثال هاي بالا بتونه بسياري از حماقت هاي دولت امريکا رو توجيه کنه و مهر تاييدي بر حرف هاي من مبني بر استرليزه بودن مغز مردم امريکا بزنه !

بنده با حرف شما برای کلیه مردم امریکا مخالفم هستم و حتی برای اکثر انها!

تلوزیون رسانه ملی برای هر کشور است.مخصوصا برای ایران که مقدار زیاد از ان استفاده میشود.

بیشتر خانواده ها در ایران اخبار را تنها از رسانه های مجاز در ایران دنبال میکنند در این شکی نیست. مخصوصا

تلوزیون و نیز روزنامه. و ارزیابی های خویش را نیز بر اساس ان قرار میدهند. این موضوع در کشور ما حاد تر هم میشود

وقتی استفاده از اخرین منابع خبی بی طرف و حقیقی را با فیلتر اینترنت و مجازات ماهواره از دست داده ایم.

در مورد اسم کشور هم به نظرم عجیب نیست بنده اسم کشور های عجیب غریب زیاد شنیده ام

ولی در مورد راحت انگاریه حمله حق با شماست.

torabi89 نوشته شده:اما انتقاد من از اینه که شما وقتی از کیانی مثل اسرائیل بی چون چرا و بدون هیچ سوالی حمایت میکنی و تا حتی بعضی اوقات خودت رو بخاطرش زیر سوال میبری و یا اینکه مصالح اون رو بر مصالح خودت ترجیح میدی باید حداقل اطلاعی از اون داشته باشی !

بی چون و چرا؟؟

در این مورد نیز مطمئن نباشید. اینجا مکانی ازاد نیست والا موضوع به این شکل که شما فرمودین نیست.

:)
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط torabi89 »

تلوزیون رسانه ملی برای هر کشور است.مخصوصا برای ایران که مقدار زیاد از ان استفاده میشود.

بیشتر خانواده ها در ایران اخبار را تنها از رسانه های مجاز در ایران دنبال میکنند در این شکی نیست. مخصوصا

تلوزیون و نیز روزنامه. و ارزیابی های خویش را نیز بر اساس ان قرار میدهند. این موضوع در کشور ما حاد تر هم میشود

وقتی استفاده از اخرین منابع خبی بی طرف و حقیقی را با فیلتر اینترنت و مجازات ماهواره از دست داده ایم.

دوست عزيز و خوبم اولا در مورد اکثريت مردم امريکا اين امر صادق هست و گرنه اين خبرنگار استراليايي مريض نيست !
دوم اينکه حرف شما درباره ايران صحيح هست اما من کاري به ايران ندارم و ايران رو بعنوان مثال اوردم (هرچند همون مردم عادي هم به اين راحتي حرف رسانه ملي رو قبول نميکنن :D )حرف من درباره امريکا ، کشوري که هيچ محدوديتي مثل ايران نداره هستش، چطوري ميشه اين امر رو توجيه کنيد ؟ اونجا که ف_ * ل*_ ت ر نيست ؟
دوست من جنگ با هر کشوري که ميخواد باشه ؟ وقتي طرف اسم کشور رو هم نميدونه چطوري از جنگ حمايت ميکنه ؟
اين موضوع اخبار دروغ رسانه ها در امريکا و غرق کردن رسانه هاي امريکا بوسيله لابي هاي صهيونيست و پاستوريزاسيون فضاي رسانيه اي امريکا درمورد اخبار اسرائيل گفته من و شما نيست و الان صداي خيلي از منابع غربي درباره همين مورد در اومده ! برادر من اگر اينطوري نبود اين بنده خدا چطوري ميتونست بياد تو تلوزيون و اين اراجيف رو درباره زنان ايراني بگه ؟
Major
Major

پست توسط majidjon13 »

torabi89 نوشته شده:

دوست عزيز و خوبم اولا در مورد اکثريت مردم امريکا اين امر صادق هست و گرنه اين خبرنگار استراليايي مريض نيست !
دوم اينکه حرف شما درباره ايران صحيح هست اما من کاري به ايران ندارم و ايران رو بعنوان مثال اوردم (هرچند همون مردم عادي هم به اين راحتي حرف رسانه ملي رو قبول نميکنن :D )حرف من درباره امريکا ، کشوري که هيچ محدوديتي مثل ايران نداره هستش، چطوري ميشه اين امر رو توجيه کنيد ؟ اونجا که ف_ * ل*_ ت ر نيست ؟
دوست من جنگ با هر کشوري که ميخواد باشه ؟ وقتي طرف اسم کشور رو هم نميدونه چطوري از جنگ حمايت ميکنه ؟
اين موضوع اخبار دروغ رسانه ها در امريکا و غرق کردن رسانه هاي امريکا بوسيله لابي هاي صهيونيست و پاستوريزاسيون فضاي رسانيه اي امريکا درمورد اخبار اسرائيل گفته من و شما نيست و الان صداي خيلي از منابع غربي درباره همين مورد در اومده ! برادر من اگر اينطوري نبود اين بنده خدا چطوري ميتونست بياد تو تلوزيون و اين اراجيف رو درباره زنان ايراني بگه ؟

این مورد ابدا جای بحث ندارد که نه در امریکا و بلکه هر کشور قدرتمند و هدفمندی پاستوریزاسیون مطبوعات

داخلی موجود است.شما به پاستوریزاسیون رسانه های داخلی ابدا اشاره ای نمیکنید که حاشا و مشخص است

و اخبار حقیقی و بین المللی به ندرت به گوش مردم میرسد و همه چیز تحت فیلترینگ است.

این موضوع در امریکا که هوادار اسرائیل نیز میباشد امری سیاسیت ولی امریکا کانال های بسیار زیاد تلوزیونی

ماهواره ای دارد و تنها فاکس نیوز نمیباشد .از مغز بیشتر مردم امریکا را نیز شستشو داده شده میابید و این

خیلی برای من جالب است. در ثانی شما نتیجه گیری کلی در موردمیزان اگاهی مردم امریکا را ابتدا به ان خبر نگار

استرالیایی و حال به خبرنامه های فاکس نیوز مربوط میکنید.که این نتیجه گیری عجولانه است.

البته بنده از ارتباط احتمالی شما با مردم امریکا اطلاعی ندارم ولی با وجود خبر گزاری های متعدد و حقیقی در

امریکا که خارج از دنیای سیاست و نیز فیلترینگ سیاسی فعالیت میکنند منابع اطلاعاتی واقعیه بیشتری در اختیار

دارند. البته با شما در مورد فیلترینگ صهیونیزم و امریکا در مورد مطبوعات کاملا موافق ولی این موضوع در

ایران نیز اتفاق می افتد. اما در اینجا چیزی بنام تریبون ازاد دانشگاه..امکان تظاهرات اعتراض امیز و غیره میسر

نیست ولی انطرف اوضاع اگاهی متفاوت است. و اعتراض مردم را در دسته های هزاران نفری شاهد هستیم.

:)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

توضيح: اين گزارش رو يک خبرنگار استراليايي تهيه کرده تحت اين عنوان که : چرا مردم فکر ميکنن امريکايي ها احمق هستن !!
[External Link Removed for Guests]

مردم را از سياست دور نگاه داشتن تنها مردم به ف ي ل ت ر ي ن گ نمي شود بلکه سرگرم کردن مردم با موسيقي و س ک س و دور نگاه داشتن آنان از اطرافشان روشي ديگر است.
هیهات منا الذلة
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

در اينکه عموم مردم آمريکا و کلاً کشورهاي غربي نسبت به سياست آگاهي چنداني ندارن فکر نمي کنم شکي باشه. براي اين مسئله دليل هم ميشه آورد. مردم توي اين کشورا همه چيز دارن. رفاه اجتماعي، شغل و درامد خوب، آزاديهاي جنسي و بسياري مسائل ديگه. در چنين شرائطي با تقريب خوبي ميشه گفت اکثر مردم عاديشون بدنيا ميان، چند ده سال خوش ميگذرونن و بعد ميميرن بدون اينکه بفهمن کي فلان جاي دنيا داره چيکار ميکنه.
توي ايران اين موضوع فرق ميکنه. تصميمات حکومتي اثرات کاملاً ملموس روي زندگي مردم داره. همين سهميه بندي بنزين رو در نظر بگيرين. بطرز واضحي به دلائل سياسي اتفاق افتاده و مردم تا مغز استخونشون باهاش درگيرن. در چنين شرائطي و در حاليکه اکثر تفريحات ديگه از مردم گرفته شده، کنجکاوي مردم براي رسيدن به دليل يا راه فرار در رو بروي خيلي مباحث و مسائل براشون باز ميکنه...
اون چيزي که بايد بهش توجه بشه مردم غير عام هستن. اونا هستن که اساس جامعه و سيستم علمي و حکومتي کشور رو ميسازن. متاسفانه به همين دلائلي که گفته شد، مردم غير عادي يا افراد باهوش و نخبه در کشوري مثل آمريکا فرصت رشد بمراتب بهتري دارن. اين کشور بمراتب بيشتر از ما هنرمند، موسيقيدان، کارگردان سينما، دانشمند و غيره و غيره تربيت مي کنه و بهمين دليله که موفقيت اونا بيشتر از ماست. ما ميتونيم بيل گيتس تربيت کنيم؟ مايکل مور چي؟ يا انوشه انصاري؟ يا ...؟
بايد امشب بروم...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

اينها آنقدر در مورد ايران در تلويزيون هاشون چيزهاي مزخرف ميگن که ديگه اين حرفهاها چيزي نيست .
در ضمن همه مردمشون هم که بي شعور نيستند که . يک عده شون ميفهمند که اينها چرت و پرته .
و البته تعداد زيادي ايراني که اونجا هستند اينها رو رد ميکنند .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”