بی نظیر بوتو ترور شد
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار
-
- سپاسهای دریافتی: 54 بار
البته کاملا روشن است که ايجاد کشوري بنام پاکستان و اختراع کشوري بنام افغانستان از اجزاء بازي بزرگ امپرياليسم انگلستان بودند و امروز نيز کاملا روشن است که پاکستان به نوعي يکي از اقمار آمريکا بحساب مي آيد. و با اين حساب که آمريکا افغانستان را بنام مبارزه با تروريسم اشغال کرد، چگونه مي توان حضورطالبان و القاعده را در پاکستان تعبير کرد؟ آنهم پاکستاني که اتمي ست و خصوصا از نوع نظامي. آيا مي توانيم قتل بي نظير بوتو را هم بنوعي جزء همين بازي بزرگ بدانيم مثل تمام قتلهايي که در الجزاير روي مي دهد؟ براي متزلزل کردن دولتها؟
در هر صورت شکي در اين موضوع نيست که ترور اين بانوي پاکستاني در عين حال ترور دموکراسي در پاکستان است. و ترور دموکراسي و ترور حقوق بشر از جمله خشونتهاي روزمرۀ آمريکاييها و اروپاييها ست ( اروپا يعني فرانسه و انگليس).
کشتار تظاهرا کنندگان توسط نيروهاي امنيتي که بخاطر اعتراض به چنين جنايتي به خيابان ريخته بودند، اين شک را به ذهن تداعي مي کند که مبادا يک سر داستان همين نيروهاي امنيتي بوده باشند؟ تا ساعت سه و نيم امروز بعد از ظهر 32 نفر توسط نيروهاي امنيتي کشته شده بودند. اينهمه کشته يک کمي اغراق آميز نيست؟ آيا اينکار يک کمي شبيه کودتا نيست؟...
در هر صورت شکي در اين موضوع نيست که ترور اين بانوي پاکستاني در عين حال ترور دموکراسي در پاکستان است. و ترور دموکراسي و ترور حقوق بشر از جمله خشونتهاي روزمرۀ آمريکاييها و اروپاييها ست ( اروپا يعني فرانسه و انگليس).
کشتار تظاهرا کنندگان توسط نيروهاي امنيتي که بخاطر اعتراض به چنين جنايتي به خيابان ريخته بودند، اين شک را به ذهن تداعي مي کند که مبادا يک سر داستان همين نيروهاي امنيتي بوده باشند؟ تا ساعت سه و نيم امروز بعد از ظهر 32 نفر توسط نيروهاي امنيتي کشته شده بودند. اينهمه کشته يک کمي اغراق آميز نيست؟ آيا اينکار يک کمي شبيه کودتا نيست؟...
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»

- محل اقامت: تهران- پلاک637
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 399 بار
osilatoria نوشته شده:یادم نیست کدوم خبرگزاری این خبر رو خوندم که القاعده مسئولیت این ترور رو پذیرفته .
من تو سایت تابناک به نشانی [External Link Removed for Guests] خوندم که القاعده مسئولیت این ترور رو به گردن گرفته ولی از اونجایی که سیاست خواهر و مادر نداره واین که بوتو از دشمنان سرسخت ومخالف مشرف بوده یک کم جای بحث داره
درست که بوتو علیه مدارس دینی پاکستان جبهه گرفته بود (یه جوورایی گفته بود که این مدارس محل آموزش تروریست هاست) ولی به نظر من این دلیل کافی برای ترور وی توسط طالبان نبود و ترور وی را باید یک کم عمقی تر بررسی کرد و همین طور با مسئول دانستن طالبان و القاعده نیابدسرسری از کنار آن گذشت
لینک خبر
[External Link Removed for Guests]
القاعده: ما بوتو را كشتيم
شبكه تروريستي القاعده مسووليت ترور "بينظير بوتو" رهبر حزب مردم و نخست وزير پيشين پاكستان را بر عهده گرفت.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، شبكه تلويزيوني خصوصي "اي آر واي" پاكستان امروز اعلام كرد، شبكه القاعده مسووليت ترور بينظير بوتو نخست وزير پيشين پاكستان را بر عهده گرفته است .
بي نظير بوتو عصر ديروز هنگام خروج از محل تجمع انتخاباتي هوادارانش در شهر راولپندي در يك حمله انتحاري كشته شد. در اين حمله همچنين20نفر ديگر جان باختند.
بوتو 18 اكتبر گذشته پس از 8 سال دوري از كشورش به پاكستان برگشت.
به هنگام ورود بوتو به پاكستان انفجاري در محلي كه از وي استقبال شد رخ داد كه در جريان آن 135نفر كشته و بيش از 300 نفر مجروح شدند.
آینده در دست شما کاربران گرامی می باشد موفق باشی
- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
كسي فيلم حادثه رو نداره ؟
جالبه كشوري كه توش رييس جمهور 2000 تا رو مي فرسته طرف مناطق نا ارام و 500 تاشون رو القاعده مي دزده و هر روز توي پايتخت اش بمب منفجر مي شه چي طوره كه بيش از 50 كلاهك اتم داره ؟؟!!
جالبه كشوري كه توش رييس جمهور 2000 تا رو مي فرسته طرف مناطق نا ارام و 500 تاشون رو القاعده مي دزده و هر روز توي پايتخت اش بمب منفجر مي شه چي طوره كه بيش از 50 كلاهك اتم داره ؟؟!!

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
خانم بي نظير بوتو از همان ابتدا به عنوان يک قرباني وارد پاکستان شد.
احتمالا وضع پاکستان مثل لبنان پس از ترور حريري خواهد شد ؛ يعني دولت مرکزي ضعيف و شکننده و هميشه در آستانه کودتا يا دخالتهاي بين المللي. هر گاه که مشرف کوچکترين نافرماني از آمريکا بکند ، آمريکا نيز دادگاه هاي بين المللي را به جان او خواهد انداخت.
با اين وضع مشرف هميشه مجبور به فرمانبرداري از آمريکا خواهد بود ، ضمن اين که آمريکا هم هميشه امکان جابجايي در قدرت را به عنوان يک برگ بازي در دست خواهد داشت.
احتمالا وضع پاکستان مثل لبنان پس از ترور حريري خواهد شد ؛ يعني دولت مرکزي ضعيف و شکننده و هميشه در آستانه کودتا يا دخالتهاي بين المللي. هر گاه که مشرف کوچکترين نافرماني از آمريکا بکند ، آمريکا نيز دادگاه هاي بين المللي را به جان او خواهد انداخت.
با اين وضع مشرف هميشه مجبور به فرمانبرداري از آمريکا خواهد بود ، ضمن اين که آمريکا هم هميشه امکان جابجايي در قدرت را به عنوان يک برگ بازي در دست خواهد داشت.
- محل اقامت: تهران- پلاک637
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 399 بار
حزب مردم "مشرف" را مسئول ترور بوتو دانست
عضو حزب مردم پاكستان "پرويز مشرف"رئيس جمهوري و دولت اين كشور را به دليل برقرار نكردن تدابير امنيتي لازم، مسوول ترور "بي نظير بوتو" رهبر حزب مردم و نخست وزير اسبق پاكستان دانست.
"حسان بخاري" در گفت وگو با شبكه خبري "العالم" اظهار داشت: «ما دولت مشرف را سرزنش ميكنيم. زيرا امنيت لازم را براي بوتو فراهم نكرد.»
بخاري همچنين به وجود برخي طرحها براي ترور بوتو از مدتها قبل اشاره كرد و اين موضوع كه طرفهاي قبيلهاي در كشور يا گروههاي موسوم به تندرو در پس پرده اين ترور قرار داشتند؛ را رد كرد و گفت: اين عمليات از ابعاد طراحي بزرگي برخوردار بود كه عليه ملت پاكستان صورت گرفت.
وي افزود: رئيس جمهوري پاكستان آگاه بود كه بي نظير بوتو در معرض خطر قرار دارد به طوري كه مشاور امنيتي بوتو چهارشنبه در پيام خود به مشرف از وي خواست تا امنيت را براي رئيس حزب مردم فراهم كند اما مشرف به اين درخواست پاسخ نداد و دولت وي نيز هيچ گونه اقداماتي در جهت افزايش تدابير امنيتي صورت نداد.
بخاري درباره پيامدهاي كشته شدن بي نظير بوتو نخست وزير اسبق و رئيس حزب مردم پاكستان گفت: اين امر به ويراني كشور منجر خواهد شد و پاكستان را در ناآرامي خواهد برد به طوري كه حملات تروريستي افزايش و كنترل اوضاع كشور دشوار خواهد شد.
وي اظهار داشت: اين حادثه روند امور كشور را از كنترل خارج خواهد كرد و تاثير آن تنها محدود به حزب مردم نخواهد بود بلكه همه ملت پاكستان از آن متاثر خواهند شد.
مرجع : خبرگزاری فارس
عضو حزب مردم پاكستان "پرويز مشرف"رئيس جمهوري و دولت اين كشور را به دليل برقرار نكردن تدابير امنيتي لازم، مسوول ترور "بي نظير بوتو" رهبر حزب مردم و نخست وزير اسبق پاكستان دانست.
"حسان بخاري" در گفت وگو با شبكه خبري "العالم" اظهار داشت: «ما دولت مشرف را سرزنش ميكنيم. زيرا امنيت لازم را براي بوتو فراهم نكرد.»
بخاري همچنين به وجود برخي طرحها براي ترور بوتو از مدتها قبل اشاره كرد و اين موضوع كه طرفهاي قبيلهاي در كشور يا گروههاي موسوم به تندرو در پس پرده اين ترور قرار داشتند؛ را رد كرد و گفت: اين عمليات از ابعاد طراحي بزرگي برخوردار بود كه عليه ملت پاكستان صورت گرفت.
وي افزود: رئيس جمهوري پاكستان آگاه بود كه بي نظير بوتو در معرض خطر قرار دارد به طوري كه مشاور امنيتي بوتو چهارشنبه در پيام خود به مشرف از وي خواست تا امنيت را براي رئيس حزب مردم فراهم كند اما مشرف به اين درخواست پاسخ نداد و دولت وي نيز هيچ گونه اقداماتي در جهت افزايش تدابير امنيتي صورت نداد.
بخاري درباره پيامدهاي كشته شدن بي نظير بوتو نخست وزير اسبق و رئيس حزب مردم پاكستان گفت: اين امر به ويراني كشور منجر خواهد شد و پاكستان را در ناآرامي خواهد برد به طوري كه حملات تروريستي افزايش و كنترل اوضاع كشور دشوار خواهد شد.
وي اظهار داشت: اين حادثه روند امور كشور را از كنترل خارج خواهد كرد و تاثير آن تنها محدود به حزب مردم نخواهد بود بلكه همه ملت پاكستان از آن متاثر خواهند شد.
مرجع : خبرگزاری فارس
آینده در دست شما کاربران گرامی می باشد موفق باشی
-
- سپاسهای دریافتی: 54 بار
تبصره : دربارۀ نحوۀ عمليات تروريستي اينطور که تا کنون اعلام شده است، توسط يک فرد کاميکاز صورت گرفته. در اين باره برخي از مفسرين ارتش پاکستان را هم در اين توطعه سهيم مي دانند...و علاوه براين بي نظير بوتو خودش اطلاعات پيش از باز گشت به پاکستان اطلاعات دقيقتري از توطعه داشته است :
[درست پيش از بازگشت بي نظير بوتو نخست وزير پيشين پاکستان به اين کشور در ماه اکتبر، وي در گفتگو با خبرگزاري يونايتدپرس، اسامي افرادي را که اعتقاد داشت، ممکن است وي را بکشند، اعلام کرد.
وي در نامه اي الکترونيکي که درست پيش از سوار شدن به هواپيما به منظور عزيمت به پاکستان پس از هشت سال تبعيد، نوشته است، اعلام کرد من مطلع شده ام که بيت المسعود يک تبعه افغان، حمزه بن لادن يک عرب و يکي از شبه نظاميان لال مسجد براي کشتن من اجير شده اند.
وي در همين حال خاطر نشان کرد من براي پرويز مشرف رييس جمهور پاکستان نامه اي ارسال کردم و به وي گوشزد کردم که در صورتيکه اتفاقي براي من بيافتد، مي خواهم اين سه تن و افرادي که پشت اين قضيه هستند، به عنوان مسئول تحت تعقيق قرار بگيرند .]
ولي تبصرۀ من به اين مسائل مربوط نيست. تبصره به خود فرد کاميکاز مربوط مي شود. اينکه اين بيچاره فکر مي کرده است که با اينکار فورا وارد بهشت مي شود و بساط عيش و نوش براي او براه مي اندازند و ...
در حالي که پشت پرده ماجرا و ماجراهاي ديگري در شرف تکوين بوده و اين فرد در واقع عروسک خيمه شب بازي بيشتر نبوده است. اين پرسش تنها به اين فرد (القاعده) منحصر نيست، بلکه به فرد انسان باز مي گردد که تا چه اندازه مي تواند آلت دست قرار گيرد، در خود اروپا و آمريکا مذاهب جديد آخر زماني و خودکشيهاي دسته جمعي کم نيستند...
اين روندهاي از خود بيگانه ساز کدام هستند و چگونه مي توان با آنها مقابله کرد؟
[درست پيش از بازگشت بي نظير بوتو نخست وزير پيشين پاکستان به اين کشور در ماه اکتبر، وي در گفتگو با خبرگزاري يونايتدپرس، اسامي افرادي را که اعتقاد داشت، ممکن است وي را بکشند، اعلام کرد.
وي در نامه اي الکترونيکي که درست پيش از سوار شدن به هواپيما به منظور عزيمت به پاکستان پس از هشت سال تبعيد، نوشته است، اعلام کرد من مطلع شده ام که بيت المسعود يک تبعه افغان، حمزه بن لادن يک عرب و يکي از شبه نظاميان لال مسجد براي کشتن من اجير شده اند.
وي در همين حال خاطر نشان کرد من براي پرويز مشرف رييس جمهور پاکستان نامه اي ارسال کردم و به وي گوشزد کردم که در صورتيکه اتفاقي براي من بيافتد، مي خواهم اين سه تن و افرادي که پشت اين قضيه هستند، به عنوان مسئول تحت تعقيق قرار بگيرند .]
ولي تبصرۀ من به اين مسائل مربوط نيست. تبصره به خود فرد کاميکاز مربوط مي شود. اينکه اين بيچاره فکر مي کرده است که با اينکار فورا وارد بهشت مي شود و بساط عيش و نوش براي او براه مي اندازند و ...
در حالي که پشت پرده ماجرا و ماجراهاي ديگري در شرف تکوين بوده و اين فرد در واقع عروسک خيمه شب بازي بيشتر نبوده است. اين پرسش تنها به اين فرد (القاعده) منحصر نيست، بلکه به فرد انسان باز مي گردد که تا چه اندازه مي تواند آلت دست قرار گيرد، در خود اروپا و آمريکا مذاهب جديد آخر زماني و خودکشيهاي دسته جمعي کم نيستند...
اين روندهاي از خود بيگانه ساز کدام هستند و چگونه مي توان با آنها مقابله کرد؟
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
typhoon نوشته شده:دوستان به نظر من در صورتی که دولت آقای پرویز مشرف موفق به کنترل اوضاع نشود پاکستان در یک جنگ داخلی فرو میرود و بعد سیل آوارگان به ایران و...........
من واقعا نگران وضع مرزهای شرقی کشور هستم. شاید زیاد مرتبط با تاپیک نباشد ولی فکر کنم احداث یک پایگاه هوایی و یا یک لشگر زرهی در سیستان و بلوچستان لازم است. فقط دوستان این یک نظر بود ، شما را به خدا دوباره وارد بحث میگ 31 و سوخوی 27 و 30 نشوید. با تشکر.
نيروهاي مسلح كشورمان در مرزهاي مشترك ايران با پاكستان و افغانستان، به حالت آماده باش در آمدند.
خبرنگار سرويس سياسي خبرگزاري انتخاب گزارش داد،در پي ترور بي نظير بوتو نخست وزير اسبق پاكستان،نيروهاي مسلح كشورمان در مرزهاي شرقي به حالت آماده باش در آمدند.
گزارش خبرنگار ما حاكي از آنست كه نيروهايي از لشكر 5 نصر سپاه پاسداران درخراسان ،لشكر پياده 77 ثامن الائمه ارتش جمهوري اسلامي ايران در خراسان ، هوانيروز سيستان و لشكر 88 زرهي ارتش در سيستان و بلوچستان در آماده باش بسر مي برند.
اين گزارش مي افزايد مرزداران كشورمان نيز براي حفاظت از كشور در حالت آماده باش بسر مي برند.
اينم از خلاصه اخبار حول محور ترور
يك سخنگوي شبكه تروريستي القاعده مسئوليت ترور بي نظير بوتو نخست وزير پيشين پاكستان را بر عهده گرفت.
به گزارش خبرگزاري آكي ايتاليا به نقل از "مصطفي اليزيد"، سخنگو و فرمانده ارشد القاعده در افغانستان نوشت: "ما به زندگي مهمترين عنصري (بوتو) كه متعهد به شكست مجاهدين بود پايان داديم."
بي نظير بوتو ساعاتي پيش به دنبال سخنراني در جمع هوادارانش در يك حمله انتحاري در راولپندي پاكستان به قتل رسيد.
براساس اين گزارش گفته مي شود يكي از رهبران ارشد القاعده در ماه اكتبر نقشه ترور رهبر اپوزيسيون پاكستان را طرح ريزي كرد.
از سوي ديگر منابع آگاه گفتند: "مقامات آمريكا و شخص پرويز مشرف نخست وزير كنوني پاكستان در جريان كليات اين طرح قرار داشتند."
يك منبع نزديك به القاعده كه نخواست نامش فاش شود اظهار داشت: "ترور بوتو توسط القاعده طرح ريزي شد و از سوي ديگر آمريكا و نخست وزير پاكستان اين عمليات را هدايت كردند."
اين گزارش مي افزايد: "جوخه هاي مرگ پيشتر براي انجام اين ماموريت تشكيل شد و نهايتا يك داوطلب از ايالت پنجاب، بوتو را ترور كرد."
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
Yahoda نوشته شده:آخرين خبر دريافتي از منبع آگاه ولي غير رسمي
با يكي از دوستان پاكستانيم تماس گرفتم، معتقد بود كه اين عمليات رو پرويز مشرف و چودري رهبري كردند.
در ضمن در برگه هايي كه توسط طالبان پخش شده(يه چيزي تو مايه هاي شب نامه) ، رهبر طالبان دخالت در اين ترور رو تكذيب كرده است.
دوست من فکر کنم پرویز مشرف که همین جوریشم به قدرت رسیدنش باعث تشنج شده و انتخابات داخلی از طرف گروه هایی تحریم شده ...
و در کل اوضاع مساعدی نداره بیاد و خودشو تو هچل بندازه ...به نظرم الان دست داشتن یه قدرت غربی توی این انفجار بیشتر از همه محتمله...
BLOOD RIVER