شما بهتره بجای نگرانی برای افکار نامنظم من، بفکر یک راه چاره برای حذف این سه پستی باشی که آبرویت را هدف قرار داده، تا مثل [url=file://\\دفعه]\\دفعه[/url] پیش با خفت و خواری از من درخواست نکنید تا از مدیریت بخواهم که نسبت به حذف پست مذکور اقدام کند.
کدام دفعه؟ خفت و خواری؟

جز یک مورد بحث با جناب Frogfoot, پیرامون ماهیت شرکت نویدا، که موجب کسب یک سری اطلاعات شد، بنده بحثی را به خاطر ندارم که در اون ادعای خودم را اثبات نکرده باشم. بحث مورد نظر هم شیطنت یک شرکت داخلی بود که روی برد ها لیبل شرکت دیگری را زده بود و گرافیک ها در حقیقت قلابی بودند و بنده را به اشتباه انداخته بود که البته با ارائه اطلاعات توسط دوستمون بنده ضمن تشکر از ارائه مطالب مفیدشون متوجه اشتباهم شدم.
جز این موارد حتی در بحث های سیاسی که تقریباً پر حاشیه تر هم هست یاد ندارم چیزی را غیر مستند گفته باشم.
به هر حال بر فرض صحت وصف شما در مورد بنده، باز هم توجیح مناسبی برای تفره رفتن از دادن جواب به سوالات بنده وجود ندارد جز نداشتن جواب.
باز خوب شد اینجا سر کینه سوزن خورد و معلوم شد علت این کینه ورزی شما اون مبحث هارپ هست!
در مورد هارپ من حتی نمیدونم نویسنده اون چه کسی بوده. اگر استدلال علمی داشتید بهتر بود در همان مبحث بیان میکردید تا خوانندگان به قضاوت بنشیند.
در مورد سطح سواد و ... دفاعی ندارم چون تقریباً حرف هاتون را قبول دارم.