آخه آدم چی بگه از دست این بی عرضه ها
یک کاری میتونن انجام بدن ، اول اینکه یک دارو هست که با تزریق اون به یک انسان این دارو بعد از 48 ساعت بسته به
مقدار داروی تزریقی یا ساعات بیشتر عمل میکنه و باعث از کار افتادن سیستم عصبی و در نهایت باعث مرگ میشه ،
این دارو رو به زندانی ها تزریق کنند و اونها رو با این سربازا معاوضه کنن ، خوب هم 200 نفر از اشرار کم میشه . هم
این سربازا آزاد میشن تا بازم افتخار آفرینی کنن .
hercool نوشته شده:Danial_4139 نوشته شده:این سرباز ها می خواهن از ایران دفاع کنن ؟
همون بهتر همشون رو اعدام کنند بی عرضه ها بدبخت لااقل 2 تا تیر هوای میزدن شاید اونا می ترسیدن در میرفتن .
دوست من شما نباید از این حرفها بزنیید بجای اینکه نگران این جوانان باشید دارید راحت حکم اعدام صادر می کنید شما اونجا نبودید که اینجور اظهار نظر می کنید

دوست من خودم هم روزی سرباز ودم ولی 8 ماه خدمت کردم و چون دانشگاه قبول شدم مرخصی گرفتم و دارم درس می خونم ولی یکی از دوستانم که تو دوره آموزشی با هم
خدمت میکردیم بعد از آموزشی افتاد سیستان و بلوچستان یک روز وقت نگهبانی با 12 نفر در گیر میشه و با شجاعت 4 نفر از اونا رو میکشه و 3 نفرم زخمی میشن که 2 نفرشون
قبل از رسیدن به بیمارستان می میرن و 1 زخمی هم بازداشت میشه ، 5 نفر باقی وقتی می فهمن دوست من تیرش تمام شده بش حمله میکنن و بهد از شلیک 34 گلوله اونو شهید
میکنن و در نهایت سرش رو هم با خودشون به عنوان افتخار می برن ، وقتی یادم به اون میفته که با سن کمش چطور جنگید وشهید شد و به فکر این 16 تا سرباز میفتم آتیش میگیرم
که چطور به جای مقاومت حتی نتونستن 1 نفر رو زخمی کنن و تازه برای جونشون دارن گریه میکنن تنها چیز که یادم میاد مجازات نظامی شدید این 16 سرباز هست .