هشدار احمدی نژاد به روسیه !!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

هشدار احمدی نژاد به روسیه !!

پست توسط misam5526 »

[External Link Removed for Guests]
انتقاد شديد احمدي‌نژاد از رييس جمهور روسيه:

[HIGHLIGHT=#ffff00]روسيه كاري نكند ملت ايران آنها را در صف دشمنان تاريخي خود قرار دهد  
خبرگزاري فارس: رئيس جمهور با انتقاد از عملكرد روسيه در قبال ايران گفت: رهبران روسيه اجازه ندهند كه ملت ايران آنها را در صف دشمنان تاريخي خود به حساب بياورند.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس محمود احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور كشورمان كه در جمع مردم كرمان سخن مي‌گفت خطاب به رئيس‌جمهور روسيه گفت: ايران و روسيه دو همسايه هستند و البته به طور طبيعي ما با هم دوست هستيم و دو همسايه نمي‌توانند با هم دوست نباشند اما بايد گفت كه اين رابطه دوستانه لوازمي دارد.

وي افزود: اولين لوازم دوستي احترام متقابل است، احترام به كرامت متقابل است و اين حداقل انتظار ما از كشور دوست و همسايه است.
رئيس‌جمهور كشورمان با بيان اينكه اين جمله را مي‌گويد تا آقاي مدودوف رئيس‌جمهور روسيه بشنود ، تصريح كرد: امروز توضيح رفتار مدودوف براي ملت ايران براي ما مشكل شده است. مردم نمي‌دانند اين‌ها دوست ما هستند، در كنار ما هستند، با ما هستند يا اينكه دنبال چيز ديگري هستند.
احمدي‌نژاد در ادامه افزود: من اگر رئيس‌جمهور روسيه بودم در اظهار نظرها و تصميم‌گيري‌ها درباره موضوعاتي كه به ملت بزرگ و تمدن‌ساز ايران مربوط مي‌شود تأمل بيشتري مي‌كردم.
رئيس‌جمهور كشورمان با بيان اينكه همسايه ما در كنار كساني قرار مي‌گيرد كه 30 سال است با همه توان در برابر ملت ايران ايستاده‌اند، گفت: اميدوارم آنها توجه كنند و اصلاح كنند چرا كه بيانيه تهران بالاترين فرصت است.
وي افزود: اگر آنها قبلا مي‌گفتند غربي‌ها به ما فشار مي‌آورند ما نيز يك كار مهم كرديم و حرف بسيار مهمي را زديم مي‌گويند ما تحت فشاريم خوب ما هم تحت فشاريم.
احمدي‌نژاد در ادامه گفت ما نمي‌توانيم به حساب اينكه از سوي برخي‌ها تحت فشار هستيم عليه منافع روسيه اقدام كنيم.
رئيس جمهور كشورمان با بيان اينكه اميدوارم رهبران و مسئولان روسيه به اين كلام كه از روي دلسوزي است توجه كنند و اصلاح كنند، گفت: رهبران روسيه اجازه ندهند كه ملت ايران آنها را در صف دشمنان تاريخي خود به حساب بياورند
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 30 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار

Re: هشدار احمدی نژاد به روسیه !!

پست توسط amir-h »

این جواب کسایی که می گفتند ایران رفته طرف بلوک شرق(استراتژیکی)
سر در علم نوشته شده باید ایمان داشته باشی تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

واقعا لذت بردم.حیف که از نظر نظامی هنوز یکم به روس ها وابسته هستیم وگرنه.به هر حال اقای مدودوف نسبت به پوتین تمایلات بیشتری به رابطه با غرب داره.اما باید درک کنن که ایران چه مهره قدرتمندی در تحولات منطقه ای و جهانیست.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 27 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار

پست توسط Reza Zr1 »

واقعا خاک عالم بر سر ما که به جای سامان دادن به اوضاع خودمون در دنیا و برقراری رابطه همه ی درها رو به روی خودمون میبندیم سر دشمنی با همه داریم کشوری که تو این دنیا دور خودش دیوار بکشه محکوم به عقب ماندگی هست متاسفم
بلند آسمان جایگاه من است هر کجا هستم و باشم آسمان مال من است
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

Reza Zr1 نوشته شده:واقعا خاک عالم بر سر ما که به جای سامان دادن به اوضاع خودمون در دنیا و برقراری رابطه همه ی درها رو به روی خودمون میبندیم سر دشمنی با همه داریم کشوری که تو این دنیا دور خودش دیوار بکشه محکوم به عقب ماندگی هست متاسفم

شما از همون آدم هایی نیستید که تا دیروز می گفتید مرگ بر روسیه ؟!! تصویر

در ضمن اگه می خواهید در این انجمن فعال باشید باید بدونید که بهتره از به کار بردن چنین لحن بی ادبانه ای خودداری کنید.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6700 بار
سپاس‌های دریافتی: 12095 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

شاید می گفتند مرگ بر روسیه ! که 100 درصد هم درست می گفتند !!! ولی یاسر خان اگه روسیه هم پشتیبانی ( البته پشتیبانی که نه فقط دارن پول میگرن ) نکنه از حکومت ایران چی کار می خوان بکنن ؟؟؟ :::P حالا نمی دونم چی شده بعد این همه سال تازه فهمیدن روسیه چه سگ کثیفیه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 870 بار
سپاس‌های دریافتی: 695 بار

پست توسط atlantik »

اولین واکنش روسیه نسبت به انتقادات رئیس جمهور

سرگی پریخودکو ـ دستیار رییس‌جمهور روسیه ـ روز چهارشنبه در واکنش به انتقادات رئیس‌جمهور کشورمان نسبت به مواضع روسیه در حمایت از قطعنامه‌های ضد
ایرانی، ضمن توجیح مواضع مبهم این کشور درقبال موضوع هسته‌یی ایران و همراهی‌های اخیر مسکو با واشنگتن پس از بیانیه تهران، مدعی شد:« موضع روسیه درباره برنامه هسته‌یی ایران نه در راستای طرفداری از آمریکاست و نه جانبداری از ایران! »
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پریخودکو گفت: « روسیه بدون تردید از منافع ملی دراز مدت خود پیروی می‌کند. موضع ما دقیقا موضع روسیه است و در آن منافع ملت روسیه منعکس می‌شود به همین خاطر نمی‌تواند در طرفداری آمریکا و یا جانب‌داری از ایران باشد.»
براساس گزارش خبرگزاری روسی نووستی، وی در سخنانی مبهم ادامه داد:« برای روسیه هرگونه غیرقابل پیشبینی بودن، هرگونه افراط‌گرایی سیاسی، نداشتن شفافیت و غیرقابل پیگیری کردن در اتخاذ تصمیمات مرتبط به جامعه جهانی که موجبات نگرانی را فراهم می‌آورد، غیر قابل قبول است!»
[FONT=Courier New]من در کشوری زندگی می کنم که زبانش پارسی است، اما به آن فارسی می گویند  [FONT=Courier New][COLOR=#7030a0]چون   "پ" ندارد!   

[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی  
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 27 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار

پست توسط Reza Zr1 »

بنده به هیچ کشوری توهین نمیکنم و این انتظارات بی هوده ای که ما از کشورهای دیگه داریم رو نکوهش میکنم هر کشوری به منافع ملت خودش میاندیشه نه ملت دیگه ای

این مسئولین ما هستن که توقعات نابجا دارن مرگ بر روسیه و .... چه ارزشی داره مهم کشورمونه که داره تو آتیش بی کفایتی میسزه
بلند آسمان جایگاه من است هر کجا هستم و باشم آسمان مال من است
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

پست توسط victory67 »

Mohammad 1985 نوشته شده:شاید می گفتند مرگ بر روسیه ! که 100 درصد هم درست می گفتند !!! ولی یاسر خان اگه روسیه هم پشتیبانی ( البته پشتیبانی که نه فقط دارن پول میگرن ) نکنه از حکومت ایران چی کار می خوان بکنن ؟؟؟ :::P حالا نمی دونم چی شده بعد این همه سال تازه فهمیدن روسیه چه سگ کثیفیه !

سلام آقا محمد در زمان جنگ مگه روسیه(شوروی) از ایران حمایت کرد تصویر

سیاست جمهوری اسیامی ایران ایمان بر خدا و توکل بر خود اوست. نه بر بندگان حزب بادیش که در مملکتمون به عنوان جلبک سبزی معروف هستن.

وقتی امریکاش قدرت حمله به ایران نداره روسیه که جای خود داره تصویر
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

پست توسط chad »

بعد بر علیه روسیه شعار میدادند میگفتند چرا شعار انحرافی میدین.حالا میفهمند چرا شعار میدادند.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

روسیه نگران مسئله ای در مورد ایران است؟

یا بهتره اینطور بپرسم.

ایران چه برگ برنده ای دارد که روس ها نگران آن هستند؟

چند وقت پیش (شاید یک سال) من عرض کردم روابط بین ما و روس ها روز به روز خراب تر خواهد شد تا جایی که ممکن است قطع شود اما برای مدت کوتاه.

اگر دنبال دلیل واقعی این اختلاف هستید، به تحرکات ما در بازار انرژی خصوصاً گاز مراجعه کنید. خصوصاً که سطح اعتماد ایران به ترکیه در مسئله هسته ای روشن شد (باز هم بنده این را پیش بینی کرده بودم که اون زمان مورد تمسخر قرار گرفتم)، الان اشاره میکنم، انتقال گاز از مسیر ترکیه به اروپا که در برنامه های بلند مدت ما قرار دارد، مسیر مناسب تری است تا مسیر انتقال گاز از روسیه به اروپا. ضمن اینکه ما گاز چندین کشور قفقاز را در حالی خریداری میکنیم که خودمان جزو بزرگترین تولید کنندگان و دارندگان مخازن گاز در جهان هستیم.

ایران در این صنعت سیاستی شبیه سیاست آمریکا در صنعت نفت را به کار بست که فکر میکنم در زمان مناسب بود (پیش از آنکه دیر شده باشد) و به زودی موفقیت بزرگی در آن به دست خواهیم آورد. البته پیشی گرفتن از روسیه وابسته به روابط ما با قطر و جلب رضایت وی برای عدم فروش مستقیم گاز میادین مشترک است. اگر قطر نیز مانند ما آن ظرفیت چند برابر استخراج خودش را کاهش دهد و در عوض رو به تولید داخلی آورد همه چیز به نفع ما خواهد پیش رفت.

جدا از این مقطع که به علت روابط قومیتی قطر با ما صمیمیت زیادی پیدا کرده است، تلاش های فراوانی جهت همسو شدن تفکرات و استقلال طلبی این کشور صورت گرفته است که امیدوارم موفقیت آمیز باشد تا هم مردم این کشور از غارت شدن سرمایه خودشان پیشگیری کنند و تولید داخلیشان را بالا ببرند، که به دنبال آن میتوانند نظامیان دیگر کشورها را نیز از کشور خودشان بیرون کنند. هم در سمت دیگر ایران به عنوان یک کشور دوست قدرت مطلق اقتصادی منطقه خاورمیانه (بزرگ که شامل روسیه هم میشود) خواهد بود.

تصویر
با وجود روند نزولی مطالعات خبری من نسبت به گذشته همچنان میزان درستی پیش بینی ها و نظراتم در مورد روابط بین الملل و گاهی داخلی (مثل درصد آرا در انتخابات) من را باز وسوسه کرده برم رشته روابط بین الملل تصویر 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

این تاپیک همانند قبلی ها سرانجامی نخواهد داشت...
ولی چه ارزشی ها و چه غیر ارزشی ها یک واقعیت را نمی توانند کتمان کنند...
کسی از انزوای جهانی ایران لذت نمی برد...قطعنامه در آستانه تصویبه...سایتهای داخلی که خفه خون گرفتند...برخی تاپیکهای سنترال شده دیوار سرکوچه هر بچه ای که تازه لپ تاپ خریده و یک کارت اینترنت دایل آپ میگیره میاد یک پست میزنه و یک شعار یک خطی همراه با چهار کیلو و نیم فحش خار مادر به زمین و زیرزمین مینویسه و میره...
حس اینکه هموطنان ادم اینقدر سطحی باشند برای من خیلی آزار دهنده است...تو را به هرچی دوست دارید برید با همین چهار کلمه زبانی که بلدید همین اینترنت را بخوانید ببینید چقدر جو جهانی علیه ایران چقدر سنگین شده است...
بارها و بارها متن قطعنامه و عوارض محتمل پس از آن را در ذهنتان مرور کنید که چه هزینه هایی بر کشور مترتب خواهد کرد...
بیایید بیرون از این بازی ها...فلانی فلانه...ما اونیم..ما اینیم..این حرفا رو ما تو دبیرستان و راهنمایی ریختیم دور...یکم عمیق فکر کنید...
به آیندتون..به آینده این مملکت که چطوری با یک محاصره کاملا حساب شده و بایکوت سنگین داره به مخاطره میفته و ما با شعار های تکراری خودمون را داریم میزنیم به اون راه و به اصطلاح تسکین میدیم...

اسمایلی آه و افسوس برای شعارزدگی جوانان این مرز و بوم :-P
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”