برق كم آمد، دولت 21 استان كشور را تعطيل كرد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

Re: برق كم آمد، دولت 21 استان كشور را تعطيل كرد

پست توسط victory67 »

[FONT=Verdana] 
مدير عامل شركت شبكه توزيع برق ايران:

[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Verdana] 
[SIZE=150]ايران با توليد 55 هزار مگاوات برق رتبه 17 جهاني را داراست

[FONT=Verdana] 

1388/11/30
 [External Link Removed for Guests]
[FONT=verdana]مدير عامل شركت شبكه توزيع برق ايران گفت: 55 هزار مگاوات در كشور سالانه برق توليد مي‌شود و بر اين اساس ايران داراي رتبه 17 جهاني در امر توليد برق و نصب نيروگاه است. 
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، همايون حايري در مراسم‌ بهره‌برداري از طرح‌هاي برق‌ منطقه‌اي آذربايجان افزود: وزارت نيرو افزايش راندمان و كاهش هزينه‌هاي توليد برق را در دستور كار خود دارد و براي تحقق آن درصدد است از تمام امكانات خود بهره ببرد.
وي تصريح كرد: رشد اقتصاد و سلامت محيط زيست در گرو توسعه برق‌رساني و بهبود مسير توليد آن است كه مي‌تواند تضمين‌كننده تحقق اين دو اصل مهم در جامعه باشد.
حايري در ادامه اظهار داشت: براي تحقق رشد اقتصادي و سلامت محيط زيست درصدد هستيم طوري برنامه‌ريزي و حركت كنيم كه برق براي همه مردم و به صورت پاك در دسترس قرار گيرد.
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط victory67 »

.:ايران از نظر توليد و عرضه برق رتبه نخست را در منطقه دارد

تهران - معاون وزير نيرو در امور برق و انرژي از آمادگي ايران براي صادرات دو تا چهار هزار مگاوات برق خبر داد و گفت: ايران اکنون از نظر توليد و عرضه برق رتبه نخست را در منطقه دارد.
به گزارش روز سه‌شنبه ايرنا از پايگاه خبري وزارت نيرو، "محمد بهزاد" به افزايش 38 درصدي بازده نيروگاه‌هاي کشور در سال گذشته اشاره کرد و افزود: تلاش مي‌کنيم در پنج سال آينده اين ميزان را به 45 درصد افزايش دهيم.
وي سپس در باره مصرف برق گفت: امسال در مقايسه با سال گذشته مصرف برق بخش خانگي 8.96 درصد و مصرف برق در بخش صنايع 15 درصد افزايش يافته است.
بهزاد افزود: در حالي شاهد افزايش 9.5 درصدي مصرف برق در سال جاري هستيم که اين ميزان در طي هفت سال گذشته حدود 7.5 درصد بوده است.
وي علت افزايش مصرف برق را گرماي شديد هوا بيان کرد و گفت: در خردادماه سال گذشته، پيک مصرف برق کشور به بيش از 33 هزار مگاوات رسيده بود که اين ميزان در زمان مشابه سال جاري با 18 درصد به بيش از 39 هزار مگاوات رسيد.
وي به فعال بودن 398 واحد از 400 واحد نيروگاهي کشور اشاره کرد و گفت: اين نيروگاه‌ها اکنون 41 هزار مگاوات برق توليد مي‌کنند.
معاون وزير نيرو با بيان اينکه در برنامه سوم توسعه فقط 12 هزار مگاوات و در پنج سال گذشته 18 هزار و 836 مگاوات به ظرفيت توليد برق کشور اضافه شده است، افزود: در برنامه پنج ساله پنجم تلاش مي‌کنيم 25 هزار و 500 مگاوات نيروگاه جديد به مدار اضافه کنيم.
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط victory67 »

حالا چی باز برق نداریم من نمی خوام بگم مردم مقصر اصلی هستن ولی بیشترین تلفاتو من و شما دوستان انجام میدیم به خدا می دومن تلفا داریم ولی چرا مردم نباید با همونی که هست خودشونو وقف بدن، کمتر مصرف کنند( درست مصرف کند) تا این نیروگاهی در پیت ما کمکم به روز شن حرف من اینه تصویر

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

victory67 نوشته شده:حالا چی باز برق نداریم من نمی خوام بگم مردم مقصر اصلی هستن ولی بیشترین تلفاتو من و شما دوستان انجام میدیم به خدا می دومن تلفا داریم ولی چرا مردم نباید با همونی که هست خودشونو وقف بدن، کمتر مصرف کنند( درست مصرف کند) تا این نیروگاهی در پیت ما کمکم به روز شن حرف من اینه تصویر

به نظر من يارانه ها همه چي رو درست ميكنه
چين با 1.5 مليارد برق كم نمياره بعد ما با هفتاد مليون بايد اينجوري باشيم
اين به دليل اينكه كساني كه وضع مالي بهتري داردن به طور غير مستقيم دارن علنا حق مردم فقير تر رو ميخورن

تو تهران هم وقتي امار گرفتن 84% برق مصرفي براي مناطق بالا شهر است
انقدر پول دارن كه 2000 دستگاه جوش 24 ساعت تو خونشون كار كنه ككشون هم نميگزه

به نظر من دولت بايد حال اين افراد رو بگيرهتصویرتصویرتصویر
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط victory67 »

دوستان منتظر جوابتونم کجا هستین یا من شمارو بلید قانع کنم یا ما منو :grin:

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 55 بار

پست توسط parham1345 »

HORLIKAN نوشته شده:
victory67 نوشته شده:ح

به نظر من يارانه ها همه چي رو درست ميكنه
چين با 1.5 مليارد برق كم نمياره بعد ما با هفتاد مليون بايد اينجوري باشيم
اين به دليل اينكه كساني كه وضع مالي بهتري داردن به طور غير مستقيم دارن علنا حق مردم فقير تر رو ميخورن

تو تهران هم وقتي امار گرفتن 84% برق مصرفي براي مناطق بالا شهر است
انقدر پول دارن كه 2000 دستگاه جوش 24 ساعت تو خونشون كار كنه ككشون هم نميگزه

به نظر من دولت بايد حال اين افراد رو بگيرهتصویرتصویرتصویر

دوست عزیز منبع آمار ارائه شده را میشه بفرمایید /.
خود شما میفرمایید بالا شهری ها اونقدر پول دارند که کک شان هم نمیگزه اگه این طوری باشه حذف رایانه کمکی در کاهش مصرف نخواهد داشت . چون ارائه خدمات و کالا ها هنوز هم که هنوزه برخ مشخصی نداره همون بالاشهری با گرون شدن نرخ برق و سوخت و ... نرخ خدماتش را بالاتر مبیره و در نهایت فشار مضاعف به قشرحقوق بگیر خواهد آمد پس فکر نکنید حذف یارانه ها معجونی جادویی خواهد بود برعکس ممکن هست خطرات بیشماری را برای اقشار آسیب پذیر داشته باشد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

نبود من بحث پیشرفت زیادی کرده است.

البته چندان حسرت غیبتم را نخوردم چون بحث به خوبی پیشرفت کرده و دوستان اطلاعات خوبی ارائه کرده اند.

حدافل بنده و دوست دیگر که رشته تحصیلی هر دوی ما الکتروتکنیک بوده است هم عقیده بوده و معتقدیم فرهنگ مصرف با اهمیت تر است. در مورد آمار هم فکر کنم حدافل بنده و دوست دیگر که رشته تحصلی هر دوی ما الکتروتکنیک بوده موثق تر از دیگر دوستان باشیم.
البته این دلیل نمیشود حتماً نظر ما درست باشد اما آن چیزی که اطلاعات تا به اینجا روشن کرده است به شکل منطقی این است جز این که قصد داشته باشیم غیر منطقی باشیم.

کسانی که هنوز شبه براشون وجود دارد کافیه به همان مثال رانندگی و جاده مراجعه کنند:

این موضوع شبیه اعتراض داشتن به کیفیت جاده ها است و بالا بودن آمار تصادفات را جاده ها معرفی کردن، در حالی که شاهد هستیم در مسیرهایی که اتوبان میشوند و به هر حال شاید نه چندان زیاد اما در حد قابل قبول کیفیتشون ارتقا پیدا میکند باز هم شاهد حوادث هستیم!

در حالی که شما یک راننده با فرهنگ را بگذار در بدترین جاده کشور، و یک راننده بی فرهنگ را در بهترین جاده کشور، شانس تصادف کدام بالاتر است؟ راننده بی فرهنگ.

گزینه اول همان راننده بی فرهنگ است. گزینه دیگر هم راننده با فرهنگ است.

اگر پاسخ شما گزینه اول است، بنابراین در مسئله انرژی هم اختلاف نظری نباید داشته باشید، اگر هم گزینه دوم است، نیازی به بحث در حوزه انرژِی یا مثلا کیفیت جاده نیست و بهتره یک بحث فلسفی شکل بگیرد چون دیگر موضوع ربطی به کیفیت تجهیزات یا عدم کیفیت ندارند بلکه مسئه یک اختلاف نظر فلسفی است.

در حقیقت گزینه 2 را میتوان یک نوع طرز تفکر رضاخانی دانست، مهم تکنولوژِی و امروزی بودن است نه ظرفیت و فرهنگ استفاده از آن. از تجهیزات نظامیش گرفته تا بحث کشف حجاب و ... و همین برق در زمان خودش. تصویر

خروجی این طرز تفکر هم چیزی نبود جز شکست مفتحضانه و تقدیم کشور به مهاجمین در کمتر از چند روز، به ابتذال کشیدن کشور در مسئله کشف حجاب (که تند روی برخی در مسئله حجاب پس از جمهوری اسلامی هم ریشه اش همون طرز فکر رضاخانی هست) و نمونه دیگه اون آمار نجومی مصرف بنزین و برق در کشور ... 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”