پیشنهاد پوتین: حمله به ایران، حمله به روسیه تلقی شود

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پست توسط gigi64 »

درسته که روسیه مثل زالو هست.اما من نمی فهمم این باج دادن رو کی تو دهن شما اینداخته که هی بلغورش می کنین؟صدای امریکا؟یا بی بی سی؟

:grin: حتمآ تو جریان اخبار نیستین! ولی حتمآ شنیدین که یک اتفاقهایی برای اون سهم اندکی هم که ما از دریای خزر داشتیم داره میفته!
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

gigi64 نوشته شده:
درسته که روسیه مثل زالو هست.اما من نمی فهمم این باج دادن رو کی تو دهن شما اینداخته که هی بلغورش می کنین؟صدای امریکا؟یا بی بی سی؟

:grin: حتمآ تو جریان اخبار نیستین! ولی حتمآ شنیدین که یک اتفاقهایی برای اون سهم اندکی هم که ما از دریای خزر داشتیم داره میفته!

نه برادر. اتفاقا چون تو جریانم این حرف رو می زنم.
البته نفهمیدم منظورتون از سهم اندک ما سهم واقعیمونه یا سهم 50% فضایی؟
1-اگه منظورتون دومیه باید بگم مرز های دریایی براساس مرز خشکی تعیین می شوند.یعنی اگه ما سهممون 50% از خزر باشه دیگه ترکمنسنان و آذربایجان تقریبا هیچکدام سهمی نخواهند داشت.(به نظر شما خنده دار نیست؟)فقط خواهشا نیاین بگین که اینا هیچ حقی ندارن و یروز جزو مملکت ما بودن.یاد بگیریم به حقوق دیگران احترام بذاریم. :shock:
2-اگه سهم ما 20-30 سال پیش 50% بود(که نبود)به این دلیل بود که دریا بین 2کشور تقسیم شده بود نه 5 تا.
3-یه بحث هایی هم در مورد منابع انرژی خزر شنیده میشه که اگه تو جریان اخبار باشین( :o )حتما خبر به آب ان انداخته شدن سکوی شناور نفتی ایران-البرز را در تاریخ 30/7/86 شنیدید.(اگرچه منابع اصلی نفت و گاز خزر در شمالشه نه جنوبش.حالا گناه این که چرا شمالش دست ما نیست دیگه گردن اجداد آریایی مون!).
بازم شبهه ای در این مورد هست ؟
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط jey »

machkol,

دوست عزيز توجه داشته باشبد من هيچ از روسيه خوشم نمياد يه جوري هستن حالت محافظه کارانه دارند
منظورم اين بود وقتي ايران سهم ترکنستان رو ميده يعني اجازه نده آمريکا از خاک اين جور کشور هاي همسايه ايران براي فرودگاه و حمله نظامي استفاده نکنه

پس فقط غيرزت کوروش داريوش در صحبت هاي مقامات ايراني است پس چرا به وصيت کوروش کبير (ذوالقرنين) عمل ميکنند
کره شمالي که خلا سلاح شد ليبي هم خيلي وقته خلع سلاح شده نميدونم اين اعتقاد اسلامي
((و اعدو لهم مستطعتم من قوه)) که ميخواد از سر مسئولين فرار کنه اگر به اينه آمريکا داره خون ملت هاي خاور ميانه رو توي شيشه ميکنه پس ايران هم داره با تجهيز موشک هاي با کلاهک کشتار جمعي بوسيله آن حزب الله لبنان امنيت کشور هاي عربي را بخطر ميندازه
Major I
Major I

پست توسط machkol »

جی عزیز.
متاسفانه من از مطالبت هیچی نفهمیدم.(این رو بزارید به حساب نفهمی من).
اگه امکانش هست نظرتون رو ویرایش کنید تا ما هم بتونیم از نظرتون استفاده کنیم.(بحث چه ربطی به اون آیه داشت؟من برای آقای(/خانم) gigi64 نوشته بودم مطلبم رو.البته اعتقادات اسلامی هیچ وقت از سر مسئولین فرار نخواهند کرد!)
ژولیوس سزار
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

sir.mohammad نوشته :
دوست عزيز مگه مسکن گرون شد صداي کسي در اومد ؟
مگه کوروش در خطر قرار گرفت صداي کسي در اومد و به جايي رسيد ؟
مگه تحريم داره استخوان مردم رو خرد مي کنه کسي صداش در اومد ؟
ديگه دوره صدا از مردم در اومدن گذشته .

ياد حرف جالبي از رهبر ايران افتادم که تو خطبه هاي نماز عيد فطر به طور علني ماه رمضان رو آمادگي براي مقابله با گرسنگي هاي تحريم عنوان کردند . پس شما بهتر کماکان به روسيه تکيه کنيد .... و بگيد مرگ بر آمريکا - مرگ بر اسرائيل

شما قيمت مسکن رو با فروختن آب و خاک وطن يکي ميدوني ؟ فروختن آب و خاک خون و شرف و غيرت مردم رو به جوش مياره .
کسي هم به روسيه تکيه نکرده . نميخوام ريخت نه امريکا رو ببينم نه روسيه . سگ زرد برادر شغاله .

jey,
ساده اي ها. اين حرفها گذشت....................................
اين حرفها مال وقتي بود که ميخواستن از مردم استفاده کنن . خيلي حرفها زده شد ولي هو تو تو ::ss .

حالا يک سري حتما حتما به اين سايت بزنيد , با توجه به اينکه اين پيشنهاد کثيف پوتين ( حمله به ایران، حمله به روسیه تلقی شود ) فقط در ازاي اين است که ايران سهم خودش از درياي مازندران را با ديگران تقسيم کند ( چون اين کشورها سهمشان را از روسيه ميخواهند و شوروي پس از فروپاشي بايد سهم اونها رو هم پس ميداد . حالا روسها با اونها زد و بند کردند که در بجاي سهم روسيه سهم ايران رو باهاشون تقسيم کنند ) .
جناب machkol خصوصا این رو برای شما گذاشتم تا از اصل ماجرا با خبر بشید و بعدا دم از عدالت بزنید و به ترکمنستان سهم بدید .

[External Link Removed for Guests]
1599&w=1274&sz=359&hl=en&start=13&tbnid=e18JBTZEcR40AM:&tbnh=150&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25AF%25D8%25B1%25DB%258C%25D8%25A
7%25DB%258C%2B%25D8%25AE%25D8%25B2%25D8%25B1%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Den

نميدونم چرا اينقدر اسمش طولانيه :-x

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major I
Major I

پست توسط machkol »

دوست عزیز.من دم از عدالت نزدم.اینها تماما معیارهایی برای مرز بندی دریایی هستند.
اگرچه ایران در اجلاس خزر خیلی بر موضع خودش که تقسیم مساوی خزر بود پافشاری می کرد.(هنوزم که کار تموم نشه.رفت تا برن باکو)
از این عکستون زیاد سر در نیاوردم.اما به هر حال درصورتی که توافقات حاصل بشه.سهم هر یک از کشور ها بدین صورت خواهد بود.
جمهوری اسلامی ایران:۱۴%
روسیه: ‪% ۱۹
آذربایجان:۱۸%
قزاقستان:۲۷%
ترکمنستان هم که از همه کمتر بود یادم رفته. :grin: :(

مشاهده می فرمایید که روسیه سهم هیچ کدوم از کشورها رو هاپولی نکرده.(بابا آمار جعلیه همشو دادن روسیه صداشونم در نمی آد.مگه نمی بینی صدای آمریکا چی میگه؟)یا شاید هم ما داریم به قزاق ها باج میدیم و خبر نداریم؟عزیز مسایل اینقدر هم کشکی نیست.(چرا کشکی نیست؟ 90 ملیون ملت گرسنه داریم.93% مردم زیر خط فقر مطلقند.مگه نه؟).
ژولیوس سزار
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

سلام دوستان ...من هنوز دليل اين حرف پوتينو نفهميدم يعني چي اصلا......
يعني اگه آمريكا به ايران حمله كنه روسيه براي دفاع از ايران سرباز ميفرسته يا مثلا به خاك آمريكا حمله ميكنه...؟ :-O
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Major I
Major I

پست توسط machkol »

میگم دیگه همه توی این زمینه قانع شدن :grin: :( نه؟به هر حال اولین بار که میبینم کسی توی این فروم ها حاضر به قبول اشتباهش میشه.
ژولیوس سزار
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط KH.I.A.2500 »

اينطور که معلومه همه بايد اجبارا قانع بشن . به خاطر اتفاقي که داره ميافته به همتون تبريک ميگم . ولي وطن فروشي شاخ و دم نداره ...............................

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major I
Major I

پست توسط machkol »

KH.I.A.2500 نوشته شده:اينطور که معلومه همه بايد اجبارا قانع بشن . به خاطر اتفاقي که داره ميافته به همتون تبريک ميگم . ولي وطن فروشي شاخ و دم نداره ...............................

:???: اجبارا که نه .اگه شما نظری غیر از نظر من دارید می تونین مطالب من رو نقض کنین وگرنه در غیر این صورت اینگونه پست های احساسی هیچ سودی ندارند.
در ثانی در اخبار آمده بود که تنها موضوعی که در این اجلاس طرفین بر روی آن به توافق نرسیدند همین بحث رژیم حقوقی خزر بود.
درسته وطن فروشی شاخ و دم نداره و این موضوع رو میتونیم به عینه در رسانه های اپوزوسیون مشاهده کنیم که برای حمله امریکا(=سقوط رژیم آخوندی)لحظه شماری می کنند.(نه منی که فقط نتیجه تحقیقاتم رو درباره مرزبندی آبی نوشتم :lol: )
ژولیوس سزار
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

ميبخشيد من بادكمه نقل قول مشكل دارم اينجوري شد
طبق قرارداد بين ايران وروسيه درسال 1921 از شرقيترين تاغربيترين ساحل ايران در درياي خزر خطي فرضي به عنوان مرز دريايي تعيين شد كه سهم ايران از سطح وبستر دريا 13درصد بود اما بعد از نابودي شوروي ايران اعلام كرد كه اين مرز را قبول ندارد وبايد مرز جديدي انتخواب شود كه طي آن ايران دو طرح راارائه كرد
يا اينكه محدوده اختصاصي هر يك از كشورها به 12مايل آبهاي ساحلي محدود ومابقي بصورت مشاع يعني شراكت همه در منابع آن ويا اينكه ايران به عنوان يكي از5كشور ساحلي داراي 20درصد از اين دريا باشد كهدراين صورت بخشي از منطقه دريائي آذربايجان وتركمنستان به محدوده دريائي ايران اضافه ميشود
در توافق اخير درتهران ظاهرا روي 19 درصد براي ايران توافق شده كه اين موضوع يك برد براي ايران است اما عده ايمنفي باف ومغرز براي مردمي كه بسياري از آنان حتي زحمت نگاه كردن به نقشه جغرافيائي درياي خزر راهم نميدهند اينطور تبليغ ميكنند كه ايران 50درصد داشت حالا شد 19درصد
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط KH.I.A.2500 »

اخبار در مورد درياي مازندران فراوانه و هر کسي يک چيزي ميگه . به اخبار داخلي نميشه تکيه کرد چون همه چيز رو نميگن . به اخبار خارجي هم نميشه اعتماد کرد چون معمولا قصد تحريک مردم رو دارند . من خيلي دنبال مطلب گشتم ولي گيج گيج گيج شدم .
خودشيريني ماهرانه اي بود . درست در زمانيکه همه ايران را خطري جهاني ميخواندند , اينها اين کار را کردند تا يعني بگويند ما خيلي به حق ديگران احترام ميگذاريم و همه بگويند چه آدمهاي خوبي . ::ss
اميدوارم بعضي شايعات حقيقت نداشته باشه , هرچند بعيد هم نيست . ولی بعدا معلوم ميشه ...... :x

*  *
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”