بی نظیر بوتو ترور شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-شهرک غرب
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

بی نظیر بوتو ترور شد

پست توسط MAX »

بی نظیر بوتو، نخست وزیر سابق پاکستان طی انفجاری که در یک اجتماع انتخاباتی در شهر راولپندی رخ داد، کشته شد.

انفجار دقایقی پس از پایان سخنرانی خانم بوتو رخ داد. او فوری به بیمارستان منتقل شد اما به گفته یکی از اعضای حزبش که در بیمارستان حضور داشت، خانم بوتو در ساعت شش و شانزده دقیقه بعدازظهر به وقت محلی درگذشت.

به گفته پلیس در حالی که خودرو خانم بوتو محل گردهمایی را ترک می کرد، بمبگذار انتحاری ابتدا چند گلوله به گردن و سینه وی شلیک و سپس بمب همراه خود را منفجر کرد.

دست کم بیست نفر دیگر نیز در این انفجار کشته و عده زیادی نیز زخمی شده اند. این دومین بار بود که بی نظیر بوتو پس از بازگشت به پاکستان در ماه اکتبر، مورد سوء قصد قرار گرفت.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-شهرک غرب
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط MAX »

آقا این خبرو که دیدم میخ شدم
:)
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

منم همینطور ، ناراحت شدم .

کار به مسائل سیاسی اش ندارم اما خدا بیامرزش . :AA:
 تصویر 
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

يکي از خبر ساز ترين اتفاقات بود.من که خيلي جا خوردم. :-O
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8768 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

درود بر شما دوستان گرامی ... لطفا منبع را ذکر فرمائید

تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۶/۱۰/۰۶‬

ترور "بي‌نظير بوتو" رهبر حزب مردم پاكستان كه روز پنجشنبه به وقوع پيوست، واكنش‌هايي را در جهان به دنبال داشت.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از مسكو، وزارت امور خارجه روسيه اين ترور را به شدت محكوم كرد.

"ميخائيل كامنين" سخنگوي وزارت امور خارجه روسيه گفت: اين ترور را به شدت محكوم مي‌كنيم و به نزديكان بوتو تسليت مي‌گوييم و اميدواريم رهبران پاكستان تدابير لازم رت به منظور تضمين ثبات در كشور اتخاذ نمايد.

"الكساندر لوسيوكوف" معاون وزير امور خارجه روسيه هم با ابراز تاسف از اين حادثه گفت: ترور بوتو مي‌تواند موجي از تروريسم رت در پاكستان به راه اندازد.

"تام كيسي" سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا با محكوم كردن اين ترور گفت: اين حمله نشان داد كه برخي افراد مي‌كوشند تا مانع از استقرار دموكراسي در پاكستان شوند.

"برنار كوشنر" وزير امور خارجه فرانسه نيز تاثر شديد خود را از كشته شدن بوتو ابراز داشت و اين اقدام نفرت انگيز را به شدت محكوم كرد.

"رومانو پرودي" نخست وزير ايتاليا، تعصبي را كه باعث مرگ بوتو شد محكوم كرد و خواستار مسدود نشدن مسير دشوار به سوي صلح شد.

پدر "فردريكو لومباردي" سخنگوي واتيكان نيز ترور بوتو را مصيبت بار و ترسناك دانست.

"خالد النواصري" وزير ارتباطات مغرب ضمن محكوم كردن ترور بوتو اين اقدام را اقدامي ددمنشانه و غيرعقلاني خواند.

"ديويد ميليبند" وزير امور خارجه انگليس نيز با اعلام اين كه از شنيدن خبر ترور بوتو شوكه شده است خواستار خويشتنداري و وحدت در پاكستان شد.

وي افزود: گروههاي تندرو همه افراد متعهد به دموكراسي در پاكستان را هدف قرار مي‌دهند. اين گروهها نمي‌توانند و نبايد موفق شوند.
شاد زی مهر افزون ...
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط forodo »

سلام به نظر شما اين ترور كار كدوم گروه مشرف يا گروههاي افراطي پاكستاني موسوم به طالبان پاكستان و القاعده در ضمن اخرين ديدار خانم بوتو در صبح پنجشنبه با حامد كرزاي بود ايا رابطه اي بين اين ديدار با ترور وجود داره

خدا رحمت كنه خانم بوتو كه مانند پدرش ذوالفقار علي بوتو قرباني حكومت نظاميان شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

forodo, عزيز فکر نکنم مشرف ايشون رو ترور کرده باشه ((ممکن هست که مثلا بوسيله دستگاه هاي اطلاعاتي پاکستان اطلاع داشته)) براي اينکه نياز نيست چون کسان ديگه هستند که حاضرند يا بهتره بگم بودند که اين کار رو با جون و دل انجام بدن، بينظير بوتو چند وقت پيش از مدارس ديني در پاکستان که بيشتر تحت نفوذ طالبان هستند انتقاد کرده بود و گفته بود که تصميم داره با اين مدارس برخورد کنه.(چون اين مدارس بجاي آموزش تعليما ديني آموزش آدمکشي ميدن و اين عمليات هاي انتحاري هم فارغ التحصيلان همون مدارس انجام ميدن).
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

عاقبت كشوري كه به طالبان براي مقابله با ايران كمك ميكرد
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

دوستان به نظر من در صورتی که دولت آقای پرویز مشرف موفق به کنترل اوضاع نشود پاکستان در یک جنگ داخلی فرو میرود و بعد سیل آوارگان به ایران و...........
من واقعا نگران وضع مرزهای شرقی کشور هستم. شاید زیاد مرتبط با تاپیک نباشد ولی فکر کنم احداث یک پایگاه هوایی و یا یک لشگر زرهی در سیستان و بلوچستان لازم است. فقط دوستان این یک نظر بود ، شما را به خدا دوباره وارد بحث میگ 31 و سوخوی 27 و 30 نشوید. با تشکر.
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

آخرین توصیه رهبر انقلاب به بی نظیربوتو چه بود؟!

سرانجام همانگونه که صاحبنظران سیاسی احتمال داده بودند خانم بی نظیربوتو قبل از برگزاری انتخابات پاکستان ترور شد. وی که در سال های نه چندان دور مدتی طولانی نخست وزیر پاکستان بود پس از چندین سال تبعید به تازگی به کشور خود بازگشته بود اما عمرش به دنیای سیاست باقی نبود و در عملیاتی تروریستی کشته شد. احتمالا بسیاری از شما نیز اطلاع دارید که خانم بوتو از مادری شیعه و ایرانی به دنیا آمده است
و به همین سبب کمی تا قسمتی با ما قرابت دارد. وی در آخرین سفر خود به ایران به محضر مقام معظم رهبری هم رسید. خاطره آن دیدار به نقل از حجت الاسلام و المسلمین موسوی کاشانی(از اعضای دفتر مقام معظم رهبری) بسیار شنیدنی است و قدرت تاثیرگذاری وشخصیت معنوی حضرت آقا را حکایت می کند:

« خانم بي نظير بوتو که خدمت مقام عظيم الشأن ولايت آمده بود ، ما نسبت به حجاب ايشان ايراد گرفتيم و حتي چادري براي ايشان پيدا کرديم و ايشان چادر به سر خدمت آقا رسيد. آقا از همان اول در مقام نصيحت برآمدند و فرمودند: دخترم ، تو فرزند اسلام هستي ، تو فرزند اميرالمؤمنيني ، تو فرزند اهل بيتي ، تو فرزند قرآني ، تو مسلماني ، تو شيعه هستي.

همين طور آقا ادامه دادند و کاری کردند که خانم بی نظیر بوتو شروع به گریه و زاری کرد و در حالی که گریه می کرد ، می گفت: یک خواهش دارم و آن اینکه روز قیامت مرا شفاعت کنید. آقا بلافاصله فرمودند:

شفاعت مخصوص محمد و آل محمد است. بهترین شفاعت در این دنیا این است که شما مشی و مرامتان را با اهل بیت هماهنگ کنید. از زی خودتان که مسلمانید ، دست بر ندارید و از لباس دین خارج نشوید.

منبع : سایت فردانیوز
 تصویر 
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار
تماس:

پست توسط Damavand »

بله عاقبت آن گريه و زاري ها و نصايح را امروز مي بينيم خانم به جمع شهدا و مريدان آقا پيوست قرا الفاتحته :-P :-P :x
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر
[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

typhoon نوشته شده:دوستان به نظر من در صورتی که دولت آقای پرویز مشرف موفق به کنترل اوضاع نشود پاکستان در یک جنگ داخلی فرو میرود و بعد سیل آوارگان به ایران و...........
من واقعا نگران وضع مرزهای شرقی کشور هستم. شاید زیاد مرتبط با تاپیک نباشد ولی فکر کنم احداث یک پایگاه هوایی و یا یک لشگر زرهی در سیستان و بلوچستان لازم است. فقط دوستان این یک نظر بود ، شما را به خدا دوباره وارد بحث میگ 31 و سوخوی 27 و 30 نشوید. با تشکر.

خبر فوري

درگيري در پاكستان 19 كشته برجاي گذاشت

خبرگزاري فارس: يك مقام امنيتي در پاكستان جمعه از كشته شدن 19 نفر در درگيري‌هاي خياباني خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، يك مقام ارشد امنيتي پاكستان اعلام كرد كه در پي ترور "بي‌نظير بوتو"، نخست وزير سابق، درگيري ميان تظاهرات‌كنندگان خشمگين و نيروهاي امنيتي 19 كشته برجاي گذاشت.

البته تعداد رادیو فرانسه تعداد قربانیان را 23 نفر اعلام کرد.

فرانس انفو : ساعت سه و نیم بعد از ظهر بوقت پاریس تعداد کشته شدگان در تظاهرات را 32 نفر اعلام کرد
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”