در ضمن ما همش ميگيم كه امريكا و اسرائيل متجاوز و جنايتكار هستن ولي شما ميگيد كه ما حمله كنيم و اسرائيل رو نابود و نيروهاي امريكايي رو هم بزنيم و بكشيم در حالي كه مقامات كشور ما هميشه گفتند فقط براي دفاع از خودمون از اين سلاحها استفاده ميكنيم
من گفتم ما اول حمله کنيم؟ من گفتم اگه اولين حرکت از جانب اسراييل بود اين حرکت بايد آخرين حرکتش هم باشه. چون اين اسراييل ثابت کرده که به کمک آمريکا ميتونه سريعا خودش سازماندهي و بازسازي کنه پس حمله محدود جواب نميده.
فقط اينو بگم که امريکا ايران رو از هر طرف محاصره کرده.
از 1.عراق 2.ارمنستان 3.افغانستان 4.پاکستان و حتي خليج فارس
بله درست ولي از همون طرف آسيب پذيري آمريکا هم بيشتر شده چون سربازهاش مستقيما در تيررس موشک هاي ما هستن. آمريکا هيچ وقت نميتونه با ايران وارد جنگ زميني بشه پس وجود سربازهاش فايده چنداني نداره. ما بايد ناوها و پايگاه هاشون تو خليج فارس تهديد کنيم. سربازهاي آمريکايي همين الان هم مثل بره تو عراق کشته ميشن چه برسه به اين که وارد جنگ با ايران بشن.
دوست عزيز اگر وزن هر كلاهك اتمي اسراييل رو 1 گيگا تن بدونيم و كلاهك شهاب رو 1 تن براي مقابله با هر موشك ما بايد 1 ميليارد موشك شليك كنيم بهترين راه جلوگيري از ايجاد تنش در منطقه است اسراييل نشون داده هر كاري بخواد مي كنه قانون هم سرش نميشه
من هم ميگم نبايد اجازه بديم اسراييل از کلاهک هاي هسته ايش استفاده کنه. يک حمله همه جانبه سنگين و غافلگير کننده. يک حمله ضربتي که اسراييل فلج کنه. مثل خودش. اسراييل متخصص جنگ هاي ضربتي و کوتاه مدت. جنگ 6 روزه يه نمونه اش بود.
در صورتي که حتي 10 فروند موشک شهاب 3 با موفقيت به هدف برخورد کرد فوقش 500 يا 600 نفر کشته
مي شوند .
شوخي ميکني؟ موشک شهاب 3 ميتونه يک از 700 کيلو تا 1تن و 700 همراه خودش کلاهک حمل کنه. فاصله ما تا اسرايي هم کمتر از 2000 کيلومتر پس ميتونه با حداکثر کلاهک پرواز کنه. به نظر شما 1 تن مواد منفجره فقط 600 نفر کشته ميده؟ اون هم تو مناطق غير نظامي و متراکم اسراييل؟ اسراييل از سر تا ته اش اندازه يک استان ماست. تمام نقاط استراتژيک و حياتيش کنار هم. مناطق غير نظامي هم. مثل ايران پراکنده نيست. در ضمن شما اثر رواني اين حملات و هم در نظر بگير. اين اسراييلي ها تو جنگ 33 روزه از موشک هاي کاتيوشا حزب الله اين جور ميترسيدن واي به حال روزي که موشک 16 متري شهاب صاف بياد تو حياط خونشون. شما ميدونستيد تو جنگ 33 روزه آمار سکته هاي قلبي بين اسراييلي ها 63 درصد افزايش پيدا کزد؟ يا 200 هزار نفر تقاضاي مهاجرت خودشون به اسراييل پس گرفتن؟ سفارت هاي کشورهاي اروپايي و آمريکايي که جاي سوزن انداختن نبود.
به نظر من ايران اينطوري ميتونه جوابشون بده. صبح زود نزديک هاي 4-5 صبح موج اول حملات موشکي ايران با مثلا 40-50 تا موشک شهاب شروع ميشه و پايگاه ها و نيروگاه ها و کارخانجات اسراييل مورد اصابت قرار ميگيره. ارتش اسراييل که گيج شده دنبال اينه که بفهمه حمله از کجا بود که موج دوم حملات موشکي که توسط حزب الله و حماس شروع ميشه. مناطق غير نظامي به شدت کوبيده ميشه. مهم تلفات نيست مهم ايجاد رعب و وحشت بين اسراييلي هاست که باعث هرج و مرج شورش ميشه. ارتش اسراييل سعي ميکنه که آرامش به شهر ها برگردونه که متوجه ميشه سوريه به بلنديهاي جولان حمله کرده تا مياد بجنبه موج سوم موشک باران ايران شروع ميشه و اين بار به صورت آتشباري و بلي وقفه هر جاي اسراييل که ميتونن ميزنن. شما حساب کنيد با زدن نيروگاه هاي اسراييل و نبود اب و برق مردم اسراييل چه حالي ميشن. خب بقيه اشس ديگه قابل پيش بيني. آمريکا به حمايت از اسراييل وارد عمل ميشه ولي چون به صورت ناگهاني بود نميتونه اونجور که بايد به ايران آسيب برسونه. اين بار حملات موشکي متوجه پايگاه هاي آمريکا در عراق و افغنستان ميشه تمرکز نيروها بيشتر. ناوگان آمريکا در خليج فارس مورد حملات موشکي از ساح قرار ميگيره و قايق هاي موشک انداز تندور در دسته اي 30-40 تايي دست به حمله هاي ايذايي ميزنن. به هر حال نبايد اسراييل حتي يه لحظه هم راحت گذاشت. بايد اينقدر زد تا فلج بشه.