اشرار مسلح 16 نفر از پرسنل نيروي انتظامي را گروگان گرفتند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 874 بار
سپاس‌های دریافتی: 1751 بار

پست توسط pasha85 »

یعنی این همه وسایل برای 16 جونی که هیچ اطلاعی از کاربردشان داشتند بود :???: :???: :???: :???: :???:

پس نیروهایی ایرانی خیلی وسایل پیشرفته دارن و هر کس باید یک جیپ مخصوص داشته باشه تا وسایلش رو جا به جا کنه:::P :::P :::P :::P

اگه یک پایگاه نیروی هوایی رو می گرفتن 100 f15 با 200 f16 غنیمت گرفتیم

مرگ بر اونها
ای گاش این ارتش و سپاه یک رزمایش قوی اونجا برگزار می کردند و اونها را به عنوان دشمن فرضی نابود می کردند :AA: :AA: :AA: :AA: :AA: :AA: :AA:
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط david68 »

دوست عزيز اونها كه تو سيستان نيستند اونها فقط موقع انجام كارهاي تروريستي خودشون ميان داخل خاك ايران چندي پيش يه فيلم تو يوتيوب ديدم كه كه ريگي هدفش از عمليات تاسوكي رو ميگفت و ميگفت چون ملت بيگناه بلوچستان رو ميكشن ما هم ملت بيگناه شما رو خواهيم كشت ملت بيگناه بلوچ هم در نظر ريگي همون كساني هستند كه موقع قاچاق با نيروهاي ايراني درگير ميشن و كشته ميشن .

تازه امريكا اين همه ساله داره با القاعده تو عراق و افغانستان جنگ ميكنه ولي نتونسته اونها رو نابود كنه اينهمه ساله القاعده داره تو چند جبهه ميجنگه و اين گروه هم چيزي مثل القاعده هست تا وقتي تو خاك ايران نباشن ارتش و سپاه كاري نميتونن بكن چند وقت پيش هم ظاهرا تو كردستان گروه پژاك در كردستان به يك پاسگاه حمله كرده بود كه نميدونم حقيقت داشت يا نه .
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 874 بار
سپاس‌های دریافتی: 1751 بار

پست توسط pasha85 »

درسته ولی باید به دولت پاکستان فشار اورد مثلا چند هواپیمای جنگی به پایگاه بیرجند برن مثلا برای بمباران مناطقی در پاکستان
البته برای شایعه

در ضمن امریکا خودش می دونه اگر القاعده نابود بشه باید از افغانستان خارج بشه وگر عرضه همچنین کاری رو داره
New Member

پست توسط hercool »

Danial_4139 نوشته شده:این سرباز ها می خواهن از ایران دفاع کنن ؟

همون بهتر همشون رو اعدام کنند بی عرضه ها بدبخت لااقل 2 تا تیر هوای میزدن شاید اونا می ترسیدن در میرفتن .

دوست من شما نباید از این حرفها بزنیید بجای اینکه نگران این جوانان باشید دارید راحت حکم اعدام صادر می کنید شما اونجا نبودید که اینجور اظهار نظر می کنید :eek:
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط david68 »

سربازي كه هيچ اموزشي نديده و در خطرناكترين مناطق داره خدمت ميكنه نبايد بيشتر از اين ازش انتظار داشت من هم بودم ميترسيدم چون اينها نيمخوان كشته بشن فقط ميخوان خدمتشون تموم بشه و برن براي خودشون زندگي بكنن اگر كنترل امنيت زاهدان رو بدن دست سپاه بلده چطوري اين اشرار رو ادم كنه از سرباز 18 الي 20 ساله بيشتر از اين نبايد انتظار داشته باشيد .
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 39 بار
سپاس‌های دریافتی: 51 بار

پست توسط arash1468 »

آقاي danial_4139

من فکر مي کنم تو خدمت سربازي را انجام نداده باشي. اميدوارم پس از انجام خدمت هم نظرت همين باشه
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط amovlavi »

بنده در سیستان و بلوچستان خدمت کرده ام با اون وضعی که اشرارسر مامورها میاورند وخود پرسنل میدانند این مامورین غافلگیر شده اند وگرنه مردن بهتر است از

اینکه ادم دست این پست فطرتها بیفتد اما لعنت بر سربازی که بخاطر جان خود به این حیوانها التماس کند یا از مسولین بخواهد که خواسته های انها را عملی کند در

این صورت چگونه مدعی است که به این مردم خدمت کرده است :-o من احساسی حرف نمی زنم اما بیرحمی این اشرار برای هر ادمی شرم اور است که انها از ان

ابایی ندارند اما خواب زیادی وعدم کنترل نکردن مراحل نظامی ممکن است کار دست ادم بدهد .خدایا اسباب خلاصی این بیچاره ها را فراهم کن من شدیدا تعجب

میکنم اگر از طرف ناحیه انتظامی س و ب دستور هوشیاری ومراقبت لازم صادر با توجه به تحویل برادر ریگی به واحدهای تابعه صادر نشده باشد :-(
New Member

پست توسط hercool »

من فکر ميکنم شايد دوباره دست به عمل اينچنيني دست بزنند و افراد بيشتري را گروگان بگيرند تا بتوانند هم قطاران خودشان را ازاد کنند :-( :?
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

باديدن اين تصاوير حال ادم حسابي گرفته ميشه

[External Link Removed for Guests] 

به حجم انبوه سلاحها نگاه كنيد
واقعا مايه شرمساري است
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

آخه آدم چی بگه از دست این بی عرضه ها :-?

یک کاری میتونن انجام بدن ، اول اینکه یک دارو هست که با تزریق اون به یک انسان این دارو بعد از 48 ساعت بسته به
مقدار داروی تزریقی یا ساعات بیشتر عمل میکنه و باعث از کار افتادن سیستم عصبی و در نهایت باعث مرگ میشه ،
این دارو رو به زندانی ها تزریق کنند و اونها رو با این سربازا معاوضه کنن ، خوب هم 200 نفر از اشرار کم میشه . هم
این سربازا آزاد میشن تا بازم افتخار آفرینی کنن .

hercool نوشته شده:
Danial_4139 نوشته شده:این سرباز ها می خواهن از ایران دفاع کنن ؟

همون بهتر همشون رو اعدام کنند بی عرضه ها بدبخت لااقل 2 تا تیر هوای میزدن شاید اونا می ترسیدن در میرفتن .

دوست من شما نباید از این حرفها بزنیید بجای اینکه نگران این جوانان باشید دارید راحت حکم اعدام صادر می کنید شما اونجا نبودید که اینجور اظهار نظر می کنید :eek:

دوست من خودم هم روزی سرباز ودم ولی 8 ماه خدمت کردم و چون دانشگاه قبول شدم مرخصی گرفتم و دارم درس می خونم ولی یکی از دوستانم که تو دوره آموزشی با هم
خدمت میکردیم بعد از آموزشی افتاد سیستان و بلوچستان یک روز وقت نگهبانی با 12 نفر در گیر میشه و با شجاعت 4 نفر از اونا رو میکشه و 3 نفرم زخمی میشن که 2 نفرشون
قبل از رسیدن به بیمارستان می میرن و 1 زخمی هم بازداشت میشه ، 5 نفر باقی وقتی می فهمن دوست من تیرش تمام شده بش حمله میکنن و بهد از شلیک 34 گلوله اونو شهید
میکنن و در نهایت سرش رو هم با خودشون به عنوان افتخار می برن ، وقتی یادم به اون میفته که با سن کمش چطور جنگید وشهید شد و به فکر این 16 تا سرباز میفتم آتیش میگیرم
که چطور به جای مقاومت حتی نتونستن 1 نفر رو زخمی کنن و تازه برای جونشون دارن گریه میکنن تنها چیز که یادم میاد مجازات نظامی شدید این 16 سرباز هست .
آخرین ويرايش توسط 1 on Danial_4139, ويرايش شده در 0.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

بابا اينا که يه مشت سرباز صفرن. اينها 3 ماه آموزش ديدن بعد فرستادن نقطه صفر مرزي براي مقابله با اشرار؟؟؟
اون بي شرف ها هم اگه جرات داشتن به قرارگاه رسول اکرم حمله ميکردن تا حساب کار دستشون بياد. آدم اين اشرار تو روز روشن ميبينه خوف ميکنه اون بنده خداها که شبي خون خوردن. تازه از کجا معلوم همه اون سلاح ها از اونها غنيمت گرفتن؟ چند تا کلاش يه دوشکا. خب که چي؟
ديگه بايد يک بار براي هميشه کلک اينها کنده بشه. من نميدونم ارتش و سپاه تونستن غائله کوموله ها تو کردستان بخوابونن از پس يه مشت بنگي بر نميان؟؟؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

نامه آمریکا به ایران و تیرباران دو مأمور ربوده شده ناجا توسط گروه ریگی 
عصرایران - در حالی که علاوه بر بسته 1+5 ، در نامه امضا شده توسط وزیر خارجه آمریکا ، که توسط سولانا به تهران آورده شد ،عزم این کشور برای مبارزه با تروریسم و گسترش امنیت در منطقه و نیز گفت و گو با ایران مورد تاکید قرار گرفته است ، گروه تحت الحمایه این کشور ، همزمان با رسیدن این نامه و بسته پیشنهادی ، اقدام به ربودن 16 مأمور ناجا کرد و پس از این که سولانا پاسخ گرمی از ایران نگرفت ، دو تن از این گروگانها توسط تروریست های گروه ریگی تیرباران شدند .

به گزارش عصرایران ، پیش از این منابع امنیتی ایران ، مدارک و مستنداتی را به دست آورده اند که نشان می دهد آمریکا ، گروه عبدالمالک ریگی را ساپورت مالی و تسلیحاتی می کند .

روز گذشته ، این گروه با انتشار اطلاعیه ای ، خبر داد که دو تن از مأموران ناجا را تیرباران کرده و تهدید کرد که در صورت برآورده نشدن خواسته هایش ، بقیه گروگان ها را نیز به قتل خواهد رساند.

هر چند که ربودن این افراد در پی تحویل برادر ریگی از سوی پاکستان به ایران صورت گرفته
است ، اما با توجه به هماهنگی کامل این جریان با آمریکا و وابستگی کامل مالی و تسلیحاتی اش به این کشور، چنین عملیاتی و متعاقب آن تیرباران دو مأمور نیروی انتظامی ، نمی تواند بدون چراغ سبز آمریکایی ها باشد .

به نظر می رسد آمریکایی ها در حمایت از گروه ریگی در مقطع زمانی حاضر که بر اساس اخبار غیر رسمی به شهادت دو ایرانی منجر شده است ، دچار خطای محاسباتی شده اند زیرا این اتفاق آن هم در شرایطی که نامه و بسته پیشنهادی آنها در تهران در دست بررسی است (حتی اگر تصادفی هم باشد!) ، بی اعتمادی به طرف مقابل را به شدت تشدید می کند زیرا با این اقدامات تروریستی، این نگاه در ایران ایجاد می شود که چگونه می توان به کشوری اعتماد کرد که از یک سو نامه مصالحه جویانه و بسته پیشنهادی می فرستد و از سوی دیگر گروه تحت امرش ، دست به ربایش 16 مامور کشور دریافت کننده نامه و تیرباران دو تن از آنها می کند؟!

اگر آمریکا حسن نیت داشت ، از گروه تحت الحمایه خود می خواست که دستکم در مقطع زمانی کنونی از اقدامات خشونت بار خودداری کند .

البته تشدید حمایت آمریکا از تروریست ها ، صرفاً به ریگی منحصر نمی شود و اگر رویدادهای کمپ اشرف در عراق( محل استقرار منافقین) را نیز در روزها و هفته های گذشته مرور کنیم در خواهیم یافت که آمریکایی ها همچنان تمایل دارند مانند گانگسترها رفتار کنند و البته همانند جنتلمن ها مورد احترام واقع شوند!
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”