بر طبق گفته های اولیه مقامات "بریتیش پترولیم" روزانه هشتصد هزار لیتر نفت خام وارد خلیج مکزیک میشده که بعدها طبق گزارشی از "نیویورک تایم" در دیداری که بین مدیر ارشد این غول نفتی و کنگره آمریکا در پشت درهای بسته انجام گرفته این مقدار در حدود ده و نیم میلیون لیتر نفت خام تخمین زده شده یعنی ده برابر بیشتر از اون چیزی که در اذهان عمومی بیان کرده بودند! حال اینکه در بدترین فاجعهای که تا به حال رخ داده شده"تانکر نفتی اکسون والدس نزدیک آلاسکا" فقط چهل و یک میلیون لیتر نفت وارد دریا شده !!
متاسفانه طبق نظر متخصصان فوران نفت تا ماه دیگه ادامه داره
حال دوستان بعد از این توضیح خیلی کوتاه بنشینند تواناییهای ما رو با اون شرکتها مقایسه کنند و الله وکیلی درست قضاوت کنند !همه ما آرزومونه که ایران جدیدترین تکنولوژیها رو در تمام سطوح علمی دارا باشه
به قول"ali1371" چاه نفت شهر روی زمین هستش و سوراخی که در خلیج مکزیک ازش نفت فوران میکنه در عمق هزار و ششصد متری دریا. حالا چطوری میخواهند این چاه رو مهار کنند به عقل من یکی نمیرسه ! طبق گزارشی که خبرگزاری فارس از این گفتگو نقل کرده سردار قاسمی فرمودند :
""در صورتي كه آمريكاييها و انگليسيها و نيز شركتهاي غربي خود را در مهار لكه نفتي ناتوان ميدانند از ايران درخواست كنند، ميتوانيم با بررسيهاي لازم، متخصصين قرارگاه خاتم الانبياء سپاه را جهت كمك به جلوگيري از ادامه اين فاجعه بزرگ و پايان بخشيدن به بحران زيست محيطي و مهار لكه نفتي به منطقه اعزام كنيم.
قاسمي خاطر نشان كرد: تجربه حضور ايرانيها در مهار فورانهاي نفتي در برخي كشورهاي همسايه در خليج فارس مانند كويت از قابليتها و مهارتهاي آنان خبر ميدهد، در عين حال سپاه پاسداران انقلاب اسلامي براي كمك به مهار لكه نفتي آماده است""
من میتونم ادعای قرارگاه خاتم رو در حل این مشکل به سه حالت تشریح کنم :
اول :مهار لکه نفتی
شاید شدنی باشه چون که روی سطح دریا هست"البته به دلیل سردی آب در این عمق قسمت خیلی عظیمی از نفت فوران شده به حالت یک دریاچه حباب در اعماق دریا در اومده "
دوم:مهار فوران نفت
شدنی نیست چون که نه تجهیزاتی داریم که تا این ژرفا پایین بره و نه روباتی داریم که بخواد اونجا عملیات انجام بده
سوم:داشتن یک ایده و فکر ناب که میتونیم با متخصصین شرکتهای جهانی نفت در میان بگذاریم و به وسیله اونها این تئوری رو عملی کنیم
شدنی هست