هشدار احمدی نژاد به روسیه !!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: هشدار احمدی نژاد به روسیه !!

پست توسط typhoon »

سلام دوباره به همه
مثل اینکه هر چند روزی یک بار توی ایم انجمن باید یک بحث اینجوری باشه :-? اما بیایید ببینیم داستان چیه،به قول معروف شتر سواری دولا دولا نمی شه، بعد از کنفرانس تهران بعضی ها تو دنیا بد جوری ضد حال خوردن.یعنی چند تا کشور غیر صنعتی و غیر ثروتمند می خوان خودشون برای خودشون تصمیم بگیرن.حالا من نمیدونم تحریم فروش قطعات مربوط به انرژی هسته ای و تسلیحات و کنترل کشتی ها ، چه ربطی به آینده جوونها داره.دوستان شاید حرف تکراری باشه اما خوبه که هزار بار دیگه هم بگیم:
آدم خوبه که از تاریخ درس عبرت بگیره،ملی شدن نفت،8 سال جنگ، از بین رفتن خیلی از جوونها به خاطر نداشتن علم و تکنولوژی
خیلی خوب،الان انرژی هسته ای رو که به هزار مصیبت به اینجا رسوندیم رو تعطیل کردیم و درهای کشورمون را هم تا ته به روی اونه باز
فردا چی می گه: خوب حالا برنامه فضاییت رو هم جمع کن،چرا،چون جامعه جهانی اعتماد نداره،ممکنه موشک قاره پیما بسازید،وایییییییییی!!!!!!!!!!!
خوب حالا شبیه سازی رو هم تعلیق کن،حالا صنایع نظامی رو هم تعلیق کن،چرا چون ممکنه درهای دنیا به روی ما بسته بشه
ببینم اون موقع که تمام درهای دنیا باز بود برامون چی گرفتیم ،ایران شده محل استراحت نظامیان خسته آمریکایی با دستمزدهای آنچنانی و وقتی یک افسر ایرانی می خواست از اونها کار یاد بگیره................
آقا شماها ایرانی هستید.......من شک دارم....من به خیلی هایی که تو این سایت به زبان فارسی پست می دن شک دارم.... شک دارم که آیا اصلا ایرانی هستند.......میاییم و قرداد ترکمانچای و گلستان رو می خونیم و فحش می دیم به قاجار و روسیه و.... می گیم چرا مقاومت نکردید......بله دوستان هر چیزی قیمتی داری.بله که در کشوری که دانشجویانش بیشتر از هم رمان برباد رفته رو خونده باشند دیگه انتظار چی رو می تونی داشته باشی...با دستورات ساده یوزف گوبلز دارن گولتون میزنند....تحریم، گرسنگی،جنگ،اشغال.
یک دروغ می تواند به مانند سمی مسری در جامعه تسری پیدا کند و تمام ذهن ها را آلوده کند.چند دروغ بگو، چاه های آب مسموم شده، دختر بچه ها ربوده میشوند،اسناد سری به خارج درز کرده و.......... بخشی بود از بیانات جناب گوبلز
نسخه های 50 سال پیش.حال مشکل چیه ، تا دیروز می گفتن چر اصرار دارید سوخت در ایران باشه، وقتی بنا به مبادله شد:آی کجایید که عزمت ایران پایمال شد،کجایی داریوش، کجایی کوروش.
تا دیروز که روسیه بد تر از آمریکا بود و بیش از همه به ما ظلم می کرد و ما باید با آمریکا علیه روسیه متهد میشدیم،حالا که داریم صفها رو معلوم می کنیم ، نه چرا درها رو می بندید، با کسی که می خواد تو رو بدره چه کار می خوای بکنی،بگی بیا تو عزیزم...............
همون ما هیچی نگیم بهتره..........
Old soldiers never die.They just fade away
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7630 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

ببينيد برادرا شما يه نيگاه به كنفرانس تهران بندازيد كيا گوشه هاي مثلثش بودن ..من ميگم كه كيا بودن:

1برزيل:كشوري در امريكاي جنوبي مثل تمام كشور هاي جهان كه فقط و فقط منافعش رو ميبينه . مگه برزيل از ونزوئلا با ما رفيق تر بود . ولي بعد از اينكه منافع خودش رو در ايران نديد بدونه كوچك ترين فوت وقت پريدن بقل اين:
تصویر

منظور اينكه برزيل هم يه خورده بهش سفت بگيرن ايران رو ول ميكنه و ايران و برزيل پيماني نبستد كه تا اخر عمر باهم دوست باشن.

2:تركيه:كشوري كه قسمتي از كشورش كه از قم ما كوچك تره در گوشه ترين قسمت اروپا قرار داره و به خاطر همان قسمت كوچك خودشو ميخواهد بچسبونه به اتحاديه اروپا و براي اين كار از هيچ كاري نه فرو گذاري كرده بود و نه نخواهد كرد . اگر هم سران كشور هاي اروپايي كوچك ترين اشاره اي به تركيه كنن .تركيه جلو تر از خودشان اون كار انجام ميده.

نتيجه : به نظر من اگه ابر قدرت ها نمي خواستن اين اجلاس به موفقيت برسه .نميرسيد . (يعني يه كاري ميكردن كه تركيه و برزيل براي اين كار جلو نيايند) . ولي به يه دليل فكر كنم خيلي سياسي گذاشتن اين اجلاس برگذار بشه.

تا راه را براي اقدام هاي خصمانه خودشون رو عليه ايران پيش ببرن. چجوريش رو نميدونم
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

پست توسط misam5526 »

ايران و هرزگي ديپلماتيك روس‌ها

موضع گيري روسيه در برابر برنامه هسته اي جمهوري اسلامي باعث شگفتي كارشناسان شده است. تعميق تنش هاي استراتژيك اين كشور با ايالات متحده در حوزه هاي بسيار متنوعي كه در طي 9 سال گذشته شاهد بوده ايم، باعث شده است كه انتظارات از اين كشور در سياست خارجي به گونه ديگري باشد. همراهي تلويحي روسيه با سياست هاي آمريكا عليه ايران در شرايطي كه اين كشور در حوزه هاي گسترده اي تحت فشار ايالات متحده قرار دارد، متناقض مي نمايد.

اين نخستين بار نيست كه روسيه در سياست خارجي از رفتاري متناقض كه باعث ترديد متحدانش مي شود، استفاده مي كند. در سال 2001 كه جورج دبليو بوش سياست جنگ عليه تروريسم را اعلام و نبرد عليه افغانستان را آغاز كرد، روسيه را در كنار خود يافت. اين اقدام روس ها باعث شگفتي و وحشت چيني ها شد زيرا حمله به افغانستان مستلزم ورود ارتش آمريكا به اين كشور و آسياي مركزي بود، همان چيزي كه اندكي بعد با انقلاب هاي رنگي به محل حضور آمريكايي ها تبديل شد و روس ها هم اكنون مشكلات زيادي براي بيرون كردن اين كشور از منطقه دارند.

تحليل سياست درست در آن مقطع دشوار نبود اما شايد راز آن در سياست هرزگي ديپلماتيك روس ها نهفته باشد كه مي خواهند همه را همزمان با خود داشته باشند. در كنفرانس هاي داغ پس از جنگ دوم جهاني كه مقامات كشورهاي پيروز يعني، اتحاد شوروي، انگليس و آمريكا در مورد دنياي پس از جنگ سخن مي راندند يكي از مقامات آمريكايي گفت كه در سخنراني مولوتوف، وزير خارجه اتحاد شوروي، 17 تناقض وجود دارد. شايد سرگئي لاوروف نيز از سنت مولوتوف پيروي مي كند. روس ها ورود آمريكا به افغانستان را پذيرا شدند اما هم اكنون با عواقب آن دست به گريبان هستند، همان چيزي كه در مورد آلمان اتفاق افتاد زيرا ارتش هاي غربي دو ماه و نيم پس از ارتش سرخ به برلين رسيدند.

سياستي كه اين كشور در همراهي با آمريكا در پيش گرفته، يك خطاي استراتژيك است. در حالي كه اوباما با فريبكاري تمام از ملغي كردن طرح سپر دفاع موشكي سخن مي راند، آن را توسعه داده است. وي در ابتدا آن را ملغي اعلام كرد اما اندكي بعد گفت كه اين طرخ بر روي كشتي ها نصب مي شود و هم اكنون از توسعه آن به ديگر كشورهاي اروپاي شرقي مي گويد. ضمن اينكه نخستين محموله موشك هاي پاتريوت به لهستان وارد شده است. هيچ كس گمان نمي كند كه اين طرح براي مقابله با ايران باشد و اين بي معناترين بهانه اي است كه مقامات آمريكايي مي توانند بر زبان آورند.

اما روس ها در همراهي با آمريكا عليه ايران چه منفعتي خواهند داشت؟

برخلاف روسيه كه دشمن كلان ايالات متحده است، ايران دشمن منطقه اي اين كشور به شمار مي رود. آمريكا روسيه را هم در اروپاي شرقي، هم در آسياي مركزي و هم در شرق اروپا تحت فشار قرار داده است. پروژه سپر دفاع موشكي، طرحي براي وارد كردن روسيه در يك رقابت تسليحاتي است. اين طرح عليه چين نيز وجود دارد اما چيني ها با هوشمندي با آن برخورد كرده اند. چین و روسیه از به راه افتادن یک رقابت تسلیحاتی با ایالات متحده وحشت دارند زیرا از جهت توان فناوری و همچنین اقتصادی، قدرت رقابت ندارند. این مساله در مورد چین بیش از روسیه صادق است. چین تحت هیچ شرایطی خود را درگیر یک رقابت تسلیحاتی با آمریکا نخواهد کرد.

روسيه به آمريكا امتيازاتي مي دهد كه در برابر آن، چيزي دريافت نمي كند. در شرايطي كه هيچ يك از طرح هاي آمريكا عليه روسيه متوقف نشده و اين كشور همچنان به پيش مي تازد، روسيه در مورد عدم گسترش ناتو به شرق از آمريكايي ها رودست خورد. اين ماجرا در استقلال كوزوو نيز با تمام قدرت تكرار شد و در سپر دفاع موشكي و انقلاب هاي رنگي نيز به مانند گذشته. روس هاي به اميد جلب همكاري آمريكا به آب و آتش مي زنند.

اما اين سياست گيج و گمراه كننده روس ها زياني براي جمهوري اسلامي ندارد. ايران در يافتن متحدان جايگزين مشكلي ندارد و نشان داده است كه مي تواند به خوبي از امكانات بسيار زيادي كه در اختيار دارد استفاده نمايد. اجلاس تهران و بيانيه پاياني آن در باره انتقال سوخت گوشه اي از توان فرصت سازي جمهوري اسلامي است. با اين اوصاف روسيه در يك همكاري يك سويه و بازي دو سر باخت با آمريكا وارد تعامل شده است. بازگشت روسيه به سياست هرزگي ديپلماتيك ثمري براي اين كشور نداشته و تنها باعث مي شود كه جايگاه آن در بين متحدانش بيش از پيش به خطر بيافتد،‌ هشداري كه احمدي‌نژاد با صراحت تمام در جمع مردم كرمان خطاب به روس‌ها بيان كرد.
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

،

تو درست حرف های چند سال پیش من را میزنی. ... من نیز اون زمان همین را میگفتم اما وقتی خودم چند زبان را فرا گرفتم ... فهمیدم اون چیزی که شما بهش میگین شعار زدگی ... چقدر ارزشمند هست و اصلا اون طور که فکر میکردم نیست ...!

شما هم اگر خودت را در مسیر رشد قرار بدی و جای تصویر سازی و نگاه کردن به تصاویر ذهنی رو به تحلیل گری بر مبنای حقایق بیاری مطمئناً تفکرات متفاوتی نسبت به الان خواهی داشت.

توصیه من برای اون دسته از دوستان که میخوان برن سراغ اخبار خارجی نه داخلی اینه که سعی کنند برن اخباری که اونها برای مردم خودشون پخش میکنند را گوش کنند نه اخباری که برای ما از کشور اونها پخش میشود. اینطور میشود دیدگاه درست تری نسبت به نظرات جهانیان داشت.

شاید تعجب کنید، اما محبوبیت ایران در آمریکا واقعا رشد چشمگیری داشته، طوری که من مجبور شدم یکی از شناسه های یاهو خودم که چند صد نفر آمریکایی در فهرستش بود را مدتی رها کنم تا از دست پیام هاشون کمی خلاص بشم! در حالی که در گذشته تمایلی نسبت به دونستن تفکرات ما ایرانیان نداشتند، اما این مدت اخیر خصوصاً بعد از انتخابات، براشون سوال پیش اومده بود مگه شما چه نوع تفکری دارید که اینجا این همه خرج میشه متوقفش کنند!

انزوا و ایران؟

آمریکا الان در نظر اکثر مردم دنیا منزوی ترین کشور است. قبلاً پیرو سخنان احمدی نزاد عین همین بحث درCNN شد با حضور چندین کارشناس سیاسی و نتیجه این شد که خیلی مفتحضانه اعتراف کردند از نظراتی درست است و آمریکا منزوی ترین کشور دنیاست!

این پرچم ایران نیست که به آتش کشیده میشود بلکه آمریکا است...
آزادی خواهان هر کشور با هر عقیده پیش از آن که ضد کمونیستم و اسلام و ... باشند ضد امپریالیسم که مستقیماً برابر است با آمریکا هستند.

و به قول احمدی نژاد، سفرهای مقامات کدام کشور مخفیانه است؟ جواب این سوال به سادگی معنای واقعی انزوا را روشن میسازد.

همین الان رئیس جمهور آمریکا در کشور خودش هم جرات حضور در بین مردم را ندارد، ما با وجود این همه مخالف حکومت و دولت، هنوز شاهد سفرهای استانی به شکلی هستیم که هر فرد آزادانه میتواند به سخنرانی برود و در چند صد متری و شاید نزدیکتر به رئیس جمهور کشور بنشیند!

البته ممکن است خوشمان نیاد اینطور باشد و نخواهیم ببینیم، اما واقعیت این است و غیر قابل انکار.

فراموش نکنید، تصویر سازی ذهنی الزماً نزدیک به واقعیت نخواهد بود، سعی کنیم برای نزدیک شدن به واقعیت با حقایق موجود تحلیل ارائه کنیم نه با تصویر سازی که ممکن است از طریق القا فکری شکل گرفته باشد.

ضمناً باز آفرین به خودم :smile:

اشاره کردم که اختلاف بین ما و روس ها کوتاه خواهد بود، حمایت روسیه از بیانیه تهران تنها در طی یک تحول چند روزه پایان بخش اختلاف نسبتاً کوتاه اما شدید بین ایران و روسیه ...

آخه چند بار دیگه باید پیش بینی های ریز و درشت من درست در بیاد که تو قبول کنی به نفع من بکشی کنار در انتخابات (MIL@D) !

ا   ,

مطالعات خودت را کمی بیشتر کن، نکته سنجی خوبی کردی اما اشکال کارت اینجاست که متوجه نبودی، ایران انتخاب کرد بره سراغ این دو کشور، نه اینکه اینها اومدن سراغ ما.

چون این دو کشور عضو شورای حکام هستند، ما در برنامه قرار دادیم که همسو با ما شوند، اما ونزوئلا و ... چنین امتیازی ندارند :-) بنابراین مقایسه ای که کردی از اساس نادرست هست.

روابط کشورها هم به خودشان مربوط است، ما که ارباب دنیا نیستیم و کره زمین به خاطر ما نیست که می چرخد!
هر کشور منافع خودش را دارد و میتواند در هر بعد سیاست متفاوت اتخاذ کند.

Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

اون چیزی که شما بهش میگین شعار زدگی ... چقدر ارزشمند هست
چند تا از دستاوردهای این موجود ارزمند را به قید قرعه نام ببر!!! من هم در پست بعدی اگر اثری از این تاپیک مانده بود دستاوردهاشو میگم!
شما هم اگر خودت را در مسیر رشد قرار بدی و جای تصویر سازی و نگاه کردن به تصاویر ذهنی رو به تحلیل گری بر مبنای حقایق بیاری مطمئناً تفکرات متفاوتی نسبت به الان خواهی داشت.
من چیزی را لمس می کنم میگم...غرق شدن بیش از حد در فرضیات و احتمالات و تخیلات چیزی خوبی نیست! عین یک فردی میمونه که از بس معتاد اینترنت شده در ارتباط اجتماعی دنیای .واقع دچار مشکل میشه و همش فکر میکنه تو یک انجمن یا چت روم قرار داده! شعار زدگی هم همچین نتایجی داره! از بس مرور ذهنی اش می کنیم دیگه برامون وحی منزل میشه و عدول از ان نیز ذنب لا یغفر!
اما محبوبیت ایران در آمریکا واقعا رشد چشمگیری داشته
محبوبیت را با اد لیست مسنجرت تخمین میزنی؟ نظرسنجی ها هم که از نظر دوستان همش تقلبیه چه چهره ای از ایرانی اتمی در اذهان مردم عامی امریکاست!
قضیه مهندس بریتانیایی را قبلا گفتم که ازش سوال کردم درباره ایران چی فکر میکردی گفت من هرچی دنبال لباس افغانی و عربی بین شما میگردم پیدا نمی کنم!
ضمنا جهت دهنده های افکار عمومی آمریکا سی ان ان و و امثالهم هستند نه پرس تی وی ما!!!
بعضی چیزا را حیف نمیشه بگم و جز خطوط قرمز انجمن است!

این پرچم ایران نیست که به آتش کشیده میشود بلکه آمریکا است...
البته پرچم ایران نیز این اواخر در افغانستان..بحرین و بخشهایی از عراق و. لبنان مورد عنایت قرار گرفت!!!

اشاره کردم که اختلاف بین ما و روس ها کوتاه خواهد بود،
بعد از تصویب قطعنامه می بینمت!
  بی  
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

من نمیدونم این سیاه نمایی توسط دوست عزیزمون اقا میلاد به چه دلیلی هست.بنده بارها و بارها پست های شما رو دیدم که با ادبیات بچه های 16 تا 18 ساله همخونی داره و به نوعی ادبیات قهوه خانه ای.اما به محض این که کسی بر خلاف نظر شما حرفی بزنه فورا با یک سری الفاظ مثل دسته 3 ترکمنستان و این جور حرفها سعی در منحرف کردن تایپیک و بحث دارید.شما در مقامی نیستید که سطح علمی کسی رو مورد تمسخر قرار بدید.مطمئنا اگر کسی که با جهت ساسی شما موافق باشه با بی شرمانه ترین نوع ادبیات نوشتاری و گفتاری مورد پسند شما واقع میشه.
دوست عزیز کدوم تحریم.کشوری که سی ساله رو پای خودش وایستاده رو از تحریم نترسونید.ما 8سال در تحریم جنگیدیم.ما رو دارید از چی میترسونید.هر بار که قصد دارن تحریمی رو تصویب کنن برای تحت تاثیر قرار گرفتن عده ای انسان راحت طلب و ترسو در ایران شروع به جنگ روانی میکنن که این بار ملت ایران خواهند شکست و تحریم های جدید هدفمند خواهد بود و ...
دوست عزیز در طول 7هزار سال تمدن ایران زمین تاریخ گواه میده از هجوم اسکندر .حمله اعراب .حمله مغول و روس و انگلیس و تا عراق.اما هر بار ملت ایران قوی تر از همیشه با رهبری کسانی چون کوروش کبیر و سایر رهبران بزرگ ایران زمین به پا خواهند خواست.حالا هم بعد از یک دوره عفول از شروع قاجار تا پیان جنگ تحمیلی این بار نوبت پرواز ماست.شک نکن که به زودی ستون های امپریالیسم که سال هاست داره میلرزه فرو میریزه.نوبت به قدرت نمایی ما رسیده چه شماها همراه باشید چه نباشید.
در مورد پرچم و اتیش هم همین و بگم که این کشور هایی که گفتید تحت سیطره امریکا هستن و اصلا تعجبی نداره که پرچم ما در این کشور ها اتش بگیره.
ظمنا سی ان ان و پرس هر دو به دنبال منافع خودشون هستن.اما این وسط به نظر من سی ان ان بیشتر باید تقلب در خبر داشته باشد.
به هر حال مهم این بود که ما حسن نیتمون رو نشون دادیم.حالا اگه قطعنامه تصویب بشه شمایی که میگفتید عزت ایران با این بیانیه تهران از بین رفت میگید کاش ایران فعالیت هاش رو تعلیق میکرد و به حرف امریکا گوش میکرد.
انسان به امید زندست ما هم با امید فریاد میزنیم که روزگار اغمپریالیسم به اخر رسیده و نوبت به ماست.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

بازم سلام
خوب ببینیم دستاورد این شعار زدگی ها چی بوده تو این سی سال:
بعد از بیش از 200 سال ما در یک جنگ بخشی از کشورمون رو از دست نداددیم،به فضا دست پیدا کردیم،بسیاری از تجهیزات نظامی رو می سازیم،در انرژی هسته ای و سلولهای بنیادی و پزشکی و ...........
خوب حالا ببینیم نتیجه روشن فکر شدن چیه:
اول تعلیق داوطلبانه ، بعد دائم و بعد هم کلا تعطیل کردن رشته های دانشگاهی مربوط، بعد لیزر ، بعد هوا فضا .
حالا کسی ما رو بشناسه یا نه،چه فرقی می کنه،بزار همه دنیا فکر کنند ما عربیم و شاید افغانی.حالا بیاییم تمام چیزهایی که براش اون همه تلاش کردیم رو ول کنیم، چرا چون یک انگلیسی گفته ما عین عربهاییم.
میشه بگی چیه رو لمس می کنی،حال چه ما محبوب باشیم در دنیا یا نه،خوب تا الان که 4 قطعنامه تصویب شد، اینم روش،
ما که پی هم چیز رو به تنمون مالیدم، یک قطعنامه دیگه هم روش.حالا خوبه خودتون هم تاپیک تحریم ها رو زدید و موارد اون رو گفتید. راجع به انرژی اتمی ، اسلحه و کشتی رانی.حالا من از شما یک سوال دارم:
در صورت تصویب قطعنامه چه اتفاقی می افته؟
منتظرم ::ss ::ss
Old soldiers never die.They just fade away
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

با اجازه از آقا مهدی و تذکر این نکته که بحث های سیاسی در این انجمن جایی ندارند و احتمالا به خاطر بحث خارجی بودن مساله بوده که مدیر محترم اجازه ادامه تاپیک رو دادن، برای همین با اجازه مطلبی رو عرض می کنم.

نکته اول : واقعا من در یک چیزی موندم و اونم اینه که اصلا حرف مخالف های سیاست خارجی دولت چیه؟ اگه از دوستان کسی متوجه شد و فهمید که قضیه چیه بیاد و لطف کنه به بنده هم بگه، چون چیزی که من مشاهده می کنم اینه که این افراد با هر حرکتی مخالفت می کنن، حتی اگر اون کار ها زاویه ای 180 درجه ای داشته باشند. با گفتگو مخالفن به یک بهانه!! با مقاومت مخالفن به یک بهانه دیگر!! اصلا شما با چیزی موافق هم هستید؟!!!! تصویر

نکته دوم اینه که بحث رو به جاهایی می کشونن که اصلا معلوم نیست موضوع صحبت چیه و از چه کاری انتقاد دارن!! کاری که اون رو غلط می دونن کدومه و در قبالش چه کاری رو درست می دونن ؟!! و در نهایت خواسته اونها چیه؟!

فقط و فقط، مخالفم، من مخالفم، مهم نیست قضیه چیه، من مخالفم تصویر
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7630 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

به نظر من اونايي كه هر اقدام ايران رو به تمسخر ميگيرن ديگه دستشون براي همه رو شده .
نام نميبرم ولي در هر موضوع كه پيش مياد (از همين قبيل)كاري ندارن اين كار خوبه يا بد فقط ميخان برعكسشو بگن چه موضوع سياسي باشه چه فرهنگي چه اقتصادي و چه........
رده پاشون همه جا هست . يه خبر خوب تو سنترال وقتي به اين موضوعات برميخورم ميبينم جز دو الي سه نفرن كه تمام افكارشون ضد وطنن بقيه متحدو وطن پرستن.
نظرات تو اين موضوع 20 به 80 بود

البته معلومه اينا پيروانه كدوم ج ن ب ش هستند ولي ديگه به فرموده رئيس عالي مقام ما هم .................
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

دوستان ارزشی؛ لازم نیست زحمت بکشید تا به روش های مختلف، این قبیل حرفها رو به کرسی بنشونید. 20:30 و کیهان خیلی بهتر از شما هر روز دارن زحمت این کارو می کشند!
بحث سیاسی و عقیدتی توی محیطی که خط قرمز برای خودش تعریف کرده کاملا بی معناست. (قوانین سایت هم که ممنوعیت اینو صریحا اعلام کرده)
بهتره به همون مقالات و بحث های علمی، تخصصی و البته سرگرمی بپردازید و باعث نشید افرادی مثل من که زمانی هر روز به سنترال سر می زدند دیگه هفته ای یکبار هم
اینجا نیان یا به قولی از جو حاکم بر انجمن زده بشن!!! چون با یک نگاه به تیتر آخرین پست ها در صفحه اول سایت، میشه به راحتی فهمید این سایت به چه سمتی تمایل داره و این هم به دلیل طرفداران بیشتر این طرز تفکر در محیط مجازی یا حقیقی یا بین قشر تحصیل کرده و دانشگاهی نیست. فقط به دلیل نبود عرصه و قوانین و شرایط حاکم در اینجاست...
با همه این تفاسیر من به هیچ وجه قصد ورود به این قبیل بحث هارو نداشتم و ندارم دوستان عزیز. این هم فقط یک پیشنهاد بود از طرف یکی از اعضای قدیمی سایت به همه بچه های قدیمی و جدید سنترال و با هر طرز فکری! (حال خواه پند گیرید خواه ملال) :razz:
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

پست توسط AGeNiS1 »

سلام
واقعا درسته
بحث های سیاسی جز باعث کدورت و غیره چیزی نمیشه
اونایی که دوست دارند حرفاشون به نتیجه برسه بهتره برن سیاست مدار شوند
و پست فرستادن برای این سایت مشکلی حل نمیشه
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

پست توسط misam5526 »

محمود احمدی‌نژاد که در سخنوری در حال تبدیل شدن به ستاره ای در میان سیاسیون است با دقت جملات خود را انتخاب می‌کند؛ آن هم در مورد کشوری که آرزو داشت «همسایه» مهربان‌تری با ایران باشد.

رئیس جمهور در جمع مردم کرمان در سخنانی خطاب به مدودف رییس‌جمهور روسیه تاکید کرد: «امروز توضیح رفتار آقای مدودوف برای ملت ایران برای ما مشکل شده است. مردم نمی‌دانند این‌ها دوست ما هستند، در کنار ما هستند، با ما هستند یا اینکه دنبال چیز دیگری هستند.»

مدودف تکنوکراتی است که رسانه ها روسیه دو ویژگی «انعطاف‌پذیری و دموکراتیک بودن» را برای وی انتخاب کرده اند از آن رو بود که حتی قبل از ریاست جمهوری وی کارشناسان بهتر شدن روابط روسیه با غرب و در درجه اول با آمریکا، را پیش بینی می کردند.

این تحلیل ها خیلی زود به واقعیت پیوست و 19 فروردین ماه جاری بود که رئیس جمهور روس ها پس از امضای قرار داد جدید تسلیحات هسته‌ای با آمریکا در پراگ گفت: تأسف‌آور است که ایران به پیشنهادهای بسیار سازنده جامعه بین‌المللی پاسخ نداد و ما نمی‌توانیم چشمانمان را بر روی این امر ببندیم. احتمالا شورای امنیت سازمان ملل مجبور خواهد شد تا به موضوع رسیدگی کند.

همراهی ضمنی روسیه با آمریکا درباره تحریم جدید و پیش بینی موفقیت 30 درصدی برای توافق تهران همه و همه نشان می دهد ایران تنها کارت بازی روس ها دربرابر غرب بوده است.آن گونه که «سرگی پریخودکا» مشاور مدوودف اولین مقام روس بود که پس از اظهارات رئیس جمهور محمود احمدی نژاد حرف دل مقامات روس را اظهار کرد و گفت: موضع روسیه درباره برنامه هسته‌ ای ایران نه در راستای طرفداری از آمریکاست و نه جانبداری از ایران!.روسیه بدون تردید از منافع ملی دراز مدت خود پیروی می‌کند.

اما عصر روز بعد سرگئی لاورف وزیر امور خارجه روسیه در تماس تلفنی با منوچهر متکی وزیر امور خارجه از زبان دیپلماسی استفاده و بر ضرورت راهکار قابل قبول «دیپلماتیک و سیاسی» برای حل مسئله هسته ای ایران تاکید کرد.

سخنان اخیر رئیس جمهور در انتقاد از دولت روسیه نشان داد «سیاست گسترش روابط با شرق» هم در عمل چندان کار آمد از آب در نیامده است. آن گونه که علی بیگدلی کارشناس مسائل بین الملل در این باره به ایلنا می گوید:«از ابتدای انقلاب ما نباید بیش از حد به روس‌ها اتکا می‌کردیم در حالی که روس‌ها شریک خوبی برای ما نبودند.»

به عقیده او این کشور با گروگان گرفتن پرونده هسته‌ای ایران در مباحث اقتصادی و تجاری از غرب باج خواهی می‌کند و اجازه نمی‌دهد کشوری نسبت به نقض حقوق بشر در روسیه انتقادی داشته باشد.

اگر اخبار مربوط به قول غربی ها درباره راه‌اندازی خط دوم گاز از مسیر روسیه درست باشد می توان فهمید که مقامات روسی برای حل مشکلات اقتصادی خود به غرب روی آورده اند و نگاه بلند مدت ایران به این کشور مفهومی ندارد. موضوعی که روح الله حسینیان رئیس کمیسیون سیاست داخلی و شوراها هم به آن اشاره می کند:« مشکلات اقتصادی پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی عامل اصلی عدم تعهد روسیه نسبت به تعهدات خود است.»

وی به ایرنا گفت:«روسیه از لحاظ فرهنگی هیچ وقت تا انتها با کشورهایی که با آنها مراوداتی داشته اند، نمانده است. نمونه های بارز این موضوع رها کردن کشورهای کمونیستی مثل آلمان شرقی، کوبا و مصر است.» موضوعی که سنایی رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه هم بر ان صحه می گذارد و می گوید:«پیش از این هم بخشی از جامعه و نخبگان سیاسی منتقد اعتماد به روس ها بوده و بر این باور بودند که روابط گسترده با روس ها برای ما هزینه دارد و از این جهت نباید روابط را با آنها گسترش داد.»

در شرایطی روس ها با تبلیغات فراوان از راه اندازی نیروگاه بوشهر سخن می گویند که قرار بود سال قبل بعد از بارها تاخیر این نیروگاه راه اندازی شود.

نیروگاه اتمی بوشهر هم اینک در مرحله تست گرماست و پایان این مرحله به معنای پایان بارگذاری سوخت مجازی و امکان ورود سوخت واقعی به راکتور نیروگاه خواهد بود.اما این همه تنها بخشی از انجام تعهدات روسیه است؛ چه آنکه مجموعه بوشهر یک نیروگاه دو قلو است که روس ها تنها یکی از فازهای آن را تکمیل کرده اند و معلوم نیست چه زمانی قرار است فاز دوم آن به بهره برداری برسد؟ روسهایی که منافع ملی شان از تعهدات آنها در قبال کشورهای دیگر برایشان مهمتر است ظاهرا می خواهند به بازی خودساخته شان با ایران ادامه دهند.
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”