هشدار احمدی نژاد به روسیه !!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه
سپاس‌های ارسالی: 636 بار
سپاس‌های دریافتی: 561 بار

Re: هشدار احمدی نژاد به روسیه !!

پست توسط kandoo »

جناب مرتضی منظور شما رو خوب متوجه نشدم ،انتقاد و بهانه بنی اسراییلی؟

زمان شوروی لااقل می‌دونستیم که اون متحد و دوست ما نیست اما حالا چی‌؟ چه روابط اقتصادی و نظامی؟ آره روابط اقتصادی یک طرفه معلومه برای روس‌ها منفعت داره خداد تومن کالاهای بنجل رو ازشون می‌خریم ولی‌ اجناس خوبشون رو که اکثرا هم درمجموع کالاهای نظامی هستش رو به ما نمیدن ولی‌ التماس اعراب اطراف خلیج فارس می‌کنن !

" باقی‌ کالا‌هاشون رو فراموش کن چون کیفیت خیلی‌ پایین دارن و فقط برای مصرف داخلیشون هست جز ما و چند کشور زیر دستشون خریداری نداره برای همین یک پاشون تو اروپاست و به طور مداوم در حل باج گرفتن و باج دهی‌ با آلمان و بقیه هستن ".عزیز من برو قشنگ تحقیق بکن بین واسه چی‌ دم دقیقه پا میشن می‌رن اروپا" به قول شما غرب"،خب واسه گرفتن تکنیک دیگه.

متأسفانه"برای ما" اینها واقعیت هست.. :sad:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

واقعا این نظر شما جای تعجب داره ! استثمار باید به چه شکلی‌ باشه که شما اون رو شناسایی بکنی‌ ؟! روسیه برای استثمار حتی از حمله نظامی هم استفاده میکنه. اونها روابط مارو با کشورهای دیگه خراب می‌کنن که خودشون گاز صادر کنن و حاضر به تحمل هیچ رقیبی در صادرات گاز نیستن.این جنگها توی قفقاز و دخالتها داخل جمهوری‌های تازه تشکیل شده و ..
در مورد ایران هم که فعلا تنورشون حالاحالاها گرمه و ما رو درگیر مساله اتمی‌ کردن تا مخازن گاز ما راکت بمونه و خودشون به تنهایی‌ به اروپا گاز برسونن.چی‌ فکر کردی داداش.
اینقدر هم سنگ روس‌ها رو به سینه نزن مگه تا حالا با اونها برخورد داشتی ؟

استثمار به چه معناست؟ استفاده از حمله نظامی برای استثمار؟ :-( میتونید یک مثال بزنید.

جمهوری های تازه تشکیل شده ؟ دقت کنید اتحاد جماهیر شوروی، یک کشور نبود که بعد از فروپاشی به تعدادی جمهوری تقسیم شده باشد، اینها از قبل جمهوری بودند خیلی قبل تر از ما که مدعی هستیم متمدن ترین تاریخ هستیم.

فکر کنم حداقل من اولین نفری بودم که به این موضوع (مسئله گاز) اشاره کردم اون هم شاید نزدیک به یکسال پیش و فقط مورد تمسخر قرار گرفت اما امروز جای خوشحالی داره که دوستان بینش وسیع تری به مسائل پیدا میکنند.

همانطور که چندبار اشاره کردم، گره مسئله گازی بین ما و روسیه در دست قطر است نه ما یا روس ها.

من با عقل تحلیل میکنم. عادت ندارم سنگ طرفی را به سینه بزنم. هر چند خط فکری شکل گرفته در جامعه که باید زیر چتر یک کسانی بود ... سنگ یک قدرت را به سینه زد ... اگر به غرب نه گفتید لابد زیر چتر روس ها هستی!

خوب افرادی که معنای استقلال را در حد لغت میشناسند و درک ناقصی از آن دارند اینطور فکر میکنند و البته با مرور پست های این مبحث به سادگی میتوان این افراد را از دیگران شناخت.

ایشان به زیر چتر یک قدرت رفتن اعتفاد دارند و موضوع بحث را این میدانند که زیر چتر کدام قدرت برویم بهتر است آمریکا یا روس، شرق یا غرب!
در حالی که رویکرد بنده زیر چتر نبودن است.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه
سپاس‌های ارسالی: 636 بار
سپاس‌های دریافتی: 561 بار

پست توسط kandoo »

استثمار به چه معناست؟ استفاده از حمله نظامی برای استثمار؟ تصویر میتونید یک مثال بزنید.
"جناب نگار.اینت" به صورت کلی‌ میگم برای اینکه از بحث اصلی‌ خارج نشویم :

در مورد جوانمردی‌های روسیه"اشاره به پایین"
دخالت نظامی در گرجستان و تهدید و تحریک خیلی‌ از کشورهای قبلی‌ بلوک شرق
اغتشاش و نا‌ امنی‌ و بی‌ ثباتی سیاسی آن دسته از کشورها که اداره آن در دست گروهی غیر از طرفدار‌های خودشان است " اوکراین ،بالکان،قرقیزستان،و ..."
سعی‌ در تجزیه اونها نظیر آبخازین و اوستیای جنوبی و به رسمیت شناختن اونها.
جمهوری های تازه تشکیل شده ؟ دقت کنید اتحاد جماهیر شوروی، یک کشور نبود که بعد از فروپاشی به تعدادی جمهوری تقسیم شده باشد، اینها از قبل جمهوری بودند خیلی قبل تر از ما که مدعی هستیم متمدن ترین تاریخ هستیم.

جمهوری به اسم نه‌ در عمل
تصویر

من با عقل تحلیل میکنم. عادت ندارم سنگ طرفی را به سینه بزنم. هر چند خط فکری شکل گرفته در جامعه که باید زیر چتر یک کسانی بود ... سنگ یک قدرت را به سینه زد ... اگر به غرب نه گفتید لابد زیر چتر روس ها هستی!

من هم دارم در این فروم نظر خودم رو بیان می‌کنم اونطوری که به عقل خودم میرسه و حتما نباید نظر همه با هم یکسان باشه . به نظرات دیگران هم احترام میذارم و اصولاً بحث و گفتگو ما در اینجا برای بیشتر آگاهی‌ پیدا کردن است.اگر هم در این بین مجادله دوستانه‌ای پیش اومد باید ببخشید
خوب افرادی که معنای استقلال را در حد لغت میشناسند و درک ناقصی از آن دارند اینطور فکر میکنند و البته با مرور پست های این مبحث به سادگی میتوان این افراد را از دیگران شناخت.

ما اینجا دنبال مجرم نیستیم که بخواهیم کسی رو شناسایی کنیم

ایشان به زیر چتر یک قدرت رفتن اعتفاد دارند و موضوع بحث را این میدانند که زیر چتر کدام قدرت برویم بهتر است آمریکا یا روس، شرق یا غرب!
در حالی که رویکرد بنده زیر چتر نبودن است.

شما از طرف من هم خودت دوختیت هم بریدید .کی‌ من گفتم که باید زیر چتر کسی‌ رفت
تصویر
!! این کلمه چتر فقط بارها از زبون شما تکرار شده.نتیجه این میشه که اگر می‌خواهیم یوغ کسی گردنمون نیفته باید ارتباطات بین و المللی رو قویتر کنیم که اگه طرف بخواهد سرمون منّت بذاره یا خواسته خودش رو به ما تحمیل کنه متحمل ضرر بشه.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

آقا مبارک باشه تحریمای جدید هم از راه رسید.
برادرای دوست و خائن روسمون هم به تحریم ها رای مثبت دادن.(مورد توجه ایادی روسیه در ایران ) . کاشکی شعار نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی هیچ وقت از یادمون نمی رفت .اینجاس که باید گفت مرگ بر روسیه و آمریکا و کلیه فامیلهای وابسته . در کل همشون از یک کرباسند.
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

از این که همشون خائینن شکی نیست
ولی نمی دونم چرا اینقدر از این تحریمها می ترسید
ما زمانی جنگ رو تحمل کردیم و حاضریم به خاطر استقلالمون باز هم تحمل کنیم
نمی دونم شاید شما تا به حال جنگ رو از نزدیک ندیده باشید و تا به حال مجبور نشده باشید حموم برید و آب رو کاسه کاسه رو سرتون بریزید ، خیلی سخته ولی وقتی بدونی برای آرمانهای خودت و حقظ استقلال کشورت این سختی ها رو می کشی برات شیرین میشه
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط FREE MAN »

دوست عزیز morteza_1234m
بحث ترس از تحریمها نیست من از روزی که به دنیا اومدم ایران توی تحریم بوده و من اصلا نمیدونم زندگی در کشور بدون تحریم چه ریختیه که حالا بخواهم از تحریمهای جدید بترسم . اینجا بحث خیانت و دو دوزه بازی و غیر قابل اعتماد بودن روسهاست . من میگم ما سی ساله مرگ بر آمریکا میگیم و باهاش سر شاخ شدیم و بدون اینکه خودمون بفهمیم خودمون رو بردیم به قول دوستمون زیر چتر روسیه. سی سال خودمون رو از فناوری روز دنیا محروم کردیم و از فناوری دست چندم روسی استفاده کردیم .سی سال از ترس استثمار به دست آمریکایی ها ،توسط روسها استثمار شدیم . حالا هم نتیجه دوستی با روسها رو به خوبی دیدیم.اون از اس 300 ها اون از نیروگاه بوشهر اون از حمایت روسها و الی آخر ... در کل نه شرقی نه غربی .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

پست توسط misam5526 »

بد ندیدم تو تاپیکی که خودم شروع کردم یه پست بدم!!
بحث و جدل دوستان جالب و خوندنی بود.
بالاخره اظهار عقاید در یه چارچوب قانونی اونم در مورد مسائل پر حرف حدیث بایدم خوندنی باشه!!!
اما در مورد استراتژی ها خوبه صحبت شه اما یادمون باشه ماها همه مبتدی هستیم....... و هیچ نظری در اینجا جنبه خیلی کارشناسی شده نداره چون همون نظر به اطلاعات زیادی نیاز داره.
یه خاطره از این چند روز اخیر بگم.... چند هفته پیش هنوز فرجه شروع نشده بود که یکی از تشکلهای دانشگاه با یکی از نماینده های مجلس شهرمون که عضو کمیسیون امنیت ملی هم هست جلسه ای برگزار کرد(البته خصوصی و ما که غریبه بودیم....)
البته صحبتهایی که شد چندان قابل باز گویی نیست (شایدم من خیلی جیمز باند بازی در میارم! ) ... ولی چیزی که برای خود من ثابت شد یکی این بود که اصولاً شرکت در بحث با کسایی که این جور اطلاعاتی رو دارن چقدر فرق داره با جدلهای من و همکلاسیام(یا تو همین نت!)
و بعدم همیشه چیزایی هست که ما خبر نداریم! و اتفاقاً اون چیزا خیلی خیلی مهمن! و چون در تحلیلی که میکنیم اون مسائل رو که اکثراً مثبتن رو در نظر نمیگیریم دچار یاس و ناامیدی میشیم....
در نهایت اگه به خدا ایمان دارید بهش اعتماد کنید ...... که فرموده: " بندگان مومن خدا از آینده هیچ هراسی ندارند "
انشاءالله که همه ما جز این دسته از بندگان باشیم.
:razz: :razz: :razz:
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط arman84 »

چرا به هر کشوری که دنبال منافع خودش میره انگ خائن میچسبونید سیاست یعنی همین که هرکسی دنبال منافع کشورش باشه لوتی بازی که نیست چاله میدونم نیست دست بدی تا اخرش بره پات بسوزه و بسازه یه سیاست غیر تنش زدا متعادل هوشمند همه این مشکلات رو حل میکنه بعدش هم کی گفته تحریم بی تاثیر بوده این همه تو تمام بخشها از تکنولوژی دنیا عقبیم نشانه تحریم نیست حتما باید بمیریم تا اثر تحریم رو ببینیم
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

در تحریم حاضر از طرف روسیه به ایران خیانتی شده است؟ :-(

شاید اگر ترکیه و برزیل رفتار متفاوتی میکردند و مثلا رای مثبت میدادند میشد بهش گفت خیانت اما روسیه یا مثلا آمریکا که مدتها قبل از تحریم مواضع خودشون را شفاف گفتند و رای خودشون را هم بیان کرده بودند را نمیتوان متهم به خیانت کرد.

ازجمله خیانت های روس ها میشه به مواردی در تبادل تسلیحات نظامی اشاره کرد اما مورد حاضر را نمیشه کی خیانت دانست. این شکل تحلیل (معکوس) خیلی جنبه احساسی داره که هر کس مخالف ما بود بد و دشمن!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط FREE MAN »

شما درست میگی روسا خیانت نکردند بلکه ما با انتخاب دوست نامناسب به خودمون خیانت کردیم. ما با درس نگرفتن از گذشته و در نظر نگرفتن منافع و مصالح ملی به خودمون خیانت کردیم . واقعا درست میگید ...
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,

دوست انتخابی ما روسیه بود؟ :-O اون هم بعد از کلاه های گشادی که چند وقت اخیر سرش گذاشتیم؟

ما خیلی خوب میدونستیم که در این مقطع زمانی روسیه و خصوصاً چین به هیچ وجه در جبهه دوستان ما نخواهند بود، اگر جز این بود با برزیل و ترکیه کتسرسیوم راه نمیداختیم و ممکن بود ضربات سنگینی بخوریم.

ما با آنان که دوستی کردیم بامون دوستی کردند و این موفقیت دیپلماتیک هست و تشخیص صحیح پیش از اون که گرفتار بشیم. اگر گاهی نیش هایی به روس ها میزنیم دلیلش این نیست که انتظار داشتیم با ما دوستی کنند، دلیلش این هست که روس ها در مسائلی گره کارشون دست ما است و ر حقیقت نیش های ما بوی التیماتیوم به روس ها را داشت نه التماس جهت حمایت.

تحریم ها هم که روند مشخصه ...

اویل با اجماع. بعد با یک و گاهی 2 رای ممتنا و این تحریم جدید هم که با 2 مخالف و یک ممتنا و این یعنی روز به روز ضعیف تر شدن لزوم عملکرد تحریم ها.

نگران تحریم ها هم نباید بود، البته این را به منظور شعار مثل برخی دوستان نگفتم ها هر چند حرف اونها هم پسندیده است اما منظور من چیز دیگر است.

در مصوبات بین الملل اساساً به اجماع رسیدن است که ارزش دارد و در عدم اجماع در مورد یک نظر اون تصمیم هرگز یک موضوع جدی نخواهد بود. به همین دلیل شدیداً اصرار شده که اتحادیه اروپا تحریمی علیه ایران ارائه کند، چون در اروپا نه لبنان هست نه برزیل و نه ترکیه و این یعنی شانس بیشتر برای به اجماع رساندن قعطنامه مبتنی بر تحریم.

ضمن همه این موضوعات کم کم در داخل کشور هم حوادث در حال شفاف کردن برخی از ارتباطات به اصطلاح وابسته به غرب و شرق است که توسط افراد حاضر و غائب سیاسی وجود دارد. حداقل تا کنون روشن شد دسته ای که مثل بنده فکر میکنند (حدود 5/6 میلیون نفر) نه به غرب وصل هستند نه به شرق. هر چند مدت حضور این خط فکری کوتاه است و آینده کمی نگران کننده که احتمالاً یا از غرب زده ها جانشین میشود یا از شرق زده ها :-(

البته این به معنای از دست رفتن امیدها نیست و شاید فرصتی برای رشد خط فکری در فراغت کامل از حضور در صحنه به شکل بنیادین تر باشد.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

[External Link Removed for Guests]

این خبر ایرنا، هر چند محتواش خیلی مهم نیست اما جمله آخر مددوف دقیقا نکته ای است که اشاره کردم در مورد اجماع و کارایی تحریم ... تصویر

مدودف به روزنامه مذکور گفت "ما وقتي در مورد قطعنامه مشترک در سازمان ملل بحث کرديم با اين موضوع موافقت نکرديم.
وي افزود "ما بايد دستجمعي عمل کنيم زيرا اگر چنين باشد، نتيجه مطلوب را خواهيم داشت."

بنابراین باید به فکر شکست اجماع در تصویب تحریم در اتحادیه اروپا بود نه اینکه غصه خورد چرا شورای امنیت ما را تحریم کرده تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”