متن مجازات های قطعنامه جدید شورای امنیت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: متن مجازات های قطعنامه جدید شورای امنیت

پست توسط sinaset »

سلام دوست من
دوست من ، این خبر رو در صفحه قبلی قرار دادم .
باتشکر از شما :razz:
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1001 بار
سپاس‌های دریافتی: 879 بار

پست توسط نادر70 »

Mil@d نوشته شده:تبعات این قطعنامه از جهات مختلف سیاسی-اقتصادی و بین المللی و... از همین روزهای آتی بر کشور مشخص خواهد شد.

البته روسیه و چین زهر قطعنامه که شامل 3 مورد زیر را بود کشیدند و حاصل نهایی قطعنامه بالا شد که البته همین همه هزینه هایی بر کشور تحمیل خواهد کرد.

1.تحریم سفر مقامات ایرانی
2.تحریم پروازی ایران
3. تحریم بنزین

که احتمالا موکول به قطعنامه بعدی (پنجم ) شده است.اگر این 3 مورد حذف نمیشد این قطعنامه تا حد زیادی بخشی از کشور را فلج می کرد.

درباره قطعنامه صادره حرف بسیار دارم ولی بنا به دلایلی (احساس اکثریت کردن برخی دوستان ارزشی در سکوت ناشی از جو یکسویه سایت و آستانه تحمل پایین در بحث و سرعت قابل توجه به جنجال کشیده شدن آن و همچنین حذف پست ها مشابه تاپیک فارسی 1 و شرایط خاص انجمن) از ابراز آنها صرف نظر می کنم و ترجیح میدهم کم گو و گزیده گو باشم.

موفق باشید. :razz:

لعنت کنه این دشمنهای اجنبی را که دل شما را شکستند.تصویر 
  از شوخی گذشته لازم دیدم مواردی را گوشزد کنم: 
  صدور قطعنامه در شورای امنیت اقدامی صرفا سیاسی (نه حقوقی و قضایی) و برای تحت فشار قرار دادن طرف مقابل وبه اصطلاح فشار روانی می باشد وکاربری آنچنان جدی ندارد. 
     این قطعنامه حسن نیت ایران را به دنیا ثابت کرد زیرا پس از بیانیه ی تهران (که به مزاق شما و برخی از دوستان خوش نیامد) همه چیز برای گفتگو و تعامل آماده بود وغرب با صدور این قطعنامه به دنیا نشان داد فقط دنبال بهانه گیری از ایران و برنامه ی صلح آمیز هسته ای آن است. 
  صدور قطعنامه های این چنینی علیه ایران و منافع برحق آن چیز جدیدی نیست .حتی زمانی که ما در جنگ تحمیلی بودیم و ازکیان و تمامیت عرضی، فرهنگی و ناموسی و ملی کشورمان دفاع می کردیم بیش از هشت قطعنامه(توجه کنید بیش ازعدد سالهای جنگ )علیه ما صادر شد پس نه چیز جدیدی است و نه مهم همچون عادت. 
  متاسفانه مشی برخی دوستان مخالف تضعیف دستاوردهای داخل (نظیر بیانیه ی تهران) و بزرگنمایی اقدامات خسمانه ی خارج و دشمنان (نظیر همین قطعنامه) می باشد. متاسفانه برخی به جای اینکه از حقوق مسلم و قانونی کشورشان (وخودشان) دفاع کنند به فلسفه چینی در مورد این اقدام غیر قانونی می پردازند بدون اینکه حتی یکبارهم آن را محکوم کنند. 
    طور که در موارد بالا هم اشاره کردم از این قطعنامه ها بسیار صادر شده و جدای جنگ روانی تاثیر چندان دیگری ندارد (البته بی تاثیرهم نیست) ودر پاسخ دوستی که به تانک و موارد این چنینی در اقلام تحریم ها اشاره کرده بودند که باید گفت دراین زمینه 30 سال است که غرب ما را تحریم کرده وباز هم چیز جدیدی نیست.بر خلاف بسیاری از دوستان که در وهله ی اول به فکر راه چاره برای گریز از تحریم ها افتاده اند (که البته مورد درست و بجایی هم هست) بهتر است ابتدا تحریم ها را فرصتی بدانیم برای استقلال واتکای به خود و در کنار آن علاوه برتلاش برای دور زدن تحریم ها سعی کنیم نقطه ی ضعف را بپوشانیم یعنی با بومی سازی علم ،فناوری،تجهیزات و... آسیب پذیری خود را کاهش دهیم که این مطلب تنها وتنها با تحمل سختی ها و کوشش های بسیار تا حدود زیادی (تاکید می کنم تا حدود زیادی) محقق می شود انشا الله ولی با تمام این اوصاف بعید می دانم که تحریم جز تبلیغ برای تحریم کنندگان عایدی داشته باشد.  
   در پایان جناب میلاد ارزشی بودن عیب نیست بلکه ...  
  عیبی دارد پیشنهاد می کنم به دوستان ارزشی بپیوندید.تصویر 
[COLOR=#366092]پشتیبان [COLOR=#c00000]ولایت فقیه  باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. 
امام روح الله (ره)
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

, با تشکر از پیغام قشنگ شما
ولی بیشتر از همه با قسمت آخرش حال کردم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1001 بار
سپاس‌های دریافتی: 879 بار

پست توسط نادر70 »

morteza_1234m نوشته شده:نادر70, با تشکر از پیغام قشنگ شما
ولی بیشتر از همه با قسمت آخرش حال کردم

قابلی نداشت.
تا باشه ازاین بحث ها تصویر
[COLOR=#366092]پشتیبان [COLOR=#c00000]ولایت فقیه  باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. 
امام روح الله (ره)
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

آمریکا فهرست شرکت های ایرانی مشمول تحریم های یکجانبه راگسترش داد   

[External Link Removed for Guests]
   تحریم های یکجانبه ای را بر ضد 21 شرکت دیگر ایرانی برقرار می کند. این مطلب را روز سه شنبه وزارت دارایی آمریکا گزارش داده است. در اطلاعیه وزارت دارایی آمریکا گفته می شود:" امروز وزارت دارایی، 21 شرکت ایرانی در حال کار در زمینه های امور مالی ، بیمه، سرمایه گذاری ها ، استخراج مواد معدنی و صنعت را در فهرست شرکت های مشمول تحریم ها گنجانده است. تمام این شرکت ها تحت کنترل دولت ایران قرار دارند."

این وزارتخانه به تمام شهروندان و شرکت های آمریکایی توصیه می کند همه معاملات خود با این سازمان های ایرانی را قطع کنند. بانک های Onerbank و Torgonov Kapital ـ واقع در خاک بلاروس که طبق ادعای وزارت دارایی آمریکا تحت کنترل ساختار های بانکی ایران قرار دارند، از جمله شرکت های مشمول تحریم ها هستند. تحریم های یکجانبه آمریکا همچنین بر ضد Export Development Bank of Iran و بانک سینا ـ دو بانک ایرانی گنجانده شده در فهرست روز سه شنبه اتخاذ می شوند. تا به حال تحریم های آمریکا بر ضد 17 بانک ایرانی برقرار شده بودند.

علاوه بر این، شرکت بیمه Iran Foreign Investment و شرکت های بیمه IFIC Holding و IHAG Traiding که در شهر "دوسلدروف" آلمان مستقر بوده و تحت کنترل دولت ایران قرار دارند، در فهرست تحریمی گنجانده شده اند. همچنین 14 شرکت استخراجی و تحقیقاتی در این فهرست دیده می شوند.

پیشتر "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا قانون گسترش تحریم های یکجانبه بر ضد ایران را امضا کرده بود. آمریکا با گنجاندن بیش از 30 شرکت و شخصیت ایرانی در فهرست شخصیت های حقیقی و حقوقی مشمول تحریم های خود بر فشار خود بر جمهوری اسلامی شدت بخشید. تقریباً تمام سازمان ها و افراد ذکر شده در این فهرست با برنامه های مربوط به تدوین فناوری های موشکی ارتباط دارند. به گفته اوباما تحریم های فعلی شدید ترین تحریم هایی هستند که تا به حال بر ضد تهران به تصویب رسیده اند.  
  پست ایران ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و اعضای آن، نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرماندهی برنامه موشکی ، شرکت مهندسی نفت و گاز Sepanir ، شرکت خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و همچنین یک سلسله از افراد و بازرگانانی که بخاطر امکان نقض رژیم منع گسترش سلاح هسته ای مورد سوءظن آمریکا قرار دارند، در فهرست گنجانده شده اند. علاوه بر این اسامی دهها کشتی که ممکن است تجهیزات سلاح کشتار جمعی یا قطعات موشک ها را حمل کنند، در فهرست دیده می شود. بیش از 20 شرکت انرژی، نفت و بیمه تحت کنترل دولت ایران مشمول تحریم های تازه شده اند.  

«ریا نووستی»  
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”