چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟

پست توسط Solver »

Achilles,

شما بهتره بجای نگرانی برای افکار نامنظم من، بفکر یک راه چاره برای حذف این سه پستی باشی که آبرویت را هدف قرار داده، تا مثل [url=file://\\دفعه]\\دفعه[/url] پیش با خفت و خواری از من درخواست نکنید تا از مدیریت بخواهم که نسبت به حذف پست مذکور اقدام کند.

کدام دفعه؟ خفت و خواری؟ :-O

جز یک مورد بحث با جناب Frogfoot, پیرامون ماهیت شرکت نویدا، که موجب کسب یک سری اطلاعات شد، بنده بحثی را به خاطر ندارم که در اون ادعای خودم را اثبات نکرده باشم. بحث مورد نظر هم شیطنت یک شرکت داخلی بود که روی برد ها لیبل شرکت دیگری را زده بود و گرافیک ها در حقیقت قلابی بودند و بنده را به اشتباه انداخته بود که البته با ارائه اطلاعات توسط دوستمون بنده ضمن تشکر از ارائه مطالب مفیدشون متوجه اشتباهم شدم.

جز این موارد حتی در بحث های سیاسی که تقریباً پر حاشیه تر هم هست یاد ندارم چیزی را غیر مستند گفته باشم.

به هر حال بر فرض صحت وصف شما در مورد بنده، باز هم توجیح مناسبی برای تفره رفتن از دادن جواب به سوالات بنده وجود ندارد جز نداشتن جواب.

باز خوب شد اینجا سر کینه سوزن خورد و معلوم شد علت این کینه ورزی شما اون مبحث هارپ هست!

در مورد هارپ من حتی نمیدونم نویسنده اون چه کسی بوده. اگر استدلال علمی داشتید بهتر بود در همان مبحث بیان میکردید تا خوانندگان به قضاوت بنشیند.

در مورد سطح سواد و ... دفاعی ندارم چون تقریباً حرف هاتون را قبول دارم. :?
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1504 بار
سپاس‌های دریافتی: 160 بار

پست توسط Motimann »

اگر درست خاطرم باشه، ایشون چند وقت پیش در یک تاپیک دیگه درباره جنگ ایران و عراق هم نظرات جالبی مطرح کردند، و اصرار هم داشتند که همه صحبت های ایشون رو بدون دلیل و مدرک واضح و روشن و بدون پرداختن به تناقض های متعدد بپذیرند. نهایتا هم تاپیک توسط مدیریت سایت قفل شد. احتمالا شما در آن مقطع در سایت حضور نداشتید، و از نظرات ایشون کسب فیض نکردید :-)

1- به عنوان يک انسان يک مورد از تناقضهای موجود در مطالب من (نه برداشتهای شخصی خودتون) را بنويسيد.
2- من که لينک صحبتهای محسن رضايی و محسن رفيق دوست رو گذاشتم که دومی به عنوان مسؤول شماره يک اين کار، از خريد آزادانه انواع سلاح به هر ميزان از کشورهای اروپايی و غير اروپايی در زمان جنگ پرده برداشته بود و اين خواست پرودگار متعال بود که کمتر از يک ماه پس از بحثهای من در آن تاپيک ايشان اين مصاحبه تاريخی رو انجام داد و روسياهی ماند بصورت آنهايی که انواع توهين رو به من روا داشتند. اگر شما نمی خواهی واقعيت را بپذيری من چه کار کــنم؟
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

1- به عنوان يک انسان يک مورد از تناقضهای موجود در مطالب من (نه برداشتهای شخصی خودتون) را بنويسيد.
2- من که لينک صحبتهای محسن رضايی و محسن رفيق دوست رو گذاشتم که دومی به عنوان مسؤول شماره يک اين کار، از خريد آزادانه انواع سلاح به هر ميزان از کشورهای اروپايی و غير اروپايی در زمان جنگ پرده برداشته بود و اين خواست پرودگار متعال بود که کمتر از يک ماه پس از بحثهای من در آن تاپيک ايشان اين مصاحبه تاريخی رو انجام داد و روسياهی ماند بصورت آنهايی که انواع توهين رو به من روا داشتند. اگر شما نمی خواهی واقعيت را بپذيری من چه کار کــنم؟

ظاهرا در اون تاپیک فقط مطلب می نوشتید، و پست های دیگران را مطالعه نمی کردید! یا شاید بهتر باشه بگیم، مطالبی که مایل به شنیدنشان نبودید را skip می کردید!

در همان تاپیک چندین بار به تناقضات و اشتباهات گفته های شما اشاره شد، برای مثال، چندین بار بر روی تعداد کشورهای فروشنده سلاح تاکید کردید، بدون اینکه به حجم و ارزش سلاح خریداری شده توجه کنید؛ یعنی فرضا خرید فشنگ از 50 کشور را پررنگ تر از خرید هواپیما و تانک و موشک از 3 کشور دانستید! مدعی شدید اطلاعاتی از هزینه های جنگ در دست نیست، در حالی که در همان تاپیک، لینکی از مصاحبه محسن رضایی برای شما قرار داده شد، که در آن صراحتا به هزینه های جنگ بر دوش دولت اشاره شده. در جای دیگه مدعی پشتیبانی اسرائیل از ایران (!!) شدید، که چند بار برای شما توضیح داده شد که حتی طرف آمریکایی هم اذعان داشته که مذاکره کننده ایرانی اطلاع خاصی از نقش اسرائیل نداشته، و اسرائیل صرفا برای سرعت بخشیدن به معامله مربوطه، حاضر شده تجهیزات مورد نظر را از موجودی خودش در اختیار آمریکا قرار داده تا طرف آمریکا بعدا به ازاء آن، سلاح های مربوطه را برای اسرائیل تامین کند. خرید ژیرسکوپ فانتوم ساخت ژاپن از بازار سیاه را با خرید میراژ از عراق مقایسه کردید! مدعی شدید که به کشور در سطح کلان خیانت شده، و مدیران جنگ دروغگو و خیانت پیشه هستند؛ برای شما سند ارائه شد که اتفاقا دست بر قضا، چقدر این صحبت شما به صحبت های منتظری شباهت دارد. جواب امام خمینی (ره) هم به منتظری و امثال شما، با ذکر سند ذکر شد. البته مدعی شدید که نسبت به شهدا ارادت دارید، که با توجه به ادعاهای خیانتی که مطرح کردید، بنده پیشنهاد دادم عنوان شهدایی که نقش کلیدی در تصمیمات جنگ داشتند، مثل شهید صیاد شیرازی، شهدی باقری، شهید ستاری و غیره را از اسمشان حذف کنیم، و این افراد را به عنوان خائنین به ملت معرفی کنیم!! از تناقضات جالب دیگه شما این بود که همه را به دروغگویی و تهمت و بدهانی متهم می کردید، ولی خودتان در این صفات چیزی کم نمی گذاشتید! مدعی بودید که برای همه چیز سند و مدرک دارید و هر مطلبی که دیگران می گویند، بی ذکر سند و مدرک هست، که از کل سندهای ادعایی شما، ما فقط لینک یکی دو مصاحبه را دیدیم که معلوم نبود از اون مصاحبه ها چطور برداشت مورد نظر خودتان را استخراج کردید، و همچنین لینک به یک یا دو سایت (اگر درست خاطرم باشه) که سندیت خودشان هم مورد ابهام بود (هر کی هر سایتی رو راه بیاندازه و توش مطلب بنویسه که اسمش سند نیست!).

در هر حال، شرمنده، من چون نه حوصله خواندن مجدد پست های شما در آن تاپیک را داشتم، و نه وقت آن را؛ با کمک از حافظه خودم فقط چند موردی که خاطرم بود را ذکر کردم. اگر قرار به بازخوانی مجدد پست های شما در اون تاپیک می بود، تناقضات بیشتر و اتهامات واهی متنوع تری در آنها یافت می شدند. هر کی هم مایل به قضاوت باشه، میتونه به اون تاپیک مورد نظر شما رجوع کنه، و از پست های شما کسب فیض کنه.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”