برق كم آمد، دولت 21 استان كشور را تعطيل كرد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: برق كم آمد، دولت 21 استان كشور را تعطيل كرد

پست توسط Solver »

,

نگار جان تفاوت بین این دو گروهِ مصرف کنندهٔ انرژی که شما عرض کردید اصلا ربطی‌ به تفکرات سیاسی نداره .متعجب هستم

سیاسی؟ یعنی شما موضوع را سیاسی دیدید؟ کسانی که کشور دوست باشند رهبر را دوست ندارند و بالعکس؟ برداشت شما این بود؟ :? حرف من این نبود، موضوع فلسفه ذهنی است که سیاست هم نشات گرفته از اون هست مثل فرهنگ که نشات گرفته از فلسفه ذهنی است. اینجا بحث ما فرهنگ است نه سیاست، نمیدونم چی شد ذهن شما منحرف شده به اون سمت.

همونجایی که شما میگید پول بیشتر پیدا میشه ,پر از فقر و بیکاری هست و هنوز بعد از جنگ بازسازی نشده !یعنی نه‌ مردمش و نه‌ شهرداری پول ندارن

خیر، دوست من، اطلاعات شما درست نیست.
اگر بر اساس پایه حقوق اداره کار هم بخواهید بررسی کنید، به علت محروم قلمداد شدن منطقه که وابستگی مستقیم به آب و هوا دارد پایه حقوق بالاتر است. ضمن اینکه مشاغل آزاد نیز درآمدشان به علت بالا بودن درآمد بقیه بالاتر است.

بنده خودم ماهشر کافی نت داشتم، در بندر امام، از اقوام هم تعمیر موبایل، سوپر مارکت، آرایشگر، بوتیک و ... نیز در بین آشنایان داریم. لازم نیست شرکت نفتی بود تا حتماً درآمد بالا باشد.

اینجا بحث فقر و ثروت در بین نیست. بحث میانگین درآمد است. به اونها که درآمد ندارن و بیکار هستند کار نداریم. در مورد خارج هم یک سری تصوراتی دارید، بهتره مطالعه کنید تا متوجه بشید واقعیت خیلی متفاوت از چیزی که در ذهن شما است میباشد. قانون کار واحد؟ خیر اونجا ایالتی است و هیچ قانونی واحد نیست در سطح کشور هر ایالت هم تازه بسته به منطقه های مختلف قوانین مختلف دارد. بهتره بررسی کنید در مورد شهر های با فرصت شغلی بالا در ایتالیا ، چین و آمریکا تا متوجه بشوید از هر قاره یک مثال زدم.

در مورد اروپا هم درست گفتید. البته بد نیست خسارات وارده را هم بررسی کنید. همین آلمان مگر نبود پارسال چه بلا ها سرش نیامد؟

تجهیزات ما قدیمی و فرسوده است؟
خوب این سوال کمی تخصصی میشود، اگر به سطح شبکه توزیع ما دقت داشته باشید و نسبتی بین حجم شبکه و کیفیت تجهیزات بگیریم، در مقایسه با دیگر کشورها ما جزو 5 رتبه اول را خواهیم داشت.

بیشترین فشار بر روی شبکه برق ما به علت گستردگی آن است، ما به ندرت کشورهایی داریم که مثل ایران در همه مناطق خودشان برق داشته باشند و از آن مهم تر شبکه ملی برق داشته باشند. به هر حال این شبکه ملی برق که مانع قطع برق روزانه در اکثر مناطق میشود، معایبی همچون تلفات بالا نیز دارد.

اما ما کمتر قعطی برق به مدت 1 یا 2 روز را تجربه میکنیم شاید چند سالی یک بار در برخی مناطق کشور که از محاسن شبکه ملی برق است. در حالی که در کشور پیشرفته ای مثل آمریکا قعطی های 3 یا 4 روزه در برخی مناطق با جمعیی برابر شهری مثل شیراز یا اصفهان پیش میاد به علت اشکال در نیروگاه منطقه و به علت نبود شبکه برق رسانی ملی تا تعمیر نیروگاه برق قطع است!

به هر حال این شبکه ملی عیبش هم این است که اگر برق زیاد مصرف شود همه با هم متضرر خواهند شد، ضمن تلفات بالای شبکه. البته ما در کشور 3 شبکه توزیع داریم که 2 شبکه بزرگ تر هستند (آلمانی / انگلیسی / فرانسوی) شبکه فرانسوی تقریبا به شکل آلمانی تغییر وضعیت داده در بیشتر مناطق و اکنون بیشترین سهم را در شبکه توزیع ما استاندارد آلمانی دارد اما هنوز اختلاف این استانداردها در بینش شبکه آلمانی و انگلیسی خصوصاً همان خوزستان و مناطق جنوب گاهی موجب تلفات بسیار سنگین برای سیستم میشود.

فراموش نکنید، اینجا کسی مدعی داشتن شبکه کامل و ایده آل در کشور نشده است بلکه حرف این است که بدترین شبکه توزیع هم اگر فرهنگ مصرف درست باشد میتواند جوابگو باشد و بهترین شبکه توزیع اگر مصرف کننده فرهنگ درست نداشته باشد جوابگو نخواهد بود.

بحث را پیچیده نکنید، ساده است: اصلاح سیستم اهمیت دارد و باید در برنامه باشد، اما الویت با اصلاح الگوی مصرف و ارتقا فرهنگ مصرف است.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

بحث را پیچیده نکنید، ساده است: اصلاح سیستم اهمیت دارد و باید در برنامه باشد، اما الویت با اصلاح الگوی مصرف و ارتقا فرهنگ مصرف است

میشه گفت اصلاح سیستم و اصلاح الگوی مصرف با هم گره خورده و درست هم نیست که به هیچکدوم اینطور ارجعیت بدیم . دلیلی هم نداره که 100٪ ناتوانی سیستم پخش و

توزیع برق رو به گردن مردم بندازیم . هر دو فرهنگ مصرف و سیستم تولید و توزیع نیاز به اصلاح داره چرا همش میخواید یکی رو پشت اون یکی پنهان کنید ؟‌
در روح و جان من میمانی ای وطن
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 329 بار
سپاس‌های دریافتی: 448 بار

پست توسط moha684 »

,
لطفا پست های قبلی Negar.int, رو در همین تاپیک مطالعه بفرمایید بعد نظر بدید
با تشکر
[FONT=System][External Link Removed for Guests] 
[FONT=System] 
[FONT=System]618 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

پست توسط victory67 »

دوستان عزیز من رشتم برق صنعتی. تو کشور ما ایران مردم فرهنگ استفاده از انرژی ندارند :x من در صفحه اول هم این مطلب گفتم .ببینید درست پرتی برق تولیدی در مملکته ما زیاده میدونید چرا به خاطر اینکه بعضی از ما کنتور خونه هامونو دستکاری میکنیم که پول کم بدیم بعضی ها مستقیم از تیره برق برق می گیرند که پولی ندن و خیلی کارای دیگه. وقتی اداره برق می فهمه این موضوع رو به جای پذیرش اشتباه خود از اداره برق گله می کنند که چرا حق ما رو از ما می گیره و حرفای خاله زنکی دیگه.خوب اینا چند مورد کوچیک از بی فرهنگی در مورد استفاده برق.وقتی این همه بی نظمی وجود داره اداره برق با کدوم هزینه بتونه نیروگاهاشو باز ساری کنه (فقط با بوجه دولتی نمی شه کاره زیادی کرد).
تازشم ایران از تمام کشور های اطرافش بشتر برق تولید میکنه اما .......

مسئولین هم جز مردم ایران هستن از فضا نیومدن کهتصویر
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

victory67 نوشته شده:دوستان عزیز من رشتم برق صنعتی. تو کشور ما ایران مردم فرهنگ استفاده از انرژی ندارند :x من در صفحه اول هم این مطلب گفتم .ببینید درست پرتی برق تولیدی در مملکته ما زیاده میدونید چرا به خاطر اینکه بعضی از ما کنتور خونه هامونو دستکاری میکنیم که پول کم بدیم بعضی ها مستقیم از تیره برق برق می گیرند که پولی ندن و خیلی کارای دیگه. وقتی اداره برق می فهمه این موضوع رو به جای پذیرش اشتباه خود از اداره برق گله می کنند که چرا حق ما رو از ما می گیره و حرفای خاله زنکی دیگه.خوب اینا چند مورد کوچیک از بی فرهنگی در مورد استفاده برق.وقتی این همه بی نظمی وجود داره اداره برق با کدوم هزینه بتونه نیروگاهاشو باز ساری کنه (فقط با بوجه دولتی نمی شه کاره زیادی کرد).

مسئولین هم جز مردم ایران هستن از فضا نیومدن کهتصویر

با سلام
دوست عزیز بله بعضی از مردم کشور ما فرهنگ استفاده از انرژی رو ندارن اما چرا که این یه بحث جداست و جاش اینجا نیست
بببین دوست عزیز 5000 مگا وات برق تولیدی کشور در شبکه توزیع تلف میشه و این 2 برابر میانگین جهانی است وقتی شبکه توزیع ما
ضاغارته(زاغارته)یا(ظاقارته)یا...به مردم چه ربطی داره وقتی تو کشور ما داره کولر آبی با برچسب انرژی g تو کشور تولید میشه به مردم چه ربطی داره متاسفانه همیشه تا بوده هست همینه تا کم میاد یا مشکل از مردمه یا از مردم مایه میزارن بهتره نیست اول ما زیر ساخت ها رو درست بکنیم بعد فرهنگ استفاده از انرژی رو به مردم یاد بدیم
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

لااقل تو دنیای اینترنت هر چیزی رو با یه جستجوی ساده میشه بدست آورد . نه تولید برق ایران در منطقه اول هست نه مصرف سرانه ش؛ دیگه مغلطه و سفسطه برای چی ؟

کسی نمیگه فرهنگ مصرف مردم درسته ولی این هم نیست که همه چیزو بگذاریم رو دوش مردم .

این لیست مصرف سرانه و تولید برق کشورهاست ... اینطوری مصرقمون رو تو بوق و کرنا میکنیم که چی ؟؟

[External Link Removed for Guests]
در روح و جان من میمانی ای وطن
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط victory67 »

^:)^ :smile: سلام دوست عزیز وقتی فرهنگ نباشه رتبه اول هم داشته باشیم در تولید ، باز هم بی برقیم چرا ؟
چون وقتی فرهنگ باشه مردم قدر انرژی میدونند نمی رن وسیلی برقی با برچسب انرژی g بگیرند اون شرکتیم که این وسیله برقی تولید می کنه یا برشکست می شه یا ارتقا می ده کیفیتشو.

دوست عزیز pedmehr،سایتی که گفتی ایران در تولید برق رتبه20 در جهان دارد مربوط به چه سالی :-( .
سال 2005 ok جیگر :-)
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام دوستان
من فکر می کنم با اجرا شدن طرح هدف مند کردن یارانه ها ، مصرف برق در ایران اصلاح بشه .
و با اجرا شدن این طرح من فکر می کنم هم مردم و هم دولت اقدام به اصلاح و باسازی وسایل و تجهیزات خود کنند .
باتشکر :razz:
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
New Member
محل اقامت: تبریز، شهر اولین ها
سپاس‌های ارسالی: 19 بار
سپاس‌های دریافتی: 33 بار

پست توسط Ice_Man »

من نمیدونم این اطلاعات غلط رو کی به شما داده!

خوب این سوال کمی تخصصی میشود، اگر به سطح شبکه توزیع ما دقت داشته باشید و نسبتی بین حجم شبکه و کیفیت تجهیزات بگیریم، در مقایسه با دیگر کشورها ما جزو 5 رتبه اول را خواهیم داشت.

شبکه توزیعی که به طور میانگین 50% تلفات داره چطور میتونه بین 5 کشور اول باشه، وضع شبکه انتقال ایران مناسبه و بر روی استاندارده ولی شبکه توزیع ایران با استانداردها فاصله داره. البته همه این تلفات و افت ولتاژ و غیره فقط به قدیمی بودن تجهیزات ربطی نداره، برای مثال یکی از مشکلات مهم عدم طراحی مناسب ویا عدم طراحی دوباره در مناطق پرتراکم هست.

بهتره بدونید آمریکا به همراه آلمان از پایه گزاران صنعت برق هستند، در حال حاضر آمریکا دارای یکی از بهترین و پیشرفته ترین و به روزترین سیستمهای قدرت هست.

-------------------
در هر حال شبکه انتقال و شبکه توزیع دو مقوله جدا از همند که ما متاسفانه در شبکه توزیع وضع مناسبی نداریم و به قول کمسیون تحقیق مجلس در بعضی جاها وضع در حد فاجعه هست.
البته مشکل ما علاوه بر مسایل فنی مسایل فرهنگی هم هست، متاسفانه فرهنگ استفاده از برق در کشور ما (مثل انرژی های دیگه) اصلا درست نیست.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط victory67 »

آفرین همینه :-o

تقدیم به آقا sina st :razz: :razz: :razz:

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 57 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط pashmaloo3516 »

pedmehr عزیز خیلی سخت میگیری :razz:

کسی که بخواد وضع موجود رو ببینه میفهمه چی میگی

اگرم نخواد هر کار کنی نمیتونی نطرشو عوض کنی .

بدون به اندازه ی کافی موافق داری فقط حس پست دادن نیست چون چیزی رو نمیشه تغییر داد

البته ممنون از تلاش ای که میکنی.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه
سپاس‌های ارسالی: 636 بار
سپاس‌های دریافتی: 561 بار

پست توسط kandoo »

[FONT=Comic Sans MS] 
  کاربری که خسارتهای میلیاردی حاصل از ناهنجاری در توزیع برق رو باور نمیکرد این رو داشته باشه !!

بحران قطعی برق کمر صنایع را خم کرد / خسارت هنگفت صنعتکاران
ادامه مطلب در این لینک:
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”