تعطیلات سه روزه عید فطر تایید شد
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
تعطیلات سه روزه عید فطر تایید شد
وزیر آموزش و پرورش تعطیلات سه روزه کشور به مناسبت عید سعید فطر را تایید کرد.
به گزارش خبرنگار عصر ایران محمود فرشیدی که در نشست علنی روز چهارشنبه مجلس حضور پیدا کرده بود موضوع تعطیلات سه روزه به مناسبت عید سعید فطر را تایید کرد.
وزیر آموزش و پرورش افزود: به احتمال زیاد این تعطیلات دو روز پس از عید فطر خواهد بود که با خود عید فطر سه روز خواهد بود.
پیش از این نیز خبرهایی مبنی بر اینکه به مناسبت عید سعید فطر سه روز تعطیل خواهد بود منتشر شده بود.
به گزارش خبرنگار عصر ایران محمود فرشیدی که در نشست علنی روز چهارشنبه مجلس حضور پیدا کرده بود موضوع تعطیلات سه روزه به مناسبت عید سعید فطر را تایید کرد.
وزیر آموزش و پرورش افزود: به احتمال زیاد این تعطیلات دو روز پس از عید فطر خواهد بود که با خود عید فطر سه روز خواهد بود.
پیش از این نیز خبرهایی مبنی بر اینکه به مناسبت عید سعید فطر سه روز تعطیل خواهد بود منتشر شده بود.
-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
یعنی شنبه ( 21 مهر ) ، یکشنبه (22 مهر ) و دوشنبه (23 مهر) تعطیل خواهند بود ؟ البته به این 3 روز اضافه کنید تعطیلی رسمی جمعه و تعطیلی نیمه رسمی پنج شنبه را .....
من که چشمم آب نمیخوره 4-5 روز را تعطیل کنند ....

من که چشمم آب نمیخوره 4-5 روز را تعطیل کنند ....

...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
فقط اميدوارم اگر هم 3 روز تعطيلي در نظر گرفته شده فقط براي آموزش و پرورش باشه نه مراکز دولتي مثل بانکها و... به نظرم تعطيلي عمومی اصلا چيز خوبي نيست
آقا فرهاد در نظر گرفته شده ؟ در همون روزهاي 1 شنبه و 2 شنبه ؟
[External Link Removed for Guests]
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
ديروز توي اخبار مشاور رييس جمهور (جوان فکر ) گفت قراره در جلسه ي هيات دولت در 3 شنبه يا 4 شنبه و يا يک شنبه ي هفته ي آينده در مورد اين که تعطيلات چند روز باشه تصميم گيري کنن ولي خود آقاي جوان فکر گفته احتمال داره تعطيلات 5 روز باشه ولي هنوز اينکه اصلا تعطيلات رو زياد ميکنن معلوم نيست
آدم ها دو دسته اند: اونايي که اسلحه دستشونه و اونايي که زمين رو ميکنن (کيلينت ايستوود در فيلم خوب بد زشت)