هنرمند تصویرگر جوان کشور درگذشت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1921
تاریخ عضویت: شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۵:۴۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

هنرمند تصویرگر جوان کشور درگذشت

پست توسط رونین »

فردا ـ 12 مرداد ماه ـ پیكر این تصویر‌گر كودكان و نوجوانان با همراهی انجمن تصویرگران به خاك سپرده خواهد شد ولی هنوز ساعت و مكان دقیق این برنامه مشخص نشده است.
ایسنا: علی نامور ـ تصویر‌گر كتاب‌های كودكان و نوجوانان ـ در سن 34 سالگی شامگاه گذشته ـ 10 مرداد ماه ـ درگذشت.

این هنرمند بر اثر سكته قلبی از دنیا رفت.

على نامور متولد 1355 در تهران و بزرگ شده مشكین شهر است. او فارغ‌التحصیل رشته هنرهاى تجسمى بود و در رشته گرافیك هم تدریس می‌كرد.

نامور در زمینه تصویرگرى كتاب كودك و نوجوان فعالیت‌های زیادی داشته كه از آن جمله می‌توان به برگزیده شدن در نمایشگاه تصویرگرى ایرانى در تایپه سال 2003، برگزیده شده كتابخانه بین‌المللى، برگزیده شده سال 2003 نمایشگاه تصویرگرى بلگراد و برگزیده شده سال 2008 نمایشگاه تصویرگرى هزار و یك شب بارى یرو و ... اشاره كرد.

گفته می‌شود: فردا ـ 12 مرداد ماه ـ پیكر این تصویر‌گر كودكان و نوجوانان با همراهی انجمن تصویرگران به خاك سپرده خواهد شد ولی هنوز ساعت و مكان دقیق این برنامه مشخص نشده است.
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار


زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”