پيرترين مرد ايراني در سن 135 سالگي در روستاي «حلداده» رودبار كرمان بدرود حيات گفت.
به گزارش ايسنا، اين پيرمرد كه «علي پيرمرادي» نام داشت، در سال 1250 خورشيدي به دنيا آمده بود و پس از نزديك به يك قرن و نيم زندگي و داشتن بيش از 200 نوه و نتيجه از سه زن خود از دنيا رفت.
به گفته خانواده اين پيرمرد، او هرگز آمپول و داروهاي شيميايي استفاده نكرده و هرگز روي بيمارستان را نديده بود.
علي پيرمرادي، رويدادهاي دوران 4 پادشاه قاجار را به خاطر داشت، و هنگام مرگ از سلامت بينايي، شنوايي برخوردار بوده و در خانه فعاليت ميكرد.
گفتني است، علت مرگ وي، ايست قلبي تشخيص داده شده است
كهنسالترين مرد ايراني درگذشت
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
- تماس:
Kingman_62, خدا رحمتش کنه ولي ديگه بسش بود اين همه سال چکار مي کرده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!11
[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
- تماس:
Leila,عزيزم اره خدايش ما هم بوديم ديگه کلافه مي شديم
[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.
- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
Re: كهنسالترين مرد ايراني درگذشت
سلام
اینکه چیزی نیست پدر پدر بزرگ من 143 ساله بود که فوت کرد خودش گفته بود که 10 سال هم کوچییک گرفته بوده با احتساب اون میشده 153 سالش اخرشم تصادف کرد فوت کرد وگرنه که الان داشت مخ مارو میخورد.ضمنا ایشون به دلیل اینکه بنا بوده به در بار پادشاهان قاجار رفت و آمد داشته کلی هم از این پادشاها هدیه گرفته بعضی وقتها میخواستم خودمو از پشت بام بندازم پایین چون من نوه ارشد خانواده هستم مسولیت کلیه موارد مربوط به افراد خوانواده از بزرگ تا کوچیک با من هست ای روزگار
اینکه چیزی نیست پدر پدر بزرگ من 143 ساله بود که فوت کرد خودش گفته بود که 10 سال هم کوچییک گرفته بوده با احتساب اون میشده 153 سالش اخرشم تصادف کرد فوت کرد وگرنه که الان داشت مخ مارو میخورد.ضمنا ایشون به دلیل اینکه بنا بوده به در بار پادشاهان قاجار رفت و آمد داشته کلی هم از این پادشاها هدیه گرفته بعضی وقتها میخواستم خودمو از پشت بام بندازم پایین چون من نوه ارشد خانواده هستم مسولیت کلیه موارد مربوط به افراد خوانواده از بزرگ تا کوچیک با من هست ای روزگار
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
سلام
من نمی دونم چرا جدیدا بعضی از دوستان نبش قبر می کنند و تاپیک های قدیمی را بیخود و بی جهت بالا میارند!!!
دوستان لطفا رعایت نمایید
شاد باشید
من نمی دونم چرا جدیدا بعضی از دوستان نبش قبر می کنند و تاپیک های قدیمی را بیخود و بی جهت بالا میارند!!!
دوستان لطفا رعایت نمایید
شاد باشید
- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
یه بابایی بود تو محل مل که تو سن 140 سالگی فوت کرد .اسمش هم اکبر میرزایی بود و سالم سالم بود .بعد سکته کرد مرد.
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
ای بابا اینجا همش توبیخ میکنن
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم