توازن قدرت بین ایران و اسرائیل برقرار است ...

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

در ضمن ما همش ميگيم كه امريكا و اسرائيل متجاوز و جنايتكار هستن ولي شما ميگيد كه ما حمله كنيم و اسرائيل رو نابود و نيروهاي امريكايي رو هم بزنيم و بكشيم در حالي كه مقامات كشور ما هميشه گفتند فقط براي دفاع از خودمون از اين سلاحها استفاده ميكنيم

من گفتم ما اول حمله کنيم؟ من گفتم اگه اولين حرکت از جانب اسراييل بود اين حرکت بايد آخرين حرکتش هم باشه. چون اين اسراييل ثابت کرده که به کمک آمريکا ميتونه سريعا خودش سازماندهي و بازسازي کنه پس حمله محدود جواب نميده.
فقط اينو بگم که امريکا ايران رو از هر طرف محاصره کرده.
از 1.عراق 2.ارمنستان 3.افغانستان 4.پاکستان و حتي خليج فارس

بله درست ولي از همون طرف آسيب پذيري آمريکا هم بيشتر شده چون سربازهاش مستقيما در تيررس موشک هاي ما هستن. آمريکا هيچ وقت نميتونه با ايران وارد جنگ زميني بشه پس وجود سربازهاش فايده چنداني نداره. ما بايد ناوها و پايگاه هاشون تو خليج فارس تهديد کنيم. سربازهاي آمريکايي همين الان هم مثل بره تو عراق کشته ميشن چه برسه به اين که وارد جنگ با ايران بشن.

دوست عزيز اگر وزن هر كلاهك اتمي اسراييل رو 1 گيگا تن بدونيم و كلاهك شهاب رو 1 تن براي مقابله با هر موشك ما بايد 1 ميليارد موشك شليك كنيم بهترين راه جلوگيري از ايجاد تنش در منطقه است اسراييل نشون داده هر كاري بخواد مي كنه قانون هم سرش نميشه

من هم ميگم نبايد اجازه بديم اسراييل از کلاهک هاي هسته ايش استفاده کنه. يک حمله همه جانبه سنگين و غافلگير کننده. يک حمله ضربتي که اسراييل فلج کنه. مثل خودش. اسراييل متخصص جنگ هاي ضربتي و کوتاه مدت. جنگ 6 روزه يه نمونه اش بود.
در صورتي که حتي 10 فروند موشک شهاب 3 با موفقيت به هدف برخورد کرد فوقش 500 يا 600 نفر کشته
مي شوند .

شوخي ميکني؟ موشک شهاب 3 ميتونه يک از 700 کيلو تا 1تن و 700 همراه خودش کلاهک حمل کنه. فاصله ما تا اسرايي هم کمتر از 2000 کيلومتر پس ميتونه با حداکثر کلاهک پرواز کنه. به نظر شما 1 تن مواد منفجره فقط 600 نفر کشته ميده؟ اون هم تو مناطق غير نظامي و متراکم اسراييل؟ اسراييل از سر تا ته اش اندازه يک استان ماست. تمام نقاط استراتژيک و حياتيش کنار هم. مناطق غير نظامي هم. مثل ايران پراکنده نيست. در ضمن شما اثر رواني اين حملات و هم در نظر بگير. اين اسراييلي ها تو جنگ 33 روزه از موشک هاي کاتيوشا حزب الله اين جور ميترسيدن واي به حال روزي که موشک 16 متري شهاب صاف بياد تو حياط خونشون. شما ميدونستيد تو جنگ 33 روزه آمار سکته هاي قلبي بين اسراييلي ها 63 درصد افزايش پيدا کزد؟ يا 200 هزار نفر تقاضاي مهاجرت خودشون به اسراييل پس گرفتن؟ سفارت هاي کشورهاي اروپايي و آمريکايي که جاي سوزن انداختن نبود.

به نظر من ايران اينطوري ميتونه جوابشون بده. صبح زود نزديک هاي 4-5 صبح موج اول حملات موشکي ايران با مثلا 40-50 تا موشک شهاب شروع ميشه و پايگاه ها و نيروگاه ها و کارخانجات اسراييل مورد اصابت قرار ميگيره. ارتش اسراييل که گيج شده دنبال اينه که بفهمه حمله از کجا بود که موج دوم حملات موشکي که توسط حزب الله و حماس شروع ميشه. مناطق غير نظامي به شدت کوبيده ميشه. مهم تلفات نيست مهم ايجاد رعب و وحشت بين اسراييلي هاست که باعث هرج و مرج شورش ميشه. ارتش اسراييل سعي ميکنه که آرامش به شهر ها برگردونه که متوجه ميشه سوريه به بلنديهاي جولان حمله کرده تا مياد بجنبه موج سوم موشک باران ايران شروع ميشه و اين بار به صورت آتشباري و بلي وقفه هر جاي اسراييل که ميتونن ميزنن. شما حساب کنيد با زدن نيروگاه هاي اسراييل و نبود اب و برق مردم اسراييل چه حالي ميشن. خب بقيه اشس ديگه قابل پيش بيني. آمريکا به حمايت از اسراييل وارد عمل ميشه ولي چون به صورت ناگهاني بود نميتونه اونجور که بايد به ايران آسيب برسونه. اين بار حملات موشکي متوجه پايگاه هاي آمريکا در عراق و افغنستان ميشه تمرکز نيروها بيشتر. ناوگان آمريکا در خليج فارس مورد حملات موشکي از ساح قرار ميگيره و قايق هاي موشک انداز تندور در دسته اي 30-40 تايي دست به حمله هاي ايذايي ميزنن. به هر حال نبايد اسراييل حتي يه لحظه هم راحت گذاشت. بايد اينقدر زد تا فلج بشه.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط david68 »

جناب رنجر شما راست ميگي ولي شايد همه چيز اينطوري كه شما ميگي پيش نره مسلما اسرائيل و امريكا در صورتي كه بخوان حمله كنن فكر اين چيزهايي كه شما ميگي رو ميكنن در ضمن از كجا معلوم سوريه وارد جنگ بشه در ضمن اين مشكلاتي كه براي اسرائيل پيش مياد براي ما هم ممكنه پيش بياد امريكا با زدن پالايشگاهاي نفت و گاز و ذخاير نفتي ايران يه اتيشي به پا ميكنه كه افراد زيادي براي خاموش كردنش بايد بسيج بشن و يا با زدن سدها و نيروگاهاي برق زندگي مردم رو فلج ميكنه شما حساب كنن وقتي يه برف سنگين مياد مردم به چه مشكلاتي مواجه ميشن چه برسه به اينكه بخواد جنگ بشه در ضمن امريكا هم پايگاهاي نظامي ايران رو با موشكهاي خودش ميزنه و اگه ما نيروگاه هسته اي اسرائيل رو بزنيم اونها هم مال ما رو ميزنن شما حساب كن ما اينهمه سد و نيروگاه و غيره درست كرديم اگه اينها رو بزننن مردم به شدت تو عذاب مي افتن هرچند شما گفتي ما با يه حمله غافل گير كننده كاري ميكنيم كه ديگه نتونن كشور ما رو هدف قرار بدن ولي توجه كنيد كه اگه شورع كننده جنگ اونها باشن همون اول ضربه اساسي كه در بالا گفتم رو وارد مينن . در ضمن اگه جنگ بشه ممكنه برخي از گروههاي تجزيه طلب بخوان اشوب ايجاد كنن و يا گروهايي مثل پ ك ك و القاعده از اين فرصت براي نفوذ به ايران استفاده كنن تو لبنان حزب الله پيروز شد ولي الان اوضاع اين كشور رو ميبينيم كه حتي رئيس جمهور هم نداره و عراق و افغانستان هم نمونه هاي ديگري هستند كه بعد از جنگ روز خوشي نديدن
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

مطلب اول راجع به وزن کلاهکهاي اتمي اسرائيل که دوستان صحبت از گيگا تن کردن، من نمي دونم اين پيشوندي که بکار بردند يعني 10 بتوان 9 تن، آيا همچين وزني رو با موشک مي شه شليک کرد؟!!!!!
تا اونجايي که من اطلاع دارم وزن يک کلاهک هسته اي نبايد اينقدر باشه.
اما راجع به حمله به اسرائيل که بعضي از دوستان اشاره کردند بايد بگم که اگه قرار باشه ايران با اسرائيل درگير بشه حتما بايد طرح اشغال فوري اونجا در دستور کار باشه زيرا اسرائيل اگه ببينه در حال نابوديه احتمال استفاده از سلاح هسته اي زياد ميشه و تنها راه اشغال مراکز حساس و استراتژيکه.
اما من کلا بعيد مي دونم که اسرائيل خودشو با ايران وارد جنگ کنه، زيرا مي دونه که توان جنگ متعارف با ايران رو نداره.
يادم مياد چند سال بيش اطراف بوشهر يجا داشتن تو منطقه اي ديگه حفاري مي کردند!!!!! صداي انفجاري شنيده شده بود.
خبرگزاري ها خبر از انفجار در نيروگاه دادند. بلافاصله اسرائيل و بعد آمريکا گفتند کار ما نبوده :???: حالا انگار کسي نيروگاه رو زده اينا دستپاچه مي گن ما نبوديم :???: از ترس جونشون :grin:
اسرائيل خيلي زرنگ باشه بايد اول از پس حزب الله بر بياد چون خودش مي دونه اگه با ايران بخواد درگير شه چه خودش چه آمريکا بايد قبلش از شر حزب الله خلاص بشن. :-(
در هر صورت شانس آورديم با قومي ترسو سروکار داريم که سابقه درخشاني در ترسيدن دارن.
جهود خون ديد. :???: :???:
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 28 بار

پست توسط jupiter_2xl »

iran4946 نوشته است:
جزيره ديگو گارسا در وسط اقيانوس هند هستش و هزاران کيلومتر با ايران فاصله دارد .

جزيره ديگوگارسيا از جنوبي ترين قسمت ايران 2000 کيلومتر حدودا فاصله دارد.

بحث داشتن سلاح هسته اي و نداشتنش مثل اين ميمونه که من ژ-3 دستم هست و شما کارد , من به شما حمله نميکنم
ولي آيا شما جرات حمله داريد؟
آيا از من حساب نميبريد؟

يک نمونه ديگش اينه که من ژ3 دارم شما هم ژ-3 داريد
آيا هيچکدوم جرآت حمله داريم؟
منم «كـورش»، شاه جهان، شاه بزرگ، شاه توانمند، شاه بابل، شاه سومر و اَكَّـد، شاه چهار گوشه‌ي جهان(بخشي از فرمان كورش بزرگ)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

mym1358 نوشته:
مطلب اول راجع به وزن کلاهکهاي اتمي اسرائيل که دوستان صحبت از گيگا تن کردن، من نمي دونم اين پيشوندي که بکار بردند يعني 10 بتوان 9 تن، آيا همچين وزني رو با موشک مي شه شليک کرد؟!!!!!
دوست گرامي منظور از كلاهك يك گيگا تني اينه كه قدرت انفجاري يك كلاهك اتمي معادل با يك گيگا تن تي ان تي است دوست عزيز اگر كمي در اين زمينه تحقيق كنيد به اين نتيجه خواهيد رسيد كه به ازاي هر يك گرم جرم از يك ماده كه از بين ميره و به ماده ي ديگري تبديل ميشه چه ميزان انرژي ازاد ميشه حالا اگر چند كيلو از اين مواد رو داشته باشيم چه ميزان انرژي توليد مي كنه وزن كلاهك هاي اتمي رو با مگا تن اندازه گيري مي كنند اما اسراييل ادعا داره كه قابليت تخريب كلاهك هاي ساخته شدش بيشتره به هر حال كلاهكي با اين وزن مي تونه گودالي به قطر 45 كيلومتر ايجاد كنه سعي مي كنم درباره ي قدرت كلاهك هاي اتمي مطالبي رو قرار بدم اون وقت براي شما عينيت پيدا خواهد كرد
من با دوستمون david68 موافقم كشور ما كشور اسيب پذيري در عين حالي كه مردم مقاومي داره يك خبر كوچك كه مي پيچيده مردم رو خيلي متاثر مي كنه خيلي ها كه زمان جنگ بودن هنوز هم تا صداي هواپيمايي رو مي شنون گوش هاشون تيز ميشه اشفته ميشن چون جنگ نتيجه اي جز نابودي نداره اگر حرف من اينه كه ما بايد براي دفاع از خودمون به تسليحات اتمي مجهز باشيم براي اينه كه ديگه اون روزها براي مردم كشورمون تكرار نشه نه براي اين كه ما كسي رو قرباني كنيم براي اين كه قرباني نباشيم

البته اين جزيره در مالكيت انگلستان و تحت اجاره ي امريكا است و 4500 كليومتر از ايران فاصله داره و بمب افكن هاي استراتژيك امريكا اونجا قرار دارند
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

mym1358 نوشته شده:مطلب اول راجع به وزن کلاهکهاي اتمي اسرائيل که دوستان صحبت از گيگا تن کردن، من نمي دونم اين پيشوندي که بکار بردند يعني 10 بتوان 9 تن، آيا همچين وزني رو با موشک مي شه شليک کرد؟!!!!!
تا اونجايي که من اطلاع دارم وزن يک کلاهک هسته اي نبايد اينقدر باشه.

قدرت کلاهک های هسته با مگاتن و کیلوتن سنجیده میشه نه گیگا تن ، و منظور از عبارات وزن کلاهک نیست بلکه قدرتی که بمب ایجاد میکنه برحسب مقدار TNT میشه اینقدر.
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

پیشرفته ترین و مخرب ترین کلاهک اتمی اسراییل که چند وقت پیش خبرش رو اعلام کردند 3مگاتن بوده نه گیگا تن! اگه گیگا تن باشه که کل کره زمین و منظومه شمسی میره رو هوا!
کوچکترین کلاهک های اتمی در دنیا در حدود 100کیلو تن هستند وهمینطور تا چندین مگاتن افزایش مییابند. یک کلاهک 100 کیلوتنی پس از انفجار تا شعاع 30 کیلومتری همه چیز رو با خاک یکسان میکنه و یک کلاهک 3مگاتنی تا شعاع 120 کیلومتری.
ایران هم اگه بتونه یک سال با 3000 سانتریفیوژ اورانیوم غنی کنه میتونه ظرف مدت یک سال کلاهک اتمی 100 کیلوتنی بسازه. واسه همینه که از زمان اعلام بکارگیری 3000 سانتریفیوژ در نطنز اسراییل به شد به تکاپو افتاده!
امیدوارم سریعتر این 6000 سانتریفیوژ اعلام شده هم بکار گرفته بشند و .......! بقیه اش معلومه! ما تبدیل میشیم به یه قدرت هسته ای و اونوقت لحن کشورهای متخاصم کلی تغییر میکنه. اونوقت میدونند که اگه خودشون میتونند با کلاهک اتمی ما رو تهدید کنند ما هم میتونیم...
اونوقت معادله یکم بهم میخوره!!!
یکم که نه..خیلی بهم میخوره!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط soroush.b »

دوستان عزيز براي بيان قدرت انفجار يك بمب اتمي واحد مشخصي وجود نداره چون همه ي ما مي دونيم واحد وزن كيلوگرم حالا در اين جا به دليل بزرگ بودن اعداد از واحد هاي بزرگتري استفاده ميشه به فرض اين كه 3 مگاتن باشه ميشه 3../ گيگا تن :grin: به هر صورت اين توان براي رسيدن به قدرت انفجاري بالاتر هم از لحاظ علمي و هم از لحاظ منطقي وجود داره كسي هم نمي تونه انكار كنه :-)
در باره ي كوچك ترين كلاهك اتمي بايد بگم كلاهكي كه كره ي شمالي ازمايش كرد 600 كيلوتن وزن داشت مسلما تلاش كشورهاي اتمي براي ساخت بمب هاي اتمي كوچك براي كمتر كردن قدرت ويرانگر اون ادامه داره تا بتونن راحت تر از اين سلاح استفاده كنن طرحي كه امريكا داره دنبال مي كنه همين طور ساخت كلاهك هاي قوي تر كه اگه هم وجود داشته باشه جايي اعلام نمي كنند
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

البته دوستان بدونن که هر چی وزن کلاهک بیشتر باشه به معنی قدرت بالای انفجار نیست ، بلکه قدرت انفجار بستگی
به تکنولوژی بکار رفته در بمب داره مثلآ در بمب های هسته ای نسل اول فقط مقدار ناچیزی از اورانیوم وارد چرخه انفجار
می شدند و باقی مواد قبل از ورود به چرخه توسط موج انفجار از بین میرن .

این تکنولوژی رو به نسل های مختلفی تقسیم کردم که فکر کنم فعلآ نسل سوم تو بورس هست و تازه تونستن 10% از کل اورانیوم یک بمب رو وارد چرخه کنن و این به معنی این هست که به عنوان مثال اگر برای یک بمب 100 کیلو گرم اورانیوم قرار بدن فقط 10 کیلوگرم از اون منفجر میشه و اگر روزه برسه که همه مواد بمب منفجر بشه که دیر هم نخواهد بود اونوقت یک بمب هسته ای توان تخریب یک قاره رو خواهد داشت :?

و اینجاست که کار برای ایران یکم دشوار میشه چون یکدفعه باید سه نسل رو پشت سر بگذاره تا بتونه با جهان وارد رقابت بشه ما اگر بتونیم یک بمب نسل 4 یا 5 رو زودتر از همه بسازیم دیگه نباید ناراحت حمله متقابل اسرائیل باشیم چون با اولین برخورد کل اسرائیل + فلسطین + لبنان + نیمی از سوریه بخار میشه :shock: حال کردین استراتژی رو :L:L
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط soroush.b »

البته من از دوستان بابت اشتباهم در بيان قدرت انفجاري يك كلاهك عذر خواهي مي كنم بلكه منظور من قدرت تمامي كلاهك هاي حمل شده توسط يك موشك بوده نه تنها قدرت يك كلاهك اون هم براي موشك هاي زاتان و توپول ام كه اين جا تصحيح مي كنم كه قدرت انفجاري كلاهك هاي روسي بيشتر از اسراييلي هستند
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط soroush.b »

البته من از دوستان بابت اشتباهم در بيان قدرت انفجاري يك كلاهك عذر خواهي مي كنم بلكه منظور من قدرت تمامي كلاهك هاي حمل شده توسط يك موشك بوده نه تنها قدرت يك كلاهك اون هم براي موشك هاي زاتان و توپول ام كه اين جا تصحيح مي كنم كه قدرت انفجاري كلاهك هاي روسي بيشتر از اسراييلي هستند
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

بد نيست يه چيزي رو بدونيد که تنها انفجاراتي که با گيگا تن محاسبه ميشن انفجارات کهکشاني هستند.حتي انفجارات خورشيدي هم به گيگا تن نميرسند.يک انفجار در حد 10 گيگا تن ميتونه يک منظومه رو دچار تغيير کنه و حتي جاي سياره ها رو عوض کنه.اگه به حدود 20 برسه ميتونه يک منظومه رو متلاشي کنه.
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”