فرمانده ناجا خبرداد:

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 2952
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۷, ۴:۲۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

فرمانده ناجا خبرداد:

پست توسط hani1459 »

رييس پليس كشور در پاسخ به ايسنا درباره مصاديق اجراي طرح گشت اينترنتي ناجا، گفت: در قالب اين طرح علاوه بر شناسايي و برخورد با سايت‌هاي مستهجن، با انواع سايت‌هايي كه به قصد كلاهبرداري از مردم فعاليت مي‌كنند، برخورد خواهيم كرد.
به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار اسماعيل احمدي‌مقدم در حاشيه گردهمايي افسران رابط مبارزه با مواد مخدر كه در محل سازمان پليس مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي برگزار شد، توضيح داد: رصد اينترنتي و آنلاين نيروي انتظامي چند سالي است كه آغاز شده و در قالب آن، شناسايي انواع آگهي‌هاي غيرمجاز در مواردي از اعم از مسكن، ليزينگ و ساير مصاديق كلاهبرداري از مردم و همچنين شركت‌هاي هرمي در دستور كار است.
وي افزود: افراد متخلف از بستر اينترنت براي جرم و كلاهبرداري‌هاي وسيع به خوبي استفاده مي‌كنند، زيرا براي مثال روزنامه‌ها در اين زمينه ضوابط سختي دارند، لذا آن‌ها به بستر اينترنت پناه مي‌برند چرا كه اساسا در حوزه اينترنت قوانين مشخصي وجود ندارد و كلاهبرداري‌هايي صورت مي‌گيرد.

  نيروي انتظامي ادامه داد: بر اين اساس، نيروي انتظامي در حوزه اينترنت رصد مي‌كند تا اقدامات پيشگيرانه را قبل از به دام افتادن مردم، از طريق شناسايي متخلفان و برخورد با آن‌ها صورت دهد.

  افزود: البته شايد اعلام اين موضوع به موقع نبود، زيرا به هوشيار شدن متخلفان خواهد انجاميد، در حالي كه اين طرح در چند سال اخير به صورت مخفيانه انجام مي‌شد.

  همچنين گفت: البته اين طرح كه شيوه‌ها و مصدايق ديگري دارد با شدت ادامه خواهد يافت و در قالب آن، برخورد با سايت‌هاي مستهجن كه فرهنگ مردم را هدف قرار داده‌اند، نيز با جديت انجام مي‌شود، زيرا قطعا فرهنگ جامعه مهم‌تر از پول و مال جامعه است.

  پليس كشور در پاسخ به پرسش ديگر ايسنا در مورد زمان آغاز اجراي طرح جمع‌آوري معتادان و انتقال خرده‌فروشان مواد به اردوگاه‌هاي كار اجباري نيز گفت: همين امروز جلسه طرح‌ريزي تشكيل شد و بر اساس آن، طرح جمع‌آوري پاتوق‌هاي معتادان از اوايل خرداد ماه در سراسر كشور و كمي زودتر در تهران آغاز خواهد شد.

  با بيان اين كه اين طرح در ادامه طرح نجات انجام مي‌شود، بيان كرد: در قالب طرح نجات تنها معتادان رها جمع‌آوري مي‌شدند، اما با توسعه اين طرح ما به كمك خانواده‌ها خواهيم رفت تا آن‌هايي كه از نگهداري بيماران معتاد خود عاجز شده‌اند را به بخش خصوصي فعال در حوزه درمان اعتياد پيوند دهيم.

  افزود: تلاش مي‌كنيم تا پايان سال اين پرونده‌ را به مرحله قابل قبولي برسانيم.

  احمدي‌مقدم در مورد انتقال موادفروشان به اردوگاه‌هاي كار اجباري نيز، گفت: انتقال اين افراد به اردوگاه‌هاي كاردرماني در دستور كار است و آيين‌نامه‌هاي آن در حوزه قوه قضاييه نيز در گذشته تدوين و ظرفيت‌هاي جغرافيايي آن پيش‌بيني شده است.

  اعلام كرد: اين طرح نيز در تهران بزرگ قبل از پايان ارديبهشت و در سراسر كشور از اوايل خرداد ماه آغاز مي‌شود.

  گزارش ايسنا، رييس پليس كشور همچنين در پاسخ به مصاديق اجراي طرح انضباط ترافيكي از 10 ارديبهشت ماه و واكنش‌هايي كه در اين زمينه از سوي سخنگوي قوه قضاييه صورت گرفته است نيز به شوخي گفت: شما خبرنگاران ميان ما دعوا را نياندازيد.

  افزود: بعيد مي‌دانم كه قوه قضاييه اين طرح را غيرقانوني اعلام كند، زيرا اساسا با اجراي قانون كسي مخالفت ندارد و البته در اين زمينه اجراي سخت‌گيرانه قانون دنبال مي‌شود.

  پليس كشور در عين حال گفت: برخي بحث‌ها در زمينه‌ مجاز بودن توقيف خودروها و قفل زدن آن‌ها مطرح شد كه در اين مورد نيز نيروي انتظامي 13 مورد را اعم از نداشتن مدارك لازم، مظنون بودن به سرقتي بودن خودرو، سد معبر كردن، صلاحيت نداشتن راننده، نداشتن معاينه فني و مدارك مالكيتي، مصرف مواد در حين رانندگي و غيره احصا كرد كه در اين موارد امكان توقيف خودرو وجود دارد.

  افزود: البته گرچه در اعلام مصاديق اين طرح تاخير افتاده، اما قطعا به صورت كامل اعلام مي‌شود.

  نيروي انتظامي خطاب به مردم نيز گفت: اگر پليس در جايي خلاف قانون در قالب اين طرح رفتار كرد، حتما در ابتدا به خودمان مراجعه كنند و پس از آن نيز در صورت نياز مي‌توانند شكايت احتمالي خود را در قوه قضاييه مطرح كنند، اما قطعا اجراي طرح انضباط اجتماعي پيامي به جز اجراي قانون نخواهد داشت.

  نيروي انتظامي همچنين در پاسخ به جزييات حوادث اخير تررويستي پليس‌راه روانسر كرمانشاه اظهار كرد: برخي از اين پيش‌بيني‌ها صورت گرفته بود، لذا شهيد شدن تعدادي از ماموران شريف نيروي انتظامي به علت رخ دادن آتش‌سوزي در يكي از محل‌هاي اقامتي آن‌ها اتفاق افتاد و مستقيما از عمليات تروريستي ناشي نشد، بلكه بر اثر برخورد يك نارنجك با كانكس محل اقامت نيروها حاصل شد.

  افزود: اما به هر حال مقابله سخت و جوانمردانه ماموران شريف نيروي انتظامي در آنجا پنج كشته از گروه تروريست‌ها در اين عمليات از جمله جسد فرمانده آن‌ها به جا ماند و البته 10 شهيد نيز از ماموران شريف نيروي انتظامي و تعدادي مجروح نيز بر جاي ماند.

  احمدي مقدم قاطعانه تصريح كرد: طبيعتا اين وقايع نمي‌تواند بي‌ربط باشد و آنچه كه در عراق مي‌افتد يا در اينجا و حتي مواردي كه در مورد دستگيري اين گونه افراد توسط وزارت اطلاعات كشور صورت مي‌گيرد، قطعا بي‌ربط به هم نيست، چرا كه هر زمان دشمنان مايوس مي‌شوند، اقدام به انجام اموري براي ناامن جلوه دادن فضاي داخل كشور مي‌كنند.

  در بيان مصاديق خود اظهار كرد: 70 تا 90 درصد اعضاي گروهك تروريستي پژاك غيرايراني هستند.

  نيروي انتظامي افزود: شناسايي پنج جنازه‌اي كه از اقدام تروريستي اين گروه نيز در ايران به جا مانده است، تاييد مي‌كند كه اغلب اين افراد ايراني نيستند و در بين آن‌ها تعداد كمي ايراني‌هاي فريب‌خورده پيدا مي‌شود.

  پيام

 

 

 
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”