** شهرام اميري تحويل دفتر حافظ منافع ايران در نيويورك شد **

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

Re: ** شهرام اميري تحويل دفتر حافظ منافع ايران در نيويورك شد

پست توسط serpiko »

این مساله مرا به یاد جاسوسی از سردسیر ریچارد برتون انداخت.هیچ چیز قطعیت ندارد ونمی توان با اطمینان اظهارنظر کرد.شنیده هایی مبنی بر فشار به خانواده امیری هم وجود دارد.
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

پست توسط chad »

اخه خداییش یه چیزهایی باهم جور در نمیاد.یکی دو سال پیش یه کارمند سابق وزارت دفاع تو ترکیه ناپدید شد که هنوز هم خبری از اون نیست که دولت گفته امریکاییها دزدیدند.اگه امریکاییها امیری رو دزدیده باشند چطور اجازه میدهن از فرودگاه به طور رسمی عازم قطر بشه.یعنی اونا نمیتونند تو فرودگاه خودشون جلو این کار رو بگیرند؟این مشکوکه.در ضمن دیروز رئیس دفتر منافع ایران تو امریکا در ساعت5.30در شبکه خبر گفت امیری ساعاتی پیش تو سط ماشین نیروهای امنیتی به ما تحویل داده شد؟!خوب این یعنی چه؟کدوم ماشین امنیتی میتونه به صورت رسمی در خیابانهای امریکا تردد کنه.دوستان این ابهامات رو پاسخ بدهند خیلی ممنون میشم تا شکیات ما برطرف بشه.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

میهن پرست نوشته شده:ما منتظر اعلام موضع اون سری از دوستان که مارو زود باور و خیلی چیزای دیگه قلمداد کردن هستیم.نترسن مثل یه مرد حرف دلشون رو بزنن.انشالله امشب که اقای امیری رسید بازم چیزای بیشتری رو میشه.

با سلام
دوست عزیز اگه شما چند تا موضوع رو برای من روشن کنی من کل این ماجرا رو قبول میکنم ببین دوست عزیز کلی از نیروهای اطلاعاتی و دیپلمات های ایران تو کشور های مختلف کشته یا دستگیر شدن تو افغانستان توی پاکستان تو لبنان چرا اونا رو پیگیری نکردن چرا اطلاعاتی از اونا با شیوهای پیچیده اطلاعاتی به دست ایران نرسیده چرا تا حالا هیچ اطلاعاتی یا هیچ فیلمی از دیپلمات های ایرانی روبوده شده در لبنان توسط رژیم جعلی و غاصب اسرائیل به دست ما نرسیده اگه ایران تونسته به دسگاه اطلاعاتی آمریکا نفوذ کنه و شهرام امیری رو آزاد کنه چرا تا حالا نتونسته یه رد از دپلمات های روبوده شده در لبنان بدست بیاره شما مطمئن باشکه ارزش اونها از شهرام امیری خیلی بیشتره لطفا" یه جواب درستو حسابی به من بدین تامن قانع بشم
تازه اگه موضوع واقعیت داشته باشه از کجا معلوم که تبادل نباشه یه چند نفرو دادن یه نفرو گرفتن
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

m1234 نوشته شده:
میهن پرست نوشته شده:ما منتظر اعلام موضع اون سری از دوستان که مارو زود باور و خیلی چیزای دیگه قلمداد کردن هستیم.نترسن مثل یه مرد حرف دلشون رو بزنن.انشالله امشب که اقای امیری رسید بازم چیزای بیشتری رو میشه.

با سلام
دوست عزیز اگه شما چند تا موضوع رو برای من روشن کنی من کل این ماجرا رو قبول میکنم ببین دوست عزیز کلی از نیروهای اطلاعاتی و دیپلمات های ایران تو کشور های مختلف کشته یا دستگیر شدن تو افغانستان توی پاکستان تو لبنان چرا اونا رو پیگیری نکردن چرا اطلاعاتی از اونا با شیوهای پیچیده اطلاعاتی به دست ایران نرسیده چرا تا حالا هیچ اطلاعاتی یا هیچ فیلمی از دیپلمات های ایرانی روبوده شده در لبنان توسط رژیم جعلی و غاصب اسرائیل به دست ما نرسیده اگه ایران تونسته به دسگاه اطلاعاتی آمریکا نفوذ کنه و شهرام امیری رو آزاد کنه چرا تا حالا نتونسته یه رد از دپلمات های روبوده شده در لبنان بدست بیاره شما مطمئن باشکه ارزش اونها از شهرام امیری خیلی بیشتره لطفا" یه جواب درستو حسابی به من بدین تامن قانع بشم
تازه اگه موضوع واقعیت داشته باشه از کجا معلوم که تبادل نباشه یه چند نفرو دادن یه نفرو گرفتن

مثلا اگه شما قبول نکنید چی میشه؟!! ماجرا عوض میشه؟ شهرام امیری برنمی گرده ایران؟!! سیستم اطلاعاتی ما تضعیف میشه؟!!! تصویر
----------
صحبت های زیر را تنها برای آندسته از دوستانی که قصد دارند تا تا حدی ماجرا را درک کنند مطرح می کنم و نه برای مخالفان همیشگی با همه چیز تصویر

1- حرکت های اخیر وزارت اطلاعات در خارج از مرزهای کشور بصورت آشکار چیزی است که تازه گی دارد و دلیل نمی شود اگه کاری رو در گذشته انجام نمی دادند و یا توان انجام آنرا نداشتند اکنون نیز چنین باشد.
مورد های اخیر برای یادآوری دوستان کم حافظه دستگیری ریگی و آزادی دیپلمات ربوده شده در پاکستان است.

2- موضوعی که بازگشتش به دهه های قبل هست رو نمیشه با موضوعی تازه مقایسه کرد هرچند که در کل هر مورد امنیتی لزوما مشابه موردهای قبلی نمی باشد. پس ربط دادن دیپلمات های گروگان گرفته شده در دهه 60 ربطی به مورد اخیر ندارد.

3- مورد امیری از نظر اهمیت برای کشور و امنیت ملی به مراتب مهم تر و حساس تر از دیپلمات های ربوده شده توسط نیروهای فالانژ است. اگر وی حاضر به همکاری با آمریکا می شد باید می دیدید که چه اتفاقی می افتاد.
------------
4- زمانی که امیری خواسته های آمریکایی ها رو برای مصاحبه برآورده نکرد، عملا نتوانستند بهره برداری خاصی از وی بنمایند و هنگامیکه فیلم اول از امیری بیرون آمد (به هر طریقی) دست آمریکایی ها رو شد و پس از پخش فیلم های دوم (از سوی خود آمریکایی ها) و فیلم سوم توسط امیری عملا امیری به جای سود برای آمریکا ضرر داشت و هر اتفاقی برای وی می افتاد بر عهده دولت آمریکا می بود، پس در نهایت وقتی یک کار اطلاعاتی آنها لو می رود به ناچار خود باید امیری را تحویل می دادند.
پس دوست عزیز (chad) می بینید که اگه امیری بصورت عادی در آمریکا حضور داشت نمی بایست نیروهای امنیتی اون کشور وی رو به دفتر حافظ منافع ایران (سفارت پاکستان) تحویل بدهند. خلاصه صحبت آخر اینکه مهره امیری برای آمریکایی ها سوخت، پس دیگه جلوگیری از خروج او و ربایش مجدد معنی ندارد.

5- اگر شهرام امیری با پای خود و میل خود به آمریکا رفته بود، آنهم از طریق عربستان !!! دیگر چرا با آمریکایی ها برای برآورده کردن خواسته هایشان همکاری نکرد؟!! اگر وی فردی عادی بود و بصورت عادی هم به آمریکا رفته بود چرا باید دولت آمریکا برای برگشت با وی همکاری کند و به نوعی اجازه خروج بدهد؟

یک مثال می زنم؛ در مورد دختر بن لادن که در ایران بود، تا زمانی که از دست مامورین فرار نکرده و به سفارت عربستان پناه نمی برد، کسی از مسئولین تایید نمی کرد که وی در ایران است، اما بعد از آن اعلام شد که مساله ای نیست و وی آزاد است تا به هر کجا که می خواهد برود.

در نهایت اینکه شما دوستان نباید انتظار داشته باشید که در مورد پرونده ها و مورد های امنیتی اینچنینی اطلاعات کاملی بدست بیارید و همه جنبه های قضیه براتون روشن بشه، تنها می تونید با توجه به شواهد و قرائن به یک نتیجه واقع بینانه برسید.
تصویر
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

سلام
در اینکه شهرام امیری ربوده شده تردیدی نیست. اما چه کسی یا سازمان یا کشوری مسئول آن بوده برای من جای پرسش است. ایالات متحده کشور بزرگی است و درون آن، دهها سازمان خبرچینی و اطلاعاتی مشغول فعالیتند. یکی از مهمترین شبکه های اطلاعاتی خارجی درون ایالات متحده که از نیروهای زبده و البته محلی استفاده می کند، موساد است. سرویس موساد، سالهاست به دنبال جاسوسی صنعتی و تکنولوژیکی از آمریکاست و همین یکی دو سال قبل بود که شبکه جمع آوری اطلاعات موساد که در مورد یافتن نقشه های رادارهای اف-14 و اف-15 فعالیت می کرد، کشف شد و موجب اعتراض و رنجش مسئولان آمریکایی گردید. بدیهی است که اسرائیل با ربودن شهرام امیری، چندین هدف را می توانست دنبال کند:
1- کسب اطلاعات در مورد میزان پیشرفت برنامه هسته ای ایران
2- تخریب بیشتر چهره ایالات متحده نزد ج.ا جهت سرد ماندن روابط بین ایران و آمریکا
3- رد گم کنی با اجرای عملیات در خاک عربستان و آمریکا

روشن است که اگر CIA دست به ربودن شهرام امیری می زد، اکنون جا و مکان وی را کسی نمی دانست و هیچگاه وی را با اسکورت به محل سفارت پاکستان در واشینگتن تحویل نمی داد. بدین ترتیب انگشت اتهام فورن به سمت مامورین اطلاعاتی آمریکا نشانه می رود و البته دیوار بی اعتمادی بین دو کشور، آن هم در شرایط پرالتهاب کنونی همچنان پابرجا باقی ماند و این همان چیزی است که دولت اسرائیل می خواهد. البته از نظر آنها شهرام امیری ممکن بود برخی اطلاعات در مورد برنامه اتمی ایران داشته باشد که بازهم برای اسرائیل می توانست مفید باشد؛ هرچند که گفته می شود وی تنها یک محقق ساده دانشگاه بوده نه دانشمند اتمی.

در پایان اشاره ای می کنم به آقای منصور رفیع زاده، عضو رده بالای ساواک که در سالهای پیش از انقلاب، ریاست ماموران جمع آوری کننده اطلاعات و جاسوسی در خاک ایالات متحده برای ساواک را برعهده داشته و بدین ترتیب فعالیت موساد در خاک آمریکا، موضوع عجیبی به نظر نخواهد رسید:
.
  روی جلد کتاب خاطرات منصور رفیع زاده
.

رفیع زاده، نزدیک به 20 سال رئیس ساواک و پلیس مخفی ایران در ایالات متحده آمریکا بوده است. وی در این مدت بدون تغییر سمت که کاری غیرمعمول محسوب می‏شد و هرگز هم به جای دیگری منتقل نشد، شغل خود را حفظ کرد. طی این مدت، وی شاهد انتصاب سه رئیس ساواک و هشت سفیر ایران در آمریکا بوده است. پس از انقلاب، وی به همراه بسیار از مخالفین انقلاب نظیر شاهپور بختیار، غلامعلی اویسی، فریدون فرخزاد و ... در لیست ترور قرار گرفت. این موضوع به سال 1982 از طریق CIA به وی اطلاع داده شد و این مسئله، وی را واداشت خاطراتش را پیش از مرگش بنویسید. هنگامی که به تاریخ مارس 1986 پیش نویس کتابش آماده چاپ شد، این بار نوبت سازمان مخوف CIA بود که وی را تحت فشار قرار دهد تا از انتشار کتابش جلوگیری کند. وی نهایتن به دلیل چاپ کتابش، از طرف CIA تهدید به مرگ شد.

خود رفیع زاده در خاطراتش می نویسد (نقل از نشریهء میدل ایست – چاپ انگلستان – 1 / 10 / 1987) :
«در طی سالها خدمت صادقانه، من به عنوان افسر رابط ساواک با هر دو سازمان CIA و FBI ارتباط داشتم. در اواخر سال 1978 درست قبل از سقوط نظام شاهنشاهی، من حدود 120 مامور زبده در سرتاسر ایالات متحده داشتم که دستمزد آنها از حداقل یک صد دلار تا یک هزار دلار در ماه در نوسان بود.»  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

با سلام

آقا رضا در اینجا چند مساله مطرح میشه، یکی اینکه از نظر بنده موساد توان عملیات به تنهایی در خاک عربستان را ندارد (ربودن و سپس انتقال)، و دوم اینکه انتقال امیری به آمریکا به طوری که نیروهای امنیتی آمریکا متوجه نشوند برای موساد به آسانی میسر نمی باشد.

اگر امیری توسط موساد ربوده شده بود باید قید آزادی وی به این صورت را می زدیم زیرا آنها به هیچ کجا و هیچکس پاسخگو نیستند و اتفاقا به نظر بنده چون خود آمریکا در این ماجرا دست داشته مجبور شده بر اثر لو رفتن ماجرا و فشارهای وارده وی را تحویل سفارت پاکستان دهد، چه اینکه اگر موساد وی را ربوده بود اجباری برای آزادی وی نداشتند.
اینها جدای از اظهارات خود امیری و خبرهای بسیار ضعیف منتشر شده در ارتباط با کمک نیروهای اطلاعاتی ایران به وی در فرآیند طی شده منجر به آزادیش است، که اگر پای سرویس اطلاعاتی دیگری در میان بود، ایران ابایی از ذکر عنوان آن حداقل به عنوان همدست نداشت.

ظاهرا این قضیه بیشتر مربوط میشه به لب تاپ آمریکایی ها که حاوی اطلاعات محرمانه فعالیت های نظامی هسته ای ایران هست. دنبال یکی می گردن بگن مال اونه تصویر
البته فرضیه های جالب تر دیگری هم می شود عنوان کرد که به دلیل اینکه ممکنه فکر دوستان منحرف بشود و یا صلاح نباشد عنوان بشوند از ذکر آنها معذورم. تصویر تصویر
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

خوب خدا رو شکر که گویا دوستان بالاخره قبول کردن که ایشون ربوده شدن و در خاک امریکا نگهداری میشدن. :-)
اما لازم دیدم به دوستان یاداوری کنم بحث اسرائیل با امریکا کاملا جداست.اگر موساد ایشون رو دزدیده بود دیگر پرواز به ایالت ویرجنا برای چهبه نظر شما اگر موساد توان عملیاتی در خاک عربستان را داشته باشد توان پرواز به تل اویو را ندارد.ایالات متحده کشوری مهاجر پذیر بوده و مطمئنا عوامل اطلاعاتی ایران به تعداد زیاد در این کشور حضور دارند و اما اسرائیل کشوری فوق امنیتی بوده و عملا حضور نیرو های اطلاعاتی ایران و عملیات در این کشور فوق العاده سخت تر از خاک امریکاست.
حال این سوال مطرح میشود که اگر حتی موساد ایشان را ربوده و به خاک امریکا انتقال داده پس چرا در ایالت ویرجینا او را نگه داشتند و به تل اویو انتقال ندادن.
سوال دوم اگر واقعا موساد این ربایش را انجام داده چرا اقای امیری در ویدئوی اول و سوم به امریکایی ها اشاره میکند و انها را به همراه سرویس اطلاعاتی عربستان عامل ربایش خود میداند.
با این شواهد به نظر میرسد اقای امیری توسط امریکایی ها ربوده شده و همانطور که خود ایشان اعلام فرمودن امریکایی ها بارها او را تهدید به تحویل به موساد کرده اند.دیشب خود اقای امیری فرمدن که باره ا به من اعلام شد که اگر با همکاری نکنید به موساد تحویل داده خواهید شد.
پس عملا این فرضیه مطرح میشود که پس از ربایش ایشان موساد در جریان کار قرار گرفته.و یا حداقل با پیشنهاد موساد سرویس اطلاعاتی امریکا این دانشمند ایانی را ربوده است.
اما برسیم به اینکه چرا امریکا ایشان را به ایران تحویل داد.این موضوع به فیلم اول برمیگردد که عوامل اطلاعاتی ایران این امکان را برای اقای امیری فراهم کردن.پس اگر به قدرت اطلاعاتی ایران ایمان داشته باشید قبول مسئله چندان سخت نیست.
و نکته اخر یکی از دوستان گفت اگر امریکایی ها ایشان را ربودن چرا به سفارت تحویل دادن.این موضوع دو دلل بیشتر نداره.
1.ایشان یک مهره سوخته و باعث سرافکندگی امریکایی ها بود.(در ضمن اونها اختمالا فهمیده بودن ایشان دانشمند هسته ای نیست)
2.که دلیل اصلیست رفع اتهام از امریکا.که گویا برای عده ای جواب هم داده. :-) چون در این صورت از امریکا رفع اتهام شده و انگشت اتهام به سوی موساد و یا حتی عربستان نشانه میرود و عملا امریکا به عنوان کشوری انسان دوست که اقای امیری و از چنگال ادم ربایان نجات داده مطرح میشود.
اما نکته اخر یه دوست خیلی باهوشی گفتن شاید خانواده ایشان تحت فشار قرار دارد.واقعا برای این عزیز از صمیم قلب متاسف بوده و ارزوی بهبودی برای ایشان دارم.کافیست خبر ها رو مطالعه فرموده و پست خفت بار خودشون رو ویرایش کنن.
اما به نظر من بیشترین برد ایران در این بازی بر میگرده به قدرت اطلاعاتی ایران که این اواخر در حال یکه تازیست و بدون تردید به عمق خاک ایالات متحده نفوذ کرده.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

شهرام اميري در جمع خبرنگاران:
آمريكايي‌ها درصدد انتقال من به اسرائيل بودند
خبرگزاري فارس: شهرام اميري به حضور بازجويان اسرائيلي در جلسات بازجويي‌هايش اشاره كرد و گفت: آمريكايي‌ها درصدد انتقال من به اسرائيل بودند.

تصویر [External Link Removed for Guests]

به گزارش خبرنگار سياست خارجي خبرگزاري فارس، شهرام اميري دانشمند و محقق ايراني كه پس از 14 ماه اسارت در دست نيروهاي امنيتي آمريكا صبح امروز (پنجشنبه) وارد فرودگاه امام خميني (ره) شد در جمع خبرنگاران به تشريح جزييات ربوده شدنش پرداخت.
وي در ابتدا گفت: با توجه به اين حجم تبليغات منفي كه عليه من در رسانه‌هاي غربي و با اهداف خاص صورت گرفته بود، نمي‌دانم با چه زباني از تمام مسئولان و سازمان‌هايي كه 14 ماه با جديت و دلسوزي موضوع من را پيگيري كردند، تشكر كنم. دولت جمهوري اسلامي ايران به شهروندانش اعتماد داشت و با اين اعتماد از من حمايت كرد كه جاي تقدير و تشكر دارد.
اميري اضافه كرد: ساز‌مان‌هاي اطلاعاتي كشور نشان دادند كه سازمان اطلاعاتي آمريكا سازماني پوشالي بيش نيست و با توكل به خدا مي‌توان به اين غول استكباري غلبه كرد.
اين دانشمند و محقق ايراني در ادامه به جزييات ربايشش پرداخت و گفت: عوامل سازمان‌هاي جاسوسي آمريكا و عربستان من را در شهر مدينه در مقابل هتلم ربوده و به مكان نامعلومي در كشور عربستان منتقل كردند و به من آمپول بيهوشي تزريق و با يك هواپيماي نظامي من را از عربستان به خاك آمريكا منتقل كردند. در طي دو ماه اولي كه در آمريكا بودم تحت شديدترين شكنجه‌هاي روحي و فشارهاي رواني توسط گروه‌هاي بازجويي سيا قرار گرفتم.
وي هدف اصلي از انجام اين اقدامات را بازي سياسي جديدي عنوان كرد كه آمريكايي‌ها مي‌خواستند عليه جمهوري اسلامي راه بيندازند و افزود: از من مي‌خواستند در رسانه‌هاي گروهي آمريكا اعلام كنم كه من به خواست خود به آمريكا پناهنده شدم و يكسري اسناد و مدارك مهمي را به همراه يك لپ تاپ كه حاوي اسرار محرمانه برنامه نظامي هسته‌اي ايران است به آمريكا منتقل كرده‌ام و با اين سناريو مي‌خواستند برنامه‌هاي سياسي خود را محقق سازند و ساير كشورها را با خود همسو كنند كه به خواست خدا من مقاومت كردم.
اميري خاطرنشان كرد: هر ايراني ديگري نيز جاي من بود حاضر نمي‌شد شرافت و حيثيت خود را فداي خواسته‌هاي مالي‌اش كند و كشور خود را به كشور بيگانه بفروشد.
وي با بيان اينكه دولت آمريكا قبل از خروج من از اين كشور درباره حضورم در خاك آمريكا اظهارنظر رسمي نكرد، از دولت آمريكا پرسيد: چرا زماني كه ادعا مي‌كرديد با شما همراهي و همكاري مي‌كنم يك بار حاضر نشديد حضور من در آمريكا را تأييد كنيد؟
اميري با بيان اينكه افكار عمومي در اين زمينه قضاوت خواهند كرد،‌ گفت: از جمله فشارهايي كه به من وارد مي‌كردند اين بود كه مي‌گفتند اگر با ما همكاري نكني شما را به اسرائيل تحويل مي‌دهيم و در آنجا زندان‌هاي مخفي وجود دارد كه هيچ اثري از شما باقي نمي‌ماند و ما مي‌توانيم با استفاده از اين موقعيت هر ادعايي را از طرف شما مطرح كنيم و هيچ كس شك نخواهد كرد، چون شما وجود خارجي نداريد كه از خود دفاع كنيد و قضيه را منكر شويد.
اين محقق ايراني به حضور بازجويان اسرائيلي در جلسات بازجويي‌هايش اشاره كرد و افزود: بازجوياني از اسرائيل در برخي جلسات بازجويي‌هاي من حضور داشتند و در پشت پرده مشخص بود كه برنامه‌هايي براي انتقال من به اسرائيل داشتند. خوشبختانه و به خواست خدا اتفاقاتي رخ داد كه در اين فرصت مجال طرح آنها نيست و انشاءالله در فرصتي ديگر ماجراهايي كه در اين 14 ماه براي من رخ داد و شايد براي برخي دوستان معما شده را بازگو كرده و همه را اثبات مي‌كنم و به دولتمردان آمريكا نشان خواهم داد كه دروغ واقعي از دهان آ‌نها خارج مي‌شود.

* بي اطلاعي كلينتون از سازمان‌هاي اطلاعاتي آمريكا

وي در پاسخ به پرسشي در خصوص اظهارات هيلاري كلينتون وزير خارجه آمريكا مبني بر اينكه شهرام اميري آزادانه به آمريكا آمد و آزادانه خارج شد، اظهار داشت: من واقعا از وزير خارجه آمريكا كه مدعي حقوق بشر است و عنوان مي‌كند كه من آزاد بودم و آزادانه به اين كشور رفتم، تعجب مي‌كنم. من مداركي در دست دارم كه در آن كشور آزاد نبودم و اجازه تماس با هيچ كس را نداشتم و تحت كنترل افراد مسلح سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) بودم و تا آخرين روز مراقب من بودند و اجازه تماس با كسي را نمي‌دادند. خانم كلينتون از سازمان‌هاي اطلاعاتي اين كشور اطلاع ندارد و بهتر است از رئيس جمهور آمريكا در اين زمينه سؤال كند.
خبرنگاري از اميري پرسيد شما چگونه توانستيد از دست نيروهاي آمريكايي فرار كنيد و از طريق اينترنت پيام دهيد؟ كه وي پاسخ داد: اجازه دهيد سر فرصت مواردي كه قابل گفتن است مطرح مي‌كنم. من ثابت خواهم كردم و در يك جلسه مفصل از روز اول تا آخر را توضيح خواهم داد و به همه سؤالات جواب مي‌دهم.

* پيشنهاد 50 ميليون دلاري براي انصراف از بازگشت به ايران

اين دانشمند ايراني در پاسخ به اين پرسش كه آمريكايي‌ها در مقابل اطلاعاتي كه از شما مي‌خواستند چه پيشنهاد و امتيازاتي را مطرح كردند؟ ربايشش را در راستاي تبليغات رواني عنوان كرد و اظهار داشت: من يك پژوهشگر ساده هستم كه در يك مجتمع دانشگاهي كار مي‌كنم كه همه مي‌توانند به آن مراجعه كنند و ما كار محرمانه‌اي در اين مجتمع انجام نمي‌دهيم.
وي ادامه داد: از روز اول در تلاش براي تطميع من بودند و حتي عنوان كردند كه در ازاي يك مصاحبه 10 دقيقه‌اي با سي‌ان‌ان كه در طي آن عنوان شود پناهنده شده‌ام و به خواست خود به آمريكا رفته‌ام، 10 ميليون دلار در اختيارم قرار مي‌دهند. يك تلفن نيز در اختيار من قرار داده بودند و اعلام كردند كه اگر از رفتن به ايران منصرف شوم تا 50 ميليون دلار نيز به من خواهند داد و گفتند نيازي نيست هيچ مصاحبه‌اي انجام دهي، ما شما را به هر كشور اروپايي كه بخواهي منتقل مي‌كنيم و تحت حمايت مالي و سازماني خود قرار مي‌دهيم.

* آمريكا بايد پاسخگو باشد

اميري در مورد مطالبه حقوق از دست رفته‌اش نيز اظهار داشت: پرونده من از روز اول در وزارت خارجه و ساير سازمان‌هايي كه پيگير موضوع هستند باز است و با برگشت من به كشور مدارك تكميل‌تر خواهد شد و از طريق مجامع بين‌المللي اين قضيه را پيگيري خواهم كرد، زيرا فشارهاي رواني كه به من و خانواده‌ام وارد شده قابل جبران نيست و دولت آمريكا بايد در قبال جرمي كه مرتكب شده پاسخگو باشد.
يكي از خبرنگاران از اميري پرسيد با توجه به اينكه شما عنوان مي‌كنيد يك پژوهشگر ساده هستيد چرا دولت آمريكا شما را ربود؟ كه وي گفت: اين را از دولت آمريكا بپرسيد.
وي در مورد ادعاي سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) مبني بر اينكه شهرام اميري جاسوس اين سازمان در ايران بوده است؟ خاطرنشان كرد: به من مي‌گفتند اگر با ما همكاري نكني براي شما سناريو مي‌سازيم كه قبلا با ما همكاري مي‌‌كرده‌اي و با اين اقدام مي‌خواستند من را وادار به همكاري كنند. من اگر مشكلي داشتم هيچ‌گاه به ايران باز نمي‌گشتم.
اين دانشمند اخبار مطرح شده مبني بر اينكه خانواده‌اش در طي اين مدت در ايران تحت فشار بوده‌اند را رد كرد و افزود: شبكه اي‌‌بي‌سي اين سناريوي سوخته را مطرح و اين گونه مظلوم نمايي كرد كه من براي آنها كار ‌مي‌كردم و به دليل فشاري كه به خانواده‌ام وارد شده قصد بازگشت به كشور را دارم. در حالي كه خانواده من كاملا آزاد بودند و شرايط آنها خيلي بهتر از من بود و خانواده من در طي اين مدت تحت حمايت‌هاي دولت بودند.

*ارتباطي با نطنز و فردو نداشتم

وي در پاسخ به سؤال يكي از خبرنگاران خارجي مبني بر اينكه شما در سايت‌هاي نطنز و فردو چه نقشي داشتيد؟ اظهار داشت: من يك پژوهشگر دانشگاهي بودم. شايد اطلاعاتي كه يك فرد عادي درباره سايت نطنز دارد از من بيشتر بود. برنامه كاري و مقالات من در عرصه دانشگاهي مشخص است. هيچ ارتباطي با سايت نطنز و فردو نداشتم و اينها ادعاهايي بود كه از سوي آمريكا و دولت‌هاي غربي مطر‌ح شد.
خبرنگاري هم پرسيد آيا شما در زمينه هسته‌اي تحقيقاتي انجام داده‌ايد؟ كه وي پاسخ داد: خير؛ انجام نداده‌ام.
حسن قشقاوي معاون كنسولي، امور مجلس و ايرانيان خارج از كشور، ملاباشي معاون دانشجويي وزير علوم، همسر، فرزند و خانواده اميري در مراسم استقبال از وي حضور داشتند.
حضور گسترده خبرنگاران و تصويربرداران داخلي و خارجي از ديگر نكات قابل توجه در مراسم استقبال از شهرام اميري بود.
شهرام اميري صبح امروز با پرواز خطوط هوايي قطر وارد فرودگاه امام خميني (ره) شد.
انتهاي پيام/
خبرگزاری فارس
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

قشقاوي: نقش آمريكا در ربودن اميري غيرقابل انكار است
خبرگزاري فارس: معاون وزير امور خارجه در امور كنسولي، مجلس و ايرانيان خارج از كشور، اعلام كرد كه نقش سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) در عمليات ربودن پژوهشگر ايراني دانشگاه مالك‌اشتر غيرقابل انكار است.

به گزارش فارس، "حسن قشقاوي " در گفت‌وگو با شبكه خبري (العالم) و ساعتي قبل از بازگشت «شهرام اميري» پژوهشگر ايراني دانشگاه مالك اشتر به كشور افزود: اميري در طول 14 ماهي كه درپي ربوده شدنش در آمريكا سپري كرد، زير فشارهاي زيادي بود.
وي افزود: آمريكايي‌ها در آغاز به طور كامل هرگونه آگاهي از وجود اميري در اين كشور را رد كردند اما اميري هيچ مجالي براي آنها به منظور انكار نقش سيا در اين عمليات آدم ربايي نگذاشت.
معاون وزير امور خارجه گفت: آمريكايي‌ها مي‌خواهند همه مسائل را با برنامه هسته‌اي ايران مرتبط كنند تا از اين طريق جلوي توسعه و گسترش روابط ايران با ساير كشورهاي جهان را بگيرند.

* اميري، دانشمند هسته‌اي نيست

قشقاوي هنگام استقبال از اميري در فرودگاه بين المللي تهران در گفت‌وگو با خبرنگاران نيز گفت: اميري دانشمند هسته‌اي نيست و خبر تبادل او با سه آمريكايي بازداشت شده در ايران كذب است.
معاون وزير امور خارجه با تاكيد بر اينكه شهرام اميري پژوهشگر يكي از دانشگاه‌هاي كشور است، تصريح كرد: شهرام اميري دانشمند ‏هسته‌اي نيست و ما اين موضوع را تكذيب مي‌كنيم.‏
وي تاكيد كرد كه اين حق طبيعي آقاي اميري و دولت ايران است كه پيگير آسيب‌هاي مادي و ‏معنوي وارد شده به وي باشند.
قشقاوي تصريح كرد: از اين پس اين آمادگي وجود دارد كه براي جبران خسارت‌هاي وارد شده به شهرام اميري پيگيري‌هاي حقوقي از طريق ‏مجامع بين‌المللي دنبال شود.‏
معاون وزير امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه آيا آزادي اميري به تبادل با سه آمريكايي بازداشت شده كه بطور غيرقانوني وارد خاك ايران شده‌اند، مطرح است يا خير؟، ‏تاكيد كرد: موضوع رهايي اميري هيچ ارتباطي با آزادي آمريكايي‌هاي حاضر در ايران ندارد.‏
وي افزود: نه دولت آمريكا تاكنون اين ادعا را مطرح كرده نه اين موضوع واقعيت دارد. اين سناريويي است كه رسانه‌‏هاي خارجي دنبال مي‌كنند. ما بحث مبادله در آزادي اميري را تكذيب مي‌كنيم و آينده هم اين موضوع را ثابت مي‌كند.‏
قشقاوي در پاسخ به سئوال خبرنگاري درباره اينكه آيا شهرام اميري دانشمند هسته‌اي است، گفت: ما معرفي اميري به ‏عنوان دانشمند هسته‌اي را تكذيب مي‌كنيم.‏
وي ادامه داد: مطالبي كه شهرام اميري مطرح كرد كاملا روشن و شفاف است چرا كه اميري يك پژوهشگر در يكي از ‏دانشگاه‌هاي ايران است.‏

شهرام اميري كارشناس و پژوهشگر دانشگاه مالك اشتر كه خرداد ماه سال گذشته و هنگام سفر حج ، در يك اقدام مشترك پليسي - امنيتي ماموران اطلاعاتي عربستان سعودي و سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) ربوده و به آمريكا منتقل شده بود پس از پناه آوردن به دفتر حافظ منافع ايران در واشنگتن بامداد روز پنجشنبه به ايران بازگشت.
انتهاي پيام/++
خبرگزاری فارس
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه
سپاس‌های ارسالی: 636 بار
سپاس‌های دریافتی: 561 بار

پست توسط kandoo »

دوستان یک سؤال جداگانه :
آقای شهرام امیری از کجا به این مطلب پی‌ بردند که ربایندگان ایشان عوامل موساد و یا سازمان جاسوسی آمریکا و عربستان بودند ؟

نقل قول : """""
عوامل سازمان‌هاي جاسوسي آمريكا و عربستان من را در شهر مدينه در مقابل هتلم ربوده و به مكان نامعلومي در كشور عربستان منتقل كردند و به من آمپول بيهوشي تزريق و با يك هواپيماي نظامي من را از عربستان به خاك آمريكا منتقل كردند. در طي دو ماه اولي كه در آمريكا بودم تحت شديدترين شكنجه‌هاي روحي و فشارهاي رواني توسط گروه‌هاي بازجويي سيا قرار گرفتم."""""
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2998 بار
سپاس‌های دریافتی: 405 بار

پست توسط رضاخان »

اینکه سوال نداره وقتی بردنش آمریکا معلومه که مال سیا بوده اند و موسادم که رابطش با سیا مثل پدر و فرزنده و مسئله ای مهمتر از این برای هر دو تا سازمان وجود نداره
اگر میرفت روسیه خوب معلوم میشد روسها دزدیدنش و .....
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

kandoo نوشته شده:دوستان یک سؤال جداگانه :
آقای شهرام امیری از کجا به این مطلب پی‌ بردند که ربایندگان ایشان عوامل موساد و یا سازمان جاسوسی آمریکا و عربستان بودند ؟

نقل قول : """""
عوامل سازمان‌هاي جاسوسي آمريكا و عربستان من را در شهر مدينه در مقابل هتلم ربوده و به مكان نامعلومي در كشور عربستان منتقل كردند و به من آمپول بيهوشي تزريق و با يك هواپيماي نظامي من را از عربستان به خاك آمريكا منتقل كردند. در طي دو ماه اولي كه در آمريكا بودم تحت شديدترين شكنجه‌هاي روحي و فشارهاي رواني توسط گروه‌هاي بازجويي سيا قرار گرفتم."""""

جناب کندو
همانطور که آقای امیری در مصاحبه با خبرنگاران گفتند، چندباری ایشان تهدید شدند که به اسرائیل (موساد) تحویل داده خواهند شد.
1- اصولن فعالیتهای دو سرویس اطلاعاتی همچون CIA و Mosad باید بدون اطلاع از هم صورت بگیرد. در واقع فعالیت موساد در خاک آمریکا غیرقانونی است و اساسن نباید ماموران فرضی CIA که از آقای امیری بازجویی می کردند، آشنایی و ارتباطی با موساد داشته باشند.

2- آقای امیری اگر حقیقتن به وسیله ماموران CIA بازجویی یا بازداشت شده، اصولن تا الان هم که کنار زن و فرزندشان هستند، نمی توانستند بهمند طرفشان آن موقع برای چه سرویس و کشوری کار می کرده است. ماموران CIA، کارت ویزیت و شماره تلفن و آدرس به کسی نشان نمی دهند. اگر چنین چیزی به ایشان نشان داده شده یا وانمود شده، ایشان مطمئن باشند که آن ماموران، از CIA نبوده اند، بلکه نقش ماموران CIA را بازی می کرده اند. (موساد)

3- لزومن ماموران موساد که در ایالات متحده فعالیت می کنند، اسرائیلی نیستند و از اتباع آمریکا و انگلیسی زبان هستند که به راحتی دارای چندین کارت هویت و پاسپورت رسمی می باشند. (ماجرای ترور یکی از روسای حماس در دوبی را همگی به یاد داریم) به همین به راحتی می توانند به عنوان مامور FBI یا پلیس بین الملل وارد خاک عربستان سعودی شوند و حتا از کمکهای شرطه های آنجا هم بهره ببرند.

4- برنده این ماجرا موساد و اسرائیل است که از همان سال 57 به دنبال تخریب روابط ایران و آمریکاست تا خود یک تاز منطقه باقی بماند.

با تشکر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”