چهار هفته به زایمان اولین مرد حامله باقی مانده است!!!!!!(همراه عکس)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار
تماس:

چهار هفته به زایمان اولین مرد حامله باقی مانده است!!!!!!(همراه عکس)

پست توسط H@med »

تصویر

تصویر

توماس باتی که 10 سال قبل تغییر جنسیت داده بود و به یک مرد تبدیل شده بود چهار هفته دیگر دخترش را به دنیا خواهد اورد.

[External Link Removed for Guests]

توماس و نانسی اندکی بعد از ازدواج خواهان یک بچه شدند. اما مرد شدن توماس باتی این خواسته را به تعویق انداخت. زوج توماس و نانسی از 8 پزشک یاری خواستند اما خواسته هایشان رد شد. تنها یک دکتر به تغییر جنسیت باتی عکس العمل منفی نشان نداد: دکتر کمبرلی جیمز.

دکتر جیمز باتی را قبول کرد. و اکنون این دکتر نیز به اندازه توماس مشهور است. وی می گوید " وضعیت بسیار طبیعی است و جنین نیز سالم سالم است. مسأله ای وجود ندارد"

توماس باتی ده سال قبل عمل جراحی سینه را گذرانده بود و سینه هایش را به صورت مردانه در آورده بود.

باتی که 5 سال از ازدواجش با زنش نانسی می گذرد با وجود مرد شدنش هیچگاه امید بچه دار شدن را از دست نداده بود. به خاطر همین اندامهای زنانه جنسی داخلی اش را از بین نبرده بود.

وی در پاسخ به سئوالی با عنوان اینکه "چرا از زنتان بچه نمی خواهید و خودتان می خواهید بچه دار بشوید؟" گفت "همسرم دو بچه دارد و من هرچقدر هم که مرد باشم باز هم زایمان را دوست دارم و از زمانی که خودم را شناختم اینگونه هستم!"

به گزارش وبلاگ ترجمه اخبار ترکیه به نقل از گازته وطن؛ باتی یک خصوصیت دیگر هم دارد " وی زمانی ملکه زیبایی هاوایی بوده است"

وی درحالی که به شکمش دست می زند در مورد دختر آینده اش می گوید: "او پرنسس کوچولوی بابایش است!"

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

منبع : [External Link Removed for Guests]
   آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع    (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)

Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

آدم حالش به هم می خوره
از دست این بشر 2 پا :-P :-P
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

آبروي هر چي مرد برده. مرد که چه عرض کنم نامرد. تو که ميخواستي بچه به دنيا بياري پس چرا مرد شدي؟؟؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط noora »

من این ماجرا را تو شبکه RTL اروپا دیدم ولی به دلیل ندانستن زبان آلمانی نفهمیدم که واقعا مرد نیست وخیلی از این موضوع تعجب کرده بودم ولی حالا که فهمیدم زن بوده باز هم تعجب میکنم که چه جوری که یه آدم به خودش اجازه می ده که از آزادی هایی که بهش داده شده سوءاستفاده کنه و همین طور از پیشرفت علم و دانش.
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط mehdi bahrami »

اين يه نامرده نه يه مرد :???: :???: :???:
خيلي مخلصيم!
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

چقدر هم باهم چندشن :grin:
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 6304 بار
سپاس‌های دریافتی: 1753 بار
تماس:

پست توسط hamed_713 »

اين بابا هم مرده اما توي حموم زنونه. :???: :???:
اي ايران
اي سرزمين خوبيها

Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

معذرت می خوام:
کی حامله ش کرده؟؟ :? :???:
Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

Irachem نوشته شده:معذرت می خوام:
کی حامله ش کرده؟؟ :? :???:

واقعان سوال بجایی بود و جای تامل داره ؟؟؟ :-(

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار
تماس:

پست توسط melani »

چقدر چندش آوره این خبر

میگم حالا مادر می شه یا پدر؟
تصویر
تا توانی یکدل و یکرنگ باش که فرش با این همه رنگ به زیر پا افتاده
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

جدا آخرزمان فرا رسیده!

مردها کارهای زنان رو انجام میدن ، زنها کارهای مردم ها رو!

نمیدونم خوشحال باشم یا متاسف! :?
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

تصویر

توماس باتي اولين مرد حامله جهان است. وي که براي معاينه به بيمارستان رفته بود بعد از شنيدن خبر سلامتي کامل جنين از خوشحالي اشک ريخت.

ضمن آنکه نتايج سونوگرافي نيز اعلام شده است و وي به زودي صاحب يک دختر خواهد شد! وي تصاوير و فيلمهاي جنين را در يک برنامه تلويزيوني نشان داد.

اين مرد که جنسيتش را از زن به مرد تغيير داده بود به شيوه تلقيح مصنوعي باردار شده بود.

مرد امريكايي كه ششمين ماه بارداري خود را پشت سر مي گذارد در مصاحبه تلويزيوني آرزوي خود را به دنيا آوردن كودكي سالم عنوان كرد. به گزارش اي بي سي نيوز توماس بيتي مرد 34 ساله يي كه سال ها پيش تغيير جنسيت داده است در برنامه تلويزيوني اپرا وينفري به شرح وضعيت خود پرداخت. اين مرد جوان كه تا سن 22 سالگي زن بوده و به عنوان مدل لباس هاي زنانه فعاليت مي كرده و سپس تغيير جنسيت داده است و تبديل به مرد شده است ، درخصوص باردار شدن خود پس از 12 سال زندگي مردانه گفت؛ يكي از آرزو هاي هميشگي من اين بود كه فرزندي داشته باشم اما پس از گذشت پنج سال از ازدواج خود با نانسي دريافتم او به خاطر مشكلات جسماني قادر به باردار شدن نيست. در اين زمان ما با هم مشورت كرديم و سرانجام به اين نتيجه رسيديم كه من با توجه به وضعيت جسماني خودم كه زماني براي 22 سال زن بودم , براي باردار شدن تلاش كنم. توماس در ادامه احساس خود را در مورد زندگي مردي كه باردار است چنين بازگو كرد؛ زماني كه اين تصميم را گرفتيم به اين نمي انديشيدم كه من در حال حاضر چه جنسيتي دارم و تصور جامعه از من چيست. تنها هدف مان اهميت داشت. من گمان مي كنم در اين مورد باردار شدن يك عمل مردانه يا زنانه نيست بلكه يك عمل انساني است. اين نيازي است كه فردي مي خواهد بچه دار شود و حالا كه در اين وضعيت هستم تنها آرزويم اين است كه فرزند سالمي را به دنيا آورم. نانسي همسر توماس كه از ازدواج قبلي خود دو فرزند دارد، در شرح چگونگي انجام اين عمل گفت؛ پس از اينكه تصميم به انجام اين كار گرفتيم ما ابتدا به دنبال كسي گشتيم كه حاضر باشد در عمل لقاح مصنوعي ما را ياري كند. پس از يافتن مرد جواني من به يك دامپزشكي رفتم و سرنگ مخصوص لقاح مصنوعي حيوانات را خريداري كردم. پس از تهيه مقدمات كار ما در حالي كه اميد چنداني به موفقيت طرح مان نداشتيم، خودمان در خانه عمل را انجام داديم و چند روز بعد براي اينكه از ماحصل كار باخبر شويم، توماس را براي آزمايش خون به آزمايشگاه برديم و از تست بارداري متوجه شديم عمل موفقيت آميز بوده است. در همين حال توماس درخصوص چگونگي تغيير جنسيت خود گفت؛ در سن 22 سالگي دريافتم رفتارهايم بيشتر به يك مرد شبيه است تا يك زن، از اين رو به پزشك مراجعه كردم تا ترتيب تغيير جنسيت من داده شود. در ابتدا براي من دشوار بود كه در جامعه به عنوان يك مرد شناخته شوم. زندگي قبلي من به عنوان يك مدل لباس بسيار با مسير جديدي كه در پيش داشتم متفاوت بود. از اين رو ابتدا با پوشيدن لباس هاي مردانه اطرافيان را با فرم جديد زندگي خود وفق دادم تا پس از عمل مشكلي برايم پيش نيايد. در حالي كه با حضور اين مرد 34 ساله در برنامه معروف اپرا وينفري ادعاي باردار شدن يك مرد شكلي رسمي تر به خود گرفته است، بسياري از كارشناسان اين ادعا را نادرست دانسته اند و مدعي هستند علت باردار شدن توماس وجود بخش هاي زنانه در داخل بدن اوست كه يادگاري از زندگي قبلي او با جنسيت زن است. در كنار اين نظر برخي نيز به كل ادعاي مرد بودن توماس را زير سوال برده اند. اين جنجال در حالي ادامه دارد كه به علت جنسيت توماس پزشكان امكان وضع حمل طبيعي وي را غيرممكن مي دانند و از اكنون در فكر اقداماتي هستند كه بتوانند فرزند اين مرد را سالم به دنيا آورند.

ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”