مثل اینکه هر چند روزی یک بار توی ایم انجمن باید یک بحث اینجوری باشه

آدم خوبه که از تاریخ درس عبرت بگیره،ملی شدن نفت،8 سال جنگ، از بین رفتن خیلی از جوونها به خاطر نداشتن علم و تکنولوژی
خیلی خوب،الان انرژی هسته ای رو که به هزار مصیبت به اینجا رسوندیم رو تعطیل کردیم و درهای کشورمون را هم تا ته به روی اونه باز
فردا چی می گه: خوب حالا برنامه فضاییت رو هم جمع کن،چرا،چون جامعه جهانی اعتماد نداره،ممکنه موشک قاره پیما بسازید،وایییییییییی!!!!!!!!!!!
خوب حالا شبیه سازی رو هم تعلیق کن،حالا صنایع نظامی رو هم تعلیق کن،چرا چون ممکنه درهای دنیا به روی ما بسته بشه
ببینم اون موقع که تمام درهای دنیا باز بود برامون چی گرفتیم ،ایران شده محل استراحت نظامیان خسته آمریکایی با دستمزدهای آنچنانی و وقتی یک افسر ایرانی می خواست از اونها کار یاد بگیره................
آقا شماها ایرانی هستید.......من شک دارم....من به خیلی هایی که تو این سایت به زبان فارسی پست می دن شک دارم.... شک دارم که آیا اصلا ایرانی هستند.......میاییم و قرداد ترکمانچای و گلستان رو می خونیم و فحش می دیم به قاجار و روسیه و.... می گیم چرا مقاومت نکردید......بله دوستان هر چیزی قیمتی داری.بله که در کشوری که دانشجویانش بیشتر از هم رمان برباد رفته رو خونده باشند دیگه انتظار چی رو می تونی داشته باشی...با دستورات ساده یوزف گوبلز دارن گولتون میزنند....تحریم، گرسنگی،جنگ،اشغال.
یک دروغ می تواند به مانند سمی مسری در جامعه تسری پیدا کند و تمام ذهن ها را آلوده کند.چند دروغ بگو، چاه های آب مسموم شده، دختر بچه ها ربوده میشوند،اسناد سری به خارج درز کرده و.......... بخشی بود از بیانات جناب گوبلز
نسخه های 50 سال پیش.حال مشکل چیه ، تا دیروز می گفتن چر اصرار دارید سوخت در ایران باشه، وقتی بنا به مبادله شد:آی کجایید که عزمت ایران پایمال شد،کجایی داریوش، کجایی کوروش.
تا دیروز که روسیه بد تر از آمریکا بود و بیش از همه به ما ظلم می کرد و ما باید با آمریکا علیه روسیه متهد میشدیم،حالا که داریم صفها رو معلوم می کنیم ، نه چرا درها رو می بندید، با کسی که می خواد تو رو بدره چه کار می خوای بکنی،بگی بیا تو عزیزم...............
همون ما هیچی نگیم بهتره..........