اعتراض احمد قابل به حذف سخنراني احمدي نژاد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 69 بار

اعتراض احمد قابل به حذف سخنراني احمدي نژاد

پست توسط majidjon13 »

احمد قابل پژوهشگر مسائل دینی با انتشار نامه ای سرگشاده به لغو اجباری برنامه سخنرانی خود در تهران اعتراض کرد.
در این نامه که در برخی ساتهای اینترنتی منتشر شده است، آقای قابل دستگاه امنیتی ایران را مسئول لغو "غیرقانونی" این سخنرانی دانست که قرار بود در محل حسینیه ارشاد تهران برگزار شود.

آقای قابل که قرار بود سه شنبه دهم مهرماه، شب بیست و یکم رمضان سخنرانی کند، در نامه خود می نویسد که در سال 1384 نیز در همین مکان و به همین مناسبت قرار بود سخنرانی کند اما آن سخنرانی هم دچار سرنوشت مشابهی شده بود.

احمد قابل در گفتگو با بخش فارسی بی بی سی تاکید کرد: "من مراعات مرکز حسینیه ارشاد را می کنم چون آنجا یک مرکز علمی تحقیقاتی دینی است، و بحث من یک بحث نظری صرف بود درباره نسبت عدل و آزادی، و بحث سیاسی عینی در آن مطرح نمی شد."

تصویر

آزادی بحث برانگیر بیان

نامه آقای قابل در شرایطی منتشر می شود که محمود احمدی نژاد، کمتر از دو هفته قبل، در دانشگاه کلمبیا در نیویورک گفته بود در ایران آزادی کم نظیر وجود دارد و با منتقدان و دگراندیشان خوش رفتاری می شود.

احمد قابل در واکنش به لغو سخنرانی خود و تقابل آن با اظهارات آقای احمدی نژاد، به بخش فارسی بی بی سی گفت: "چطور سخنرانی رئیس دولت ایران در کشوری که او آنرا دشمن خود می داند و در همانجا هم علیه آمریکا صححبت می کند و در دانشگاهی که متعلق به لیبرال دمکراسی غرب هست که با عنوان فقدان آزادی و دموکراسی همیشه مورد انتقاد آقای خامنه ای بوده است انجام می شود؟"

"آیا عدالت و آزادی اقتضا می کند که من احمد قابل، بعنوان یک طلبه، یک روحانی، یک دانشجوی دینی، در یک مرکز علمی دینی در کشور خودم نتوانم بروم بحث نظری خودم را مطرح کنم، اما رئیس جمهور ایران بتواند برود در کشور دشمن خودشان، آنجا آزاد باشد، حرف خودشان را بزند و 40 کانال تلویزیونی دنیا مستیقیم آنرا پخش کند؟"

آقای قابل در مقام اعتراض و انتقاد پرسید: "مردم مقایسه نمی کنند بین اینها؟ فرق بین ادعا و واقعیت را نمی شود فهمید؟ یا آقایان چشمشان را بر این واقعیتهای آشکار می بندند؟"

احمد قابل سردمداران کشور را فراخواند که "اگر خودشان این تصمیم ها را نگرفته اند و موید آن نیستند، حداقل جلوی مسیرهای خلاف و خطا را بگیرند."

وضعیت برادر:

"ظاهرا حالشان خوب بود" اما ابراز تعجب کرد که فردی را از قبل از ماه رمضان دستگیر کرده باشند اما تا کنون اجازه ملاقات نداده باشند. اگر همسر ایشان ملاقات بکند، آیا امحاء آثار جرم می کند؟
فایلهای صوتی روی کامپیوتر فرزند ایشان را پاک کرده اند.

bbc
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

اه .. اه
این سیاسیون ، بازی کثیف خودشون را به شبهای مقدس قدر هم کشوندند .... :-P
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”